|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
heheh
ja nie lubie biegac nudzi mnie to, ale przed ciaza ostro zapierniczalam na silowni - tak konkretnie, ze sztangami i w ogole. teraz mi pan doktor zabronil a ze rozowe hantelki i bieznia mnie nudzily to odpuscilam w ogole - pewnie nie powinnam byla ale jakos tak wyszlo. mam zamiar odkurzyc moje domowe rozowe hantelki. i bez silowni pupa mi sie plaska znowu robi buuuu |
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie to nawet nic nie liczyłam. Ot, biegałam ile chciałam![]() Cytat:
![]() Haha nie czuj się dziwnie Chociaż ja też w sumie dziwnie się czuję bo ja na siłownie nie chodziłam, w domu nie ćwiczyłam, no, tylko te biegi
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie brakuje ruchu sprzed ciazy,robilam sobie brzuszki,przysiady i jakies tam skretosklony no i zumba <3 a teraz wyjscie po schodach i dysze :/ |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
noo ja chodziłam na siłkę a teraz to tylko spacerki
![]() ![]() dzisiaj zaczynam 27tc i 7 miesiac |
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Ja teraz to i spacerków mam niewiele.. jedynie co z pracy i do pracy ![]() Ale już, jeszcze chwilka, będzie wiosna i bede robiła spacerki ![]() Ale kurde powiem Wam.. że znów zaczeły mi się twardnienia brzucha.. :/ przejdę kawałek i już.. |
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja a magnez lykasz.?
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takie bolesne?? ja przez chwilę niemal nie miałam tego, a ostatnio częściej... czuję to ale mnie nie boli... to chyba dobrze ![]()
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
No takieeee... hm.. to nie jest ból że mnie boli brzuch.. ale bolą mnie przy tym plecy np. i robi mi się brzuch taki stożek dosłownie..
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam właśnie film "If I Stay" z 2014 i przeryczałam cały
![]() nie wiem czy jest taki wzruszajacy czy to skutek ciąży
|
|
|
|
#792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym karmieniem tak jakoś wyszło, później to tylko do usypiania miała. Nie miałam problemów jak niektóre mamy, że dzieciak sam wyciąga cycka i matka nie ma wyjścia i musi dać nawet w autobusie. Próbowałam ja oduczyć jak skończyła 2 lata i za pomysłem teściowej posypałam sutka pieprzem. Juz była na tyle rozumny, że zaprowadziła mnie do łazienki i kazała zetrzeć Cytat:
U mnie ponuro i zimno, ale ponoć jutro ma być ładnie. Cytat:
A któraś kupowała rajstopy ciążowe z Rossmanna? |
|||
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wynudził ![]() btw. jc. to mam paru sprzedawców których mogę polecić. Kaja Ty wpisujesz? ![]() naszesmyki_pl http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=38306808 PotrzebneTo http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=36680629 okularki_com http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=13041524 ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() Aaaaa, ja miałam z Rossa. 2 x ubrałam i taaak się zmechaciły od ud w górę, że aż żal:/
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, ja
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Wiki ma takiego, jak to ona mówi "tuliśka" i do tej pory z nim usypia.
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
industria, super zakupy
![]()
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja ja mam takie twardnienia ale juz całkiem magnez odstawilam. Rozmawiałam z lekarzem i na tym etapie ciazy może tak być a nie chce ich wyciszac bo i po co. Macica musi pocwiczyc przed porodem, potem wychodzą kwiatki typu nierozwierajaca sie szyjka itp. Oczywiście nie mówię tu o kobietach które mają obciążony wywiad i ryzyko porodu przedwczesnego.
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Super zakupy ja też powinnam sie wybrac. Jak na razie choroba mnie dopadła i mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku, czekam na wyniki badań |
|
|
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
Witam.
Ja mogę polecić tego sprzedawcę http://www.swiatmaluszka.com.pl/ z tego co widziałam to na allegro tez jest http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=22571896 Życzę miłego weekendu
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Pogoda się zrobiła a my uziemieni w domu. Dziecię się rozchorowało, antybiotyk i przymusowe siedzenie, mnie też coś bierze.. |
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
jak niebolesne to spoko- to pewnie skurcze braxtona- ćwiczenia macicy
|
|
|
|
#803 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie ma sklepu internetowego CA? Może tam będzie? Chociaż najtańsze to one nie są... tutaj te 39euro to nie jest dużo, za to w pl 160zl to już inna kwota. A co do ćwiczeń, to ostrożnie. Tzn z joga, nie konsultowałam z lekarzem. Za to te okrążenia ramion trzymając ręce wzdłuż ciała na pewno są bezpieczne. Cytat:
Do pracy mam podobnie, 4km. Ostatnio wracam znowu na nogach, bo do pracy nie dojdę, jest pod górkę i to tak stromą, że nie dość, że byłabym cała mokra, to jeszcze po drodze musiałabym robić kilka postojów ![]() Kiedyś jeździłam na rowerze, ale od jesieni 2013 miałam zabroniony jakikolwiek sport, nawet poranną (w moim wypadku wieczorną) gimnastykę. Zeszłego lata w końcu chciałam wrócić do formy, zaczęłam ćwiczyć i postanowiłam w końcu pojechać na rowerze do pracy. Najpierw jest bardzo stroma góra, później już niewielka. pod tą stromą ostatecznie wyprowadziłam rower, bo mało nie zasłabłam... no forma fatalna. Od tego czasu nie próbowałam już za to jak się dobrze wraca z pracy - cały czas z górki! HihiCytat:
![]() Jak Ci zabronili to lepiej zostań w domu, przy ładnej pogodzie chociaż wyjdź na balkon lub mały spacer, ale się nie przemęczaj. Powodzenia! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Industria naprawdę słodziutkie ![]() Śliczna dzisiaj pogoda u nas, na siłowni prawie nikogo jeszcze nie było, za to trener był fajny. Pytał za każdym razem, czy wszystko ok, czy obciążenie nie za duże, wszystko kazał robić powoli i na spokojnie. Zaznaczył wszystkie aktywności, które są u nich organizowane i mogę na nie chodzić. Zobaczymy czy się uda, żebym chociaż wytrwała dwa razy w tygodniu przyjść ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Monika zdrówka dziecięciu
|
|||||||
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Dzis meczacy dzien. Pogoda byle jaka. Nalazilam sie z tz po sklepach. Kupilismy tez proszek w biedrze w promocji ale nie mieli juz plynu
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#807 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, siedzę u rodziców, więc nie ma mnie prawie na necie.
Byłam dziś w biedronce i kupiłam 2 płyny do koloru, 2 do białego i Tż chciał wziąć odplamiacz z Loveli, ale nic nie pisałyście czy dobry to odpuściliśmy. U nas tego full w Biedce, ludzie niezainteresowani w ogóle... W pon. idziemy z mamą na maraton po lumpach, chciałabym skompletować wyprawkę na 56 bo prawie nic nie mam w tym rozm ![]() A Tż chory jak diabli od kilku dni... grypa Szkoda mi go
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wyprowadzilam się z domu wczoraj bo tż po grypie ma powikłania, a już na tyle funkcjonuje, że sobie poradzi sam. Ja zostałam oddelegowana do lekarza, wszystko zaczęło się ponoć od zatok ale dostałam skierowanie na badania i niestety tż mnie zaraził więc jutro idę po kolejny antybiotyk Zrobienie dzisiaj badań graniczyło z cudem bo takie tłumy i co z tego, że na drzwiach tabliczka o pierwszeństiwe cukrzyków i ciężarnych. Żeby było śmieszniej to jeszcze dwie laski przyszły na krzywą cukrową to musiałam puścić. Normalnie musiałam się wyżalić Szuu jak masz możliwość to uciekaj z domu co by nie podłapać od tżta Edytowane przez country111 Czas edycji: 2015-02-28 o 20:20 |
|
|
|
#809 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
ja takich grubszych nie kupowłam, ale mam kilka par takich cieniutkich po ciąży z Leosiem. I dla mnie były ok wtedy. Nie wiem jak będzie teraz. u nas było dziś pochmurno i padało trochę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Leoś też ma taką przytulankę-zajączka. W C&A kupiony. Franiowi też kupimy Cytat:
Cytat:
Cytat:
zazdraszczambiedny... Cytat:
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia w ciąży z Julkiem mialam co chwile twardnienia brzucha i nic na to nie brałam. Poród był w terminie i przebiegł w ekspresowym tempie. Teraz też mam nadzieje ze tak będzie i poki szyjka trzyma nie panikuje
Wylicytowalam kolejne ciuszki na allegro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

No dla mnie kiepskei sąaa.. Tzn. jakbym wzięła swój normalny rozmiar to moze i byłoby ok.. A tak.. Rozmiar większe, a do tego mega się rozciągają.. 

W zasadzie to nawet nic nie liczyłam. Ot, biegałam ile chciałam
Chociaż ja też w sumie dziwnie się czuję bo ja na siłownie nie chodziłam, w domu nie ćwiczyłam, no, tylko te biegi

: