Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 22:26   #1321
tout-petit-fille
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
a co do dentysty to uzgodnilam z moja ze dostane znieczulenia tyle ile chce bo inaczej nigdy nie zrobie, a boje sie panicznie dentysty, nawet na sama kontrole w ciazy nie poszlam a mialam darmowa w ramach ciazy to kazdy sie tlukl w glowe ze glupia jestem dzieki temu wszystkie porobilam zabki

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

30 Minut po lewatywie chcesz jechac jej, dobra jestes ja tylko czytalam o dzialaniu lewatywy, ale nie mialam jeszcze nigdy ;P

weflonow nie nawidze tez bede ciagle o nim myslala, o tym w plecach tez po znieczuleniu bo cos tam pewnie bede miec fuuuuu
30 minut mam do szpitala. A ile po lewatywie - właśnie tego nie wiem, bo nie mam pojęcia jak długo działa środek i ile czasu będzie mnie tak pędziło

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
A miałaś juz kiedyś wenflon? Bo ja też myślałam, że to jest takie straszne i tragiczne, a jak podczas pobytu w szpitalu musiałam go mieć, to w ogóle mi nie przeszkadzał, nie czułam go
Kiedyś miałam- raz. I rzeczywiście jakoś przeżyłam, ale wtedy byłam okrutnie przerażona sytuacją w jakiej się znalazłam i nic nie pamiętam prawie. Tym razem też przeżyję, choć powoduje to u mnie lęk. Może na dobre mi to wyjdzie, bo po przyjeździe do szpitala okaże się, że to nie tak straszne, jak myślałam. I wtedy musi już pójść z górki

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Zgadzam się Ja trafiłam też na świetnego chirurga, który wiedział, co robi i poszło mu dość sprawnie, bo tak naprawdę po godzinie już szył.
I takich lekarzy się ceni. I nawet warto zapłacić im więcej, bo przynajmniej wiemy, że mu się należy.

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:33   #1322
niunia_ona
Zakorzenienie

pipcia daje mi znowu popalić

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Ja bez znieczulenia

To nieźle przeżyłaś... Całe szczęście, że się dobrze skończyło i w końcu wróciło czucie. U mnie też lewa dolna. Nie powiem, że była to super sprawa, ale nie narzekałam bardzo. Chyba więcej się najadłam strachu przez to czytanie niż na samym zabiegu.
Jasne, że nie ma co porównywać do porodu, ale nie można się nastawiać negatywnie, bo czasem strach ma wielkie oczy i okazuje się, że nie jest aż tak źle (tak jak z tym moim zabiegiem).
Fakt, że ja mam wysoki próg bólu

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

to może jednak tylko spokojnie, żeby Julcia przed marcem nie wyszła
hehe dziś musi być;p
spokojnie ale musi

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:41   #1323
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Nam położna na sr mówiła, żeby nie wierzyć w te opowiadania o wielogodzinnych porodach. Dużo dziewczyn liczy te pierwsze skurcze jako mega silne bóle i stąd te opowieści o dwudziestoparogodzinnych porodach. Ale jak będzie naprawdę, to jeden Bóg raczy wiedzieć
No wlasnie ja tez słyszałam cos takiego. Jak dla mnie ma
To sens, bo na początku skurcze są nieregularne i w dłuższych odstępach czasowych wiec tak naprawdę do porodu jeszcze długa droga.
Ze starszym synek skurcze obudziły mnie o 3 Nad ranem ale tak naprawdę hardcorowo zaczęło był w okolicy 15, 16 i od tej pory liczyłam, ze poród mi sie zaczął.

Cytat:
UWAGA! wiadomość od lesyeux: 'Hej z tej str lesyeux. Jestem w szpitalu. Jednak cisnienie, nie spadało. Dostalam leki i zastrzyk i po nich powinno byc cacy a nadal podwyzszone,do tego glowa boli masakrycznie. Leze i czekam co tam dr zadecyduje, narazie cisza. W pokoju mam dwie dziewczyny,jedna zaraz urodzi. A ja taka glodna jestem... Hehe. Dam znac, co i jak pozniej. Pozdrow wszystkie marcowe mamusie buziaki'
Trzymaj sie kochana

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:47   #1324
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
30 minut mam do szpitala. A ile po lewatywie - właśnie tego nie wiem, bo nie mam pojęcia jak długo działa środek i ile czasu będzie mnie tak pędziło

Kiedyś miałam- raz. I rzeczywiście jakoś przeżyłam, ale wtedy byłam okrutnie przerażona sytuacją w jakiej się znalazłam i nic nie pamiętam prawie. Tym razem też przeżyję, choć powoduje to u mnie lęk. Może na dobre mi to wyjdzie, bo po przyjeździe do szpitala okaże się, że to nie tak straszne, jak myślałam. I wtedy musi już pójść z górki

I takich lekarzy się ceni. I nawet warto zapłacić im więcej, bo przynajmniej wiemy, że mu się należy.

Nie wiem jak jest po lewatywie ale ja np. sama sie oczyscilam kiedys, i ponad pol dnia spedzilam w toalecie ledwo wyszlam i juz do niej bieglam.... i nie wazne ze nie mialam juz czym ale musialam tam posiedziec i za nic w swiecie nie poszlabym nawet 50 metrow dalej
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:50   #1325
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
u mnie się totalnie poprzestawiało...wieczore m nie moge zasnąć....jak juz zasne budze się na siku ...jedno,drugie,trzecie.. ..rano wstaje nieprzytomna,jem śniadanie i idę znowu spać....

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

ojtam...niektórzy tu nie mają ani lamy ani kwiatków
hehe wiem wiem ja mam wszystko przepraszam ze tak się chwalę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-25, 22:55   #1326
mama_kasia88
Raczkowanie

Alunia79- śliczny mały ssaczek!! A masz mozliwość konsultacji z położną jakaś od laktacji? Czasami jak mocno boli to kwestia przystawienia.... mała obemuje Ci całą brodawkę? Jak coś (choc to strasznie brzmi :P: ) poczekaj aż mocno zacnzie krzyczeć (wtedy szeroko maluszek otwiera buzię) i pakuj brodawkę do pyszczka :P: A z jakie pozycji karmisz? Może spróbuj wszytskich
Ojustyna- dziękuje bardzo za rady odnoście mini electric i stwierdzam ze jesli chodzi o seks jesteście z mężem dzikimi zwierzakami
Irish cream- piekne zakupki Aż bym poszła pobuszowac po lumpkach... ale mam oficjalny zakaz, cóż... sporo mamy i więcej się nie zmieści..:P Choć na jakieś „perełki” to bym miejsce znalazła..
Aaakarolina- hm.. jak dla mnie jeszcze wysoko
Niunia teraz do marca lamowac nie bedzie A maz się kwiatkami podlizuje :P biedny naiwny

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:58   #1327
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
Alunia79- śliczny mały ssaczek!! A masz mozliwość konsultacji z położną jakaś od laktacji? Czasami jak mocno boli to kwestia przystawienia.... mała obemuje Ci całą brodawkę? Jak coś (choc to strasznie brzmi :P: ) poczekaj aż mocno zacnzie krzyczeć (wtedy szeroko maluszek otwiera buzię) i pakuj brodawkę do pyszczka :P: A z jakie pozycji karmisz? Może spróbuj wszytskich
Ojustyna- dziękuje bardzo za rady odnoście mini electric i stwierdzam ze jesli chodzi o seks jesteście z mężem dzikimi zwierzakami
Irish cream- piekne zakupki Aż bym poszła pobuszowac po lumpkach... ale mam oficjalny zakaz, cóż... sporo mamy i więcej się nie zmieści..:P Choć na jakieś „perełki” to bym miejsce znalazła..
Aaakarolina- hm.. jak dla mnie jeszcze wysoko
Niunia teraz do marca lamowac nie bedzie A maz się kwiatkami podlizuje :P biedny naiwny
heheh :P no a do marca 3 dni ;p
ojojojojo trzeba iść spać znowu noc nie nie nie nie nie
nie lubię nocy ostatniooo

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-25, 23:06   #1328
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Takie dni to ja lubię xd
ale miły dzień

Cytat:
UWAGA! wiadomość od lesyeux: 'Hej z tej str lesyeux. Jestem w szpitalu. Jednak cisnienie, nie spadało. Dostalam leki i zastrzyk i po nich powinno byc cacy a nadal podwyzszone,do tego glowa boli masakrycznie. Leze i czekam co tam dr zadecyduje, narazie cisza. W pokoju mam dwie dziewczyny,jedna zaraz urodzi. A ja taka glodna jestem... Hehe. Dam znac, co i jak pozniej. Pozdrow wszystkie marcowe mamusie buziaki'
lesyeux trzymaj się kochana

Cytat:
Ja najbardziej boję się..... lewatywy
Konkretnie, że nigdy nie miałam wykonywanej i nie wiem jak ogromny efekt będzie i jak długo będzie trwał.
Do szpitala mam (pomijając godziny szczytu) 30 min żwawym pędem samochodu i w tym czasie nie będzie mowy na jakiekolwiek "postoje"

I to, co powoduje u mnie aż dreszcze niemocy, to wenflon.
Wiem, że w wybranym przeze mnie szpitalu wkładają na dzień dobry. Wampiry cholerne. Ja się bardziej będę skupiać na tym ustrojstwie w mojej ręce niż na tym, że coś na dole się dzieje. Fufufufufufufu
ja też się boję najbardziej lewatywy, przeraża mnie fakt zrobienia jej w domu...

Cytat:
heheh :P no a do marca 3 dni ;p
ojojojojo trzeba iść spać znowu noc nie nie nie nie nie
nie lubię nocy ostatniooo
też mam problem ze spaniem, do tego mam mega spuchnięte nogi...
Stary 2015-02-25, 23:08   #1329
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
ale miły dzień

lesyeux trzymaj się kochana

ja też się boję najbardziej lewatywy, przeraża mnie fakt zrobienia jej w domu...

też mam problem ze spaniem, do tego mam mega spuchnięte nogi...
Oj nogi mam jak babcia takie duże nabrzmiale fuuuj.. Nie mogę na nie patrzeć.. Na koniec dnia mnie tak bolą aż parza.. Ale jeszcze trochę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-25, 23:10   #1330
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nogi mam jak babcia takie duże nabrzmiale fuuuj.. Nie mogę na nie patrzeć.. Na koniec dnia mnie tak bolą aż parza.. Ale jeszcze trochę
też mam takie okropne - takie zagięcie mi się aż przy kostce robi - okropność , ja dziś ledwo chodzę, ale ja jeszcze ... 6 dni
Stary 2015-02-25, 23:23   #1331
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
też mam takie okropne - takie zagięcie mi się aż przy kostce robi - okropność , ja dziś ledwo chodzę, ale ja jeszcze ... 6 dni
Ale Ci dobrze że znasz termin, też bym chyba chciała

a u mnie znowu dyskoteka, aż boli
Stary 2015-02-25, 23:28   #1332
meganka18
Rozeznanie

Dziewczynki życzę spokojnej nocki

My jutro o 8;00 rano wizytujemy
Czuje sie jestem zamknięta na 4 spusty ale jutro zobaczymy

Buziaki kolorowych snów - a tym co chca juz rodzic rozkręcenia akcji porodowej
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 23:37   #1333
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze że znasz termin, też bym chyba chciała

a u mnie znowu dyskoteka, aż boli
są plusy i minusy - bo to CC. Ale faktycznie odliczam dni już do tego dnia...

co do dyskoteki - u mnie też - zaczyna się po 22 i trwa do 1

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość

kochana trzymam kciuki za wizytę
Stary 2015-02-25, 23:40   #1334
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość

kciuki za wizytę! ale musisz szybko wstać

ja mam nadzieję, że pośpię jutro, to już ostatnie podrygi
Stary 2015-02-25, 23:47   #1335
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Nie chce Cię straszyć ale jak kiedyś spadłam z krzesła na dupę to kość ogonowa bolała mnie z miesiąc
To ja jak zaczęło się robić ciepło w tamtym roku zamarzyłam o rolkach. Założyłam jedną, na drugiej stopie miałam japonka i takiego orla na kość ogonową wywinęłam, że myślałam że umrę. TŻ też się wystraszył. Wylądowałam u ortopedy, bo tak napierniczało i faktycznie bardzo długo nie przechodziło. No i lekarz się ze mnie śmiał , ale mówi że lepiej zawsze skontrolować i zrobić prześwietlenie bo tam często odpryskuje coś.

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
My jeszcze w szpitalu. Cały czas na cycku wisimy. sutki mam już tak obolałe że krzyczę jak mała łapie. Chciałam się pochwalić tym moim ssakiem.
Aaaaa śliczności

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
nieeeeeeeeee ! nie róbcie tego, to ja się jakoś uchroniłam przed podglądaniem czopowych zdjęć z gooola a wy tutaj chcecie mi to zrobić? chyba że to faktycznie będzie żelek haribo !

http://allegro.pl/przesliczna-sukien...100820214.html co myślicie o tej sukieniusi? jak na wielkanoc to troche za letnia chyba
Ja bym wzięła, zawsze pod spód można założyć białe bodziaki z długim rękawkiem, rajstopki i sweterek.

Cytat:
Takie dni to ja lubię xd
Ty to masz dobrzeeee. Ja nie pamiętam kiedy kwiatka dostałam

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Lesyeux powodzenia!!!

Cieszę się, ze pomogło
Gołąbki nie są trudne, A takie pyszne! warto spróbować

Dziewczyny a któras rodzi sn z zzo czy bez znieczulenia chcecie? ?
U mnie nie wiem czy jest czy nie. Ale jeśli okaże się, że jest na żądanie, czyli za kasiurę i nie będę już dawała rady, zapłacę każdy pieniądz

Cytat:
Ja najbardziej boję się..... lewatywy
Konkretnie, że nigdy nie miałam wykonywanej i nie wiem jak ogromny efekt będzie i jak długo będzie trwał.
Do szpitala mam (pomijając godziny szczytu) 30 min żwawym pędem samochodu i w tym czasie nie będzie mowy na jakiekolwiek "postoje"

I to, co powoduje u mnie aż dreszcze niemocy, to wenflon.
Wiem, że w wybranym przeze mnie szpitalu wkładają na dzień dobry. Wampiry cholerne. Ja się bardziej będę skupiać na tym ustrojstwie w mojej ręce niż na tym, że coś na dole się dzieje. Fufufufufufufu
Lewatywy nie miałam, wenflona też nie i też się tej igły obawiam w moim ciele. Ogólnie jestem baaaardzo anty igłowa

Ale miałam okropny wieczór

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 23:49   #1336
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

Ale miałam okropny wieczór
oj co się stało?
Stary 2015-02-25, 23:55   #1337
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
oj co się stało?
Musiałam się wypłakać. Powiedziałam TŻ, że żyjemy obok siebie. Bo on albo wieczorami siedzi na kompie i robi Bóg wie jeden co, albo non stop śpi. A ja całe dnie spędzam tak naprawdę sama.

W ramach wynagrodzenia mi zabrał mnie na kebaba. Wróciliśmy i poszedł na kompa do pokoju obok

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-26, 00:01   #1338
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałam się wypłakać. Powiedziałam TŻ, że żyjemy obok siebie. Bo on albo wieczorami siedzi na kompie i robi Bóg wie jeden co, albo non stop śpi. A ja całe dnie spędzam tak naprawdę sama.

W ramach wynagrodzenia mi zabrał mnie na kebaba. Wróciliśmy i poszedł na kompa do pokoju obok
oni to tacy są - a później uważają , że nic się nie stało i robimy z igły widły...

ja to mojemu mówię , żebyśmy korzystali z ostatnich dni we dwoje...

ale kebab był dobry?
Stary 2015-02-26, 00:03   #1339
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

kochana przynajmniej powiedzialas jemu co myslisz i co czujesz.....
moj tz tez to ostatnio przed komputerem spedza kazda wolna chwile.... moze oni sie boja ze jak bedzie dziecko, to nie beda miec czasu dla siebie? i przez ten strach tak robia?

dzis tez ledwo buty zdjal po pracy, i komputer wlaczyl....
Stary 2015-02-26, 00:07   #1340
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
kochana przynajmniej powiedzialas jemu co myslisz i co czujesz.....
moj tz tez to ostatnio przed komputerem spedza kazda wolna chwile.... moze oni sie boja ze jak bedzie dziecko, to nie beda miec czasu dla siebie? i przez ten strach tak robia?

dzis tez ledwo buty zdjal po pracy, i komputer wlaczyl....
ja może jestem zbyt wyrozumiała, ale mnie to nie przeszkadza, że czasem mój TŻ zasiądzie przed komputerem, nigdy mi to nie przeszkadzało, może dlatego, że zanim go poznałam żyłam w związku w "złotej klatce", więc doceniam odrobinę wolności i czas dla siebie....
Stary 2015-02-26, 00:09   #1341
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
oni to tacy są - a później uważają , że nic się nie stało i robimy z igły widły...

ja to mojemu mówię , żebyśmy korzystali z ostatnich dni we dwoje...

ale kebab był dobry?
Dobry, cukier na szczęście też był dobry

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-26, 00:18   #1342
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry, cukier na szczęście też był dobry
no to najważniejsze - trzeba szukać pozytywów
Stary 2015-02-26, 00:18   #1343
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ja może jestem zbyt wyrozumiała, ale mnie to nie przeszkadza, że czasem mój TŻ zasiądzie przed komputerem, nigdy mi to nie przeszkadzało, może dlatego, że zanim go poznałam żyłam w związku w "złotej klatce", więc doceniam odrobinę wolności i czas dla siebie....
mi tez nie dopoki moj TZ robi wszystko o co go prosze, bez zadnego marudzenia bo komputer wazniejszy, albo jesli z nim rozmawiam, to rozmawia ze mna, a nie ze ja mowie a on oczy w komputerze sama siedze wiekszosc dnia przed komputerem z nudow choc przyznam ze mam obawy, i mowilam jemu o tym, ze jak bedzie malenstwo, a on tak ciagle przed komputerem, a ja przy dziecku i w kuchni, to tego sie boje bardzo.
Stary 2015-02-26, 00:34   #1344
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez nie dopoki moj TZ robi wszystko o co go prosze, bez zadnego marudzenia bo komputer wazniejszy, albo jesli z nim rozmawiam, to rozmawia ze mna, a nie ze ja mowie a on oczy w komputerze sama siedze wiekszosc dnia przed komputerem z nudow choc przyznam ze mam obawy, i mowilam jemu o tym, ze jak bedzie malenstwo, a on tak ciagle przed komputerem, a ja przy dziecku i w kuchni, to tego sie boje bardzo.
każdy ma chyba obawy , też mam..ale mam nadzieje, że wyjdzie to wszystko automatycznie, a dzidzia stanie się najważniejsza. My długo na nią czekaliśmy - to się doczekać już nie możemy....
ale wiem, że nie może też być tak, że wszystko inne zostanie odsunięte na drugi plan....
Stary 2015-02-26, 00:38   #1345
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że się ogarną do porodu.
Zajrzałam do pokoju, oczywiście gra...
Tu nie chodzi o ograniczanie go czy coś. Każdy potrzebuje chwili dla siebie i doskonale to rozumiem bo sama też tak mam. Tylko o to, że im bliżej porodu tym mniej czasu ze sobą spędzamy i boję się, że po porodzie będzie to samo jakby uciekał...

Ech... wyżaliłam się. Spróbuję zasnąć...

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-26, 00:46   #1346
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
każdy ma chyba obawy , też mam..ale mam nadzieje, że wyjdzie to wszystko automatycznie, a dzidzia stanie się najważniejsza. My długo na nią czekaliśmy - to się doczekać już nie możemy....
ale wiem, że nie może też być tak, że wszystko inne zostanie odsunięte na drugi plan....

to oczywiste ze kazdy mezczyzna nie moze doczekac sie tej chwili, szczegolnie jesli jest planowane i bardzo sie go pragnie. mam obawy, ale wierze ze to tylko obawy, i wcale tak nie bedzie i wszystko mozna pogodzic przeciez.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że się ogarną do porodu.
Zajrzałam do pokoju, oczywiście gra...
Tu nie chodzi o ograniczanie go czy coś. Każdy potrzebuje chwili dla siebie i doskonale to rozumiem bo sama też tak mam. Tylko o to, że im bliżej porodu tym mniej czasu ze sobą spędzamy i boję się, że po porodzie będzie to samo jakby uciekał...

Ech... wyżaliłam się. Spróbuję zasnąć...

bedzie dobrze asiulek kazdy ma takie dni, moze przez ta silownie on taki zmeczony jest? szczegolnie ze lata do niej z rana przed praca, no fajnie ze zmobilizowany taki ale pozniej bez sil
nie bedzie tak napewno, ja tylko slysze zewszad jak kobiety mowia lub pisza, ze sa dumne ze swoich mezow, ze swietnie sprawdzaja sie w roli ojca. napewno wy jestescie dla niego najwazniejsze a pozniej przyjemnosci beda

ide spac dobrej nocy wszystkim
Stary 2015-02-26, 04:28   #1347
antoxa
Rozeznanie

Ehhh ja już wyspana..byłam siku i teraz nie potrafię zasnąć

Co do obecności facetów - ja też spędzam prawie całe dnie sama. Mąż jak nie w pracy to w warsztacie siedzi. Podsumowując to spędzamy razem około dwóch godzin dziennie. Jedynie całą niedziele spedzamy razem, no chyba ze tez idzie do pracy..
Stary 2015-02-26, 06:24   #1348
meganka18
Rozeznanie

Czesc kochane - o 4:30 miałam straszny skurcz w łydce - to juz 3 taki w czasie ciazy - TŻ mi troche rozmasował i zasnęłam - ale jak teraz stanęłam na nogi to czuje te łydkę .
Ide pod prysznic lekkie śniadanko i zbieram sie na wizyte - napisze juz po - buziaki i miłego poranka
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 07:14   #1349
debraM
Wtajemniczenie

A mi dzisiaj zakładają balonik Może się coś zacznie ale mija już tydzień odkąd wiem, że mam rozwarcie, które powiększyło się do 3 cm, czop już chyba cały wyleciał, a ja dalej nie wiem co to skurcze. Babeczka, z którą leżałam męczyła się ze skurczami z 10h, miała balonik i jej nie wypadł co oznacza, że nie zrobiło jej się żadne rozwarcie. Zabrali już ją na przedporodową na oksy, a mówiła, że to jej drugi poród i wcześniejszy też taki był

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 07:25   #1350
smv
Zakorzenienie

Ja tez juz na Nogach i po śniadaniu. Oglądam powtórkę m jak miłość a później po obiad do biedry idę i zacznę robić co by się "przezarlo" do 15. Dziewczyny czy też macie problem z WC? Ja już 3 dzień znów nie byłam i tak widzę ze mam od jakiegoś miesiąca.. Masakra no ;/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości