|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
1. nie chcą mi się podobać
![]() 2. otóż kokufa ja też znowu---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
To nie ja jestę świntuszkię tylko oni
1. W ogóle nie wiedziałam nawet że taka nędza na rynku ![]() 2. Do usług i cice wersal Aż tego nie zmienię Ja chcę mega nowoczesną, preferably krem połysk, anything byle seksi No i nie ma. Chyba wszytsko jest u projektantów na zamówienie. Serio. Moje kumpele co mają nowoczesne chaty za ponad bańkę tez wszystko na zamówionko. Mają kasę ale nie ma produktów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-26 o 01:27 |
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. pominę ![]() 2. też mam oba problemy, ale bardziej szerokość całości i głębokość szuflad, toć w tych dostępnych ewent sznurowadła rozprasowane można położyć , a poza tym jakieś papierowe te meble (w półce cenowej którą obserwuję ) no i jeszcze nic mi do "wystroju" nie pasuje ujowo to wyjdzie ale mebel kupić muszę bo nieszczęsny słupek już zutylizowany ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- cice jutu
|
|
|
#4024 | ||
|
BAN stały
|
A to france brzydkie!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie rzucam na razie (w sumie to jeszcze nigdy taka myśl mnie nie najszła była), bo mam zamiar na dietę przejść Z cyklu "takie tam wytłumaczenie" Cice to ja jutro na obiad robię, we sosie chintkim słodko-kwaśnym
|
||
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale to przez gości i odchudzanie P. =>"takie tam wytłumaczenie" a nie paliłam 1,5 roku
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) O środkach komód chyba najlepsze te robione na zamówienie, masz wszystko wybrane jakie chcesz, rodzaj prowadnic, wysuw, etc, etc... Ale zachodu z tym trochę ![]() Fajnie! Ja ukręcam dla mnie i Mam kilka rzeczy bo wyjęła z zamrażalki karpia, piersi z kurczaka, tuńczyka i rekina. Zatem robię chyba na dwa dni jak sądzę. Kutak - zamarzyła mi się powtórka tego z knajpki, z żurawiną/borówką i ananasem i tak będzie bo odkryłam składniki u Mam, domowo robione przez jej przyjaciółkę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-26 o 01:38 |
|
|
|
|
#4027 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój wuja (tak, wiem, poprawna forma to "wuj") nie palił chyba 8 lat i zaczął ![]() U mnie wersja szybko & ekonomicznie będzie, tj. cice podsmażone z przyprawą do kutaka, a do tego sosy ze słoika (w Polo promo była) i ryż U Ciebie z kolei szykuje się prawdziwa wyżerka ![]() --- Napiłem się wody, ale na głód nie pomogło Poza tym poprzeglądałem se konta znajomych na fb (swojego nie mam - inwigiluję z konta siostrzeńca ) i stwierdzam, że swojego tak szybko na pewno nie założę - z czym do ludzi ![]() Beznadziejne mam życie ![]() I tym oto akcentem kończę i macham na dobranoc |
|||
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
fajne Cytat:
Cytat:
Znad kawy Znowu pada
|
||
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do wystroju wnętrz to mniej więcej tak jak i do baletu się nadaję, a i z robieniem na zamówienie wolę nie rydzykować, bo ja nie mam wyobraźni ) więc muszę widzieć przed zakupemna 100% odpadają wszelkie nowoczesne meble, raczej coś klasycznego (byleby nie za bardzo) i trochę w stylu country (ale też bez przesady) tak więc drewno dobry
|
|
|
#4030 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad wizyty poz z celu leczenia żołądka
![]() Tak tez mu powiem ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() :brzyda l:2 Kubki czadowe ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- 1 I maski sobie nakładasz? 2 Hłe hłe hłe tak też mu powiem ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
A my nie zdążyliśmy udac się do sklepu z papugami bo się Negatyw rozchorował... Na dodatek zaczynają pylić drzewa i jest cały czas na sterydzie i lekach... I jak sprawdzić czy będzie miał alergię ![]() Ide z nim w marcu na wizytę do alergologa i poważnie z nim porozmawiam na temat posiadania zwierząt ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Mniszkowy dobry na żoładek ![]() Rachelo czy nadal szukasz świeżych kwieciuchów ?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-26 o 09:20 |
|||
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
super
Ale ot pewnie jakieś wyprzedażowe pojedyncze sztuki? przylazła wycieczka z przedszkola, na szczęście szef zgarnął ich do swojej kanciapy ![]() A dzisiaj śniło mi się, że dostałam super nowoczesne krzesło-wózek (bo wyglądało podobnie do inwalidzkiego), które miało napęd i samo jeździło i - uwaga- nawet latało! Jakiś metr nad ziemią sobie latałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-26 o 10:14 |
|
|
|
#4033 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad wizyty u ortopedy
Czy raczej, konowała płci żeńskiej, który już dawno powinien iść na emeryturę i nie psuć ludziom krwi Co gorsza, nie mogę się zalogować na znanymlekarzu, żeby jej Nigdy więcej NFZ!!!!!!
|
#4034 |
|
Piers do przodu
|
![]() Drugi miesiąc walczę z zapaleniem oskrzeli i krtani i czuję, że nie wygrywam
|
#4035 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kaś, a jakby go tak ciapnąć...?
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ważyłam 53kg, to brzuch był płaski ![]() A baba z tego filmiku ma okropnie grube łapska to ja podziękuję za takie ćwiczeniaMi najbardziej na mięśnie skośne potrzeba Pytanie perfumeryjne: Jakie znacie trwałe zapachy podobne do Idola z Lubina? Idole wielbię, ale nawet edp znika po 4 godzinach Ma być drzewnie, z dodatkiem przypraw i kadzidła albo alkoholi ![]() I żeby toto w miarę dostępne było i cenowo. Frapiny za słodkie, Embers i Shams fajne, ale za drogie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-26 o 11:29 |
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4038 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. a te Bentleye wskazane jako podobne? http://www.fragrantica.pl/perfumy/Lu...fum-14031.html |
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo Bulgari to w syforze muszę dorwać i poteścić dobrze edit: o, podobno w douglasie? Must niuch, dzięki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-26 o 12:02 |
|
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kutaka ananas z puszki i żurawina ze słoika. Ale odebrało mi apetyt chwilowo Chyba tak. Chwilowo nastrój mi siadł i nie mam głowy. Ale ogólnie tak. Cytat:
Ogromnie Ci współczuję Dziadostwa nie znoszę. Jak życ?
|
||
|
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
ad sinupret menu na dziś, to będą burgery z soczewicy i marchewki ze szpinakiem i jajem sadzonym i buraczki do tego ![]() Cytat:
poszedł piłkę pokopać, a mu nie wolno, bo ma wszystko w środku porozwalane chyba w końcu pokroją, albo chociaż w jakąś ortezę wpakują Cytat:
|
|
#4042 | |||
|
BAN stały
|
U mnie cudne słońce
Przynajmniej dwa razy do roku, przed Wielkanocą i BN Pytałem z myślą o mamie przede wszystkim ![]() Cytat:
![]() Po raz pierwszy słyszę chyba o kobiecie-ortopedzie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4044 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
i to stanowczo nie był dobry wybór specjalizacji
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
raczej lanie się należy
![]() zaraz po pobiegł do pracy łamać przepisy bhp bo tam nikt nie wie, że nie wolno mu podnosić nic ciężkiego w temacie medycznym: mam łuskę/szynę na rękę, w stanie idealnym dostałam ją na rp i pełen refund i właśnie wyszedł mi termin i w razie 'w' mogę się ubiegać o nową. gdzie można oddać, żeby trafiła w dobre ręce? przekazywał ktoś sprzęt medyczny?
|
#4047 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie wyobrażam zawsze jak to cudownie będzie, a później jest jak zawsze nie mam talentu do takich rzeczy i tyle Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby go naprawią u mnie świeciło do wtorku, a od wczoraj deszcz ale podobno ma wrócić słońce
|
||||||
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Może bym zanabyła jakieś ciężarki
Bo butelki z wodą to swego czasu za lekkie były Ilu kilowe masz?Cytat:
![]() Dziś u mnie kapusta z grochem ( średnia mi wyszła , ale jadalna). Była też ostatnimi czasy ogórkowa i schabowe
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4049 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z Wigilii została? ![]()
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Z tawarzą, jak z twarza, ale co z wlosami
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/76625/...ilery_zdjecia/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

znowu
Mojej głębokości i długości nikt mi nie gwarantuje w standardzie niestety 

i cice wersal
Aż tego nie zmienię
No i nie ma. Chyba wszytsko jest u projektantów na zamówienie. Serio. Moje kumpele co mają nowoczesne chaty za ponad bańkę tez wszystko na zamówionko. Mają kasę ale nie ma produktów
, ale to przez gości i odchudzanie P. =>"takie tam wytłumaczenie" 

) i stwierdzam, że swojego tak szybko na pewno nie założę - z czym do ludzi 

Dziadostwa nie znoszę. Jak życ?
Pytałem z myślą o mamie przede wszystkim