Wszystko o Avonie - część IV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-19, 22:49   #1411
**Kasia:)
Przyczajenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Co polecacie na bardzo zgrubiałą skórę stóp dla chłopaka? Tylko poza kremami, bo krem mówi, że jakiś ma z innej firmy. Może maseczka lawendowa? Albo kuracja parafinowa? A może jakiś peeling? Ale to chyba można zastąpić pumeksem? Co polecacie?
sprobuj tych platkow peelingujacych do stop z foot works, z tego co slyszalam to sa boskie,
**Kasia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 22:50   #1412
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Agrippinillo,ale w regulaminie allegro pisze jak byk:

Zakazane są też oświadczenia, że licytowana kwota jest ceną netto (bez VAT) lub że należy doliczyć określony procent w celu uzyskania faktury VAT. Wszystkie licytowane kwoty są cenami brutto (z VAT) i jeśli Sprzedający prowadzi działalność gospodarczą, jest zobowiązany na życzenie nabywcy wystawić fakturę bez dodatkowych kosztów.
Masz rację, jeśli chodzi o sam towar. Czym innym jest jednak koszt transportu. Dla przykładu: jeden sprzedający jest przedsiębiorcą (i płatnikiem vat), drugi nie. Każdy z nich wysyła przedmiot paczką do 1 kg.
Przedsiębiorca wystawi Ci fakturę za przedmiot + koszt przesyłki, drugi sprzedający nie wystawi dowodu zakupu.

Jeśli np. przedmiot kosztuje 10 zł, u sprzedawcy bez DG zapłacisz 16,50 zł - paczka kosztuje 6,50 zł.
Przedsiębiorca musi doliczyć vat do przesyłki, do towaru nie, bo wystawia w cenie brutto. Za całość zapłacisz 17,93 zł, ponieważ do kwoty 6,50 trzeba dodać 22% vat. Kwoty 1,73 (czyli vatu) sprzedający nie zatrzymuje dla siebie, lecz odprowadza do US. W rezultacie płacisz więcej, ale nie jest to zarobek sprzedającego tylko skarbu państwa.
Stary 2007-08-19, 23:00   #1413
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Masz rację, jeśli chodzi o sam towar. Czym innym jest jednak koszt transportu. Dla przykładu: jeden sprzedający jest przedsiębiorcą (i płatnikiem vat), drugi nie. Każdy z nich wysyła przedmiot paczką do 1 kg.
Przedsiębiorca wystawi Ci fakturę za przedmiot + koszt przesyłki, drugi sprzedający nie wystawi dowodu zakupu.

Jeśli np. przedmiot kosztuje 10 zł, u sprzedawcy bez DG zapłacisz 16,50 zł - paczka kosztuje 6,50 zł.
Przedsiębiorca musi doliczyć vat do przesyłki, do towaru nie, bo wystawia w cenie brutto. Za całość zapłacisz 17,93 zł, ponieważ do kwoty 6,50 trzeba dodać 22% vat. Kwoty 1,73 (czyli vatu) sprzedający nie zatrzymuje dla siebie, lecz odprowadza do US. W rezultacie płacisz więcej, ale nie jest to zarobek sprzedającego tylko skarbu państwa.
Nie pomyslalam o dzialalnosci gospodarczej bo jak dotad kupowalam u osob, ktore takiej nie prowadza.
Niestety czesto mozna spotkac zawyzone koszty przesylki nawet u osob bez dzialanosci gosp.

Dziewczyny, macie juz jakies opinie o obu kremach liiv ?

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 08:19   #1414
patusia22
Zakorzenienie

witam z rana dziś składam zamówienie na III termin z kat.10
z oferty internetowej chcę zamówić maseczkę lawendową do stóp- mam nadzieję, że 1 szt dla mnie się znajdzie

macie już może jakieś "przecieki" o nowej edycji Klubu Róży???

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2007-08-20 o 08:50
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 08:59   #1415
trutka23
Raczkowanie

Witam

Orientujecie się może co dają w ramach produktu przeprosinowego?? Mam na FV napisane że cosik takiego dostanę.Napisałam do nich bardzo długi list z pretensjami i zadziałało. Wypisałam tam o tym jak Avon traktuje nas konsultantki i jak traktuje produkty za które ktoś płaci (pogniecione,powylewane itp).Napisałam im że dzięki nam istnieją i powinni w pierwszej kolejności szanować nas a nie ich zasrane zyski i statystyki.Ostro pojechałam bo list był na jakieś 2 strony A4.( tak się zbulwersowałam po ostatniej dostawie paczki ) Dziewczyny jeśli coś jest nie tak to piszcie do nich.Nie pozwólmy by pieniądze nasze i naszych klientek poszły w błoto.Że w Avonie jest burdel to wiemy od dawna ale my nie możemy się poddawać.Musimy dbać o swoje dobre imie.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Stary 2007-08-20, 09:00   #1416
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
z oferty internetowej chcę zamówić maseczkę lawendową do stóp- mam nadzieję, że 1 szt dla mnie się znajdzie

Witam w poniedziałkowy poranek na na III termin nic nie zamawiam zbieram zamówienie na kat.11.Ja w kat 1o załapałam sie do Białekgo KR ale jeszcze zadnego prezentu nie dostałam,choc jestem ciekawa jak wygłada ten naszyjnik z przywieszką w rzeczywistosci i tez jestem ciekawa co teraz będą dawać ale do nastepnego poziomu juz raczej sie nie załapie bo to juz kwota dla mnie ogromna.Pozdrawiam i zycze miłego dnia.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 09:06   #1417
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Witam

Orientujecie się może co dają w ramach produktu przeprosinowego?? Mam na FV napisane że cosik takiego dostanę.Napisałam do nich bardzo długi list z pretensjami i zadziałało. Wypisałam tam o tym jak Avon traktuje nas konsultantki i jak traktuje produkty za które ktoś płaci (pogniecione,powylewane itp).Napisałam im że dzięki nam istnieją i powinni w pierwszej kolejności szanować nas a nie ich zasrane zyski i statystyki.Ostro pojechałam bo list był na jakieś 2 strony A4.( tak się zbulwersowałam po ostatniej dostawie paczki ) Dziewczyny jeśli coś jest nie tak to piszcie do nich.Nie pozwólmy by pieniądze nasze i naszych klientek poszły w błoto.Że w Avonie jest burdel to wiemy od dawna ale my nie możemy się poddawać.Musimy dbać o swoje dobre imie.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Moje gratulację ja tez uwazam że powinnismy do nich pisac,jezeli avon przegina.Ja jak pisze do nich jakies uwagi wsprawie paczki to tez opisuje swoje uwagi co do transportu i tego jak nas traktują,wprawdzie nic na przeprosiny nie dostałam,moze jestem za mało ostra ale zawsze będę pisała jak cos będzie nie tak.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 09:13   #1418
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Ja w kat 1o załapałam sie do Białekgo KR ale jeszcze zadnego prezentu nie dostałam,choc jestem ciekawa jak wygłada ten naszyjnik z przywieszką w rzeczywistosci i tez jestem ciekawa co teraz będą dawać ale do nastepnego poziomu juz raczej sie nie załapie bo to juz kwota dla mnie ogromna.Pozdrawiam i zycze miłego dnia.
Mi do Białego KR brakuje 3000, ale ostatnio dzwoniła do mnie jakaś kobieta i powiedziała, że szefowa zaprasza mnie do biura na kawę, na spotkanie klubowiczek i mini klubowiczek ide tam jutro na 18.00 jestem ciekawa co będzie mówione itp. Dam znać wieczorem

Nie umiem doczekać sie balsamu waniliowego do ust chociaż wi8em, że i tak bede go używać raz na ruski rok

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 09:16   #1419
Jadis78
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, macie juz jakies opinie o obu kremach liiv ?
Używałam tylko kremu na dzień z próbki i wiem, że na 100% nie wezmę pełnowymiarowego kremu. Mam cerę mieszaną ale nie jakąś bardzo tłustą - po tym kremie świeciłam się dosłownie cały dzień, podkład spłynął mi z twarzy po 0,5 h ( normalnie trzyma mi się ok. 4 godzin bez świecenia). Zrobiłam dwa podejścia i za każdym razem porażka
Jadis78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 09:19   #1420
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jadis78 Pokaż wiadomość
Używałam tylko kremu na dzień z próbki i wiem, że na 100% nie wezmę pełnowymiarowego kremu. Mam cerę mieszaną ale nie jakąś bardzo tłustą - po tym kremie świeciłam się dosłownie cały dzień, podkład spłynął mi z twarzy po 0,5 h ( normalnie trzyma mi się ok. 4 godzin bez świecenia). Zrobiłam dwa podejścia i za każdym razem porażka

dokładnie tak samo. Nie przekonał mnie ten krem. Użyłam próbki i się zawiodłam. Świeciłam sie cały dzień.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 09:56   #1421
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiakapka Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich

Mało sie odzywam ale czytam pilnie od części I

Mam pytanie - czy można samemu w strefie konsultantki zmienić adres do korespondencji? Jesli tak to błagam oswiećcie mnie jak.. Bo na wszystkie sposoby próbuje i nic..
A jeśli sie nie da w strefie,to jak inaczej moge zmienić..
Jesli Ktoś wie bardzo ładnie prosze

dziekuje
napisz do nich maila - ja tak zrobiłam i było ok...

Cytat:

no ale przecież usługi pocztowe nie są opodatkowane vat-em...

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
dokładnie tak samo. Nie przekonał mnie ten krem. Użyłam próbki i się zawiodłam. Świeciłam sie cały dzień.
skoro tak, to go nie będę zamawiać...

dziewczynki, a powiedzcie mi proszę jak należy stosować to serum z białą herbatą SPA...?? chodzi mi o to czy codziennie, czy tylko raz na jakiś czas..?
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 10:11   #1422
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w poniedziałkowy poranek na na III termin nic nie zamawiam zbieram zamówienie na kat.11.Ja w kat 1o załapałam sie do Białekgo KR ale jeszcze zadnego prezentu nie dostałam,choc jestem ciekawa jak wygłada ten naszyjnik z przywieszką w rzeczywistosci i tez jestem ciekawa co teraz będą dawać ale do nastepnego poziomu juz raczej sie nie załapie bo to juz kwota dla mnie ogromna.Pozdrawiam i zycze miłego dnia.

naszyjnik jest bardzo ładny, w tej chwili nie dam rady zrobić zdjęcia gdyż zagubił mi się gdzieś w czasie remontu kabelek do aparatu

powinnaś go dostać od swojej OMS na spotkaniu
Stary 2007-08-20, 10:24   #1423
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje Na prezent musisz trochę zaczekać, bo nie przychodzi w paczce, tylko dostaniesz od OMS. A one dostają prezenty ze sporym opóźnieniem, nawet kilkunastotygodniowym.

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

Informacja będzie dopiero po zakończeniu tej edycji, czyli w kat.12. Zawsze sqbani tak robią

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
no ale przecież usługi pocztowe nie są opodatkowane vat-em...
Poczta Polska jest podmiotowo zwolniona z Vat, ale to zwolnienie nie przenosi się na osoby, które prowadzą sprzedaż wysyłkową.
Porównaj sobie InPost - mają ceny z Vat.
Stary 2007-08-20, 10:28   #1424
Gagix
Rozeznanie

Mam pytanko: jaki odcień cieni Arabian Glow najbardziej by pasował mi?
oto moje zdjęcie:
http://img443.imageshack.us/my.php?image=gagamd3.jpg

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 10:28   #1425
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Witam

Produkt przeprosinowy jest wybierany losowo, konsultant tylko dopisuje pozycję. Są 2 rodzaje produktów przeprosinowych - dla konsultantki i dla klientki. Ostatnio dla siebie dostałam scrub Fantastic Day a dla klientki krem do rąk waniliowy z Naturals.
Stary 2007-08-20, 10:39   #1426
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Produkt przeprosinowy jest wybierany losowo, konsultant tylko dopisuje pozycję. Są 2 rodzaje produktów przeprosinowych - dla konsultantki i dla klientki. Ostatnio dla siebie dostałam scrub Fantastic Day a dla klientki krem do rąk waniliowy z Naturals.
Ja dostałam ten scrub dla klientki.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 10:49   #1427
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Ja dostałam ten scrub dla klientki.
Widocznie mają scruby w obu pulach - i dla konsultantki i dla klientki
Stary 2007-08-20, 10:59   #1428
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Dziewczyny czy te zestawy to stop dalej nie przychodza. Bo bardzo bym chciala atomizerek i musze zlozyc zam na 3 termin ale mam tylko na 40 zl i bym sobie tym zestawem podbila?
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 11:01   #1429
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
zawsze wysyłam poleconym, chyba że jest to zestaw kosmetyków który wysyłam w pudełku (dostałam nawet kilka razy kosmetyki w pudełku nadane jako list polecony) . Nigdy nie miałam problemów z nadaniem jako listu poleconego, nawet jeśli było w niej sporo kosmetyków.
mnie jedna baba na poczcie zawsze się czepia kiedy podaje jej list wypchany kosmetykami w kopercie bąbelkowej - że niby tak nie mozna. Myślałam że przesadza aż inna pani - dużo milsza wytłumaczyła mi właśnie że takie coś powinno się wysyłać w paczce, że one nie muszą tego przyjmować. Ale skoro nie mozna w kopertach bąbelkowych wysyłac kosmetyków i inych rzeczy (ciuchów) to po co one są? Chyba nie po to by wysłać w niej kartkę świąteczną

Cytat:

swoja droga ludzie dziwnie licytuja---np. najwyzsza oferta wynosi 5 zl, ktos podbija to o 10 zl, a mozna przeciez podbic o grosze a nie niepotrzebnie zawyzac cene

ja zawsze ukrywam sie i w ostatnich sekundach przebijam o grosze

według mnie wcale nie lictytują dziwnie; bo:
jeżeli się patrzysz na jakąś aukcję na końcu której pisze np że jedna osoba dała 5, a następna 10, to wcale nie oznacza że one tak odrazu licytowały, tylko że jedna dała (ta pierwsza) swoją najwyższą cenę jaką może dać 10 zł, ale poprzednią przebiła tylko o np 0.50, a następna po niej przebijała ją pokolei o te 0.50 gr i w ten sposób doszła do 10 zł które tamta dała jako najwyższą cenę. Na aukcji już to nie jest wyszczególnione że one tak się ostro licytowały.
Nie wiem czy ktoś zrozumiał, bo i ja jak zaczynałam zabawę w licytowanie to nie mogłam tego pojąć.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 11:10   #1430
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
mnie jedna baba na poczcie zawsze się czepia kiedy podaje jej list wypchany kosmetykami w kopercie bąbelkowej - że niby tak nie mozna. Myślałam że przesadza aż inna pani - dużo milsza wytłumaczyła mi właśnie że takie coś powinno się wysyłać w paczce, że one nie muszą tego przyjmować. Ale skoro nie mozna w kopertach bąbelkowych wysyłac kosmetyków i inych rzeczy (ciuchów) to po co one są? Chyba nie po to by wysłać w niej kartkę świąteczną

według mnie wcale nie lictytują dziwnie; bo:
jeżeli się patrzysz na jakąś aukcję na końcu której pisze np że jedna osoba dała 5, a następna 10, to wcale nie oznacza że one tak odrazu licytowały, tylko że jedna dała (ta pierwsza) swoją najwyższą cenę jaką może dać 10 zł, ale poprzednią przebiła tylko o np 0.50, a następna po niej przebijała ją pokolei o te 0.50 gr i w ten sposób doszła do 10 zł które tamta dała jako najwyższą cenę. Na aukcji już to nie jest wyszczególnione że one tak się ostro licytowały.
Nie wiem czy ktoś zrozumiał, bo i ja jak zaczynałam zabawę w licytowanie to nie mogłam tego pojąć.
Koperty mogą być np. do zdjęć albo płyt CD, takie rzeczy mogą być wysłane listem. Albo książki czy dokumenty w teczkach.

Z tymi licytacjami to niezupełnie tak - jeśli są 3 osoby, to pierwsza zatrzymuje się na swoim maksimum np. 5 zł a dwie pozostałe licytują dalej np. 9,50 i 10 zł. Dlatego jest taka różnica. Gdyby były 2 osoby, oferta drugiej wyniosłaby 5,50, bo tej reszty nie byłoby widać.
Inaczej jest przy aukcjach wieloprzedmiotowych - tam od razu widać maksa, ale cenę wyznacza najniższa wygrywająca oferta.
Stary 2007-08-20, 11:18   #1431
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

a to nie wiedziałam że jeżeli zalicytuje jako pierwsza to odrazu będzie moje maximum

Widziałyście wodę z usa Candid? --http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=224044389. Tylko mi jakoś podejrzanie wyglada, ma inny korek.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 11:26   #1432
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Wczoraj dostalam zamowienie z 10 czyli zestaw nieskazitetlna piękność
Pierwszy raz zamowilam podklad rozświetlająco-antystresowy chociaz bylam konsultantką i od 3,4 lat reguylarnie cos kupuje. Żaluje że nie kupilam go wczesniej, chyba jest lepszy od Recovera, chociaż cięższy.... Jednak o niebo lepiej stapia się ze skórą i łatwiej go nalożyć Mam odcien cream i trafiłam
Korektor rozświetlający medium - nie jestem zadowolona, kolor pomarańczowy, żałuje ze nie wzielam light ale same własciwosci korektora są do bani... W ogóle nie kryje...
Blyszczyk SPF 15 Icy Nude - fajny, kolorek extra mam juz maaasę w tej tonacji no i pędzelek tez ok, konstystencja w sam raz
No i dostalam z wymiany Nablyszczającą pomadkę Champange Glow, bo zamowilam Coco Rum i miala grudki o czym juz pisalam i dziwilam się że ma takie opinie na KWC... Teraz mam niewybrakowaną szminkę i jestem bardzo zadowolona, jest lepsza od większosci blyszczyków I co najwazniejsze mozna jej używać bez lusterka
Stary 2007-08-20, 12:04   #1433
Ahtaga
Wtajemniczenie

dziewczyny czy któraś z Was ma na zbyciu Dwustopniowy peeling Anew? Wiem, że jest już wycofany ale dopiero teraz sie zorientowałam że mógł by mi pomóc Nie wiecie czy jest w jakiś najbliższych ofertach netto może?
Jesli ktoras z Was go ma i zechciała by sie za coś wymienić to piszcie w moich watkach w podpisie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:06   #1434
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
dzięki - właśnie o to

EDYCJA: od 3 poziomu jest kwota sprzedaży a nie zamówienia - chodzi o to zeby uzbierac te kwoty juz po odliczeniu upustu?
hmmm... a widzisz, tego nie zobaczyłam... chyba taak... ja mam w nowym podobnie, tylko pierwszy etap jest na zamówienie, reszta na sprzedaż, jaka różnica?? masakra, musze do tego dojść jakoś.
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:08   #1435
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z Was ma na zbyciu Dwustopniowy peeling Anew? Wiem, że jest już wycofany ale dopiero teraz sie zorientowałam że mógł by mi pomóc Nie wiecie czy jest w jakiś najbliższych ofertach netto może?
Jesli ktoras z Was go ma i zechciała by sie za coś wymienić to piszcie w moich watkach w podpisie

w netto 12 nie widać zaś w 13 jest sama biżuteria a w kat.12 widzę z Anew intensywny peeling do twarzy w cenie 59,9zł a w kat.13 za 44,9zł
Stary 2007-08-20, 12:26   #1436
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Co polecacie na bardzo zgrubiałą skórę stóp dla chłopaka? Tylko poza kremami, bo krem mówi, że jakiś ma z innej firmy. Może maseczka lawendowa? Albo kuracja parafinowa? A może jakiś peeling? Ale to chyba można zastąpić pumeksem? Co polecacie?
ja polecam diamentowy scrub do stóp dla teakich grubych skórek na stopach.

A tak wogóle to wygraną osobą która wylicytowała peeling z granatem za 8zł + 7zł przesyłka jestem JA
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:27   #1437
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Moze ma krem z innej firmy, ale wiesz - Foot Works to jednak co innego... lepszego ma się rozumiec;p
a teraz na powaznie, maseczki lawendowej jeszcze nie mialam, ale pisano na forum ze jest bardzo dorba <tyle pamietam> , ale kuracja parafinowa tez jest calkiem niezla bo akurat mam tylko jesli naskórek jest aprawde zgrubialy to nie obejdziesie bez wczesniejszego potraktowania pumeksem lub tarką według mnie oczywiście.
Ja np. teraz mam krem intensywnie nawilzający FW i powiem Ci ze po kilku użyciach - boskooo

Cytat:
Witam

O o... tak trzeba... Ja początkująca jestem ale się ucze
A... wiecie co mnie ostatnio wkurzylo? Dostalam przesylke z K10, zamawialam tylko na 1termin, zamowilam 10 katalagow k11 i do tego za darmo dostalam 5 katalogów k11 i 6 z k10 jeszcze mogli mi je wczesniej poslac a nie teraz albo zamienic stare na nowe...nie rozumie tego czasem...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:33   #1438
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
hmmm... a widzisz, tego nie zobaczyłam... chyba taak... ja mam w nowym podobnie, tylko pierwszy etap jest na zamówienie, reszta na sprzedaż, jaka różnica?? masakra, musze do tego dojść jakoś.
zamowienie-jednorazowo w jednej kampani
sprzedaz-sumuja sie wszystkie trzy kampanie

mam nadzieje ze zrozumiale napisalam
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:47   #1439
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

A ja mam do Was takie małe pytanko. Na czym polega podbijanie zamówienia? Bo tak czytam Wasze posty i co jakiś czas pojawia się to stwierdzenie.

Z góry dziękuję za odpowiedź
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 13:01   #1440
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
A ja mam do Was takie małe pytanko. Na czym polega podbijanie zamówienia? Bo tak czytam Wasze posty i co jakiś czas pojawia się to stwierdzenie.

Z góry dziękuję za odpowiedź
jest to zamawianie produktów, które są na 100% w brakach i nie przyjdą w zamówieniu

edit:
Właśnie dostałam na gg wiadomość... jakaś 14-letnia dziewczyna pytała się o czy byłaby możliwosć otrzymania darmowych próbek lub testerów Avonu...
odpowiedziałam że 'nie' i odrazu odpisała 'rozumiem, szkoda, dziękuje, pozdrawiam' taaaa, a już myślałam że mnie to ominie

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości