A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-23, 22:05   #3871
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Hej.

Najpierw Magda!!!! Super, gratulacje, ale się cieszę kochana nasza.
dbaj o siebie i tę fasolkę.

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Tz się tlukl wychodząc do pracy.. a ja mam to do siebie, że ciężko mi zasnąć jak już się obudze po 5 godzinie
Heh, też bym tak chciała. Mogę spać nawet do południa, ale nie jest mi to dane, nie przy małym dziecku.

Cytat:
U nas było planowane a teraz przyznam że im bliżej porodu Tym bardziej się boje. Boję się tego bólu, że nie dam rady.. I ze jak bd ciężko to bd się złościla na syna ze nie umiem/nie wiem jak mu pomóc.. A najgorsze że boję się ze będę w stanie mieć myśli ze zaluje. Naprawde nie wiem jak dam radę, boję się strasznie. Ale chciałam i chcę tego dziecka, kocham je mimo że jeszcze się nie urodziło
Powiem Ci tak. Jak już przyjdzie co do czego to nie walcz z bólem. On musi być ale jak już urodzisz to o nim zapomnisz. Boli, owszem ale nie aż tak aby nie można było wytrzymać. Teraz kobiety nie umierają przy porodzie. Będzie dobrze, będziemy Cię wspierać.

Cytat:
Napisane przez magdaaamm Pokaż wiadomość
Ale mi serce bije...
Jezuuuuu. Ale nam tu zaserwowałaś emocje.

Maru, miałam to napisać ostatnio ale zapomniałam, widać, że lenistwo Ci służy, jesteś taka radosna i wyluzowana.

Bazi, grunt, że do przodu z przeprowadzką. A Adusia kochana dziewczynka też daję radę.

Pszczoua, dzięki za info odnośnie globulek.

Cebula, zniknij znowu i A Antoś ruszy jak będzie gotowy. Daj nam tu jego zdjęcie.

Ja zostawiam swoją blond piękność.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lidka.jpg (21,1 KB, 23 załadowań)

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 05:18   #3872
201606011622
Konto usunięte

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Magda jeszcze raz gratuluję, mówiłam że się uda
Witam się z bólem brzucha
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 07:15   #3873
magbes
Zadomowienie

hej
najpierw sktrotowe nadrabianie:
magdamm - jejku !! Madziu, gratuluje Ci i zaciskamjuz kcuki Bedzie wszystko dobrze<przytulam> Co do bety to sprawdzilam az i ja w 33 dc mialam 142. Mysle ze Twoj wynik jest ok, Powtorz bete i zobaczys ze dobrze przyrasta
pszczoua - kupka z krwia to moze byc objaw alergii...ale tro pewnie wiesz...
iza - fajnie, ze trafilas na lekarza ktory moe Ci zalozyc ten pessar
ola_la nie boj sie bolu. Mysl sobie, ze ten bo jest dobry i pomoze Ci wydacna swiat dzidziulka... Nie hamuj go...poddaj sie temu bolowi... meza bratowa jest polozna i przed porodem mowila mi, ze kobiety, ktore hamuja bol, strasznie sie boja...panikuja itp ciezej ze tak powiem rodza. mowila wlasnie, zeby poddac sie temu bolowi. Nastaw sie ze bedzie bolec...bo ma bolec. Ale jest to bol do przezycia. Ze swojego dswiadczenia powiem, zewole rodzic niz isc do dentysty...takze ten w ktorym Ty jestes tc?
isiu- Lidka ite jej blond kóleczka ... jak Aniolek

przeprasam, ze sie tak dlugo nie odzywalam.. Bylam poltora tygna zwolnieniu bo Domiska zlapala kaszel i katar. Bylysm u lekarza. Pozniej z kolei ja sierozchorowalam i o. Ale juz wrocilysmy do siebie...tzn Misia bardziej bo ona juz praktycnie zdrowa aja jeszcze pociągam. No i w domu na komputer nie siade bo zaraz Misia na kolanach i domaga sie 'kaka' czyli kaczuszki zebyjej puszcac albo bułułułu czyli booggie wooggie
Dominisia rosnie pieknie. Fajnie sobie mowi... a uwaga uwaga...od wczoraj mowi Mama taaaak... dopiero tata-baba, krany i karole juz ma opanowane a mama cos nie mogla...ale wcoraj juz zaczela ale to szczescie :P Uwielbia ksiazeczkji, klocki i swoj odkrywczy domek _ moge z calego serca polecic i tuli swoja lale, karmi ja itd No slodkajest

Edytowane przez magbes
Czas edycji: 2015-02-24 o 07:18
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 08:15   #3874
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
hej
najpierw sktrotowe nadrabianie:
magdamm - jejku !! Madziu, gratuluje Ci i zaciskamjuz kcuki Bedzie wszystko dobrze<przytulam> Co do bety to sprawdzilam az i ja w 33 dc mialam 142. Mysle ze Twoj wynik jest ok, Powtorz bete i zobaczys ze dobrze przyrasta
pszczoua - kupka z krwia to moze byc objaw alergii...ale tro pewnie wiesz...
iza - fajnie, ze trafilas na lekarza ktory moe Ci zalozyc ten pessar
ola_la nie boj sie bolu. Mysl sobie, ze ten bo jest dobry i pomoze Ci wydacna swiat dzidziulka... Nie hamuj go...poddaj sie temu bolowi... meza bratowa jest polozna i przed porodem mowila mi, ze kobiety, ktore hamuja bol, strasznie sie boja...panikuja itp ciezej ze tak powiem rodza. mowila wlasnie, zeby poddac sie temu bolowi. Nastaw sie ze bedzie bolec...bo ma bolec. Ale jest to bol do przezycia. Ze swojego dswiadczenia powiem, zewole rodzic niz isc do dentysty...takze ten w ktorym Ty jestes tc?
isiu- Lidka ite jej blond kóleczka ... jak Aniolek

przeprasam, ze sie tak dlugo nie odzywalam.. Bylam poltora tygna zwolnieniu bo Domiska zlapala kaszel i katar. Bylysm u lekarza. Pozniej z kolei ja sierozchorowalam i o. Ale juz wrocilysmy do siebie...tzn Misia bardziej bo ona juz praktycnie zdrowa aja jeszcze pociągam. No i w domu na komputer nie siade bo zaraz Misia na kolanach i domaga sie 'kaka' czyli kaczuszki zebyjej puszcac albo bułułułu czyli booggie wooggie
Dominisia rosnie pieknie. Fajnie sobie mowi... a uwaga uwaga...od wczoraj mowi Mama taaaak... dopiero tata-baba, krany i karole juz ma opanowane a mama cos nie mogla...ale wcoraj juz zaczela ale to szczescie :P Uwielbia ksiazeczkji, klocki i swoj odkrywczy domek _ moge z calego serca polecic i tuli swoja lale, karmi ja itd No slodkajest
W 30. No jakoś dam radę ale boję się ze przez tą panikę właśnie bedzie tylko gorzej...
Stary 2015-02-24, 08:28   #3875
magbes
Zadomowienie

Cytat:
W 30. No jakoś dam radę ale boję się ze przez tą panikę właśnie bedzie tylko gorzej...
nie ma co gdybac moze akurat bedziesz nadzwyczaj spokojna Bedzie dobrze Dasz rade
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 08:30   #3876
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
nie ma co gdybac moze akurat bedziesz nadzwyczaj spokojna Bedzie dobrze Dasz rade
Oby
Stary 2015-02-24, 09:03   #3877
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry!
Isiu no tak, jestem wyluzowana praca mimo, że na 1 rzut oka wcale nie stresująca to jednak powodowała jakieś tam napięcie, jednak coś w tym jest, że kobieta w ciąży powinna przerwać pracę bo na pewno i na dziecku odbijają się te pracowe napięcia.
w ogóle może to przypadek, ale odkąd przeszłam na zwolnienie to mam wrażenie, że mój alien jest bardziej ruchliwy, jakoś tak bardziej daje znać o sobie. Nie wiem, czy wcześniej wolał siedzieć cichutko w kąciku i nie przeszkadzać mi w pracy czy jak?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 11:35   #3878
pszczoua
Zakorzenienie

Hej, ja tak na szybko bo mam masakryczną nockę za sobą i zaraz skorzystam z tego że Julcio śpi i też się zdrzemnę. Także wybaczcie jeśli się nie odniosę do którejś.

magdammm, ogromne gratulacje Trzymam kciuki za Was, a wg mnie beta piękna Na pewno będzie ładnie rosła

Isiu, nie mogę się napatrzeć na tą Twoją piękność

cebula, fajnie że się odzywasz

magbes, ale Domisia Ci już ładnie mówi Julcio też coraz więcej próbuje powtarzać ale większość słów brzmi jak "tata" różnie intonowane Ale muszę go pochwalić bo nauczył się mówić "ciastko" a nawet i "ciasteczko" i zdanie proste "ciastko chce" Mówi tak nawet na chrupki

U nas noc masakra. Julek wczoraj zrobił 7 kup, wszystkie ze śluzem Myślę, że to nie alergia bo skóra się poprawia, wczorajsza kąpiel była pierwszą od 2 tygodni bez płaczu W nocy płakał mi do 2 albo 2.30, już nie pamiętam... Nie mógł spać, podkurczał nóżki. Musiał biedaczka mocno brzuch boleć. Bączki puszczał przy tym bardzo śmierdzące a rano w pampku sam zielony śluz Później jeszcze bączka puścił przed drzemką i też z tego wszystkiego wyleciał z niego ten wstrętny śluz. Skoro daję mu Nutramigen od czwartku, kupki były ładne i dopiero wczoraj się coś zaczęło dziać, to chyba mleko nie jest przyczyną? Może podłapał jakiegoś rotawirusa w weekend? No nie wiem... W każdym razie póki co daję mu probiotyki, kleik ryżowy i marchwiankę.

Wczoraj byliśmy też u dermatologa i dostaliśmy maść robioną na receptę, póki co próbujemy bez sterydów. W razie braku poprawy mamy się zgłosić na kolejną wizytę...

Dobra, ja uciekam do łóżeczka. Papa

Edytowane przez pszczoua
Czas edycji: 2015-02-24 o 11:36
pszczoua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 11:40   #3879
monini2507
Zakorzenienie

Hej
Miałam zajrzeć wczoraj, ale jakoś sił i weny mi brakło

Cytat:
Ale mi serce bije...
Cytat:
Beta 124.100 nie jest za niska? To moj 34 dc..

Magda gratulacje brakowało nam tu tego bardzo, może po Tobie się coś ruszy

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Isiu no tak, jestem wyluzowana praca mimo, że na 1 rzut oka wcale nie stresująca to jednak powodowała jakieś tam napięcie, jednak coś w tym jest, że kobieta w ciąży powinna przerwać pracę bo na pewno i na dziecku odbijają się te pracowe napięcia.
w ogóle może to przypadek, ale odkąd przeszłam na zwolnienie to mam wrażenie, że mój alien jest bardziej ruchliwy, jakoś tak bardziej daje znać o sobie. Nie wiem, czy wcześniej wolał siedzieć cichutko w kąciku i nie przeszkadzać mi w pracy czy jak?
Maru zazdroszczę Ci tego wolnego i to jeszcze teraz jak ciepło się robi wiosna słonko ptaszki, kwiatki wszędzie nie długo będzie zielono

Luna wracajcie szybko do zdrowia
Monia ja miałam w weekend siostrzeńca.....
Cebulka no ja myślę że będziesz zaglądać częściej
Isia Lidka to jak aniołek tu wygląda te piękne blond kręcone włosy
A ja w pracy postanowiłam sobie małą przerwę strzelić a co należy mi się.
Byłam na poczcie dziś tak pięknie słonko świeci, aż inaczej się człowiek czuje
Miłego dnia życzę
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 11:44   #3880
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Cebula, zniknij znowu i A Antoś ruszy jak będzie gotowy. Daj nam tu jego zdjęcie.

Ja zostawiam swoją blond piękność.
Mówisz - masz Isia Fota na dole.
A Lidka taki blond aniołek. Czy gdzieś tam pod tymi loczkami ukrywa różki?

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hej, ja tak na szybko bo mam masakryczną nockę za sobą i zaraz skorzystam z tego że Julcio śpi i też się zdrzemnę. Także wybaczcie jeśli się nie odniosę do którejś.

magdammm, ogromne gratulacje Trzymam kciuki za Was, a wg mnie beta piękna Na pewno będzie ładnie rosła

Isiu, nie mogę się napatrzeć na tą Twoją piękność

cebula, fajnie że się odzywasz

magbes, ale Domisia Ci już ładnie mówi Julcio też coraz więcej próbuje powtarzać ale większość słów brzmi jak "tata" różnie intonowane Ale muszę go pochwalić bo nauczył się mówić "ciastko" a nawet i "ciasteczko" i zdanie proste "ciastko chce" Mówi tak nawet na chrupki

U nas noc masakra. Julek wczoraj zrobił 7 kup, wszystkie ze śluzem Myślę, że to nie alergia bo skóra się poprawia, wczorajsza kąpiel była pierwszą od 2 tygodni bez płaczu W nocy płakał mi do 2 albo 2.30, już nie pamiętam... Nie mógł spać, podkurczał nóżki. Musiał biedaczka mocno brzuch boleć. Bączki puszczał przy tym bardzo śmierdzące a rano w pampku sam zielony śluz Później jeszcze bączka puścił przed drzemką i też z tego wszystkiego wyleciał z niego ten wstrętny śluz. Skoro daję mu Nutramigen od czwartku, kupki były ładne i dopiero wczoraj się coś zaczęło dziać, to chyba mleko nie jest przyczyną? Może podłapał jakiegoś rotawirusa w weekend? No nie wiem... W każdym razie póki co daję mu probiotyki, kleik ryżowy i marchwiankę.

Wczoraj byliśmy też u dermatologa i dostaliśmy maść robioną na receptę, póki co próbujemy bez sterydów. W razie braku poprawy mamy się zgłosić na kolejną wizytę...

Pszczoua współczuję przeprawy z alergią i chorobami. Biedny Julek, a i Ty się umęczysz. W Twoim stanie nie wskazane.

U nas też nocka do kitu, nie wiem co się stało z moim dzieckiem. Koszmar jakiś. W dodatku mnie jakaś wysypka dopadła i nie wiadomo co to. Bylam w czwartek u dermatologa, dr stwierdziła, że to alergiczne (niby na co ???), dała tabletki przeiwhistaminowe i maść recepturową. No i g...o pomaga. Drapię się jak głupia a tego dziadostwa coraz więcej. Mam nadzieję, że to nie zaraźliwe jest, bo się boję o Antka i męża, że mogą załapać. Spróbuję się dziś dostać znów do dermatologa, niech coś robi, kombinuje bo nie wytrzymam.

No i obiecana fotka mego dziecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (110,5 KB, 28 załadowań)

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 11:54   #3881
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość

Pszczoua współczuję przeprawy z alergią i chorobami. Biedny Julek, a i Ty się umęczysz. W Twoim stanie nie wskazane.

U nas też nocka do kitu, nie wiem co się stało z moim dzieckiem. Koszmar jakiś. W dodatku mnie jakaś wysypka dopadła i nie wiadomo co to. Bylam w czwartek u dermatologa, dr stwierdziła, że to alergiczne (niby na co ???), dała tabletki przeiwhistaminowe i maść recepturową. No i g...o pomaga. Drapię się jak głupia a tego dziadostwa coraz więcej. Mam nadzieję, że to nie zaraźliwe jest, bo się boję o Antka i męża, że mogą załapać. Spróbuję się dziś dostać znów do dermatologa, niech coś robi, kombinuje bo nie wytrzymam.

ale przystojniak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 12:20   #3882
...Skierka...
Zakorzenienie

Hej

O jej Magda!!!!!! Wspaniale wieści i kreseczka jaka widoczna!!

Lunka no Kamilem rozczulajacy jak zawsze zdrowiejcie obydwoje.

O cebulka faktycznie dawno się nie odzywalas. Zaglądają częściej Antos zaraz będzie biegał
I o matko jaki on jest już duży!!! I jaki słodki! Jak tylko na niego spojrzalam od razu zrobił mi się banan na gebie

Isia Lidka jak zawsze sliczna!

Magnes to najważniejsze słowo opanowane

Pszczoua oby Julciowi juz wszystko się poprawiło...

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Jak mi sie nie chce pracować, chyba zaraz zasne.... A jeszcze 2 godziny....

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 13:50   #3883
Chardon
Zadomowienie

IsiaG uroczą masz córę! Te loczki są absolutnie cudowne Po Tobie czy Twoim TŻcie?

cebulova ależ masz przystojniaka w domu. A ten błysk w jego oczach Jeśli chodzi o swędzące nie-wiadomo-co: próbowałaś pić olej lniany? Ja się męczę z AZS, a odkąd piję regularnie nie mam żadnych swędzących nawrotów. A nie pomagało nigdy nic.
Stary 2015-02-24, 14:17   #3884
201606011622
Konto usunięte

Co do swędzenia, nadal mnie szwedza kości nad dlonia, piszczele i brzuch. Wkurza to. Obym pamiętała zapytać gin o to. Może mam skórę za sucha? Rzadko ostatnio używam balsamu
Stary 2015-02-24, 15:09   #3885
cebulova
Zadomowienie

Chardon, dziękuję w imieniu synka
Co do oleju to nie słyszałam o tym sposobie. W razie czego bede pamietac. Dziękuję

Ola, mnie tez w ciąży swedzialo, lekarz skierowal mnie na badania w kierunku cholestazy,.nawet wyladowalam z tego powodu w szpitalu na dobę, ale na szczęście się nie potwiedzilo.

Ja czekam w poczekalni do dermatologa, mamie udalo.sie przyjechać a okazalo sie tez, ze dermatolog jest nie do.16 a do.18 i zwolnil sie jeden numerek na 16:30 wiec czekam.

A ja rosnę i rosnę
Stary 2015-02-24, 17:35   #3886
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Maru zazdroszczę Ci tego wolnego i to jeszcze teraz jak ciepło się robi wiosna słonko ptaszki, kwiatki wszędzie nie długo będzie zielono
Właśnie czekam na tą wiosnę z niecierpliwością! dziś zrobiłam spacerek na działkę kontrolnie sprawdzić co tam słychać roboty tam w cholerę i jeszcze trochę, wiadomo że nie będę mogła robić wszystkiego ale czasem się przejdę i coś podłubię tylko niech się zrobi cieplej :
Stary 2015-02-24, 21:15   #3887
Sophia_1
Zadomowienie

Magdamm tak się cieszę!!!
Gratuluję

Ola dasz radę :echem: nie ma innej opcji

Chardone Twoje obawy są zrozumiałe i normalne, szczególnie ze to będzie pierwsze dziecko. To ogromna odpowiedzialność i każdy odpowiedzialny człowiek rozważa wszystkie możliwości. Także, wszystko jest ok

Iza super, ze jest lekarz, który Ci pomoże

Dziewczyny życzę Wam zdrowka, bo teraz chyba jakiś sezon na choroby :/

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 21:23   #3888
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

ale przystojniak

Wysłane z mojego GT-S5830i

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 23:49   #3889
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:

Lady, może faceci tak już mają. Oni chyba tak nie przezywają jak my. I bardziej bagatelizują coś co dla nas jest problemem. Dla niech nie ma problemu, oni na serio są z marsa Nie denerwuj się tak, szkoda zdrowia.
Co do swędzenia to i u wejścia i ogólnie tak. Troszkę osłabło ale nadal czuję jakbym miała w środku papier ścierny. Zero seksu aż do wyleczenia ale od czego ma się ręce i buzie , nie?

Już mi na niego złość trochę przeszła. .
Ręce i buzię dobre
Możę ten clotrimazol zaczął działać ?

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

MAGDAAMMM- Gratuluję !!! Oby więcej tych dobrych ciężaówkowych wieści

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

A tak w ogóle witam się z wami serdecznie tej nocy ...
miałam odezwać się wczoraj po wizycie, ale tak zestresowana wróciłam i późno że nie dałam rady i dziś w sumie miałam powtórkę z rozrywki ale daję znać, że jeszcze żyję i proszę o kciuki na czwartek bo będę miała już punkcję.
Zajrzę jak czasu będzie trochę i nie będę taka wykończona
Buziaki.

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 06:49   #3890
moniarozbicka
Raczkowanie

Witam z rana

cebulova ale przystojniak Ci rosnie

Luna mam nadzieje ze da sie wychowac dzieci bezstresowo i nie nerwowo. Wiadomo, ze duzo zalezy od temperamentu dziecka. Wkurza mnie jeszcze jak kazdy daje rady jak wychowywac dziecko. Np ze dziecko trzeba uczyc spac w halasie. Wg mnie dziecko powinno nauczyc sie spac podczas kiedy ja wykonuje zwykle czynnosci domowe. A wg znajomych Iwo ma za cicho jak spi. Bo jak gdzies pojedziemy to nie bedzie potrafil zasnac

Czarna dostalas wczoraj wiadomosc na priv?
moniarozbicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 07:40   #3891
monini2507
Zakorzenienie

Hej
Witam się z kawką
Lady kciuki za czwartek
Monia ja widzę jak mojej siostrze rad udzielają i mnie to denerwuje a nie mam jeszcze dziecka a co dopiero ją
U Was też tak paskudnie jak u mnie nosz pada. A na dodatek jak rano chciałam wyjechać to się w błocisku zakopałam. Tż nie ma bo już w pracy więc wołam wujka ( wkurzał się trochę , a mnie się śmiać zawsze chce jak on się wkurza) Pomógł mi wyjechać przy czym został obdarzony małą dawką błotka
Miłego dnia buziaki
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 07:41   #3892
201606011622
Konto usunięte

A ja wracam ze szpitala z lab. Pobierali mi na tsh itp. Jutro endokrynologa mam
Stary 2015-02-25, 08:09   #3893
colorblue
Zakorzenienie

Witam

Chciałam tylko dac znać ze żyje..u nas sezon chorób również :/ miałam w domu szpital, ale już jest lepiej

Lady kciuki za punkcje!

Magdaam gratulacje

Witam nowe dziewczyny

Zostawiam WAM mojego rozrabiake, jednego z trzech he he za tydzień Tymek skończy 21 miesięcy

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Wizaz Forum mobile app
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1424851750123.jpg (58,9 KB, 12 załadowań)

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 08:19   #3894
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Bry z herbatką!

Nie wiem za co dziś się wziąć, pogoda dupna, ale w domu kupa roboty

Lady wielkie kciuki za punkcję i resztę!!!!!
Stary 2015-02-25, 08:40   #3895
czarna_mala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniarozbicka Pokaż wiadomość
Czarna dostalas wczoraj wiadomosc na priv?
Tak Moniu, dziękuję, będę tam dziś dzwonić

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Staraczka od stycznia 2013:
- insulinooporność
- heterozygota w mutacji MTHFR
- prawdopodobnie problemy z przepływami
- dodatnie: ANA, AOA
...i może jeszcze frytki do tego?

× 6
czarna_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:58   #3896
pennee
Raczkowanie

a ja się witam z redbullem, ledwo żyję..
miłego dnia!
Stary 2015-02-25, 11:20   #3897
IsiaG
Zadomowienie

Witam się z capuccino.

Lidzia śpi, więc nadrabiam.

U nas piękne słonko, ciepło no cud. Czuć już wiosnę, lllllubbię toooo. Oł je!

Cytat:
hej

Zaciekawiłaś mnie tym domkiem. Tak się to nazywa? Bo zaraz przekopię allegro w poszukiwaniu.
I zdrowia dla Was dziewczynki. Też mogłabyś się pochwalić Misią.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Biedactwa . Jakie to jest ciężkie jak dziecko choruje.

Cytat:

Powiem Ci, że tak długo go nie widziałam....rety! Ale urósł. I ma w oczach te iskierki, heh będzie z niego łobuziak słodki.
Lidka tak, czasami pokazuje różki. Ale chyba jak każde dziecko. W normie.

Cytat:
Napisane przez Chardon Pokaż wiadomość
IsiaG uroczą masz córę! Te loczki są absolutnie cudowne Po Tobie czy Twoim TŻcie?
Ja mam proste włosy. Mąż miał loki, teraz nosi się na krótko, nie daje im szansy się zwinąć . Więc za mężem.
Starsza ma lekkie skręty i podatne włosy na loczki. Ale że ma ich dużo i są ciężkie więc pod własnym ciężarem się prostują. Lidka ma ich jeszcze mało ale za to takie pierścionki. Aż było mi żal, jak kiedyś musiałam jej trochę podciąć.

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość

A tak w ogóle witam się z wami serdecznie tej nocy ...
miałam odezwać się wczoraj po wizycie, ale tak zestresowana wróciłam i późno że nie dałam rady i dziś w sumie miałam powtórkę z rozrywki ale daję znać, że jeszcze żyję i proszę o kciuki na czwartek bo będę miała już punkcję.
Zajrzę jak czasu będzie trochę i nie będę taka wykończona
Buziaki.
Będziemy trzymać kciuki, jak zawsze.

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
U Was też tak paskudnie jak u mnie nosz pada. A na dodatek jak rano chciałam wyjechać to się w błocisku zakopałam. Tż nie ma bo już w pracy więc wołam wujka ( wkurzał się trochę , a mnie się śmiać zawsze chce jak on się wkurza) Pomógł mi wyjechać przy czym został obdarzony małą dawką błotka
Miłego dnia buziaki

Jaki deszcz??? Jakie błoto??? U nas słońce świeci, pięknie ciepło, ptaszki i te sprawy. Aż mi nie mów, że to przyjdzie do nas, bo nie lubię. Już się przyzwyczaiłam, że jest ciepło. Od wczoraj tak mamy. I niech tak zostanie.

Co ja to chciałam powiedzieć????
A już wiem. Mam dziś okropny obiad ale robiony z miłości do męża. Kupił w sklepie kiedyś tam kurze łapki. I dziś prosił, abym mu zrobiła zupę na tym. Miałam jeszcze szponder wołowy i te zamrożone łapki. Jak je myłam to miałam wrażenie, że to takie malutkie rączki. A teraz pływają w garze. Błłee. Może zupa będzie z tego dobra ale bez wkładki. Za to on uwielbia to obgryzać. Robi to z takim błogim wyrazem twarzy, absolutna rozkosz. Dla mnie kości jak kości. Powiedzcie, że dobra ze mnie żona, pochwalcie, bo trochę mnie to przerasta.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 11:23   #3898
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Witam się z capuccino.

Lidzia śpi, więc nadrabiam.

U nas piękne słonko, ciepło no cud. Czuć już wiosnę, lllllubbię toooo. Oł je!

Zaciekawiłaś mnie tym domkiem. Tak się to nazywa? Bo zaraz przekopię allegro w poszukiwaniu.
I zdrowia dla Was dziewczynki. Też mogłabyś się pochwalić Misią.

Biedactwa . Jakie to jest ciężkie jak dziecko choruje.

Powiem Ci, że tak długo go nie widziałam....rety! Ale urósł. I ma w oczach te iskierki, heh będzie z niego łobuziak słodki.
Lidka tak, czasami pokazuje różki. Ale chyba jak każde dziecko. W normie.

Ja mam proste włosy. Mąż miał loki, teraz nosi się na krótko, nie daje im szansy się zwinąć . Więc za mężem.
Starsza ma lekkie skręty i podatne włosy na loczki. Ale że ma ich dużo i są ciężkie więc pod własnym ciężarem się prostują. Lidka ma ich jeszcze mało ale za to takie pierścionki. Aż było mi żal, jak kiedyś musiałam jej trochę podciąć.

Będziemy trzymać kciuki, jak zawsze.

Jaki deszcz??? Jakie błoto??? U nas słońce świeci, pięknie ciepło, ptaszki i te sprawy. Aż mi nie mów, że to przyjdzie do nas, bo nie lubię. Już się przyzwyczaiłam, że jest ciepło. Od wczoraj tak mamy. I niech tak zostanie.

Co ja to chciałam powiedzieć????
A już wiem. Mam dziś okropny obiad ale robiony z miłości do męża. Kupił w sklepie kiedyś tam kurze łapki. I dziś prosił, abym mu zrobiła zupę na tym. Miałam jeszcze szponder wołowy i te zamrożone łapki. Jak je myłam to miałam wrażenie, że to takie malutkie rączki. A teraz pływają w garze. Błłee. Może zupa będzie z tego dobra ale bez wkładki. Za to on uwielbia to obgryzać. Robi to z takim błogim wyrazem twarzy, absolutna rozkosz. Dla mnie kości jak kości. Powiedzcie, że dobra ze mnie żona, pochwalcie, bo trochę mnie to przerasta.
Idealna żona, mój też szaleje za kurzymi lapkami, ego za obgryzaniem kostek szczęśliwy przy tym jak dziecko

Używała któraś proszku Bobas?
Stary 2015-02-25, 11:46   #3899
cebulova
Zadomowienie

Dzień dobry!
U nas też czuć wiosnę. Piękne słońce od rana, na spacer poszliśmy już o 9, na termometrze niby +2 ale w powietrzu miłe ciepełko. Ptaszki śpiewają, no tak fajnie się już robi. Kocham wiosnę jak się wszystko zaczyna budzić do życia. No i człowiek powera dostaje dzięki temu.
Dostałam się wczoraj do tego dermatologa i lekarka postawiła kolejną diagnozę, myślę, że tym razem trafną. Mam coś czego się nie leczy, trwa to ok 6 tygodni i samo podobno przechodzi. Zadrapię się do tego czasu Całe szczęście, że to nie jest zakaźne bo bałam się o osoby z mojego otoczenia, najbardziej o Antka. No... także muszę się z tym przemęczyć jeszcze.

Isiu, żona z Ciebie dobra. Mnie chyba nie stać na takie poświęcenia...

Miłego dnia!

A ja rosnę i rosnę
Stary 2015-02-25, 17:08   #3900
magdaaamm
Raczkowanie

Zaczęłam krwawic...
magdaaamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości