Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 12:06   #781
fiona27
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość

U nas ponuro ale ciepło... czuć już wiosnę, oby śniegu do kolan jeszcze nie napadało...
No coś Ty weż wypluj te słowa tfu, tfu... Żadnego śniegu !!!
Stary 2015-02-25, 12:08   #782
roxana_lu
Zakorzenienie

Tez słyszałam o tym sniegu

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:10   #783
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
a weź Ty mnie nie denerwuj

ja też przeglądałam ubranka od siostry ostatnio co dała mi kilka lat temu ale tam same dla dziewczynki ale posegregowałam rozmiarami i czekają na pranie o ile się przydadzą [COLOR="Silver"]
No to chyba dobrze, ze dla dziewczynki ? Zobaczymy w środę na wizycie.

Kurde ja tak oddam te ciuszki, a jak się okaże, ze będzie chłopiec

Ne no jak dwa razy miałam usg i za każdym razem dziewuszka, to już chyba wiarygodne, co ?

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Tez słyszałam o tym sniegu
Ja nie słyszałam czegoś takiego
Może dlatego, że nie oglądam prognoz ....
Stary 2015-02-25, 12:20   #784
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
No to chyba dobrze, ze dla dziewczynki ? Zobaczymy w środę na wizycie.

Kurde ja tak oddam te ciuszki, a jak się okaże, ze będzie chłopiec

Ne no jak dwa razy miałam usg i za każdym razem dziewuszka, to już chyba wiarygodne, co ?
no jak będzie dziewczynka na stówę to dobrze
tak to już za tydzień

no już chyba nie powinno nic urosnąć Twojej dziewczynce nie wiem zresztą jak to jest
Stary 2015-02-25, 12:25   #785
Olenka_24
Zadomowienie

Dzień dobry po poludniu, coś nie mogę Was nadgonic dzisiaj.
Fiona pewnym na 100 % to można być po porodzie ale chyba rzadko się az takie pomyłki zdarzają.

Laski no co Wy śnieg? Ja nie chcę już

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Dziewczyny z tym myciem okien chodzi o to że w długotrwałej pozycji z rękami w górze istnieje ryzyko odklejenia się łożyska.

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:30   #786
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry po poludniu, coś nie mogę Was nadgonic dzisiaj.
Fiona pewnym na 100 % to można być po porodzie ale chyba rzadko się az takie pomyłki zdarzają.

Laski no co Wy śnieg? Ja nie chcę już

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Dziewczyny z tym myciem okien chodzi o to że w długotrwałej pozycji z rękami w górze istnieje ryzyko odklejenia się łożyska.
Na 100% to po porodzie, wiadomo

Dobra zbieram się po Smyka do przedszkola . Może na plac zabaw wskoczymy, jak taka ładna pogoda
Stary 2015-02-25, 12:31   #787
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:

Laski no co Wy śnieg? Ja nie chcę już [COLOR="Silver"]
ja też nie chcę, chcę już wyciągnąć letnie kurtki, trencze itp...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 12:34   #788
Olenka_24
Zadomowienie

Dokładnie jakieś buciki zgrabne

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:34   #789
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Na 100% to po porodzie, wiadomo

Dobra zbieram się po Smyka do przedszkola . Może na plac zabaw wskoczymy, jak taka ładna pogoda
też idę po Maje...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:38   #790
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie jakieś buciki zgrabne
taaa ja mam tylko trampki balerinek zero, obcasów nie noszę na codzień .. muszę coś kupić
Stary 2015-02-25, 12:49   #791
roxana_lu
Zakorzenienie

Olenka masz racje, u nas nawet po tym teście bedzie pewność jak sie nie mylę 99% lub 99,9% a nie 100% :P

Ja tez zmykam po juniora.

Aaaa... U mnie dzis strajk, obiadu nie ma!

Synuś i Córcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 13:10   #792
sandeo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Przeczytać czym są parabeny i podjąć świadomą decyzję
Są dziewczyny, którym PEGi i parabeny nie przeszkadzają, mi tak, ale nie mam zamiaru nikogo nawracać. Uważam, ze warto wiedzieć co w kremie siedzi i warto poczytać, czym to coś jest. Jeśli po zapoznaniu się uznasz, że Ci nie przeszkadzają, używaj na zdrowie

Heh, u mnie jest wieeelka kartka, że kobiety w ciąży i cukrzycy pierwsi idą I nie zawahałam się jej już kilkukrotnie pokazać i użyć
U mnie wisi "jeśli możesz to przepuść"... Nikt nie korzysta
Cytat:
I tak powinno być wszędzie, a przede wszystkim w labach

Mamy, które miały sesje brzuszkowe pytanie,
mąż mi na urodziny obiecał taką sesję fundnąć, więc ciesze się bardzo
Podpowiedzcie proszę z czym to się je - kiedy, gdzie i w jakim składzie najlepiej zrobić? Podejrzewam, że taka okazja się już raczej nie powtórzy, na stanie mam męża i synka i Ktosia na pokładzie i... sama nie wiem czego chcę
Lepiej mieć sama sesję, czy z chłopakami? W który miesiącu najlepiej? Czy osoby robiące takie sesje mają jakieś ciuchy, gadżety? Czy sama wymyślam stylizacje, czy ktoś mi podpowiada? Lepiej plener czy mieszkanie?Ile zdjęć się po takiej sesji dostaje?
Ale super! Zazdroszczę! Tez chce mieć taka sesje ale chciałabym z mężem a on nie chce sie zgodzić najlepiej jak juz brzuszek bedzie mocno widoczny, gadżety większość fotografów ma swoje. Ja to bym chciała i plener i mieszkanie z plenerem to wiadomo najlepiej poczekać jak bedzie juz pięknie i zielono

Cytat:
Nie wliczając zimy to myję okna raz w miesiącu, ale to też dlatego, bo nie mam firan w domu( nienawidzę) i widać każdą kroplę na oknie.
Ja tez dość często myje okna bo nie mam firan. Rok temu kupiłam sobie karchera do okien i dosłownie wielbię to urządzenie 3minuty i okno lśni
Stary 2015-02-25, 13:29   #793
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
U mnie wisi "jeśli możesz to przepuść"... Nikt nie korzysta

Ale super! Zazdroszczę! Tez chce mieć taka sesje ale chciałabym z mężem a on nie chce sie zgodzić najlepiej jak juz brzuszek bedzie mocno widoczny, gadżety większość fotografów ma swoje. Ja to bym chciała i plener i mieszkanie z plenerem to wiadomo najlepiej poczekać jak bedzie juz pięknie i zielono
Mój w pierwszej też nie chciał, ale teraz ewidentnie nie miał pomysłu na prezent No to mu podsunęłam

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 13:44   #794
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Mój w pierwszej też nie chciał, ale teraz ewidentnie nie miał pomysłu na prezent No to mu podsunęłam
A ja wygrałam taką sesję podczas WOŚP za 51 zł

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 14:21   #795
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wliczając zimy to myję okna raz w miesiącu, ale to też dlatego, bo nie mam firan w domu( nienawidzę) i widać każdą kroplę na oknie.

Ale pycha, zrobiłaś mi smaka

Dokładnie u mnie to samo. Nie ma czy skierowanie czy płatne badania kolejka obowiązuje.

Ale z Ciebie dobra żonka, ze wstajesz mężowi robić śniadanka Ja za to robię swojemu mężowi kanapki do pracy, ale wieczorem

Dziewuszki przebrałam ciuszki po synku( te najmniejsze roz 62) i jutro jadę zawieść je koleżance co rodzi za ponad miesiąc. Zbyt wiele to mi ich nie zostało, ale były typowo chłopięce i czekam teraz, aż ona mi da ciuszki dla mojej córci
Ale fajnie było poprzeglądać te maleńkie ubranka

Ale u mnie ciepło !!! Istna wiosna
Wstaje tylko dlatego, że mam wolne, jak chodziłam do pracy, to też robiłam wieczorem
Dziś idziemy oglądać mieszkanie (Roxana w Twoim mieście )
Stary 2015-02-25, 14:27   #796
Papusia28
Raczkowanie

a ja dzisiaj mówie mamie że mam strasznie nisko brzuch w tej ciazy ona tak na mnie patrzy i mówi że wogole nie wygladam jak bym była w ciąży no normalnie załamka jak to nie wyglądam ja też chcę już wiosne tylko muszę się w jakaś kurtke zaopatrzyć wiosenną bo te co mam to nie bardzo już na mnie będą ;/
Stary 2015-02-25, 14:32   #797
majka242007
Zakorzenienie

Dobra, ogarnęłam się , czekam na TZ i lecimy do gin...
Już się doczekać nie mogę, wizyta co 3 tygodnie to stanowczo za mało...
A gdyby tak miec USG w domu ... hehhee
Tz też nie potrafi odmówić sobie wizyty u ginekolog, nawet jak badania nie ma to pędzi z pracy na łeb na szyję i w podskokach do lekarza
Stary 2015-02-25, 14:34   #798
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Anev0 no to super oferta Ci sie trafiła :brawo:

Jess fiu fiu, mowisz, ze sąsiadkami mozemy zostać ? napisz na priv w jakim rejonie

P.S. Ja od zawsze TŻ kanapki rano robie, nawet jak chodził na 6 do pracy to wstawałam przed 5 i robiłam a do tego zawsze ciepłe śniadanie w domu

[B]Papusia[B] padłam. Nie ma to jak wsparcie rodzinki hihi. Ale spokojnie, jeszcze bedziesz miała okazje wyglądać "ciążowo" juz całkiem niedługo!

A ja zaplanowałam na kolacje spagetti carbonara, wszystko przygotowałam, pokroiłam... Na co dzwoni babcia, ze o 16.00 bedzie z kotletami, mam zrobic sobie tylko ziemniaki no to zrobiłam i mizerie a carbonara i tak na kolacje bedzie

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Tz też nie potrafi odmówić sobie wizyty u ginekolog, nawet jak badania nie ma to pędzi z pracy na łeb na szyję i w podskokach do lekarza

Ja to wlasnie tak myśle czy nie nakręcić ginekologa na wizyty co 3 tygodnie, u mnie zawsze dokładnie co miesiąc... Jak dla mnie za długi odstęp czasu !
Ciesz sie, ze masz takiego męża, krew mnie zalewa jak sa tacy co to niczym sie nie zainteresują wrrr i kciuki za wizytę!

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-25, 14:40   #799
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papusia28 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj mówie mamie że mam strasznie nisko brzuch w tej ciazy ona tak na mnie patrzy i mówi że wogole nie wygladam jak bym była w ciąży no normalnie załamka jak to nie wyglądam ja też chcę już wiosne tylko muszę się w jakaś kurtke zaopatrzyć wiosenną bo te co mam to nie bardzo już na mnie będą ;/
dobrze, nie załamuj się, potem i tak brzuchol wywali i będzie nam ciężko. Ja mam spory , z reszta widziałyście na fotkach.
I też chciałam dziś sukienke włożyć... Nie ma opcji nie włażę w biodrach
wszystkie dżinsy za małe dopiąć się nie da...
Z córcią było inaczej bo tylko brzuch rósl i cała ciąże w normalnych spodniach chodziłam i było ok. Teraz też w biodra idzie. Więc leginsy i tuniki... Lubie na szczęście ciuszki ,,szmaty,, na nie mówię. Takie luźne bluzki szersze, sukienki worki itd więc w to akurat się mieścić będę...

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Anev0 no to super oferta Ci sie trafiła :brawo:

Jess fiu fiu, mowisz, ze sąsiadkami mozemy zostać ? napisz na priv w jakim rejonie

P.S. Ja od zawsze TŻ kanapki rano robie, nawet jak chodził na 6 do pracy to wstawałam przed 5 i robiłam a do tego zawsze ciepłe śniadanie w domu

[B]Papusia[B] padłam. Nie ma to jak wsparcie rodzinki hihi. Ale spokojnie, jeszcze bedziesz miała okazje wyglądać "ciążowo" juz całkiem niedługo!

A ja zaplanowałam na kolacje spagetti carbonara, wszystko przygotowałam, pokroiłam... Na co dzwoni babcia, ze o 16.00 bedzie z kotletami, mam zrobic sobie tylko ziemniaki no to zrobiłam i mizerie a carbonara i tak na kolacje bedzie

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Ja to wlasnie tak myśle czy nie nakręcić ginekologa na wizyty co 3 tygodnie, u mnie zawsze dokładnie co miesiąc... Jak dla mnie za długi odstęp czasu !
Ciesz sie, ze masz takiego męża, krew mnie zalewa jak sa tacy co to niczym sie nie zainteresują wrrr i kciuki za wizytę!
to nie mąż kochana, byłam już mężatką i z małżeństwa mam córeczkę. Teraz tzw ,,wolny,, związek. I chyba nie chcę tego zmieniać...
Różnicę widzę, mąż poszedł ze mną chyba tylko raz na wizytę i to wtedy gdy wiedział że na 100% będzie USG... Teraz zupełnie inaczej. Idzie ze mną, pomaga mi wejść /4piętro kamienica dosyć wysoka/, cieszy się, wypytuje...
Co więcej żywo zainteresowany wszystkim, kosmetyki dla dzidzi, ciuszki, kolory ścian no wszystko...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 14:46   #800
Mravka
Zadomowienie

"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 14:48   #801
Mirabelka_90
Zadomowienie

Hej. Ja dopiero wstałam. Tzn. dopiero jestem w miarę na siłach, żeby napisać. Od rana wymiotowałam. Masakra. Coś mi się wydaje, że jestem tą "szczęściarą" co będzie wymiotować 9 miesięcy... Nawet nie mam siły się ubrać i tak leże cały dzień sobie.
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Rano Młody obudził się z placzem i mowi ze go boli ucho , naciskam a ten mi sie z bolu zwija . Zapalenie ucha . budze kuzynke , na pogotowie jedziemy . Na pogotowiu nie maja sprzetu do ucha , skierowanie do szpitala , w szpitalu mnie odsylaja do przychodni . w przychodni ze nie zapisany to nie moga przyjac , jada do drugiej tez nie moga . W trzeciej sie udaje pani doktor dopiero od 12 przyjmuje . Wracamy do domu ... czekamy . Młody wlasnie spi , z wysoka goraczka ktorą ledwo udaje mi sie zbic o pare kresek ..

Mnie slabo ciagle , nie mialam czasu nic zjesc , ledwo sie na nogach utrzymuje .. Ile jeszcze ten u gory bedzie mnie testowac ? no ile ?
Biedny. Ach co za znieczulica, żeby dziecka z bólem nie przyjąć;/
Cytat:
Powodzenia na wizycie
Cytat:
dobrze, nie załamuj się, potem i tak brzuchol wywali i będzie nam ciężko. Ja mam spory , z reszta widziałyście na fotkach.
Z córcią było inaczej bo tylko brzuch rósl i cała ciąże w normalnych spodniach chodziłam i było ok. Teraz też w biodra idzie. Więc leginsy i tuniki... Lubie na szczęście ciuszki ,,szmaty,, na nie mówię. Takie luźne bluzki szersze, sukienki worki itd więc w to akurat się mieścić będę...

A ja właśnie schudłam w udach i biodrach, że spodnie co jeszcze przed ciążą były za małe są teraz nawet luźne. Tylko pod wieczór mi brzuszek wywala. Ale to pewnie przez te ciągłe wymioty;/
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 14:50   #802
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

to nie mąż kochana, byłam już mężatką i z małżeństwa mam córeczkę. Teraz tzw ,,wolny,, związek. I chyba nie chcę tego zmieniać...
Różnicę widzę, mąż poszedł ze mną chyba tylko raz na wizytę i to wtedy gdy wiedział że na 100% będzie USG... Teraz zupełnie inaczej. Idzie ze mną, pomaga mi wejść /4piętro kamienica dosyć wysoka/, cieszy się, wypytuje...
Co więcej żywo zainteresowany wszystkim, kosmetyki dla dzidzi, ciuszki, kolory ścian no wszystko...

Tak. Tak. Pamiętałam kochana a jakos tak z marszu napisałam ! Przepraszam

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-25, 14:57   #803
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie dziś spaghetti, robiłam wczoraj sos żeby dziś tylko makaron ugotować i dobrze że dużo wyszło bo juz połowę zjedli dziś i jutro ciężkie dni a ja nadal umieram.
Roxana Bartek w 13 tc miał wg usg 11cm młodsze coś koło 10 nie jestem pewna teraz. Ale u mnie chyba tez z nogami
spaghetti bolognese? z dużąąąąą ilością sosu?

Cytat:
no włacha podają crl od czubka głowy do kości ogonowej

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Mniam ja chyba tez dzis zrobie te piersi, bo skladniki wszystki mam w domu, a jutro pojade dopiero do sklepu

Az sprawdzilam z ciekawosci, jak to u nas bylo... I w 13t 4d dlugosc ciemieniowo-siedzeniowa 82,4 mm
To wysoki Maluch moj na ostatnim USG wg ktory był w 13+4 miał niecałe 8 cm
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Rano Młody obudził się z placzem i mowi ze go boli ucho , naciskam a ten mi sie z bolu zwija . Zapalenie ucha . budze kuzynke , na pogotowie jedziemy . Na pogotowiu nie maja sprzetu do ucha , skierowanie do szpitala , w szpitalu mnie odsylaja do przychodni . w przychodni ze nie zapisany to nie moga przyjac , jada do drugiej tez nie moga . W trzeciej sie udaje pani doktor dopiero od 12 przyjmuje . Wracamy do domu ... czekamy . Młody wlasnie spi , z wysoka goraczka ktorą ledwo udaje mi sie zbic o pare kresek ..

Mnie slabo ciagle , nie mialam czasu nic zjesc , ledwo sie na nogach utrzymuje .. Ile jeszcze ten u gory bedzie mnie testowac ? no ile ?
oj Ciebie to nie oszczędza ;/. Ja myślę,że jak urodzi się Maluch to będzie super grzeczny i szybko zacznie przesypiać noce,aby Ci to wszystko wynagrodzić
Zdrówka dla Adasia, biedny Maluch niech się nie męczy ...
Cytat:
Ja co prawda jestem z Niemiec, ale to moja pierwsza ciąża, więc nie mam pojęcia
Może SugarbabyLove pomoże albo 1205mu

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Trzymam kciuki

Cytat:

my zawsze grzeczne jesteśmy
no jakżebym śmiała zaprzeczyć!
Cytat:
majka242007 trzymam dzisiaj kciuki za Twoja wizyte
i ja i ja się dołączam! daj znać jak będziesz po
Cytat:
I tak powinno być wszędzie, a przede wszystkim w labach

Mamy, które miały sesje brzuszkowe pytanie,
mąż mi na urodziny obiecał taką sesję fundnąć, więc ciesze się bardzo
Podpowiedzcie proszę z czym to się je - kiedy, gdzie i w jakim składzie najlepiej zrobić? Podejrzewam, że taka okazja się już raczej nie powtórzy, na stanie mam męża i synka i Ktosia na pokładzie i... sama nie wiem czego chcę
Lepiej mieć sama sesję, czy z chłopakami? W który miesiącu najlepiej? Czy osoby robiące takie sesje mają jakieś ciuchy, gadżety? Czy sama wymyślam stylizacje, czy ktoś mi podpowiada? Lepiej plener czy mieszkanie?Ile zdjęć się po takiej sesji dostaje?
No dobra to może ja trochę pomogę
Ja mam sesje z 1 ciąży,więc siłą rzeczy tylko z męzem. Jesli teraz się skusimy to razem wszyscy.
Ja miałam sesje jakieś 3 tyg przed porodem, ale tak naprawdę patrzyłabym na własne samopoczucie. Polecają ok 1 mc przed. Brzuch wtedy już jest na tyle spory,że tez ładnie widać.
My mieliśmy akurat sesje w domu i bez żadnych gadżetów(nie chcieliśmy). Zależało nam na takiej zwykłej,naturalnej. Jeśli jednak to sierpień to pokusiłabym się o jakiś fajny plener....łąką..kocyk...p iknik?
Co do ilości zdjęć to zależy od fotografa...jeśli chcesz mogę Ci na PW podesłać link do naszej sesji.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Stary 2015-02-25, 15:04   #804
roxana_lu
Zakorzenienie

Ja tez myślałam o takiej sesji ale przy juniorze nie mieliśmy to i teraz nie bedzie. Za to zdecydowaliśmy sie juz na sesje po narodzinach malucha ale dopiero jak bedzie mieć 3-4 miesiące wtedy zrobimy sobie wspólna . Maluch z juniorem i jakies wszyscy razem te noworodkowe średnio mi sie podobają, wszystkie takie okropnie podobne do siebie...

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-25, 15:09   #805
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
taaa ja mam tylko trampki balerinek zero, obcasów nie noszę na codzień .. muszę coś kupić
spoko, ja też mam 2 pary butów sportowych (obie identyczne, ale jedne nie używane w ogóle, a drugie mialam moze z 5x na stopach, bo pozniej przyszła zima) jakieś tam czółenka też mam, ale na obcasie, które noszę "od święta" i tyle do sukienki nie mam żadnych butów na codzień

Cytat:
Powodzenia

Ja wizyty mam rzadziej, bo co 4 tygodnie... i właśnie tak sobie dzisiaj myślalam, że zostało mi równe 2 tygodnie do następnej wizyty... No chyba że coś mi wyjdzie w tym moczu, to będę chciała umówić się wcześniej z gin... ale już wole poczekać niż żeby było coś nie tak

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

a co do wielkości brzuszka, to mój stoi w miejscu tak mi się przynajmniej wydaje tzn wieczorem jest już ogromny i góra od piżamy tak się fajnie podnosi ale w ciągu dnia wydaje mi się, że jest malutki...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 15:10   #806
TusiaeM
Zakorzenienie

Ja już po pracy i 1,5 godzinnej drzemce

Ja też będę chciała taką sesję ciążkową

Co do obiadu to teściowa przyniosła nam pomidorówkę i naleśniki

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 15:10   #807
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
spoko, ja też mam 2 pary butów sportowych (obie identyczne, ale jedne nie używane w ogóle, a drugie mialam moze z 5x na stopach, bo pozniej przyszła zima) jakieś tam czółenka też mam, ale na obcasie, które noszę "od święta" i tyle do sukienki nie mam żadnych butów na codzień

Powodzenia

Ja wizyty mam rzadziej, bo co 4 tygodnie... i właśnie tak sobie dzisiaj myślalam, że zostało mi równe 2 tygodnie do następnej wizyty... No chyba że coś mi wyjdzie w tym moczu, to będę chciała umówić się wcześniej z gin... ale już wole poczekać niż żeby było coś nie tak
ja w sumie też mam co 4 tyg i dluuuuzy się jak nie wiem ;/. Teraz kolejna 25.03 dopiero

co do butów to jakbym widziała swoje pólki . Ogólnie nienawidzę zakupów butowych. Wszyscy u mnie mają wiecej par niż ja.
Ja obcasów nie nosze...nie chce wzbudzać ogólnej radości na ulicy
Stary 2015-02-25, 15:12   #808
dd1dd
Zakorzenienie

Mravka a Ty już po wizycie?
Stary 2015-02-25, 15:13   #809
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
ja w sumie też mam co 4 tyg i dluuuuzy się jak nie wiem ;/. Teraz kolejna 25.03 dopiero

co do butów to jakbym widziała swoje pólki . Ogólnie nienawidzę zakupów butowych. Wszyscy u mnie mają wiecej par niż ja.
Ja obcasów nie nosze...nie chce wzbudzać ogólnej radości na ulicy

Ja mam 24.03 chociaz tak mysle, ze sie chyba umówię na wizytę jak beda te wyniki badan (nawet jak sie okażą dobre to poproszę o interpretacje wyniku i usg )

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-25, 15:16   #810
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papusia28 Pokaż wiadomość
moja też mi powiedziała w niedzielę, że gdzie ten mój brzuch

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość

Powodzenia

trzeba coś kupić tylko, że nie mam pomysłu co ostatnio na rzeczy dla mnie w ogóle nie patrzę i nie wiem co w sklepach nawet jest

ja też czekam równy miesiąc na wizytę , został tydzień

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości