|
|
#4231 | |||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Spomiędzy pogodowej ohydozy, czyt. mżawki i ciemności
Cytat:
Cytat:
To może "nie ucz księdza pacierza"? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
scena dokowania wczoraj wgniotła mnie w fotel
https://www.youtube.com/watch?v=cUO9gvGy9Ck nawet Matthew Macgonaghghgh nie denerwował
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-02 o 13:31 |
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
padłam. no taki bajer. strzeżcie się chyba nabędę manualne 135mm ![]() albo 28mm ![]() lub oba
|
#4234 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A w Lidlu szatańskie tiramisu 6,66 za opakowanie |
|
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Regularnie oglądam w TV tylko Spartakusa na Pulsie i Rodzinę Borgiow na Focusie...i tyle ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też lubię takie i takie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4237 | |
|
BAN stały
|
Ja miałem mieć tv u siebie w pokoju, ale się nie zgodziłem
![]() Cytat:
--- Odkryłem jak dotąd najlepszą kawę rozpuszczalną ever - Douwe Egberts Pure Indulgence (co prawda kawie z kawiarki nie zagrozi w moim prywatnym rankingu, ale smakowo wyprzedza w przedbiegach całą resztę, świetna) Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-02 o 14:38 |
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tyż
![]() Coś jak siłka? Aero+ siłka? Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oraz znad ruszenia diosminowych tabsów w moździeżu, bo nie jestem w stanie tego klocka połknąć, ktoś w ogóle jest? Nawet babka w aptece mówiła mi, że to jakieś nieporozumienie. Trochę mnie coś znowu toczy, ale nie mogę się dać. Tzn ja to wiem, że prędzej czy później padnę na wiosnę - tak już wiosna na mnie działa, musi mnie przeorać, ale jeszcze z 2 tyg chciałąbym pociągnąc, muuuurrszę ![]() 2. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Gryx - dzięki za linka do kawy, sama rzadko piję, raz na kilka miesięcy, wolę an mieście te z ekspresów, ale kupię dla innych w ramach poczęstunku. Bo zawsze w domu był jakiś chłam co go małżon pił, raz nie było nic - a gość w dom
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-02 o 15:29 |
||
|
|
|
#4240 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jooooohooooł baru
Odysejaa kwasowa trfa , czuję że na twarzy mam skorupę ale jej nie widzę Dziwne ...---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Masakra ...A najlepsze opowiadania o skąpych facetach ...A propos byłam dziś z W GH i tekst Negatywa jak zazwyczaj " kup sobie coś fajnego...." I kupiłam kolejny lakier do paznokci bo promo w SP jest i esiaki po 25 zł[/COLOR] ,noooooo iiiiii dawno polowałam na ten kolor iiiiiii był w postaci jednej buteleczki która najwyraźniej czekała SPECJALNIE na mnie ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
My się reanimujemy serialem" dwóch i pół" Działa ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
A ja ostatnio "Służby specjalne" Rozczarowanie wielkie , ale uważam że serial może być bardzo dobry
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-02 o 16:00 |
|||||
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
BAN stały
|
Napisałem posta i zamkuem okno, nim wysłałem
Pszprszm ![]() Cytat:
![]() Aż nagle zaczyna człowiek doceniać swoje życie, prawda? ![]() --- Był już kwiat, to czemu nie ślimak? ![]() Rudy koteł & sówka |
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Ajm ten !!!!!
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
http://filing.pl/uwierzylbys-ze-sowa...-tego-dowodem/
|
|
#4244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4245 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepiej byłoby wszystko czytać w oryginale - wtedy żadne smaczki i szczegóły by nie uciekały, ale... chyba się nie da
|
||
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Spod burzy
|
|
|
|
#4247 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tjaaaa... a ja inteligentnie wywiesiłam rano kurtkę na balkonie, żeby se schła
|
#4248 | ||||
|
Mother of Cats
|
Dziękujemy Cytat:
W życiu nie widziałam tak subtelnej sceny samobójstwa. Wkurzająca była tylko sama Ida. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4249 | ||||
|
Zakorzenienie
|
znad talerza na którym przed chwilą była góra pierogów ruskich i mięsno-kapustnych ze szczypiorem
![]() Cytat:
z lodówki tzta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zobaczysz jak zacznie odpadać ja się marzę glikolem na arganie i nie mam wylinki, a jednak wygładza Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- 1. jest lepiej dały się wydusić 2.
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() Aileenn - to było to ciasto bazyliowe, ale podejrzewam, że inne formuły, np na tartę będą lepsze. To było bardzo suche. Smak świetny, ale dla mnie za sucho
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-02 o 17:06 |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko rzuciłam na wrzątek i podsmażyłam później
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że nie mam czasu to jemy szybkie przekąski.
|
|
|
|
|
#4253 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,chyba to co wirujacy sex do dirty dancing
|
|
|
#4254 |
|
Nindżopesz
|
Jakie stężenie? Jestem właśnie na 5% glikolu i tym razem całkiem nieźle bo małe PH - wszystko się wysusza, czyści i goi ale chętnie bym coś pozmieniała testowo.
Nesko, z nowszych horrorów podobały mi się Oculus oraz Jako w piekle tak i na ziemi. Uszły: Obecność, Annabelle, Jessabelle, Honeymoon, Szepty. Podobało mi się też Byzantium zaklasyfikowany nie wiadomo czemu jako horror. |
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robię na proporcje, krople, oko, nie mierzę ph ![]() nakładam 2 razy w tygodniu, zmywam po kilku min jak już przypieka skórę znalazłam w komentach w jakimś sklepie i mi podeszło tylko w oryginale był kolagen, ale nie mam więc dodaję aloesa albo jakies witaminy albo więcej arganu proporcje to 5:5:2 czyli np: 5 kropli kw gli 70%, 5 kropli oleju arganowego, 2 krople kolagenu
|
|
#4256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś na tygodniu powtórki chyba po północy.... Ja sobie pyknęłam jednak w sypialni.....czasem chcę coś obejrzeć w spokoju, a przy moich domownikach nie da się. Komentują i opowiadają sobie na bieżąco ![]() Cytat:
1. O, nawet nie wiedziałam że jest inna wersja, obejrzę na pewno. Dzięki 2. Jak nie oglądałaś, to polecam Obecność...ale pewnie znasz.... http://www.filmweb.pl/film/Obecno%C5...87-2013-627100 przez kilka nocy usypiałam przy zapalonym świetle, także niezły jest , od dawna nie widziałam nic lepszego.... Cytat:
|
|||
|
|
|
#4257 | |||||
|
BAN stały
|
Laaato! Laaatooo przyszło!
Cytat:
Amsakreska! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Wirujący sex" to porażka, sam przyznaję, już chyba lepszy byłby nawet "Nieprzyzwoity taniec" ![]() --- Przyszły suple po terminie!
|
|||||
|
|
|
#4258 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4259 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jeszcze co do zmiany imienia w Błękitnym Zamku, to zmiana z Valancy Jane na Joannę Walencję zmieniła trochę sens tekstu, bo w oryginale Valancy lubiła swoje nietypowe imię a reszta rodziny nie, stąd właśnie przezwisko, by takiego dziwnego imienia nie używać, w polskiej wersji ma to mniej sensu... a już zmiany koloru oczu nie zrozumiem za nic
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4260 |
|
Nindżopesz
|
Mnie najbardziej irytowało przerobienie Pippi na Fizię. Chyba najpierw oglądałam jakiś film, potem czytałam i tej Fizi nie mogłam zdzierżyć.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

dziurawe fabrycznie były od cholery drogie . A kupiłam se raz lewisy prawdziwe , to myślałam że będą nie do zdarcia , no bo marka , legenda itp , a tu po bodaj dwóch latach się poprzecierały

Dziwne ...