|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Karinio za te linki powinna bana dostać, howgh!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3482 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się,sadystka jedna
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2015-02-26 o 21:48 |
|
|
|
#3484 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Bo wrzątek zły, bo dziecko zepsuł :P
|
#3485 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
W takich chwilach doceniam brak konta na FB.
Po obejrzeniu zdjęć łożyskowej zupki i wkładania palca dziecka do wrzątku, chyba nie wytrzymałabym i napisała na profilu tej kobiety coś naprawdę obraźliwego. Spokojny ze mnie człowiek ale nie potrafię patrzeć spokojnie na cierpienia bezmyślnie zadawane istocie słabszej, obojetnie-dziecku czy zwierzęciu.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#3486 | |
|
Raczkowanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;5043825 4]To samo przyszlo mi do glowy, przerazajace, brak slow na takie zachowania, nigdy przenigdy nie zrozumiem takich ludzi.[/QUOTE]
Może zewrzyjmy szyki, wbijmy się na takie forum dla takich pomysłowych mamuś i puścimy plotę, że jak poleje się rozstępy na brzuchu wrzątkiem, to zejdą ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3487 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Bosze
Przeczytałam "ZEWRZYJMY SZYJKI" zamiast szyki. I myślałam że chodzi o szyjki macicy. Ze mamy je zawrzeć tak żeby się wrogi plemnik nie przedarl. Brawo ja...
|
#3488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
|
|
|
|
#3490 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ja tam mogę też szyjkę^^
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3493 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ano trzeba mieć właśnie napi......... Inaczej się tego nie da określić.
Skoro nawet Luba i Persi ( nasze "etatowe" wątkowe mamy) uważają to za ozm to coś jest na rzeczy. Pisząc "etatowe" nie mam na myśli, że mają OZM, czy coś. Po prostu lepiej "czują" tematy porodowe niż ja, wolna od takich doświadczeń. Rozumiem, że zdjęcia dziecka i mamy tuż po porodzie mogą być cenną pamiątką. Jednak może nie zawsze trzeba wstawiać na portal publiczny noworodka umazanego krwią i mazią. A tego zdjęcia, które tu widzę (okrwawione nogi, wisząca z waginy pępowina) nie trzymałabym nawet w archiwum prywatnym. Chyba, że gdzieś bardzo, bardzo głęboko. Z prostej przyczyny: fotka stanowi pogwałcenie ostatecznych granic ludzkiej intymności. Kurczę, moja matka jest lekarzem, więc niejedno widziała (ja też nie należę do tych "delikatnych i wrażliwych" na przekaz wizualny, ona pruderyjna też nie jest-książek medycznych przede mną nie zamykala, tematów tabu nie uznawała), ale skoro nawet ona poczuła się zniesmaczona tymi fotkami to coś już jest ostro nie tak. I chyba ona najtrafniej to podsumowała: "Niestety. Takich nie sieją. Ten typ kobiet rozmnaża się w postępie geometrycznym i żyje długo".
|
|
|
#3494 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Mnie przeraża, że takie tępe dziunie zostają matkami. Chociaż tu akurat był pomysł ojca, tylko nie wiadomo czy matka na to pozwoliła czy jej nie było.
|
|
#3495 |
|
Konto usunięte
|
Podobno koszmarna wyrzygowa rzeźnia - poród pani Emmy z detalami anatomicznymi (nie klikałam, opieram się na komentarzach z fanpage Beki)
https://sites. google. com/site/chloeesbirthstory/ (usunąc spacje z linka jak ktoś ciekawy) |
|
|
|
#3496 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie rodzić naturalnie (w ogóle nie wyobrażam sobie rodzić )A świeżo po śniadaniu jestem |
|
|
|
|
#3497 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie miałam pojęcia o istnieniu takich stron, ani też ich nie szukałam, nawet jak byłam w ciąży.. |
|
|
|
#3498 |
|
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50445924]
Ja nie miałam pojęcia o istnieniu takich stron, ani też ich nie szukałam, nawet jak byłam w ciąży..[/QUOTE] Widziałam link dzisiaj na bece, pewnie stamtąd
|
|
|
|
#3499 |
|
Wredny kotecek
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50445924]
Ja nie miałam pojęcia o istnieniu takich stron, ani też ich nie szukałam, nawet jak byłam w ciąży..[/QUOTE] Może i lepiej jak kobieta nie wie dokładnie ze szczegółami "od kuchni", bo mnie oglądanie tego bardzo zniechęciło do powiększania rodziny
|
|
|
|
#3500 |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem dzieci przy porodzie. A co jesli matka nie bedzie z bolu w stanie sie powstrzymac od krzyku albo pęknie, przeciez te dziewczynki nabawia sie traumy na cale zycie i nie beda chcialy nigdy przez to przejsc.
Ja mam ciezka fobie i to od samych opowiesci. |
|
|
|
#3501 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() Ta baba to taka fanatyczka, że pewnie nawet gdyby były jakieś komplikacje i zagrożenie życia to i tak podjęłaby ryzyko byleby nie rodzić przez cc xD |
|
|
|
|
#3502 |
|
Konto usunięte
|
tak taak natura
kiedys to bylo normalne bo dziewczynki nie ialy wyboru, 13 lat i maz, maz robil dziecko i tyle a teraz beda miec wybor i po czyms takim nie zdziwie sie jak na 18stke podwiaza jajowody ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- poza tym, vogule, kurde, jakbym miala w tej chwii trafic na swoje zdjecie jak wychodzi moja glowa z mojej matki to bym sie zerzygala i odciela chyba te glowe i ostatkami sil kopnela te glowe daleko
|
|
|
|
#3503 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3504 |
|
wańka wstańka
|
Trochę się dziwię temu, ze was poród tak obrzydza (w sensie do takiego stopnia).
Przy porodzie rodzinnym partner nie musi zaglądać mdzy nogi rodzącej, moze patrzeć zza jej głowy. Dziecko też nie musi widzieć wszystkiego, wszystko zależy od organizacji. Przeszłam dwa porody: cc i naturalny. Naturalny był fajny. Czy bolało: jasne, natomiast były aspekty przyjemne podczas porodu. To chyba kwestia podejścia, psychiki i sytuacji zdrowotnej matki i dziecka.
|
|
#3505 |
|
Wredny kotecek
|
Po co?? Ja bym chyba pogryzła jakby ktoś przy mnie ciumciał, łapał za rękę i sapał mi nad uchem.
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
ajah
|
|
|
|
#3507 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#3508 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
#3509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No to teraz mam jak mam i zadne tlumaczenie, ze to piekne i sie o tym zapomina mi nie pomoze, mam najprawdziwsza z fobii, znam jej przyczyne (ktora niestety jest zbiorem faktow), i dlatego nie rozumiem obecnosci dzieci przy porodzie. Super sprawa wiedziec jak to faktycznie wyglada i jakis filmik obejrzec, nie isc w ciemno. Ale jak sie pokaze za duzo to sie nie pojdzie wcale, strach przed porodme niejedną doprowadzil do aborcji, po co to komus robic? Z jakiegos powodu w filmach edukacyjncyh jest epidural. |
|
|
|
|
#3510 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

(w ogóle nie wyobrażam sobie rodzić