|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37
Cytat:
|
|
|
|
|
#3212 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Sprawdziłam światło i ma żółte. W niedzielę też miała żółte, złożyłam zamówienie i nie przysłali. We wtorek miała zielone, a i tak nie było. Mają totalny burdel i chamskie panie na infolinii (przynajmniej tą jedną, szkoda, że nie pamiętam nazwiska). [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;50416862]wiesz nie każdy chce, aby w razie niedostępności produktu produkt wisiał bez możliwości wykasowania, ja np. wolałabym usunięcie i przy pojawieniu się zamówiłabym. Klienci sa rózni, nie wszyscy czekają do skutku.[/QUOTE] Chyba nie zrozumiałaś co napisałam. Produkt był dostępny i we wtorek dzwoniłam do Avonu i prosiłam o wysyłkę torby. Wklepali mi ją i czekałam na paczkę. Wieczorem okazało się, że nie wyślą jej we wtorek tylko w środę. To było zlecone, zamówione i ja już sobie spokojnie czekałam na torbę. W środę rano bezczelnie dali status zamówienia: "usunięte" bez jakiegokolwiek powiadomienia. Nie mają prawa usuwać zamówień. Wysyłka miała się opóźnić z wtorku na środę i mi to panie obiecywały, a nie nagle rozpłynąć. To nie był wiszący brak tylko złożone zamówienie, które ma teraz status "usunięte". Zamówienie, którym ja nie powinnam się już przejmować i sprawdzać Strefy tylko czekać na sms z paczkomatu! Gdybym nie była nadgorliwa i nie sprawdziła dziś rano Strefy to nigdy by torba do mnie nie doszła, a Panie zamówienie wklepały we wtorek na moim koncie. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2015-02-25 o 16:21 |
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze zamówienia z K3 nie wpuściłam w piątek pewnie puszczę może dojdzie do dnia kobiet ;P
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Gdzie jest napisane na stronie, że już zostały wpłacone pieniądze? Bo nie widzę czegoś takiego....
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Strefa / moje konto / dane finansowe
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
Fenris -
w całości popieram Cię jeśli chodzi o kulturę , a raczej jej brak w rozmowach między konsultantkami a pracownikami BOK. Ja miałam z nimi przebojowy katalog 01, w którym przez 4 tygodnie nie byli w stanie ustawić mi prawidłowego opustu.Przy wielokrotnych zamówieniach bardzo mi to utrudniało rozliczanie się z klientkami i koleżankami. Napisałam nawet pismo ze skargą do Dyrekcji, bo przecież oni te nasze rozmowy nagrywają.Mogli sobie je odsłuchać i stwierdzić jak rozmowy wyglądały. I co? Nic to nie dało.
|
#3220 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ciekawe co mi na tą skargę odpowiedzą. Firmy powinny się dwoić i troić, żeby dogodzić klientom, a nie odwrotnie. To my pracujemy na nich. |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3222 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mi się pierwszy raz taka niemiła sytuacja na infolinii zdarzyła. Wcześniej babeczki były sympatyczne (zwykle).
|
|
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest tylko firma, trzeba być wyrozumiałym.---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Jeśli nie podoba Ci się polityka firmy to może z niej zrezygnuj ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ile razy mi się coś przydarzyło, a to zagubiona paczka, a to brakujące produkty a raz mi nawet fakturę 3 razy naliczyli i co, wszystko da się jakoś polubownie załatwić bez spin. Akurat w tej kwesti to avon jest bardzo rzetelny i zawsze staje po stronie konsultantki co sie bardzo chwali
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2015-02-25 o 21:38 |
||
|
|
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
Ta firma słynie z tego, że wystawia do sprzedaży rzeczy których nie ma na stanie. Minikatalogów nawet nie warto dawać klientkom bo w pierwszy dzień już mają braki a po co głupio tłumaczyć się za ułomną politykę firmy.
|
|
|
|
#3225 | |||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Po drugie Pani na infolinii była bardzo niemiła dla mnie, a to jest niedpuszczalne. Kazała mi dzwonić w inny dzień, kiedy już z nimi uzgodniłam dosyłkę produktu i reszta ich problemów mnie nie powinna interesować. Cytat:
Cytat:
A nie usuwa zamówienie bez żadnej informacji. Gdybym nie weszła w Strefę to nigdy bym się nie dowiedziała, że zamówienie usunięto. A czekałam na info z paczkomatu, bo zamówienie telefoniczne złożyłam we wtorek. Jeśli lubisz jak się Tobą pomiata to nie mój problem. Ja sobie nie dam robić koło pióra. ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- W SKRÓCIE: Złożyłam przez telefon zamówienie we wtorek, a w środę ktoś dla hecy je usunął. Ciach i nie ma. Ja czekam na paczkę, a ona nigdy do mnie nie przyjdzie, bo sobie dla zabawy ją wywalili I każą mi składać zamówienie po raz drugi, telefonicznie. Ja mam "drugi" raz się fatygować i coś zamawiać, a to ich wina, bo: 1) usunęli złożone zamówienie bez powodu 2) wprowadzili mnie w błąd mówiąc, że: a) wysyłka będzie we wtorek b) wysyłka będzie w środę (potem nagle bez słowa kasują) 3) mają chamskie panie na infolinii, które nie zostały wyszkolone w przeprowadzaniu takich rozmów (=udobruchaniu klienta, załagodzeniu sprawy) Ja pracowałam na infolinii i dobrze wiem, jak się rozmawia z klientem i czego nie należy mówić. Ta pani nie wiedziała. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2015-02-25 o 23:17 |
|||
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
powiedzcie mi - może to pytanie już było - jeśli tak to przepraszam, nie udało mi się znaleźć
czy płyn do mycia ciała z serii Avon Care został wycofany ze sprzedaży? ![]() nie ma go już w kolejnym katalogu z rzędu, a nie przypominam sobie, żebym widziała przy nim jakiekolwiek informacje, że do wyczerpania zapasów czy coś takiego |
|
|
|
#3227 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Rozeznanie
|
ja mialam prawdziwe szczescie jesli chodzi o braki z k3, na starcie katalogu mialam w brakach pizame z leginsami w kwiatki, bluze sportowa, turban na glowe i koszulke sportowa. Na szczescie wszystko mi poprzychodzilo
![]() Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#3229 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Ale już na szczęście się wyjaśniło. Avon się ładnie zachował, dostałam chwilę po 10:00 odpowiedź (także bardzo szybko) z przeprosinami i od razu drugi mail z zafakturowaną torbą. Także nie musiałam nigdzie już dzwonić i zamawiać po raz drugi, wszystko ładnie załatwili, trzeba było po prostu napisać o sytuacji. |
|
|
|
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo sie ciesze ze wkoncu twoja sprawa sie rozwiazala i cie przeprosili ![]() Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#3231 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Teraz mogę spokojnie czekać na paczkę. |
|
|
|
|
#3232 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ,widziałyście nową promocje na Celebre i Quantium ?? dowolne 2 za 40 zł
![]() zrobiłam symulacje i w końcowym etapie pokazuje mi wypracowany upust i normalną kwote ... czyli np. 2 x celebre wychodzi 40 zł w promocji a mi pokazuje ceny jakie są w katalogu czyli 49,98 za 2 ... ktos już sprawdzał jak to wychodzi na fakturze??
|
|
|
|
#3233 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
heloł!
ja wczoraj odebrałam swoje zamówienie z k3, w którym wzięłam szminkę Ultra Beauty "Usta w kolorze" Eternal Flame, jest bardzo czerwona, odważna, wyrazista, niestety nie dla mnie, szkoda zdjęcie szminki wstawilam na katalogowy a także kompletu kolczyków Teyla z mini katalogu i kompletu kolczyków Kayley edit: coś nie mogę wstawić zdjęć, jeszcze potem raz spróbuję
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2015-02-26 o 17:42 |
|
|
|
#3236 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Jest nowa promocja - 45% na wodę Cherish z balsamem i kulką w k03. |
|
|
|
|
#3237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już się wszystko wyjaśniło ,mam na fakturze kwote w promocji ale się wkurzyłam bo policzyli mi KRMZ a miałam kwote po rabacie ..49,99 ale na szczęście pani na infolinii zrobiła mi korektę i nie mam już KRMZ
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
To mi się fuksło bo mam zamówienie na 2 sztuki i sie wstrzymałam na wekend z myślą że dadzą jakieś promocje
Moja torba piękna Hideaway też prędko do mnie nie dotrze bo dostepność po 23 marca A co do tego czy avonowe gifty się dublują to nie ![]() Zamówiłam sobie zachwalaną dwufazówkę solutions do zmywania oczu i zmywa bardzo dobrze nawet bez pocierania tylko że mi wypala oczy ![]() Kończę też w mękach krem do mycia twarzy anew rewersalist, tłuste to, ciężko do końca zmyć z buzi a jak wycieram ręcznikiem to brązowy czyli nie domywa jednak do końca, ale krzywdy też nie robi dlatego zdenkowałam dziada ![]() Za to bardzo jestem zadowolona z kremu anew clinical thermafirm, niby liftingujący , nie robi tłustego ryjka jak te mocniejsze kremy, dla mnie idealny, lekki, prawie wcale nie pachnie, szybko się wchłania i buzia po nim jest matowa
|
|
|
|
#3239 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Może lepiej nie używaj, bo jeszcze Cię uczuli czy coś.
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2015-02-26 o 18:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Mimo, że wczoraj dwa razy dzwoniłam i obiecano mi jej wysyłkę, zlecenie poszło.

tp
No nic, poczekamy aż odpiszą.

ale na szczęście pani na infolinii zrobiła mi korektę i nie mam już KRMZ
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012