Wszystko o Avonie - cz.37 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 15:50   #3211
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A ja się poskarżę i to bardzo na Avon.

Czekam na tą torbę fitness, nie dołączyli mi jej do dwóch zamówień z k03, dostępność miała na 23.02 (poniedziałek). Od poniedziałku dzwonię do Avonu i o nią pytam, w końcu wczoraj miała zielone światło i babeczka rano zleciła mi dosłanie torby (bo już zamówienia nie składam). W Strefie pojawiło się zlecenie "SMS", no ale ciągle w trakcie realizacji, a na jutro się z klientką umówiłam na odbiór tej torby (paczkomatem wysłana wczoraj doszłaby dzisiaj).

No to wczoraj wieczorem zadzwoniłam czy będzie wysłana (wczoraj), bo mi zależy, żeby dziś doszła, a od rana wisi status "w trakcie realizacji". Babka na to, że nie, bo było jakieś zamieszanie i torby będą dopiero dziś (środa), więc dziś będzie wysłana i w paczkomacie powinna być w czwartek.

Dziś weszłam w Strefę, a tam zamówienie status "usunięte".

Dostałam piany normalnie, dzwonię do nich, a babeczka, że no tak, usunięte, bo toreb nie ma. Wytłumaczyłam, że miały być w poniedziałek, potem w środę, babeczka wczoraj wieczorem zapewniała, że dziś zostanie wysłana... No i złożyła to zlecenie, także ja nawet nie powinnam do strefy zaglądać, pisać, dzwonić, tylko spokojnie czekać na torbę.

Babeczka była bardzo niemiła, miała totalnie w d... co do niej mówię, zapytałam czemu mnie tak traktują, czy do konsultantek w ogóle nie trzeba mieć szacunku... Pytałam czemu mnie nie powiadomili o usunięciu zamówienia, przecież czekam na tą torbę - ona na to, że nie mają takiego obowiązku.

Powiedziała, że mam zadzwonić jutro i pytać czy będą i zlecić wysyłkę od nowa. Ja jej na to, że nie zamierzam codziennie dzwonić, tym bardziej, że wczoraj zlecenie poszło i powinno cały czas wisieć, a nie że mi usunęli i muszę jeszcze dzwonić.

Ona nic nie poradzi. Wkurzyłam się bardzo i powiedziałam, że chociaż powinna zaproponować coś za to czekanie, ona nic.

Ogólnie bardzo nieładnie mnie potraktowano, pani była chamska, rozmowa była burzliwa, usunęli zamówienie bez powiadomienia mnie, ja gdybym nie sprawdziła strefy to czekałabym do usr...anej śmierci na tą torbę Mimo, że wczoraj dwa razy dzwoniłam i obiecano mi jej wysyłkę, zlecenie poszło.

Oni nie powinni mieć prawa anulowania zleceń, a przynajmniej powinni o tym powiadomić konsultantkę, a nie traktować nas jak idiotów. To torba dla klientki, z którą umawiałam się na odbiór już kilka razy (raz jak miało być zamówienie z k03, ale była w brakach; drugi raz jak wczoraj mieli wysłać - umówiłam się na czwartek). Od piątku klientka już torby nie może odebrać.

Ogólnie masakra!!!!! Jestem bardzo zdenerwowana i mam ochotę rzucić to w chole...rę. Ten cały Avon ma nas za jakieś popychadła. To ich obowiązek wysłać mi tą zamówioną torbę i ich problem, że mają braki. Skoro ja mogłam milion razy w tygodniu dzwonić i w końcu zlecono jej wysyłkę to nie mają prawa jej usuwać z mojego konta i anulować, tylko powinni od razu wysłać jak się pojawi. A Pani mi każe dzwonić jeszcze jutro, a wczoraj sprawa była już przecież zakończona i czekałam na paczuszkę.

Płakać się chce, że oni mnie tak potraktowali, a ja muszę jeszcze robić z siebie idiotę i dzwonić i się prosić.
wiesz nie każdy chce, aby w razie niedostępności produktu produkt wisiał bez możliwości wykasowania, ja np. wolałabym usunięcie i przy pojawieniu się zamówiłabym. Klienci sa rózni, nie wszyscy czekają do skutku.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 16:20   #3212
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez carla252 Pokaż wiadomość
bidulko wspolczuje Ci, niby dzis torba juz miala byc sprawdzalas wpisywalas by sprawdzic jakie ma swiatlo? a na twoim miejscu napisalabym mejla ze skarga ze strefy konsultantki wtedy ci wysla jakis upominek
Ech, dziękuję. Złożyłam właśnie skargę. Tak ich opiep.rzyłam z góry na dół, że nie wiem czy cokolwiek odpowiedzą.
Sprawdziłam światło i ma żółte. W niedzielę też miała żółte, złożyłam zamówienie i nie przysłali. We wtorek miała zielone, a i tak nie było. Mają totalny burdel i chamskie panie na infolinii (przynajmniej tą jedną, szkoda, że nie pamiętam nazwiska).
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;50416862]wiesz nie każdy chce, aby w razie niedostępności produktu produkt wisiał bez możliwości wykasowania, ja np. wolałabym usunięcie i przy pojawieniu się zamówiłabym. Klienci sa rózni, nie wszyscy czekają do skutku.[/QUOTE]
Chyba nie zrozumiałaś co napisałam. Produkt był dostępny i we wtorek dzwoniłam do Avonu i prosiłam o wysyłkę torby. Wklepali mi ją i czekałam na paczkę. Wieczorem okazało się, że nie wyślą jej we wtorek tylko w środę. To było zlecone, zamówione i ja już sobie spokojnie czekałam na torbę. W środę rano bezczelnie dali status zamówienia: "usunięte" bez jakiegokolwiek powiadomienia. Nie mają prawa usuwać zamówień. Wysyłka miała się opóźnić z wtorku na środę i mi to panie obiecywały, a nie nagle rozpłynąć. To nie był wiszący brak tylko złożone zamówienie, które ma teraz status "usunięte". Zamówienie, którym ja nie powinnam się już przejmować i sprawdzać Strefy tylko czekać na sms z paczkomatu!

Gdybym nie była nadgorliwa i nie sprawdziła dziś rano Strefy to nigdy by torba do mnie nie doszła, a Panie zamówienie wklepały we wtorek na moim koncie.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2015-02-25 o 16:21
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 17:00   #3213
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Ja jeszcze zamówienia z K3 nie wpuściłam w piątek pewnie puszczę może dojdzie do dnia kobiet ;P

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Gdzie jest napisane na stronie, że już zostały wpłacone pieniądze? Bo nie widzę czegoś takiego....

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 17:19   #3214
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość

To ja już zgłupiałam, bo dziewczyny piszą co innego No nic, poczekamy aż odpiszą.
ja dostałam odpowiedź, że się wlicza
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 17:24   #3215
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Gdzie jest napisane na stronie, że już zostały wpłacone pieniądze? Bo nie widzę czegoś takiego....
Strefa / moje konto / dane finansowe
Stary 2015-02-25, 17:32   #3216
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Strefa / moje konto / dane finansowe

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 17:43   #3217
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja dostałam odpowiedź, że się wlicza
To super, dzięki
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 18:00   #3218
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja w pierwszym zamówieniu dostałam zwykłe, ale dzisiaj odbieram druga paczkę i ciekawa jestem co wsadzili
napisz czy dostalas nozyczki do wlosow bo wczoraj byly na liscie produktow dostepnych no i jak je dostaniesz to napisz opinie jakie sa
Stary 2015-02-25, 18:53   #3219
ankoro
Wtajemniczenie

Fenris -
w całości popieram Cię jeśli chodzi o kulturę , a raczej jej brak w rozmowach między konsultantkami a pracownikami BOK. Ja miałam z nimi przebojowy katalog 01, w którym przez 4 tygodnie nie byli w stanie ustawić mi prawidłowego opustu.Przy wielokrotnych zamówieniach bardzo mi to utrudniało rozliczanie się z klientkami i koleżankami. Napisałam nawet pismo ze skargą do Dyrekcji, bo przecież oni te nasze rozmowy nagrywają.Mogli sobie je odsłuchać i stwierdzić jak rozmowy wyglądały. I co? Nic to nie dało.
Stary 2015-02-25, 18:58   #3220
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Fenris -
w całości popieram Cię jeśli chodzi o kulturę , a raczej jej brak w rozmowach między konsultantkami a pracownikami BOK. Ja miałam z nimi przebojowy katalog 01, w którym przez 4 tygodnie nie byli w stanie ustawić mi prawidłowego opustu.Przy wielokrotnych zamówieniach bardzo mi to utrudniało rozliczanie się z klientkami i koleżankami. Napisałam nawet pismo ze skargą do Dyrekcji, bo przecież oni te nasze rozmowy nagrywają.Mogli sobie je odsłuchać i stwierdzić jak rozmowy wyglądały. I co? Nic to nie dało.
Nic kompletnie? A przeprosili chociaż? Ja jak dziś dzwoniłam to oczekiwałam przeprosin i propozycji rozwiązania problemu, a nie tylko rozkładania rąk.
Ciekawe co mi na tą skargę odpowiedzą. Firmy powinny się dwoić i troić, żeby dogodzić klientom, a nie odwrotnie.
To my pracujemy na nich.
Stary 2015-02-25, 19:09   #3221
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Nic kompletnie? A przeprosili chociaż? Ja jak dziś dzwoniłam to oczekiwałam przeprosin i propozycji rozwiązania problemu, a nie tylko rozkładania rąk.
Ciekawe co mi na tą skargę odpowiedzą. Firmy powinny się dwoić i troić, żeby dogodzić klientom, a nie odwrotnie.
To my pracujemy na nich.
Tak, przeprosili, po tym piśmie do Dyrekcji i to tyle. Nikt nie poniósł konsekwencji i jak widać nic nie dało im też do myślenia, skoro dalej tak postępują. Są zadufani w sobie i nie robią nic, aby współpraca układała się jak należy. Smutne. Kiedyś tak nie było.
Stary 2015-02-25, 19:19   #3222
Fenris
Czekam na Ragnarok

Mi się pierwszy raz taka niemiła sytuacja na infolinii zdarzyła. Wcześniej babeczki były sympatyczne (zwykle).
Stary 2015-02-25, 21:44   #3223
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się poskarżę i to bardzo na Avon.

Czekam na tą torbę fitness, nie dołączyli mi jej do dwóch zamówień z k03, dostępność miała na 23.02 (poniedziałek). Od poniedziałku dzwonię do Avonu i o nią pytam, w końcu wczoraj miała zielone światło i babeczka rano zleciła mi dosłanie torby (bo już zamówienia nie składam). W Strefie pojawiło się zlecenie "SMS", no ale ciągle w trakcie realizacji, a na jutro się z klientką umówiłam na odbiór tej torby (paczkomatem wysłana wczoraj doszłaby dzisiaj).

No to wczoraj wieczorem zadzwoniłam czy będzie wysłana (wczoraj), bo mi zależy, żeby dziś doszła, a od rana wisi status "w trakcie realizacji". Babka na to, że nie, bo było jakieś zamieszanie i torby będą dopiero dziś (środa), więc dziś będzie wysłana i w paczkomacie powinna być w czwartek.

Dziś weszłam w Strefę, a tam zamówienie status "usunięte". [...] Płakać się chce, że oni mnie tak potraktowali, a ja muszę jeszcze robić z siebie idiotę i dzwonić i się prosić.
A ja uważam że przesadziłaś. Czy jak idziesz do sklepu i na półce nie ma Twojego ulubionego produktu bo wykupili to też robisz taką aferę? To jest tylko firma, trzeba być wyrozumiałym.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
To my pracujemy na nich.
Myślisz że jak złożysz skarge to dyrektor poleci do chin i specjalnie dla Ciebie przywlecze torbę?
Jeśli nie podoba Ci się polityka firmy to może z niej zrezygnuj

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ile razy mi się coś przydarzyło, a to zagubiona paczka, a to brakujące produkty a raz mi nawet fakturę 3 razy naliczyli i co, wszystko da się jakoś polubownie załatwić bez spin. Akurat w tej kwesti to avon jest bardzo rzetelny i zawsze staje po stronie konsultantki co sie bardzo chwali

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2015-02-25 o 21:38
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:31   #3224
markac28
Raczkowanie

Ta firma słynie z tego, że wystawia do sprzedaży rzeczy których nie ma na stanie. Minikatalogów nawet nie warto dawać klientkom bo w pierwszy dzień już mają braki a po co głupio tłumaczyć się za ułomną politykę firmy.
markac28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:49   #3225
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A ja uważam że przesadziłaś. Czy jak idziesz do sklepu i na półce nie ma Twojego ulubionego produktu bo wykupili to też robisz taką aferę? To jest tylko firma, trzeba być wyrozumiałym.
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Moim problemem był nie brak produktu, tylko to, że we wtorek produkt był i Pani mi go wpisała w zamówienia, miał być wysłany we wtorek. Potem okazało się, że jednak w środę - to jest ok i to rozumiem, choć nie pochwalam. Wkurzyłam się (i dlatego zrobiłam burę + skargę), ponieważ po pierwsze bez poinformowania mnie usunięto moje zamówienie, które obiecano mi wysłać maksymalnie w środę. USUNIĘTO, ot tak.
Po drugie Pani na infolinii była bardzo niemiła dla mnie, a to jest niedpuszczalne. Kazała mi dzwonić w inny dzień, kiedy już z nimi uzgodniłam dosyłkę produktu i reszta ich problemów mnie nie powinna interesować.
Cytat:
Myślisz że jak złożysz skarge to dyrektor poleci do chin i specjalnie dla Ciebie przywlecze torbę?
Jeśli nie podoba Ci się polityka firmy to może z niej zrezygnuj
A może Ty zrezygnuj skoro masz takie podejście? Ktoś robi z Ciebie idiotę i usuwa Ci zamówienie, a Ty jesteś wyrozumiała i może jeszcze przepraszasz, że żyjesz? Torbę obiecano mi wysłać w dany dzień (wtorek-środa) i koniec kropka. Więc ja sobie spokojnie czekam na torbę, a tutaj ktoś mi usuwa złożone zamówienie!
Cytat:
Ile razy mi się coś przydarzyło, a to zagubiona paczka, a to brakujące produkty a raz mi nawet fakturę 3 razy naliczyli i co, wszystko da się jakoś polubownie załatwić bez spin. Akurat w tej kwesti to avon jest bardzo rzetelny i zawsze staje po stronie konsultantki co sie bardzo chwali
Nie interesują mnie w tej chwili braki czy zagubione paczki, a usuwanie zamówień bez powiadamiania klienta. Jeżeli coś jest zamówione to ma być wysłane (tym bardziej, że dwie panie mi to obiecały), a jeśli coś jest nie tak to się dzwoni i pyta co robimy lub przeprasza i przedstawia rozwiązanie sytuacji.
A nie usuwa zamówienie bez żadnej informacji. Gdybym nie weszła w Strefę to nigdy bym się nie dowiedziała, że zamówienie usunięto. A czekałam na info z paczkomatu, bo zamówienie telefoniczne złożyłam we wtorek.

Jeśli lubisz jak się Tobą pomiata to nie mój problem. Ja sobie nie dam robić koło pióra.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

W SKRÓCIE:
Złożyłam przez telefon zamówienie we wtorek, a w środę ktoś dla hecy je usunął. Ciach i nie ma. Ja czekam na paczkę, a ona nigdy do mnie nie przyjdzie, bo sobie dla zabawy ją wywalili

I każą mi składać zamówienie po raz drugi, telefonicznie. Ja mam "drugi" raz się fatygować i coś zamawiać, a to ich wina, bo:
1) usunęli złożone zamówienie bez powodu
2) wprowadzili mnie w błąd mówiąc, że: a) wysyłka będzie we wtorek b) wysyłka będzie w środę (potem nagle bez słowa kasują)
3) mają chamskie panie na infolinii, które nie zostały wyszkolone w przeprowadzaniu takich rozmów (=udobruchaniu klienta, załagodzeniu sprawy)

Ja pracowałam na infolinii i dobrze wiem, jak się rozmawia z klientem i czego nie należy mówić. Ta pani nie wiedziała.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2015-02-25 o 23:17
Stary 2015-02-25, 23:24   #3226
kaha_akro
Raczkowanie

powiedzcie mi - może to pytanie już było - jeśli tak to przepraszam, nie udało mi się znaleźć

czy płyn do mycia ciała z serii Avon Care został wycofany ze sprzedaży?
nie ma go już w kolejnym katalogu z rzędu, a nie przypominam sobie, żebym widziała przy nim jakiekolwiek informacje, że do wyczerpania zapasów czy coś takiego
kaha_akro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 07:48   #3227
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Ja pracowałam na infolinii i dobrze wiem, jak się rozmawia z klientem i czego nie należy mówić. Ta pani nie wiedziała.
złóż skargę na Panią, firmę na wszystko i daj znac, co wygrałaś
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 10:30   #3228
carla252
Rozeznanie

ja mialam prawdziwe szczescie jesli chodzi o braki z k3, na starcie katalogu mialam w brakach pizame z leginsami w kwiatki, bluze sportowa, turban na glowe i koszulke sportowa. Na szczescie wszystko mi poprzychodzilo

Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk
carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:08   #3229
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
ja mialam prawdziwe szczescie jesli chodzi o braki z k3, na starcie katalogu mialam w brakach pizame z leginsami w kwiatki, bluze sportowa, turban na glowe i koszulke sportowa. Na szczescie wszystko mi poprzychodzilo

Mi nie chodzi o braki, tylko to usuwanie bez słowa

Ale już na szczęście się wyjaśniło. Avon się ładnie zachował, dostałam chwilę po 10:00 odpowiedź (także bardzo szybko) z przeprosinami i od razu drugi mail z zafakturowaną torbą. Także nie musiałam nigdzie już dzwonić i zamawiać po raz drugi, wszystko ładnie załatwili, trzeba było po prostu napisać o sytuacji.
Stary 2015-02-26, 11:10   #3230
carla252
Rozeznanie

Cytat:
Mi nie chodzi o braki, tylko to usuwanie bez słowa

Ale już na szczęście się wyjaśniło. Avon się ładnie zachował, dostałam chwilę po 10:00 odpowiedź (także bardzo szybko) z przeprosinami i od razu drugi mail z zafakturowaną torbą. Także nie musiałam nigdzie już dzwonić i zamawiać po raz drugi, wszystko ładnie załatwili, trzeba było po prostu napisać o sytuacji.

Bardzo sie ciesze ze wkoncu twoja sprawa sie rozwiazala i cie przeprosili

carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:14   #3231
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Bardzo sie ciesze ze wkoncu twoja sprawa sie rozwiazala i cie przeprosili

Też się cieszę, bo mnie ta sytuacja wczoraj bardzo zdenerwowała
Teraz mogę spokojnie czekać na paczkę.
Stary 2015-02-26, 12:31   #3232
kokolino4
Raczkowanie

Dziewczyny ,widziałyście nową promocje na Celebre i Quantium ?? dowolne 2 za 40 zł
zrobiłam symulacje i w końcowym etapie pokazuje mi wypracowany upust i normalną kwote ... czyli np. 2 x celebre wychodzi 40 zł w promocji a mi pokazuje ceny jakie są w katalogu czyli 49,98 za 2 ...
ktos już sprawdzał jak to wychodzi na fakturze??
kokolino4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 13:45   #3233
FancyDesire
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Avie93 Pokaż wiadomość
Hej , miała któraś torbę Brinkley ? Polecacie ją ? Solidna ? Dobrze wykonana ? Bo zastanawiam się nad kupnem
Mam od wakacji, używam intensywnie cały czas i jest dalej w stanie idealnym
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:54   #3234
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Moim problemem był nie brak produktu, tylko to, że we wtorek produkt był i Pani mi go wpisała w zamówienia, miał być wysłany we wtorek. Potem okazało się, że jednak w środę - to jest ok i to rozumiem, choć nie pochwalam. Wkurzyłam się (i dlatego zrobiłam burę + skargę), ponieważ po pierwsze bez poinformowania mnie usunięto moje zamówienie, które obiecano mi wysłać maksymalnie w środę. USUNIĘTO, ot tak.
Po drugie Pani na infolinii była bardzo niemiła dla mnie, a to jest niedpuszczalne. Kazała mi dzwonić w inny dzień, kiedy już z nimi uzgodniłam dosyłkę produktu i reszta ich problemów mnie nie powinna interesować.

A może Ty zrezygnuj skoro masz takie podejście? Ktoś robi z Ciebie idiotę i usuwa Ci zamówienie, a Ty jesteś wyrozumiała i może jeszcze przepraszasz, że żyjesz? Torbę obiecano mi wysłać w dany dzień (wtorek-środa) i koniec kropka. Więc ja sobie spokojnie czekam na torbę, a tutaj ktoś mi usuwa złożone zamówienie!

Nie interesują mnie w tej chwili braki czy zagubione paczki, a usuwanie zamówień bez powiadamiania klienta. Jeżeli coś jest zamówione to ma być wysłane (tym bardziej, że dwie panie mi to obiecały), a jeśli coś jest nie tak to się dzwoni i pyta co robimy lub przeprasza i przedstawia rozwiązanie sytuacji.
A nie usuwa zamówienie bez żadnej informacji. Gdybym nie weszła w Strefę to nigdy bym się nie dowiedziała, że zamówienie usunięto. A czekałam na info z paczkomatu, bo zamówienie telefoniczne złożyłam we wtorek.

Jeśli lubisz jak się Tobą pomiata to nie mój problem. Ja sobie nie dam robić koło pióra.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

W SKRÓCIE:
Złożyłam przez telefon zamówienie we wtorek, a w środę ktoś dla hecy je usunął. Ciach i nie ma. Ja czekam na paczkę, a ona nigdy do mnie nie przyjdzie, bo sobie dla zabawy ją wywalili

I każą mi składać zamówienie po raz drugi, telefonicznie. Ja mam "drugi" raz się fatygować i coś zamawiać, a to ich wina, bo:
1) usunęli złożone zamówienie bez powodu
2) wprowadzili mnie w błąd mówiąc, że: a) wysyłka będzie we wtorek b) wysyłka będzie w środę (potem nagle bez słowa kasują)
3) mają chamskie panie na infolinii, które nie zostały wyszkolone w przeprowadzaniu takich rozmów (=udobruchaniu klienta, załagodzeniu sprawy)

Tak trzymaj, nie można dać się tak traktować, nie pozwalajmy na taki brak szacunku.
Cytat:
Napisane przez kokolino4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,widziałyście nową promocje na Celebre i Quantium ?? dowolne 2 za 40 zł
zrobiłam symulacje i w końcowym etapie pokazuje mi wypracowany upust i normalną kwote ... czyli np. 2 x celebre wychodzi 40 zł w promocji a mi pokazuje ceny jakie są w katalogu czyli 49,98 za 2 ...
ktos już sprawdzał jak to wychodzi na fakturze??
Na forum Avon już ktoś o tym pisał i admin wyjaśnia, że na fakturze ma być już dobrze, a jak nie, to trzeba prosić o korektę
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 17:26   #3235
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

heloł!

ja wczoraj odebrałam swoje zamówienie z k3, w którym wzięłam szminkę Ultra Beauty "Usta w kolorze" Eternal Flame, jest bardzo czerwona, odważna, wyrazista, niestety nie dla mnie, szkoda
zdjęcie szminki wstawilam na katalogowy a także kompletu kolczyków Teyla z mini katalogu i kompletu kolczyków Kayley

edit: coś nie mogę wstawić zdjęć, jeszcze potem raz spróbuję

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2015-02-26 o 17:42
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 17:47   #3236
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Tak trzymaj, nie można dać się tak traktować, nie pozwalajmy na taki brak szacunku.

Jest nowa promocja - 45% na wodę Cherish z balsamem i kulką w k03.
Stary 2015-02-26, 18:11   #3237
kokolino4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość

Na forum Avon już ktoś o tym pisał i admin wyjaśnia, że na fakturze ma być już dobrze, a jak nie, to trzeba prosić o korektę

Już się wszystko wyjaśniło ,mam na fakturze kwote w promocji ale się wkurzyłam bo policzyli mi KRMZ a miałam kwote po rabacie ..49,99 no grosik ale na szczęście pani na infolinii zrobiła mi korektę i nie mam już KRMZ Ale fart
kokolino4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 18:33   #3238
stenka30
Zadomowienie

Cytat:

Jest nowa promocja - 45% na wodę Cherish z balsamem i kulką w k03.
To mi się fuksło bo mam zamówienie na 2 sztuki i sie wstrzymałam na wekend z myślą że dadzą jakieś promocjeto pare groszy więcej dla mnie na przyjemności
Moja torba piękna Hideaway też prędko do mnie nie dotrze bo dostepność po 23 marca choć w sumie na wiosnę i tak dopiero bym ją nosiła to tragedii nie ma, obym tylko ją w końcu dostała.

A co do tego czy avonowe gifty się dublują to nie , zamawiałam z nowego konta i dostałam tylko te prezenty z trzech kroków a spa już nie

Zamówiłam sobie zachwalaną dwufazówkę solutions do zmywania oczu i zmywa bardzo dobrze nawet bez pocierania tylko że mi wypala oczy jeszcze jak na złość nie mam nic innego i muszę cierpieć a że jestem chytrus to pewnie do końca zużyje
Kończę też w mękach krem do mycia twarzy anew rewersalist, tłuste to, ciężko do końca zmyć z buzi a jak wycieram ręcznikiem to brązowy czyli nie domywa jednak do końca, ale krzywdy też nie robi dlatego zdenkowałam dziada
Za to bardzo jestem zadowolona z kremu anew clinical thermafirm, niby liftingujący, nie robi tłustego ryjka jak te mocniejsze kremy, dla mnie idealny, lekki, prawie wcale nie pachnie, szybko się wchłania i buzia po nim jest matowa
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 18:55   #3239
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie zachwalaną dwufazówkę solutions do zmywania oczu i zmywa bardzo dobrze nawet bez pocierania tylko że mi wypala oczy jeszcze jak na złość nie mam nic innego i muszę cierpieć a że jestem chytrus to pewnie do końca zużyje
Może lepiej nie używaj, bo jeszcze Cię uczuli czy coś.
Stary 2015-02-26, 18:56   #3240
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
napisz czy dostalas nozyczki do wlosow bo wczoraj byly na liscie produktow dostepnych no i jak je dostaniesz to napisz opinie jakie sa
zamówiłam we wtorek koło 10, jak zmieniły światło na zielone, dostałam je wczoraj, wydają się ok w sensie ostre

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2015-02-26 o 18:57
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości