Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 20:49   #1261
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Wy tu o lamowaniu, a ja męża dopiero w piątek w nocy zobacze ala:

O, bardzo mądrze powiedziane o tym 4 trymestrze
tez sie z tym zgadzam

do piatku nie tak daleko ale nadrobic mozesz stracone dni ja do TZ sie zawsze smialam ze tyle ile sie nie widzielismy tyle w weekend lamowania chce plus dni weekendowe oczywiscie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:49   #1262
Anneet
Raczkowanie

Witam po wizycie,moja gin mi wypisala skierowanie na 4 na szpital,ktg mi wyszlo dobrze,wiec nie robila mi usg,ledwo zbadala co tak dzis mnie pipka boli i na zerkniecie w nia mowi..ooo musowo gora za tydz na szpital a pozniej juz nie ma co,wiec chyba cos sie zaczyna juz dziacja bole sie powieksza mam isc 2 na szpital i najlepiej rano i naczczo,bo zrobia mi odrazu badania,ale dziewczyny bezposrednio nie dostalam skierowanie na cc,napisla,podejzenie rozejscia spojenia lonowego i na szpitalu beda decydowac wiec do konca nie wiem czy bedzie cc,ale wspominala,ze mnie tez beda pytac o zdanie,to ja chce cc raz juz sie nastawilam a dwa boje sie rodzic naturalnie przy tym spojeniu.
A tak z innej beczki..mam lodowke umyta juz w domu ale jutro maz bedzie ja wnosil i ukladal w niej,my juz po kolacji dzis hamburgery swojej roboty pychaogladnac chwile tv,umyc sie i trzeba was nadrobic,tyle stron naklikanych heh
P.s pytalam o ta ciagla czkawke maluchow w brzusiy i to nie prawda,ze w brzuchu jest stala temp,i dzidzia odczowa najmniejsza zmiane temp i ma czkawke jak my

Edytowane przez Anneet
Czas edycji: 2015-02-25 o 20:53
Anneet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:50   #1263
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Haha to i tak długo ja sobie daje max godzinę :d
Haha ja już tak wzięłam zapas dwóch godzin godzina, żeby się ogarnąć w domu i do szpitala dojechać i godzina w szpitalu, żeby się zdążyć rozpakować i na porodówkę wjechać

Ale jak się w godzinę wyrobisz to Ci właśnie takiego porodu życzę
Stary 2015-02-25, 20:50   #1264
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
A ja tam urodzę w dwie godziny i tej wersji będę się trzymać
Tego Ci życzę xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:52   #1265
papalinka83
Zakorzenienie

Hej ja po wizycie. Zaraz was ponadrabiam, a teraz napiszę tylko, że mój syn waży już 3400 na poród ponoć się nie zapowiada, więc mam nadzieję, że zdążę urodzić zanim przekroczy 4kg a poza tym wszystko ok, łożysko podobno ładne i jeszcze wytrzyma i za tydzień w piątek mam przyjść na ktg Czekam do soboty do przyjazdu teściowej i odstawiam wszystkie leki

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2015-02-25 o 21:15
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:53   #1266
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Tego Ci życzę xd
Dziękuję baaaaaaardzo bym chciała

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej ja po wizycie. Zaraz was ponadrabiam, a teraz napiszę tylko, że mój syn waży już 3400 na poród ponoć się nie zapowiada, więc mam nadzieję, że zdążę urodzić zanim przekroczy 4kg a poza tym wszystko ok, łożysko podobno łądne i jeszcze wytrzyma i za tydzień w piątek mam przyjść na ktg Czekam do soboty do przyjazdu teściowej i odstawiam wszystkie leki
za wizytę
Stary 2015-02-25, 20:53   #1267
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
Witam po wizycie,moja gin mi wypisala skierowanie na 4 na szpital,ktg mi wyszlo dobrze,wiec nie robila mi usg,ledwo zbadala co tak dzis mnie pipka boli i na zerkniecie w nia mowi..ooo musowo gora za tydz na szpital a pozniej juz nie ma co,wiec chyba cos sie zaczyna juz dziacja bole sie powieksza mam isc 2 na szpital i najlepiej rano i naczczo,bo zrobia mi odrazu badania,ale dziewczyny bezposrednio nie dostalam skierowanie na cc,napisla,podejzenie rozejscia spojenia lonowego i na szpitalu beda decydowac wiec do konca nie wiem czy bedzie cc,ale wspominala,ze mnie tez beda pytac o zdanie,to ja chce cc raz juz sie nastawilam a dwa boje sie rodzic naturalnie przy tym spojeniu.
A tak z innej beczki..mam lodowke umyta juz w domu ale jutro maz bedzie ja wnosil i ukladal w niej,my juz po kolacji dzis hamburgery swojej roboty pychaogladnac chwile tv,umyc sie i trzeba was nadrobic,tyle stron naklikanych heh

za wizyte przeszlabym sie do innego lekarza z pytaniem o porade. troche dziwne, bo moze byc tak ze lekarz zdecyduje ze rodzisz sn i powie ze to on decyduje, a tym samym bedziesz miec nie maly problem po porodzie. Tak mysle, ale nie znam sie. Dziwna ta lekarka twoja. Jakby nie mogla ci na cc dac poprostu a na cc normalnie masz skierowanie itd. chyba ze sa wypadki przy porodzie sn to wtedy decyduja sie w ostatecznosci na cc, lub jesli porod nie chce nastapic wcale po pomocach.
Stary 2015-02-25, 20:53   #1268
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
My jeszcze w szpitalu. Cały czas na cycku wisimy. sutki mam już tak obolałe że krzyczę jak mała łapie. Chciałam się pochwalić tym moim ssakiem.
Ale słodziak
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:53   #1269
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Ale fajnie ze juz jestescie poza szpitalem my caly czas kombinujemy jak szybciej urodzić ale ciężko nam to idzie jakies rady?
Nie mam rad, niestety, bo ja wylądowałam w szpitalu w środku nocy z krwawieniem ale mogę pocieszyć dziewczyny przed cc, że moim zdaniem nie jest taka straszna

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
super szybko do domu wyszliscie
nauczycie sie siebie wzajemnie bedzie dobrze Zacytuje kolezanke ktora urodzila trzy miesiace temu ok. ze po ciazy jest jeszcze 4 trymestr, gdzie mama i jej dziecko musza sie siebie wzajemnie nauczyc i potrzeby dziecka, i znalesc sie organizacyjnie w tej nowej sytuacji a pozniej juz z gorki, mowi mi teraz ze pierwszy jej miesiac to tak wlasnie bylo, nie raz tez plakala, bo myslala ze nie daje rady, a teraz to mowi ze bajka jest , z tym ze jej coreczka to akorat aniolkiem nie jest z tego co mi pisze a babcia szczesliwa napewno ze jestescie u niej
Sama jestem ciekawa czy w tym tygodniu ktoras urodzi
Z 4 trymestrem już mogę się zgodzić
Ale jestem cały czas dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
fajnie, że już w domku i że mąż tak pomaga samych cudownych chwil dla Was
Dziękujemy

Mam chwilę luzu, więc idę się nareszcie porozpieszczać pod prysznicem
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:54   #1270
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej ja po wizycie. Zaraz was ponadrabiam, a teraz napiszę tylko, że mój syn waży już 3400 na poród ponoć się nie zapowiada, więc mam nadzieję, że zdążę urodzić zanim przekroczy 4kg a poza tym wszystko ok, łożysko podobno łądne i jeszcze wytrzyma i za tydzień w piątek mam przyjść na ktg Czekam do soboty do przyjazdu teściowej i odstawiam wszystkie leki
za wizyte piekna waga
Stary 2015-02-25, 20:55   #1271
tout-petit-fille
Zadomowienie

Wróciłam z SR, wzięłam się za robienie dekoracji- obramowania mieczaod słupa i dopiero wzięłam się za cytowanie. Utknęłam na tyle, że mam jeszcze 4 strony do nadrobienia, więc wolę stopniowo.. ))

Cytat:
ja czytalam, ze moze bez krwi odchodzic tez dzis mialam sen ze urodzilam i polozyli mi dziecko na mnie, TZ ryczal jak szalony ze szczescia, a ja bylam w totalnym szoku ahh te sny....
mi się każdej nocy teraz sni ciąża, poród, dziecko. I co chwilę budzę się na siusiu, kładę się, zasypiam i znów jakiś sen dzieciowy

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Tak,bo ja zawsze sobie zapisywalam puerwszy dzien miesiaczki w kalendarzu,wiec nie ma opcji zebym sie pomylila :/
To najjjjwyżej przenosisz. Albo jeszcze będzie miłe zaskoczenie
Moja siostra biedna na wywoływaniu leżała bardzo długo, poród przenosiła o 2tyg. Dzidzia wielka, zdrowa i był poród SN.

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość

Jedynym plusem dzisiejszego dnia jest to, że jednak na pani od okien zadzwoniła do mnie rano, że ma kilka godzin wolnych i umyła mi okna i podłogi. Zapłaciłam 40 zł Przynajmniej okna mam z głowy, bo tak by czekały na mycie kilka miesięcy. Teraz boję się stanąć na krześle, bo mam zawroty głowy.
Dziś jak ogarniałam mieszkanie myślałam sobie o Tobie i tej pani Ukraince. Chętnie bym ją wtedy przytuliła na chwilę

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa co Ci zaproponuje ta lekarka. Koniecznie napisz.

Ja mam cały czas problem z pediatrą. U mnie dzieci leczy lekarz rodzinny (który prawie wykończył już dwoje dzieci) i jedna pediatra, która aż za bardzo lubi dawać antybiotyki. U mojego lekarza rodzinnego nie ma pediatry. Myślę, żeby zapisać młodego do Lublina do Luxmedu
Dam znać co powiedziała na temat szczepień. Może jeszcze trochę dowiem się w niedzielę, bo spotykam się ze znajomą, która też miała się dowiadywać u swojego lekarza.

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Chyba może, bo na nic innego mi to nie pasuje. A w sobotę byłam na IP i tam mi lekarka grzebała w pipci to może coś poruszyła?
Też możliwe. Już dziewczyny wcześniej pisały o tym.
Ja najpierw czekam, aż opadnie mi brzuch, potem będę wyszukiwać czopa
Chyba że może być odwrotna kolejność

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
a zgadza Ci się mniej więcej z usg i z tej daty co podałaś??

ja właśnie jutro jadę do pediatry, która leczyła mnie i trójkę mojego rodzeństwa, chcę z nią pogadać o szczepieniach i raczej jej w tym temacie zaufam, bo już nie mam siły na czytanie tego
Według daty, którą podałam, poród miałby być jakoś w pierwszych dniach kwietnia. Ale Serio nie przywiązuję do tego wagi, lekarz też już nie, bo USG pokazuje coś innego. Już mu mówiłam o tym moim strzelaniu z datą miesiączki, więc uspokoił mnie, że nie patrzą tak na to. Ważne, co de facto dzieje się z dzieckiem i co tam USG pokazuje

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
To w koncu ktory termin bierze sie pod uwage?wedlug OM czy USG,bo juz sie pogubilam
Jeśli jesteś 100% pewna miesiączki, to pewnie bierze się to pod uwagę. Ja byłam ostatnimi czasy przez totalny zapi*^^%$$ w pracy na tyle bez kontroli nad miesiączką, że to jakiś cud w ogóle, ze zaszłam. Nawet przez to, że byłam chronicznie wymęczona. A jednak się trafiło

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:58   #1272
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Nie mam rad, niestety, bo ja wylądowałam w szpitalu w środku nocy z krwawieniem ale mogę pocieszyć dziewczyny przed cc, że moim zdaniem nie jest taka straszna

Z 4 trymestrem już mogę się zgodzić
Ale jestem cały czas dobrej myśli

Dziękujemy

Mam chwilę luzu, więc idę się nareszcie porozpieszczać pod prysznicem

krotka chwila dla mamy to dopiero przyjemnosc jak masz czas na prysznic czytalam o tym gdzies

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

mi się każdej nocy teraz sni ciąża, poród, dziecko. I co chwilę budzę się na siusiu, kładę się, zasypiam i znów jakiś sen dzieciowy

Też możliwe. Już dziewczyny wcześniej pisały o tym.
Ja najpierw czekam, aż opadnie mi brzuch, potem będę wyszukiwać czopa
Chyba że może być odwrotna kolejność
Te sny to dlatego ze jestesmy przy koncowce i kazda z nas sie nie moze doczekac spotkania z wlasnym dzieckiem

he, mi moja mama wczoraj powiedziala zebym nie liczyla czasami ze wody mi odejda, czy znajde zelka, bo moze byc tak ze zacznie sie od skurczy ktore nie beda przechodzily i sio do szpitala,pocieszenie niezle
Stary 2015-02-25, 20:59   #1273
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
rosiek a jak ty sie czujesz po cc?
Bardzo dobrze ciągną mnie trochę szwy i trochę nieporadnie wstaję z łóżka, chodzę powoli ale nie boli mnie jakoś bardzo. Dzisiaj po wejściu na 3 piętro w bloku stwierdziłam, że niestety nadal mam kondycję jak w ciąży
Krwawienie mam bardzo łagodne, nie mogę narzekać.
Wyobrażałam sobie to wszystko o wiele, wiele gorzej
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 21:00   #1274
niunia_ona
Zakorzenienie

Takie dni to ja lubię xd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1424894423376.jpg (88,1 KB, 23 załadowań)

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-25, 21:03   #1275
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze ciągną mnie trochę szwy i trochę nieporadnie wstaję z łóżka, chodzę powoli ale nie boli mnie jakoś bardzo. Dzisiaj po wejściu na 3 piętro w bloku stwierdziłam, że niestety nadal mam kondycję jak w ciąży
Krwawienie mam bardzo łagodne, nie mogę narzekać.
Wyobrażałam sobie to wszystko o wiele, wiele gorzej

to super z dnia na dzien napewno bedzie coraz lepiej no i bedziesz miec wiecej energii po jakims czasie od tego mamy okres pologu po porodzie, musisz dojsc do siebie, psychicznie fizycznie itd

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Takie dni to ja lubię xd
kwiatki od TZ Stara sie przyszly tatus
Stary 2015-02-25, 21:04   #1276
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Takie dni to ja lubię xd
Ale słodkie
Stary 2015-02-25, 21:05   #1277
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
to super z dnia na dzien napewno bedzie coraz lepiej no i bedziesz miec wiecej energii po jakims czasie od tego mamy okres pologu po porodzie, musisz dojsc do siebie, psychicznie fizycznie itd

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

kwiatki od TZ Stara sie przyszly tatus
He he xd chociaż raz mu się udało.. Ja to w dzień zmeczona a teraz lipa spac mi się nie chce. Znowu noc jak ja nie lubię nocy

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-25, 21:06   #1278
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
He he xd chociaż raz mu się udało.. Ja to w dzień zmeczona a teraz lipa spac mi się nie chce. Znowu noc jak ja nie lubię nocy

brawa dla TZ bardzo milo
tez bylam zmeczona i chcialam spac godzine temu a teraz to sie czuje jak po kawie
Stary 2015-02-25, 21:08   #1279
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Takie dni to ja lubię xd
Szacun dla TŻta
Stary 2015-02-25, 21:08   #1280
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
brawa dla TZ bardzo milo
tez bylam zmeczona i chcialam spac godzine temu a teraz to sie czuje jak po kawie
Znowu będę się męczyć w nocy masakra.. Ostatnio noce są straszne

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-25, 21:09   #1281
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Takie dni to ja lubię xd
ale słoooooodkoooooo
Stary 2015-02-25, 21:10   #1282
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Szacun dla TŻta
To za te golabki xd

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ale słoooooodkoooooo
Marzy mi się lama a nie tam kwiatki he he. No kwiatki tez pięknie ale lama noooooo

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-25, 21:12   #1283
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie się totalnie poprzestawiało...wieczore m nie moge zasnąć....jak juz zasne budze się na siku ...jedno,drugie,trzecie.. ..rano wstaje nieprzytomna,jem śniadanie i idę znowu spać....

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
To za te golabki xd

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Marzy mi się lama a nie tam kwiatki he he. No kwiatki tez pięknie ale lama noooooo
ojtam...niektórzy tu nie mają ani lamy ani kwiatków
Stary 2015-02-25, 21:13   #1284
nouvelle2
Zakorzenienie

UWAGA! wiadomość od lesyeux: 'Hej z tej str lesyeux. Jestem w szpitalu. Jednak cisnienie, nie spadało. Dostalam leki i zastrzyk i po nich powinno byc cacy a nadal podwyzszone,do tego glowa boli masakrycznie. Leze i czekam co tam dr zadecyduje, narazie cisza. W pokoju mam dwie dziewczyny,jedna zaraz urodzi. A ja taka glodna jestem... Hehe. Dam znac, co i jak pozniej. Pozdrow wszystkie marcowe mamusie buziaki'

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 21:14   #1285
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:

Jesteś niesamowita
Stary 2015-02-25, 21:15   #1286
nusiekowa
Wtajemniczenie

lesyeux kochana trzymaj się tam!!!!!
Stary 2015-02-25, 21:16   #1287
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA! wiadomość od lesyeux: 'Hej z tej str lesyeux. Jestem w szpitalu. Jednak cisnienie, nie spadało. Dostalam leki i zastrzyk i po nich powinno byc cacy a nadal podwyzszone,do tego glowa boli masakrycznie. Leze i czekam co tam dr zadecyduje, narazie cisza. W pokoju mam dwie dziewczyny,jedna zaraz urodzi. A ja taka glodna jestem... Hehe. Dam znac, co i jak pozniej. Pozdrow wszystkie marcowe mamusie buziaki'
Trzymamy kciuki w takim razie
Stary 2015-02-25, 21:17   #1288
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu będę się męczyć w nocy masakra.. Ostatnio noce są straszne
bierz go na lamowanie teraz za te kwiatki
ja chodze pozno spac i dlugo sie mecze zeby usnac, ale jak spie to budze sie zazwyczaj przed budzikiem TZ dopiero na siusiu i pozniej wstaje z tz zrobic mu kawe i ide dalej spac

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
o kurcze...... trzymaj sie tam! oby ci cisnienie spadlo. mam kolacje tylko nie mam jak jej przywiezc
Stary 2015-02-25, 21:19   #1289
antoxa
Rozeznanie

lesyeux trzymaj się dzielnie!
Stary 2015-02-25, 21:20   #1290
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Nam położna na sr mówiła, żeby nie wierzyć w te opowiadania o wielogodzinnych porodach. Dużo dziewczyn liczy te pierwsze skurcze jako mega silne bóle i stąd te opowieści o dwudziestoparogodzinnych porodach. Ale jak będzie naprawdę, to jeden Bóg raczy wiedzieć
Ej, a czemu nie liczyć czasu porodu od pierwszych skurczy? To od czego liczyć? Ja tam uważam, że jak już są skurcze i bolą, to się zaczął poród i tyle i ja tak podaję np. swój pierwszy poród, obudziły mnie bóle brzucha o 3:00, urodziłam o 11:00, w sumie 8h Tak też mam wpisane w książeczce: faza 1 - 7,5h, faza 2 0,5h
Cytat:

Te sny to dlatego ze jestesmy przy koncowce i kazda z nas sie nie moze doczekac spotkania z wlasnym dzieckiem

he, mi moja mama wczoraj powiedziala zebym nie liczyla czasami ze wody mi odejda, czy znajde zelka, bo moze byc tak ze zacznie sie od skurczy ktore nie beda przechodzily i sio do szpitala,pocieszenie niezle
Właśnie moja ginka dzisiaj mówiła, że wody rzadko odchodzą na wczesnym etapie porodu, bo ją spytałam, kiedy jechać do szpitala jakby co, bo poprzednio miałam najpierw skurcze

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości