Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-27, 20:12   #2101
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
2 godziny temu kupiłam w Hebe za 40 złotych
Eh. Okrucieństwa dnia codziennego. Oby chociaż się sprawdził znakomicie.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:15   #2102
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/pages/Kuchenne-Igraszki-I-Gra%C5%BCki/1391273267841707?fref=ts polecam mocno
jaki koment u Pani Grazki odnosnie tej parowy w wozku
"nadaje się również do szopki bożonarodzeniowej jako Jezus"
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:16   #2103
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja czasem oglądałam jej filmiki, bo ładnie robi makijaże oczu, ale tutaj to pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to to, że nagrywa na tle ubrań.. Ja bym się bała, że zaraz się pobrudzą od pudru i kosmetyków unoszących się w powietrzu
Jak kogoś maluję to jestem cała usmolona, czasem łącznie z moimi meblami i dywanem

Na końcu modelka ładnie wygląda, tylko zdecydowanie bardzo widać kontury na nosie, może lepiej by sprawdziły się podkłady w kremie, niż kredka.
Gdyby nie ten nos, bo byłoby naprawdę ładnie samo konturowanie jest fajnie zrobione, bo wydaje się węższy, ale za bardzo widać, że taki zabieg został wykonany. Reszta makijażu bardzo mi się podoba, modelka zresztą śliczna, kojarzy mi się trochę z Jen Lawrence, ale w o wiele lepszym wydaniu.

Gabi:

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-02-27 o 20:18
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:19   #2104
ladyfinger88
Raczkowanie

Dziewczyny, prosze o pomoc. Otóż, czy któraś z was miała może wodę brzozową z Barwy. Ma pomóc w walce z łupieżem. Dziś znalazłam i kupiłam i zaaplikowałam na głowę i odczuwam takie ciepło na głowie, pieczenie to nie jest, bo dość mało tego nałożyłam, ale trochę mnie to ciepło przestraszyło bo od razu było odczuwalne przy aplikacji. Nie wiem czy to tak ma być, czy może mnie to uczulić. Patrzyłam na skład (chociaż kompletnie się na tym nie znam), który ma być naturalny to ja widziałam tam jakieś alkohole. No nie wiem, byłabym wdzięczna za jakąś opinię
Stary 2015-02-27, 20:22   #2105
201607110949
Konto usunięte

Czy u Was też wizaż jest jakiś rozjechany i zepsuty, czy to tylko ja po 2 kieliszkach domowego wina widzę inaczej? Maxineczka chyba chce udowodnić, że robi różnorodne makijaże i wkleiła dziś to https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=1&theater + skomentowała "Maxineczka ...ale dziewczyny.. przecież one wszystkie sa 'takie same' " Chyba ją mocno ubodły ostatnie komentarze i porównania między walentynkowym a świątecznym makijażem
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:23   #2106
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Gdyby nie ten nos, bo byłoby naprawdę ładnie samo konturowanie jest fajnie zrobione, bo wydaje się węższy, ale za bardzo widać, że taki zabieg został wykonany. Reszta makijażu bardzo mi się podoba, modelka zresztą śliczna, kojarzy mi się trochę z Jen Lawrence, ale w o wiele lepszym wydaniu.

Gabi:
Ja, gdy tylko zobaczylam modelke to powiedzialam " Ewelina z warsaw shore.. " tylko blond ładniejsza wersja.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:25   #2107
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
przez chwilę się bałam, że to cos w stylu zupy kebab-gyros I-Grażki xD

<3
kostki rosołowe w panierce...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:40   #2108
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=wUuHiNFeqnE zupa a'la pizza - tego jeszcze nie widziałam ;d
Baaaardzo polecam ten kanał, oglądam go od lat.

Najlepszy przepis na domowe burgery na świecie <3

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:44   #2109
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prosze o pomoc. Otóż, czy któraś z was miała może wodę brzozową z Barwy. Ma pomóc w walce z łupieżem. Dziś znalazłam i kupiłam i zaaplikowałam na głowę i odczuwam takie ciepło na głowie, pieczenie to nie jest, bo dość mało tego nałożyłam, ale trochę mnie to ciepło przestraszyło bo od razu było odczuwalne przy aplikacji. Nie wiem czy to tak ma być, czy może mnie to uczulić. Patrzyłam na skład (chociaż kompletnie się na tym nie znam), który ma być naturalny to ja widziałam tam jakieś alkohole. No nie wiem, byłabym wdzięczna za jakąś opinię
Na początku składu jest alkohol, który może podrażniać. Ja używam wody brzozowej z Isany, nie czuję żadnego ciepła/pieczenia podczas aplikacji, ogólnie nic nie czuję. No ale ja nie mam wrażliwej skóry (ani głowy, ani twarzy) więc mi alkohol nie szkodzi.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:09   #2110
KotkaMruczurotka
Raczkowanie

Znacie tę yotuberkę? W większości maluje charakteryzacje, ale normalne makijaże też się zdarzają. Ja jestem wierną fanką i polecam.
https://www.youtube.com/watch?v=AAvsYeHOxQI
KotkaMruczurotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:12   #2111
otako
Zakorzenienie

Chciałam dzisiaj kupić odżywkę do paznokci Black Diamond z Golden Rose, o której mówi RLM w nowym filmie. Pani, która obsługiwała stoisko powiedziała: "Niestety, wszystko wykupione. Podobno ostatnio w internecie ukazał się jakiś filmik... I chyba dlatego tak szybko się wyprzedała"

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:15   #2112
KotkaMruczurotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Chciałam dzisiaj kupić odżywkę do paznokci Black Diamond z Golden Rose, o której mówi RLM w nowym filmie. Pani, która obsługiwała stoisko powiedziała: "Niestety, wszystko wykupione. Podobno ostatnio w internecie ukazał się jakiś filmik... I chyba dlatego tak szybko się wyprzedała"
Patrzyłam dziś w internetach na ich stronie i też wykupione.
KotkaMruczurotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:21   #2113
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
ja pisząc o maśle shea nie chciałam jakiejś kosmetologicznej dysputy wywołać, ot skomentowałam to co powiedziała Bogusława w filmiku
ilustrując innym przykładem.

Doprecyzuję tylko, ze doceniam właściwości olejów i maseł, a w filmiku padło o ograniczeniu się tylko do olejów.

Jak dla mnie ludzie nie muszą wierzyć w moc odpowiednich substancji w odpowiednich stężeniach, wszystkie kosmetyki hurtowo uznawać za wyroby marketingowe, suplementy za obciążające organizm, smarować podocza masłem shea, a podczas zrzucania kilkudziesięciu kg stosować na ciało tylko oliwkę, bo "wszystkie kremy to pic".

I o ile np. o żywieniu, szkodzeniu swojemu zdrowiu, dietoterapii w chorobach mogę pisać godzinami (bo nawet jeśli ogólnie wyjdę na filozofującą to jeśli dla jeden osoby na kilkanaście będę przekonywująca, ten ktoś wgłębi się w temat to warto), o tyle pisanie kilometrówek czemu z tym masłem shea to nie tak jak na blogach i zrób sobie krem piszą nie widzę sensu, bo i tak kto będzie chciał będzie sobie wcierał, krzywdy sobie nim nie zrobi, a ja serio nie potrzebuję mieć zawsze w mniemaniu wszystkich rację

Roseplum, lubię Cię, ale w tym momencie brzmisz na zasadzie "wiem, ale Wam nie powiem!" Skomentowałaś film Bogusławy z pewnym niedopowiedzeniem, aż się prosiło zapytać co jest nie tak z masłem shea. Inna sprawa, że w poprzedniej części kilka z nas dyskutowała o tym polecając sobie masło z BU i innych firm, udzielając wskazówek i nie udzieliłaś się wtedy w dyskusji. Nasuwa się pytanie: to wiesz coś w końcu czy nie? Jeśli chodzi tylko o to, że masło natłuszcza zamiast nawilżać, to ok, ale może masz jeszcze jakieś info?

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=wUuHiNFeqnE zupa a'la pizza - tego jeszcze nie widziałam ;d
Baaaardzo polecam ten kanał, oglądam go od lat.

Munka - i inne kuchareczki - czy znasz blogi/vlogi kulinarne przez mężczyzn? Koleżanka pisze pracę i analizuje tę część internetu, ale ma mało przykładów meskich autorów. Mi z YT przyszedł do głowy tylko Kocham Gotować, chłopak TheMadBrunette i syn Steczkowskiej
Nie chodzi o pary, ale samych facetów
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:23   #2114
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Gabi:
Gabi przypomina mi trochę Nicole. Ogólnie nie lubię Nicole, co nie odbiera jej urody Więc tak, Gabi, to komplement

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Czy u Was też wizaż jest jakiś rozjechany i zepsuty, czy to tylko ja po 2 kieliszkach domowego wina widzę inaczej? Maxineczka chyba chce udowodnić, że robi różnorodne makijaże i wkleiła dziś to https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=1&theater + skomentowała "Maxineczka ...ale dziewczyny.. przecież one wszystkie sa 'takie same' " Chyba ją mocno ubodły ostatnie komentarze i porównania między walentynkowym a świątecznym makijażem
No to mamy małą tragedię
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:24   #2115
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Komentarz Księżniczki już zniknął spod filmiku Jess
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:24   #2116
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Roseplum, lubię Cię, ale w tym momencie brzmisz na zasadzie "wiem, ale Wam nie powiem!" Skomentowałaś film Bogusławy z pewnym niedopowiedzeniem, aż się prosiło zapytać co jest nie tak z masłem shea. Inna sprawa, że w poprzedniej części kilka z nas dyskutowała o tym polecając sobie masło z BU i innych firm, udzielając wskazówek i nie udzieliłaś się wtedy w dyskusji. Nasuwa się pytanie: to wiesz coś w końcu czy nie? Jeśli chodzi tylko o to, że masło natłuszcza zamiast nawilżać, to ok, ale może masz jeszcze jakieś info?

Mam identyczne odczucia.

Gabi, jak będę mieć chwilę, to odpalę filmik z ulubieńcami, ale miniaturka mnie urzekła, pięknie wyglądasz
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:27   #2117
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

Gabi:
Gabi. Dlaczego. Mówisz. Jakbyś. Miała. Zakłócenia. Sygnału. W. Telewizorze. Tylko. Kolorowych. Pikseli. Brakuje.
?
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:42   #2118
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość

W zagłębiu złych emocji nic nie zginie :P

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Nasza RGPudlica pewnie siedzi teraz i kombinuje ja Jessice zablokować w Internetach
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:42   #2119
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
Gabi przypomina mi trochę Nicole. Ogólnie nie lubię Nicole, co nie odbiera jej urody Więc tak, Gabi, to komplement [COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Gabi, jak będę mieć chwilę, to odpalę filmik z ulubieńcami, ale miniaturka mnie urzekła, pięknie wyglądasz
Dziękuję, to miłe
Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Gabi. Dlaczego. Mówisz. Jakbyś. Miała. Zakłócenia. Sygnału. W. Telewizorze. Tylko. Kolorowych. Pikseli. Brakuje.
?
Dobre pytanie - myślę (całkiem poważnie), że mogę mieć jakieś zakłócenia na linii mózg- usta. Albo mówię tak, że mózg nie wie co się dzieje, a w filmach najczęściej mam opóźnienie.
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:44   #2120
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
Akurat w przypadku wszelakich wcierek, alkohol jest potrzebny. Mrowienie też, byle skóry nie parzyło i skóra nie była czerwona.
Stary 2015-02-27, 21:48   #2121
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Nasza RGPudlica pewnie siedzi teraz i kombinuje ja Jessice zablokować w Internetach
Jak usunąć z tego wątku screen i zapis felernych komentarzy
Stary 2015-02-27, 21:50   #2122
ladyfinger88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Akurat w przypadku wszelakich wcierek, alkohol jest potrzebny. Mrowienie też, byle skóry nie parzyło i skóra nie była czerwona.
Dzięki, będę się przyglądać i dalej stosować, bo to był mój pierwszy raz dopiero
Stary 2015-02-27, 21:50   #2123
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Nabyłam dziś, dwie ostatnie były. Z tym, że ten tekścik o filmie w internetach to ja rzuciłam pani, bo nie wiedziała skàd ten #szałpał. Borze, jakie my podatne jesteśmy
Stary 2015-02-27, 22:00   #2124
SouthEater
ciepłe kluchy

Poważnie myślicie, że CMB, Maxi czy RLM mają taki fejm, że co nie pochwalą, to się rozchodzi w całej Polsce w mgnieniu oka? Bo mi się wierzyć nie chce -_-
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 22:05   #2125
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mam to i to, ale w sumie nigdy nie stosowalam je razem. Na to serum nakladam krem z tej samej serii i jest ok. Odnosze wrazenie ze ten krem ma wieksza moc (mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi) od effeclar duo, ale efekty duo sa lepsze. Mysle ze jesli nie nalozysz duzo effeclar duo to wszystko bedzie ok. Samo serum mnie nie szczypie, ani nie piecze.
Ja dopiero zaczęłam używać Bielendy i chyba jednak trochę się bałam, że będzie tego za dużo. Do serum używam zwykłego kremu nawilżającego, ale skoro mówisz, że dobre efekty, to chyba skuszę się na krem z tej serii

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
?
Też to zauważyłam, ale specjalnie mi to nie przeszkadza

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 22:05   #2126
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Poważnie myślicie, że CMB, Maxi czy RLM mają taki fejm, że co nie pochwalą, to się rozchodzi w całej Polsce w mgnieniu oka? Bo mi się wierzyć nie chce -_-
Wydaje mi się, że wystarczający, żeby wyzerować (nieduże zapewne na stoisku) zapasy odżywki :P
Stary 2015-02-27, 22:06   #2127
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, nie myślę. Powtórzyłam Wam tylko to, co mi powiedziała ekspedientka, tak w ramach ciekawostki.
Ale odżywka ma bardzo dobre recenzje w internecie, nie tylko u RLM, więc dlaczego by nie?
Zresztą nie zdążyłam nawet wymówić do końca całej nazwy, jak tylko zaczęłam mówić o odżywce do paznokci to babka sama za mnie dokończyła nazwę i powiedziała o tym filmiku i dużej popularności.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2015-02-27 o 22:09
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 22:10   #2128
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Nie, nadal wisi i nadal jest tak samo zabawny, ten protekcjonalny ton Principessy, "Zapominacie moje panie jedną podstawową rzecz", coś wspaniałego
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 22:15   #2129
yunis30
Raczkowanie

widziałyście?
http://www.yafud.pl/32347/
lepiej pilnujcie swoich wyimaginowanych chłopów
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 22:21   #2130
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość

hahaha, bankowo!

Cytat:

nieee, raczej nie, choć akurat w przypadku takich firm jak Golden Rose gdzie większość sklepów to wysepki w centrach handlowych, to myślę, że filmy na YT i recenzje na blogach mają wpływ, raczej ciężko im tam trzymać większe zapasy każdego z produktów

Cytat:
Nie wiem, nie myślę. Powtórzyłam Wam tylko to, co mi powiedziała ekspedientka, tak w ramach ciekawostki.
Ale odżywka ma bardzo dobre recenzje w internecie, nie tylko u RLM, więc dlaczego by nie?
Zresztą nie zdążyłam nawet wymówić do końca całej nazwy, jak tylko zaczęłam mówić o odżywce do paznokci to babka sama za mnie dokończyła nazwę i powiedziała o tym filmiku i dużej popularności.

widocznie trafiłaś na babeczke, która sama ogląda urodowy YT Swoją drogą, mi się jeszcze nie zdarzyło w sklepie żeby ekspedientka mówiła o filmach na YT

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości