|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#4142 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad wolnego dnia, wolnej chaty i planowanego dnia horrorów (mam 9 filmów na dysku, wino i chipsy
), rozmyślania czy Rock Crystal jest pieprzno-ziołowy czy zupowy i zdołowania się cenami fajnych woro-zwiso-sukienek (w czym będę chodzić latem? Mam tylko 4 i pół zestawu na upały! Ach ten minimalizm).
|
|
|
|
#4143 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A obgryzanie tynku ze ścian się liczy...?
![]() Tak mi w międzyczasie przyszło do głowy, ze koszulkę z Edenem to bym nawet chętnie nosiła... Też pamiętam delfina Uma i Było sobie życie - to ostatnie było świetne
|
#4144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie do końca moje klimaty (błyszczący materiał)Cytat:
Wczoraj poleciałam parę km do miejscowego douglasa obniuchać bentleye i nie mieli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-27 o 10:09 |
||
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad przypalenia nosa tym razem sobie Odyseja Kwasowa ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Joł witaj
|
#4146 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi i fqrva takiego ogólnego
zaraz kogoś zabiję ![]() Cytat:
![]() to nie Śnieżka , ale nie osobista pojedyncza , normalnie zajęcia z grupą prowadzi . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.dziurawe dżinsy się zrobiły modne około 1991-92 ![]() Cytat:
Cytat:
za to oprócz w/w pamiętam Wyspę niedźwiedzi Zaczarowany ołówek , Piaskowego dziadka , misia Colargola , Uszatka , a nawet Misia z Okienka jestem prastara , jak woda kolońska Miraculum
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() Świeży kwieciuch drewienkowy http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ve...nse-26215.html ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Nie sabijaj
|
|
#4148 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dlaczego nie? Moją szefową byś mogła
![]() A serio to
|
#4149 |
|
Panaroja
|
![]() ale jej nie znam to co to za frajda
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
To może trza zlecenie złożyć Parabelce
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Głównie wgryzanie się ![]() Parabelko napisałam do Ciebie pw
|
#4151 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Myślałam, ze Ci zależy na samym akcie destrukcji, niezależnie od przedmiotu tejże
A swoją drogą, szkoda - byłoby to z dużym pożytkiem dla społeczeństwa.....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-02-27 o 10:48 |
|
|
|
#4152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i chodziło mi o to, że każdy zapyta cóż to ? Podajesz od razu info i reklama robi się sama. Jasna sprawa, że każdy ma inny gust, ale najważniejsza jest informacja. Brzmi jak dobry tytuł horroru ![]() Cytat:
Znaaam to 2. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-27 o 11:44 |
||||
|
|
|
#4153 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Tylko śladów żadnych nie zostaw I w razie czego pozbądź się też przypadkowych świadków ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4154 |
|
Wtajemniczenie
|
Wchodzi człowiek do Baru, a tam Immanuel Kant...
Gryxik, a gdzież to ón pisał o ciastkach? ![]() Odkryłam, że lubię Oreo, ale bez nadzienia. Czyli nie jest ze mną jeszcze tak całkiem źle ![]() Fogle się nie zgadzam, że mądry był, oł noł noł noł. Nati, ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Miłego dnia całemu Baru Też nie wiedziałam, kto t oVioletta. Sks. Uwaga: reklama w radio Promocja na kosmetyki do makijażu ust i prezerwatywy Durex.
|
|
#4155 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4156 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to
Cytat:
Cytat:
) Cytat:
Cytat:
Ja chcę już weekendzik
|
||||
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie chipsy???? mało brakowało, a bym nie zauważyła i udało by Ci się przemycić niezdrowe żarcie no
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-27 o 13:30 |
|
|
|
|
#4159 |
|
BAN stały
|
Tri, właśnie żem usłyszał tę reklamę przed chwilą
Ale najbardziej działa mi na nerwy ta Regenerum (pomadki do ust bodajże), coś w stylu "podszedł bliżej, spojrzał mi głęboko w oczy, a potem wszedł... ktoś do kuchni, po kawę" Czy tylko mnie żenują takie proste jak konstrukcja cepa, seksualne podteksty? ![]() Dobra, zmiana tematu Trymer dla kota - polecacie? Używacie? "Furminator" to się nazywa jednak |
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
![]() chyba też przesadziłam z kwasami ![]() otwieram drzwi bez tapety, same brwi uhennowane, włosy w wysokim kucyku, czarna bokserka i rurki, a laska z jakąś ankietą: czy mogę rozmawiać z kimś dorosłym? ja? ![]() - proszę poprosić kogoś pełnoletniego później przepraszała, ale nie chciałam słuchać tej jej oferty...
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jessu, byłam na polowaniu na prezent...i toż to koszmar jakiś...te zabawki sa obrzydliwe, jakieś lalki jak z horroru, za koszmarne ceny...nie wiem, rodzice to kupują, a potem rosną male potwory ![]() Zlazlam całe miasto i udalo mi się kupić przyzwoite puzzle z Violettą w nie rozbojniczej cenie, i książkę. Ale generalnie to jakiś kosmos jest, wyłowić z tych stert coś naprawdę przyzwoitego to trzeba mieć kupę samozaparcia...współczuję rodzicom ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Super
|
|
|
|
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() odn kwasów to cieszę się że 30% nie nawaliłam w 15 stce wytrzymałam 10 min.... ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#4163 | |
|
BAN stały
|
Tutaj się cieszyć trzeba!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą młodsza bawiła się gumowymi żabami, jaszczurami, wężami zamiast lalek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzeba zacząć od niższych stężeń jak się nie kwasiło wcześniej i nie przesadzać z częstością a robił ktoś kuraka w tej kukakoli?
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
BAN stały
|
Ja nie, a co?
![]() Cytat:
Ale coś w stylu "o ku*wa! jaki szit! o ja pie**olę, kto to kupuje?!" |
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chyba się przejdę po robocie do ccc po te trampki, mam słabość do takich wiosennych wzorów ![]() http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-4060/339910
|
|
#4169 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4170 |
|
BAN stały
|
Machnę znad zupy pieczarkowej
Mój odwyk poszedł się... urlopować Się skusiłem na Versense, ech
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

)
), rozmyślania czy Rock Crystal jest pieprzno-ziołowy czy zupowy i zdołowania się cenami fajnych woro-zwiso-sukienek (w czym będę chodzić latem? Mam tylko 4 i pół zestawu na upały! Ach ten minimalizm).

nie do końca moje klimaty (błyszczący materiał)

Masz własną trenerkę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, nawet bym se wąchła, ale ja VF słabo pamiętam, w tamtych czasach pachniałam Jovan Fresh Musk 

I w razie czego pozbądź się też przypadkowych świadków

klask i: