![]() |
#751 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Ummm... wygląda pysznie!
Cytat:
Cytat:
U mnie też wizaz nie działał :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo to gratulacje!!!! Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#752 | ||||||
Zadomowienie
|
mi tez cos dzisiaj wizaz nie dzialal.
ja tez. caly dzien o tym mysle, a tu jeszcze do 20 w pracy... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
moja mama mnie nie dala rady karmic a mojego brata tak ale tylko kilka miesiecy. ja bym chciala uniknac mm. zobaczymy jak bedzie. no wlasnie! ale wlasnie do mnie ta kumpela dzwonila, ze ja rozlozyla grypa i dla mojego dobra lepiej, zebysmy przelozyly na przyszla sobote. fakt. biedna lezy, smarka i kaszle. szkoda, bo juz chcialam lozeczko ![]() ale problem slodyczowy odlozony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my w poniedzialek na echo serca. Cytat:
![]() a mnie wlasnie wzial napad glodu, zjadlam gruszke co mialam w torebce i nie starczylo, wyskoczylam do sklepu po paczke 100g nerkowcow i dopiero teraz czuje sie usatysfakcjonowana ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się jednak z Irmusia, że zamiast myśleć o problemach, skup się Kejti na pozytywnym myśleniu. Głowa do góry!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czytałam na tym wątku co ostatnio ktoś wklejał linka "Podzielcie się mamuśki swoimi wrażeniami z porodu" czy jakoś tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | ||
Zakorzenienie
|
wkleje jutro
![]() Cytat:
![]() a dla uczczenie świetnego cukru mama mi piecze szarlotke na jutro ![]() ale pyszności napiekłaś, nie wiem jak wytrzymam do jutra do tej szarlotki ![]() Cytat:
![]() a dlaczego piszesz że już czas na hemoglobine? bo mi też poleciała hemoglobina i hematokryt więc sie zastanawiam czy to jakaś prawidłowość czy ty w poprzedniej ciąży tak miałaś wróciłam z wuefu i jestem martwa.... marze o łóżku.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękujemy bardzo
![]() ![]() A co do tego kp, to oczywiście zachowuję pozytywne myślenie, bo chciałabym wykarmić mojego syna z cycka ![]() Nie przejmuję się tym wynikiem, wiem o tym od dawna, po prostu w tym momencie zainteresowało mnie to ![]() Będziemy pracować nad laktacją i zobaczymy jak to wyjdzie.. ![]() ![]()
#757 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór!
KejtiCe - super, gratuluję ![]() Wy tu znowu o jedzeniu i przepisach a ja prawie cały dzień nic nie jadłam ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro bym chciała w końcu posegregowac ciuszki dziecięce ale nie wiem jak będzie z czasem... rano idę na badania krwi (ale bez glukozy), potem jazda próbna samochodem który myślimy kupić we wrześniu, potem lunch ze znajomymi, zakupy itd...
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też już hemoglobina spada. Ostatnio była na granicy, a do wizyty u gin jeszcze 3 tyg, więc jest "szansa", że już będzie na minusie ![]() ![]()
![]() |
#759 | ||
Zakorzenienie
|
kejti
![]() Cytat:
I co dalej tż zamierza zrobić? Odchodzi do tej nowej pracy? Wow, prawie 3 lata. Podziwiam Cię ![]() Ja się teraz (egoistycznie ![]() ![]() Noo!! To to najważniejsze ![]() Cytat:
![]() I jedz!!! ![]() Dziewczyny też już Was tak plecy bolą podczas spania? ![]() Ostatni tydzień to jest jakaś tragedia:/
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Masija mnie bolą plecy jak leżę za długo na boku na kanapie oglądając tv
![]() Od lat regularnie ćwiczę kręgosłup. Tylko killa ćwiczeń co dwa dni, zależy od chęci ![]() Przedwczoraj zmarł właściciel domu, który mieszkał pod nami na parterze, więc mieliśmy z tz smutny wieczór, siedzieliśmy po cichu u siebie, żeby rodzinie nie przeszkadzać w pożegnaniu. Z tego smutku się nie wyspałam, bo niby już był chory, ale to zawsze smutna wiadomość. A wczoraj urwałam się godzinę wcześniej z pracy i akurat musiałam trafić moment jak go wynosili. Chociaż w ciąży chciałam sobie takich widoków oszczędzić. Idę niedługo na siłownię, zobaczymy, co powie trener. W domu ćwiczyłam z ciężarkami i piłką, ale skoro i tak płacę za karnet, to przynajmniej skorzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Hejho
Nie piszcie mi o tym ze hm mama ma duże spodnie bo ja w żadne nie zmiescilam swoich UD i się tylko dołuje ![]() Jedziemy z dzieckiem na pobieranie krwi wiec trzymajcie kciuki
#762 |
Zakorzenienie
|
Tassia to spróbuj w CA. Ja już drugie mam, u nas kosztują 39euro. Są elastyczne i fajnie się je nosi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Mam wszystkie stare jeansy taliowane, więc w żadnych się nie dopnę już od dawna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie w ciągu dnia mnie nic nie boli. Natomiast w nocy, bardzo. Góra, dół, środek, po bokach. Do tego bolący brzuch. Wstaję rano i jest w miarę ok. Materac też mamy bardzo fajny. No nic, spróbuję tych ćwiczeń ![]() A co do sytuacji to współczuję.. Jesteś taka, że mocno przeżywasz takie widoki czy zapominasz szybko? Bo jeżeli pamiętasz to współczuję.. sama tak mam, że nie mogę wymazać z pamięci złych obrazów i strasznie się męczę przez to :/ Cytat:
![]() Nawet w KappAhl'u nie ma chociaż nie lubię tego sklepu bo jest drogo ![]() Co do spodni to ja nie mam. Śmigam w legginsach robiących za spodnie. Miałam dać znać jak bym zamawiała te legginsy http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-z-...089162897.html Są ok. Nogawka nie za długa, panel jest spory więc będą też na późniejszą ciążę ![]()
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
dziendobry
![]() co do spodni ja chodze w nieciazowych legginsach z zary takich z szeroka guma i wysokim stanem (wzielam rozmiar wieksze niz normalnie i sa dobre na razie) i w dresowych "dzinsach" wr.up firmy freddy - sa z bardzo niskim stanem i nie dusza brzucha a maja taka silikonowa tasme i nie zjezdzaja. mam jeszcze jedne moje spodnie (materialowe o kroju dzinsow z mango) ktore wczesniej mi byly troche za duze teraz sa ok chociaz przez ostatnie tygodnie zaczely mnie w dol brzucha jednak cisnac i chyba odloze do pudla... ciazowki mam jedne, dostalam uzywane, takie szerokie typu bojowki z hm, na razie sa mi troche duze (rozmiar jak zwyklych spodni przed ciaza) ale na wiosne jak jeszcze troche przytyje to powinny byc ok. normalnych rajstop juz dawno nie moge nosic wiec kupilam kilka par ciazowych, nosze tez ponczochy samonosne jak nie jest za zimno no i na to rozne kiecki (raczej dzianinowe elastyczne obcisle niz typowo ciazowe). ja karnet na silowni zablokowalam bo ostatnio przez bol w biodrze i w kolanie i tak chodzilam w kratke. musze sie zmotywowac do cwiczen w domu... na razie duzo chodze - na piechote do pracy mam 3,5 km w jedna strone, chodze prawie codziennie w ta i z powrotem. |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Ja musze kupić zwykłe czarne leginsy.. Mam szare, brązowe i w norweskie wzory
![]() I mam jeszcze czerwone i charbowe treginsy, myślę że będą ok, ale ja w tkaich kolorowych to tylko wiosną/latem chodzę ![]() Rajty ciazowe to dla mnie okropna porażka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Miałam gatty i one strasznie mnie gryzyły.. I ten nabrzusznik mi na początku się rolował z brzucha a teraz jakos tak.. niewygodnie.. Dałam za nie dwa razy wiecej jak normalne, a mnie wkurzają bardzooo.. ten pas brzuszny..
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
ooo ja kupilam na zalando "noppies " i sa super wygodne.
ale tu cisza dzisiaj wszystkie sie weekenduja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie potrafię w innych chodzić niż rurki ![]() Też mi się podobają ale boję się, że będą prześwitywać i tyłek będzie widać a tego nie zniese ![]() Cytat:
Tzn. ja nigdy nie lubiłam rajstop, zawsze mnie ten pas obciskał no ale.. w zimie coś trzeba pod kieckę zakładać ![]() Teraz sobie kupię pończochy. kaja mówisz, że te z hm'u są takie badziewne? Dobrze, że nie kupiłam ![]() Ale u mnie pachnie rosołem w domu, mmm ![]() A wczoraj dostaliśmy od rodziców całe wielkie 2 karpie. Dobrze, że wypatroszone ![]() Teraz tylko muszę je wyfiletować i będę robiła w tygodniu ![]() A co do ćwiczeń i chodzenia to Wam zazdroszczę. Nie dość, że jak dojdę do sklepu to jestem zmęczona, boli mnie brzuch i mam skurcze to jeszcze położna mi powiedziała, żebym ograniczała nawet spacery jak tak mam.. A jak już to bardzo krótkie, powoli i z kimś.. ![]()
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieee ja miałam rajtki z gatty, a z h&m spodnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Ja od rana sprzątam a nie się weekenduję ![]() ![]() Kurcze, szkoda ze moja siostra i mama chca wykorzystac ten allegrowy kupon za 50 zl ![]() ![]() z nowych kuponow pewnie bedzie tylko 10 albo 20 zl ![]() Co do spodni...ja te z hm tez kupilam wieksze i tez dziwnie leza. Ale w normalnych juz chodzic nie moge z uwagi na brzuch, a legginsow juz mialam dosc ![]() ![]() Przylaczam sie do zazdrosci o cwiczenia ![]() mi brakuje biegania ![]() ![]() ![]()
#777 |
Zakorzenienie
|
Chyba zamówię prześcieradełka te dwa, w zygzaki szare i granatowe
![]() http://allegro.pl/jaskowo-przesciera...102911757.html |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Milly ja też intensywny dzień mam ![]() Tym bardziej, że tż'ta nie ma i wszystko na mojej głowie ![]() A co do biegania to ja też bym chciała wrócić. Przed ciążą biegałam ![]()
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez biegałam przed ciążą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do sportów, ja przed ciążą nie biegałam, nie jeździłam rowerem, nie chodzilam na siłownię, nie uprawiałam jogi ani niczego innego... W ciąży tym bardziej tego nie robię. Czuję się dziwnie wśród Was ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.