|
|
#3961 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Machnę znad kawy
|
|
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
zrobisz zdjęcie przed i po?
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zawsze myślałam, że przejścia z grochówką, to można mieć tylko od innej strony ![]() ledwo mnie ugłaskał, a już aneksy do umowy próbuje przeforsować ![]() wyrobił się w tej nowej pracy ![]() Cytat:
![]() chociaż ja nie lubię takich metod stosować, ale tylko to działa ![]() 2. 3. ![]() i
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ich więcej ![]() 2 Przypominam o zdjęciach kuchni
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Jakie?
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie, to nie kombinuj przy ph ![]() niższe ph mocniej podrażni skórę, podobnie będzie jak zrobisz tonik z dodatkiem alko. wtedy cząsteczkom kwasu podobno łatwiej przenikać w pory skóry. jak tonik będzie miał zbyt wysokie ph (zbliżone do ph skóry) to nie zadziała ja toników nie zmywam na noc, chyba że mnie skóra piecze albo dostanie się do ust/oka. ale zapach mlekowego może trochę przeszkadzać
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę kombinować Teraz się czaję żeby se ta 30 % walnąć na sam nos ...
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Pamiętam, lecz. Na dniach będę na banicji u Mam. Na chacie rozpiździel na miarę tornado - będzie wylewka ergo nie ma czego fotografować, choć chuopin of kors dokumentuje każdo cegłe, każden pustak ![]() Jak już ogarniemy remont mniej więcej to popełnię focie, of kors komórką, i przejśle Ci np na maila? Ale w sumie tylko tak dla hipotetycznej zabawy bo okazuje się, że ani na krzesła, ani na podłogę z pameli za 200 zł już nie możemy sobie pozwolić i tak będzie musiało zostać na jakiś dłuższy czas. Także i tak nic w kuchni nie ruszę
|
||
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
30% powinno złuszczyć skórę na początek nie nakładaj za grubej warstwy i zmyj jak zacznie piec skóra
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Awokado & Karite
Oleo Repair Goodbye Damage I chcę przetestować coś z morelą - nie wiem czemu, tak mnie jakoś intuicyjnie ciągnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-25 o 13:30 |
|
|
|
#3972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jutro to zrobię ... Jutro rajd po lekarzach i walka o wyniki co endokrynolog zagarnął ... Jak piecze zmywać , zapamiętam ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() 2 Aaaaa rozumiem , myślałam że nadal urządzamy ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
|
#3973 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Oleo Repair mam, używam i szampon i odżywkę i jestem b.zadowolona
Goodbye Damage miałam, ujdzie w tłoku ale bez rewelacji.
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Przećwiczyłam wczoraj model look - faktycznie miły i przyjemny, fajnie rozciąga ramiona i plecy, a nie obciążył nóg ani tyłka, więc zakwasy już zeszły i dziś znów skalpel jadę Będę robić na zmiany, bo skalpel za słabo angażuje górę jak dla mnieDo tego popijam drożdże nadal, zdrowa dieta, dodatkowo łykam jakieś multiwitaminki, olejuję włosy 2 razy w tygodniu, a po zmyciu do maseczki biovaxa dodaję 1 żółtko. Wzięłam się za siebie, za 2 miesiące będę pikna ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-25 o 13:51 |
|
|
|
#3975 |
|
Nindżopesz
|
Ja wczoraj poskakałam pół godz ale bez skakanki bo nie chciałam se psuć fryzury
![]() I zapisałam się do endo, może coś poradzi na puchnięcie i problemy z odchudzaniem. |
|
|
|
#3976 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak mi się nic nie chce
|
|||
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak mi pasuje, to Tobie może nie bardzo ![]() Przyszło zamowienie z Bioarpu dziś. Oczywiście już przetestowałam i szampon i balsam ![]() Szampon pachnie jak Szpilkowna ( albo bliżniak, niestety flaszkę poslaląm w świat) i wygląda jak żywica, konsystencja też bardzo podobna, jeszcze nie mialam tak gęstego szamponu I jest delikatny bardzo, przynajmiej takie pierwsze wrażenie....jutro potesutję sam, bez niczego pożniej. Balsam jest bardzo mocno odżywczy, nie wiem czy nie za mocno...zobaczymy jak włosy wyschną , a pachnie oblędnie liczi ![]() A...i niby szampony z terminem do lutego, a dostalam jeden do lutego, a drugi do sierpnia Moglam wziąść więcej...i mogłam jeszcze odżywkę sosnową z tej seri co szampon...czuję,że byłaby bardzo fajna....
|
||
|
|
|
#3979 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3980 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad kothy
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Cytat:
od Chodakowskiej NIC Ci nie urośnie , nawet jedno włókno mięśniowe ![]() Cytat:
klasyczne brzuszki nie spalają sadła ani nie wzmacniają , bo pracują przy nich głębokie zginacze stawu biodrowego , a mięśnie brzucha ledwo w 30 % swojej mocy . Izolowana praca brzucha jest tylko i wyłącznie w brzuszkach Jandy https://www.youtube.com/watch?v=QkLo47Rgasc ![]() a żeby spalić sadło i wzmocnić brzuch coby nie sterczał polecam to https://www.youtube.com/watch?v=HN1N...ature=youtu.be li tylko i jedynie jedyna rzecz , która spłaszcza brzuch i likwiduje ciążę spożywczą Cytat:
auć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#3981 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja idę zaraz pomachać ciężarami ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzedaję Saharę Noir. Kupiłam flachę za szybko, trzeba było najpierw zużyć 5ml odlewkę do końca... Nawet nie pamiętam, czy w ogóle jakiegos psika z flachy zapodałam, czy tylko rozpakowałam i położyłam na półce
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja swoją odlewkę użyłem chyba 3 razy w przeciągu pół roku, ale z każdym kolejnym psiknięciem podoba mi się coraz bardziej, więc jest nadzieja
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3985 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3987 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moje nowe buty z CCC
Do tego za cale 18 zl
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie, sampon jest fajowy. Jak jutro przejdzie samodzielny test pozytywnie, to dobiorę jeszcze
![]() A balsam obciąża, dobry byłby dla gęstowlosych dla dociążenia, albo przed myciem...zobaczymy... Za☠☠☠iste Jak nie lubię balerin, to chcę takie Ciekawe czyw wiejskich CCC dają...przekonam się w piatek dopiero.... |
|
|
|
#3989 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O mamo! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Jest, w wyprzedaży
http://www.bioarp.pl/pl/p/Szampon-do...WYPRZEDAZ/1395 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

bo czytam że co najmniej 3 x więcej powinnam jeść aby był efekt
i mejkap permanentny brwi
zrobisz zdjęcie przed i po?
Więc odpowiadam Ci oficjalnie na forum niniejszym - ojciec mój własny (podobno
Pamiętam... w maju 1988 jadłem pyszną 

bo ich więcej 

ergo nie ma czego fotografować, choć chuopin of kors dokumentuje każdo cegłe, każden pustak