|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3932 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
jakby tylko się udało wrócić na basen... szkockie bicze i hydromasaż robiły najlepiej Cytat:
Cytat:
przy czym ponoć w okolicach oczu gromadzi sie wtedy kw. hialuronowy więc to nie do końca takie niekorzystne ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/w,24776...owaty.html?v=2 Cytat:
Cytat:
ale mam większe defekty do poprawy ![]() właściwie to mam same defekty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a one są prawdziwe? ![]() shawny niestety tak i nie ma opony ![]() ale na jesieni miałam jej wymiary ![]() oprócz wzrostu i biustu ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- widzieliście już fifty shades of kama?
|
|
#3933 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kim jest Shawny? Macham znad kasiotuskowej spódnicy, w której bynajmniej nie wyglądam jak Kasia Tusk (może to dobrze?) tylko jak jakaś Cyganka po dziesięciu porodach (uroki gumki w pasie). Będę zwracać no i w czym ja się pokażę latem?
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://instagram.com/p/n-l6p2sKgt/?modal=true http://www.ps-models.com/model-1705.html
|
|
#3935 |
|
Nindżopesz
|
Życie jest nieucziwe...
Takich wymiarów to nie miałam, po cm więcej a w cycu mniej
|
|
|
|
#3936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam asertywna i paluchem pokazywałam że po 18 ma być i co usłyszałam ? Ale nie ma... Nie wydam bo nie ma ...Koniec kropka... A z pierwszej ręki wiem że w ramach restrukturyzacji poczty zwolniono w Warszawie 300 listonoszy ...także tennnn gorzej będzie---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() Czemu nie możesz wrócić? Kwas mlekowy heeelllp. Wstępnie 15 % zrobię chyba ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
Procha bierz na łeb
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-24 o 18:11 |
|||
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może niebawem to zweryfikuję ![]() mlekowy jest świetny 15% z aloesem i wit b3 to się nazywa tonik przeciwzaskórnikowy by lorri czy jakoś tak ![]() ja zaczęłam właśnie od 15% w zimie pomiędzy glikolem z arganem jak już kiedyś kwasiłaś, to śmiało przygotuj tylko jakiś alantan i jakieś maści natłuszczające, jakby za mocno przykwasiło w sumie, to ph jest ważniejsze od stężenia
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-02-24 o 18:18 |
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laryngolog ze względu na infekcje?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-24 o 18:45 |
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
mlekowy na paszczę, tonikiem na waciku przecieram skórę i zostawiam peeling nakładam pędzlem lub patyczkiem kosmetycznym i jak zaczyna palić to zmywam i neutralizuję mydłem i nakładam mocny nawilżacz/natłuszczacz jak skóra się nie łuszczy i nie jest podrażniona czy przesuszona, to powtarzam jak nastąpi wylinka, to czekam aż się zregeneruje cały czas mi coś z uszami wynajduje
|
#3940 | ||||
|
BAN stały
|
Znad grochówki (by ojciec
) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A z kwasami to nie je aby tak, że im wyższe stężenie, tym ph niższe?
|
||||
|
|
|
#3941 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
grrr, mam mieszane uczucie po pani dermatolog
obejrzała mnie, nic konkretnego o uczuleniu nie powiedziała, zapisała Normaclin do smarowania i mam zobaczyć czy świąd zniknie czy nie fantastyczny sposób diagnozowania ![]() Cytat:
![]() 2. i z powodu bigosu.... Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3942 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Ludzka głupota mnie przeraża - w radio i w tv podali, że na wsi (rzut beretem ode mnie) wyciągnęli z jeziora zwłoki dziesięciolatka, który poszedł łowić ryby w przeręblu (!) z dwoma starszymi (19 i 20l bodajże), których dotąd nie odnaleziono
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu mam 1porcję owoców dziennie + soczek z marfefki i ma już 2 porcje oj coś mi pozjadało ![]() macham znad przesolonej fasoli, ostatnio mam ciąg, na fasolę i znad umówienia się na botox i mejkap permanentny brwi ![]() fogle mało nie padłam jak zobaczyłam tę linergistkę. o matko bosko co za dziób hialuronowy
|
|
|
#3944 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ten mój np. na wątrobę szkodzić może. pociesza mnie nieco, że biorę bardzo niską dawkę. otępiała się nie czuję, wprost przeciwnie. tylko mnie swędzi, mam nadzieję, że to skutek trądziku a nie leku.o ho ho
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3946 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3947 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() i jaki ładny ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- tak niska, że w sumie nie wiem czy działa bo czytam że co najmniej 3 x więcej powinnam jeść aby był efekt
|
|
|
|
|
#3948 | ||
|
BAN stały
|
O! To w sumie dobry znak - kiedyś wszystko było lepsze, leki zdrowsze itd.
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam o tym...ale, że 13-latka. Ojoj będzie się działo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-02-24 o 21:46 |
|
|
|
|
#3950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad lipy
![]() Cytat:
![]() 2. No to trzymam kciuki, będzie poka poka - before and after ? żarcik, fię ze nie, ale musiałam Zazdroszczę permy, bo jako biało brwiowa miałam się kusić już 10 lat temu, ale wciąż się boję tego co widzę i czytam jak ktoś spartolił. No a skoro nie mam szczęścia do fryzjerów to sobie daruję póki co perm make-up. No i kasy brak więc problem póki co rozwiązuje się sam. ![]() Ale ![]() Dzie ten botoks wstrzelisz se? Oj jaki ciemiężony Gryx, biedny jeść "musi" nieumiejętnie zrobioną grochówkę. Żałuj, że mojej nie masz jak, może kiedyś Ci wyślę. Na 3 dzięń jest najlepsza ![]() Cytat:
Red - ad uciulenie, kurcze na szybko przeleciałam, ale z tego co piszesz Ty i Betty, to pasuje zatrzymanie wody w org, niedoczynność - vide opuchlizna i 2 kilo znikąd. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- O włosach - Stazja nie chcesz sie pozbyć Biovaxu pomarańczowego i/lub Kallos banana ? Za piniondz of kors. Jakby Ci coś zawalało szafki i nie działało na Cię to uderz do mnie na priv, bo robię risercz na codzienne odżywy emolientowo-humektantowe. Żadnych protein O meblach - wyżyję się modernistycznie na przedpokoju No to lete szukać. |
||
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
znad zakończenia siarczystej kłótni z tż na czacie
![]() i wina Campo Viejo Rioja Gran Reserva 2008 z kubka ![]() Cytat:
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bananek mi podszedł Ale, generalnie kallosy to slabizny sa, w większości. Ot takie tanie i wydajne, dobre do mycia, na olej żeby sie latwo zmywal , taka codzienna odżywka, ciut lepsza lub gorsza, nadająca błysk i sypkość, to jest max na co je stać. Chyba że ktoryś nie daje nawet tego Robią coś widocznego jedynie jak je czymś podkręcić. Z tych nowych podobno algae najfajniejszy ( czaje się ). Przeproteinować nimi wlosów nie da rady , choćby się chciało.... Ze nie pisałaś kilka tygodni temu no...sporo rożności pojechalo do mojej M..część koleżance oddala ... Dobra, zara PW skrobne ![]() Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-02-24 o 22:57 |
|||
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
już ugrałam to czego chciałam...
|
#3954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ach te ich długie nazwy Jose arkadio morales ostatni niech zamknie drzwi 3. Ona nie umiera Bóstwo jak nic Cytat:
2. No ja właśnie też zduhrniałam
|
||
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
A, no to
![]() Rejcz, a ta Isanę kupiłaś czy jednak nie? Bo jest maska za 5 zl 150 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html i odżywka o któej pisałam że byla w promo po 7 zl, chyba 200 czy 250 ml( nie pamiętam, normalnie kosztuje chyba 9,90) i jako dzienna mogłabybyć fajna dla Ciebie . O, mam odzywkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...e-spulung.html Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-02-24 o 23:32 |
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3957 | |||
|
BAN stały
|
Na forum fuosowe zbłądziłem?!
![]() Na chwilę obecną żadnych 100% pewnych danych nie ma, jutro się okaże (ja tych terenów co prawda nie znam, ale mama jest od 35 lat biegła w gminnych nazwiskach i koneksjach, także ten...) ![]() "Spod" się mówi ![]() Cytat:
Więc odpowiadam Ci oficjalnie na forum niniejszym - ojciec mój własny (podobno Nie dość, że na grochówkę mam genetyczne uczulenie (siostra ojca, a moja ciotka własna, wyprowadzała się zawsze z domu, do koleżanki mieszkającej w domu naprzeciwko ulicy, gdy na obiad grochówa była), to jeszcze rzadki rosół z łupinami żreć trzeba, o looosieee! Cytat:
Pamiętam... w maju 1988 jadłem pyszną Cytat:
|
|||
|
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie biorę za dużo już mam innych prochów
Cytat:
Cytat:
Znad kawy |
||
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A Bingacze? W większosci fajne są. I mozna w Tesco dorwać w dobrych cenach...tylko potem silikon jakiś trzeba na włos wrzucić, bo one bez.... Cytat:
|
|
|
|
|
#3960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jołjoł snad niczego
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() 2 tak lekarz powiedział? 3 Mocniejszy tzn trza 30% przetrzeć i jak często to się robi? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

i 

nie, ale musiałam