Scent Bar LV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-28, 18:58   #4201
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

świecznik - Redzi by się mógł spodobać

jakiego podkładu? jakiej formuły etc? Ja szukam wciąż nawilżającego BB.

Pamiętaj, jakby Ci się spodobał CC od Burżuja to mam wciąż na zbyciu w ramach wymianki itp promocji Uwolnić się chcę od złego odcienia, 31.

W ciuchach nie pomogę - chodzę tylko w sukienkach, obecnie mam fazę na biało-czarne paski
sama na niego zapoluję
chociaż przebudzić sie w środku nocy i pierwsze co zobaczyć to demona z płomieniami, to musi być mocne doznanie....

nie wię
chyba kryjącego jasnego potrzebuję, bo na lepsze dni mam sypany jasny pseudomineralny i wystarcza
musi się dlugo trzymać
nie lepki i błyszczący
myślałam o flower perf. lub colorstay, ale w tym drugim podobno zmienili formułę na dużo gorszą, ale mają wprowadzić wkońcu wersję z pompka więc się wstrzymam do testów kolejnej

miałam przetestować burżuja w hebe w rzeszowie, ale wracałam z idealną cerą i nie myślałam o podkładach
niestety ten stan nie utrzymał się długo
Stary 2015-02-28, 19:19   #4202
gryx82
BAN stały

Podforum "intymnie" ryje mi beret
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 19:25   #4203
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
sama na niego zapoluję
chociaż przebudzić sie w środku nocy i pierwsze co zobaczyć to demona z płomieniami, to musi być mocne doznanie....

nie wię
chyba kryjącego jasnego potrzebuję, bo na lepsze dni mam sypany jasny pseudomineralny i wystarcza
musi się dlugo trzymać
nie lepki i błyszczący
myślałam o flower perf. lub colorstay, ale w tym drugim podobno zmienili formułę na dużo gorszą, ale mają wprowadzić wkońcu wersję z pompka więc się wstrzymam do testów kolejnej

miałam przetestować burżuja w hebe w rzeszowie, ale wracałam z idealną cerą i nie myślałam o podkładach
niestety ten stan nie utrzymał się długo
1. Hyhy ano, takie creepy jak lubię.

2. I see. U mnie to samo. Całą zimę miałam cerę co cut, stykał sypaniec, lub sam krem, bo byłam wysuszona, lubiłam mokry, nawilżony efekt. Teraz nadchodzi wiosna czyli cerowy armagedon - już mam dwa czerwone guzy , kratery rozszerzają się, smalec leje się litrami eeech.

Takie kryjące zazwyczaj robiły mi gorszy efekt wizualny, ale dziewczyny na wizażu wpsominały o Lioele Dollish. Że trwałe. To może tędy droga?

A ten Rimmel Lasting ... co go tak teraz reklamują wszędzie ? Zriserczuj sobie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 19:35   #4204
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1. Hyhy ano, takie creepy jak lubię.

2. I see. U mnie to samo. Całą zimę miałam cerę co cut, stykał sypaniec, lub sam krem, bo byłam wysuszona, lubiłam mokry, nawilżony efekt. Teraz nadchodzi wiosna czyli cerowy armagedon - już mam dwa czerwone guzy , kratery rozszerzają się, smalec leje się litrami eeech.

Takie kryjące zazwyczaj robiły mi gorszy efekt wizualny, ale dziewczyny na wizażu wpsominały o Lioele Dollish. Że trwałe. To może tędy droga?

A ten Rimmel Lasting ... co go tak teraz reklamują wszędzie ? Zriserczuj sobie.
bb i rozswietlające odpadają - koszmarnie na zdjęciach wychodzą
mam jeszcze misshe

Rimmel przetestowałam (jeśli to ten który chyba Flo polecała), straszny ulep, klejący i za ciemny

co jakiś czas przelatuję drogerię i testuję co mają i nie mam co kupić
no ale burżui i wyższej półki u mnie już nie ma
nie żeby mnie było stać teraz na wyższą

u mnie też właśnie zaczęły gule wychodzić
reszta wygładzona po kwasach, a na brodzie, pod nosem i między oczami wulkany się wznoszą
Stary 2015-03-01, 00:02   #4205
aileenn
Mother of Cats

Win, teraz się ślinię na samą myśl o cieście szpinakowym!

Cytat:
1. Wow! brzmi przepysznie! Podrzucę Mamie pomysł, ona lubi eksperymenty. Jadłaś biszkopt bazyliowy? Bardzo lubimy.
Jak się go robi? Jadłam kiedyś tartę bazyliową (w kafejce w Kamienicy Szołajskich), była obłędna

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Teraz nadchodzi wiosna czyli cerowy armagedon - już mam dwa czerwone guzy , kratery rozszerzają się, smalec leje się litrami eeech.

O! Ja też mam gule i smalec
A ukochany Lioele Dollish przestał współpracować - pogłębia masakreskę. Jednak

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 00:17   #4206
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad wolnego dnia, wolnej chaty i planowanego dnia horrorów (mam 9 filmów na dysku, wino i chipsy ), rozmyślania czy Rock Crystal jest pieprzno-ziołowy czy zupowy
Mogłabym tam być, ech.
Chipsów i wina nie tknęłabym, przyszłabym z żelkami Haribo

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Przyznac sie kto z Was czarowal dzisiaj i wyczarowal dla mnie flache Mony waniliowej? Prawdopodobnie bede w posiadaniu uzywki od jednej przekochanej duszyczki na tym forum ;*

Czarodzieje z Was czy co
To ja. Wczoraj o niej pomyślałam

Wiecie, że Opium bedę jutro być może kończyć? A Blacka CdG już skończyłam
I mam zryty beret. kompletnie. Ciężko mi się wysłowić. Ale w pisaniu nie ma zmian, ufff

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 00:29   #4207
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Win, teraz się ślinię na samą myśl o cieście szpinakowym!

Jak się go robi? Jadłam kiedyś tartę bazyliową (w kafejce w Kamienicy Szołajskich), była obłędna

O! Ja też mam gule i smalec
A ukochany Lioele Dollish przestał współpracować - pogłębia masakreskę. Jednak
1. Prawda?

2. Jak będę mieć więcej czasu to poproszę Mam o przepis na kompika, ale ona zna od przyjaciółki tylko wersję w biszkopcie Tarta brzmi znacznie lepiej

3. Ano prawda.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
I mam zryty beret. kompletnie. Ciężko mi się wysłowić. Ale w pisaniu nie ma zmian, ufff
Booooosz ileż mam zaległości u Ciebie ale ostatnio ani czasu ani zdrowia Dopada mnie zapalenie ucha (klasyka, w weekend ) O innych dolegliwościach nawet nie myślę, jakoś sobie radzę A jutro powrót do domu - układać pamele. Jednak nie wiem czy czasowo wszystko pogodzę. A chciałabym, lubię być zorganizowana (kto by przypuszczał co nie ?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 10:40   #4208
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
O właśnie, właśnie! Wychowałam się na wydaniu Ani jeszcze z lat 60./70., maminym w każdym bądź razie. I dla mnie od "zawsze" istniały Janeczka Andrews i Józia Pye, a nie - jak w nowym e-booku - Jane Andrews i Josie Pye oraz, co jest wyjątkowo straszne, Biała Aleja Radości zamiast Białej Drogi Rozkoszy. Czytałam tego e-booka i czułam, że pół przyjemności diabli wzięli. Jakby mi książkę ukradli
a zostawili w końcu oryginalną Rejczel czy jest Małgorzata, do której się wszyscy przyzwyczaili?

rozumiem bardzo dobrze, też nie cierpię takich zmian nawet nie wiem czy to nowe tłumaczenie czytałam czy też nie, jeśli tak to wyparłam je z pamięci a ciekawią mnie pewne rzeczy, na studiach brałam udział w porównywaniu obu i z tego co pamiętam, pod pewnymi względami to nowe jest lepsze, stare cenimy ze względów sentymentalnych, z przyzwyczajenia...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 12:15   #4209
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mnie też nie, od jakichś 15 lat! Pamiętam, że krótko po swojej osiemnastce (dwa tygodnie jakoś) kupowałem papierosy (albo tanie wino ) i ekspedientka poprosiła mnie o dowód - poczułem się niemalże urażony A P. obraził się kiedyś w barze w Dźwirzynie (w LO byliśmy), gdy chciał piwo kupić - poszedł po dowód, wrócił, pokazał i wyszedł Boooże, człowiek taki dorosły się kiedyś czuł

ja sobie przypomniałam ze raz w szpitalu jak byłam (2 lata temu) to pielęgniarka się zapytała czy rodzicie już po mnie przyjechali
więc może jakby mnie ludzie częściej widywali w sytuacjach bezmakijażowo-piżamowych to by może czasem pytali
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Ja mam fazę na różę w perfumach
a ja ostatnio próbowałam się do róży przekonać i nie wyszło znowu

Cytat:

Cytat:
dobrze ze wrzucasz postępy też na FB bo nie nadążam za Tobą

Znad soku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 12:38   #4210
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
To ja. Wczoraj o niej pomyślałam

W takim razie dzięki Ci Czarodzieju To może jakieś nowe zakupy w ramach powiększenia uszczuplonej kolekcji?

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Ja na to podforum wchodzę jak mam kiepski humor i zawsze udaje się go poprawić Najlepszy jest wątek o współlokatorach i ostatnio o skąpych facetach
Stary 2015-03-01, 14:46   #4211
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a zostawili w końcu oryginalną Rejczel czy jest Małgorzata, do której się wszyscy przyzwyczaili?
Jest Małgorzata
W ogóle sprawdziłam: moja e-bookowa Ania jest w tłumaczeniu Agnieszki Kuc.

Cytat:
rozumiem bardzo dobrze, też nie cierpię takich zmian nawet nie wiem czy to nowe tłumaczenie czytałam czy też nie, jeśli tak to wyparłam je z pamięci a ciekawią mnie pewne rzeczy, na studiach brałam udział w porównywaniu obu i z tego co pamiętam, pod pewnymi względami to nowe jest lepsze, stare cenimy ze względów sentymentalnych, z przyzwyczajenia...
I w związku z podkreślonym nie potrafię docenić nowego

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 15:17   #4212
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Jest Małgorzata
W ogóle sprawdziłam: moja e-bookowa Ania jest w tłumaczeniu Agnieszki Kuc.

I w związku z podkreślonym nie potrafię docenić nowego
Bo miała być Rachela z tego co pamiętam tak jak w oryginale - Rachel Lynde, i z tego co piszesz to inne bohaterki (Josie itp.) przeszły, no ale jednak pani Linde to pani Linde

Chyba tak, bo od progu odrzucają Cię zmiany - szczególnie imion, ale i innych nazw, które pamiętasz z dzieciństwa. Ja mam podobnie, przywiązuję się do pierwszego wspomnienia, i np. czytając L.M.Montgomery po angielsku przy tych innych imionach miewam poczucie, że czytam inne książki, o kimś innym... Np. Iza - Philippa, początkowo w ogóle nie mogłam się zorientować co to za postać. Albo Valancy i Barney w Błękitnym zamku (tu mi się trudno z tym pogodzić bo wolę Joannę i Edwarda, Barney to dla mnie postać z Flintstonów ). Zastanawia mnie przy tym, dlaczego w tych starych wersjach były aż tak duże zmiany? Valancy oprócz imienia nawet kolor oczu zmienili, nie mówiąc już o okrojeniu książki o całe fragmenty (albo takie dziwne wydanie miałam?)
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2015-03-01 o 15:23
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 16:08   #4213
gryx82
BAN stały

Zasypiam na siedząco, co za dzień ponury
Stary 2015-03-01, 17:27   #4214
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham i nadrabiam znad przespanego dnia, bólu gardła, temperatury i takich tam, ale też wypocenia pół kilo

Naati,
gratuluję Mony

Maja, no musiałam pochłonąć te chipsy Ale jakimś cudem wypociłam Co gorsze od trzech dni nie ćwiczę bo kiepsko się czuję.
Motywacja też mi spadła bo już mam wit. D w normie więc pojedziemy jak wyzdrowieję.

Betty, świeczka

Stazja, z piątkowych horrorów podobało mi się tylko Jako w piekle tak i na ziemi. Było kilka bzdurnych scen i chwilami klimat jak z gierki ale tylko to mnie wystraszyło.
Widziałam jeszcze Mama (disneyowskie zakończenie), Opętanie (straszne pudło gadające po polsku -_-), Honeymoon (zapowiadało się jako niezły thriller psychologiczny ale zakończenie wszystko położyło), Dom w głębi lasu (głupie choć zabawnie parodiowali konwencję) i The Town That Dreaded Sundown (ot, mordobicie w małym miasteczku).

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 19:54   #4215
tricolor
Wtajemniczenie

Udanego tygodnia całemu Baru
Stary 2015-03-01, 20:05   #4216
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ja na to podforum wchodzę jak mam kiepski humor i zawsze udaje się go poprawić

Cytat:
Chyba tak, bo od progu odrzucają Cię zmiany - szczególnie imion, ale i innych nazw, które pamiętasz z dzieciństwa. Ja mam podobnie, przywiązuję się do pierwszego wspomnienia, i np. czytając L.M.Montgomery po angielsku przy tych innych imionach miewam poczucie, że czytam inne książki, o kimś innym... Np. Iza - Philippa, początkowo w ogóle nie mogłam się zorientować co to za postać. Albo Valancy i Barney w Błękitnym zamku (tu mi się trudno z tym pogodzić bo wolę Joannę i Edwarda, Barney to dla mnie postać z Flintstonów ). Zastanawia mnie przy tym, dlaczego w tych starych wersjach były aż tak duże zmiany? Valancy oprócz imienia nawet kolor oczu zmienili, nie mówiąc już o okrojeniu książki o całe fragmenty (albo takie dziwne wydanie miałam?)
az mi się zachciało przeczytać w oryginale, chociaż jedną część
Cytat:
Macham i nadrabiam znad przespanego dnia, bólu gardła, temperatury i takich tam, ale też wypocenia pół kilo

Ja obejrzałam dziś Idę i naprawdę mi się podobała nie wiem czy aż na Oscara, ale dobry film. No i na pewno nie był nudny (a słyszałam wiele takich opinii)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-03-01, 20:23   #4217
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Co za fantastyczna niedziela!

Cały dzień piękne słońce,zrobiłam dwa prania,pomyłam okna i podłogi a na wieczór zrobiłam tajską zupę z krewetkami i spędziłam wieczór na plotach z przyjaciółką. Bez ma pąki i w ogóle,wiosna w powietrzu
Stary 2015-03-01, 22:02   #4218
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Wróciłam
Przeżyłam
Chociaz bylo ...dziwnie , sztywno jak na imprezę czysto rodzinną
poznalam kilka rodzinnych sekretów, niechcący, przekonałąm się że stara baba może być zazdrosna o malutkie dziecko, jeśli to nie jest jej dziecko, tylko jej brata....no generalnie to atmosfera rodzinna tak gęsta, że szok..........
ale nocna runda ze szwagierką po Piotrkowskiej poprawiła mi humor..i jej też bo przynajmniej wywaliła, co jej leży na wątrobie....
Cytat:
Stazja, z piątkowych horrorów podobało mi się tylko Jako w piekle tak i na ziemi. Było kilka bzdurnych scen i chwilami klimat jak z gierki ale tylko to mnie wystraszyło.
Widziałam jeszcze Mama (disneyowskie zakończenie), Opętanie (straszne pudło gadające po polsku -_-), Honeymoon (zapowiadało się jako niezły thriller psychologiczny ale zakończenie wszystko położyło), Dom w głębi lasu (głupie choć zabawnie parodiowali konwencję) i The Town That Dreaded Sundown (ot, mordobicie w małym miasteczku).
Łeee....czyli lipa...już ciężko o horror na ktorym można się bać....Obejrzę Jako w piekle
Komedi nie znoszę, a już horror komediowy to totalna porażka...Dom w glębi lasu zaczęłam kiedyś i nawet do polowy nie dobrnęlam....

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2015-03-01 o 22:03
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 23:33   #4219
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja obejrzałam dziś Idę i naprawdę mi się podobała nie wiem czy aż na Oscara, ale dobry film. No i na pewno nie był nudny (a słyszałam wiele takich opinii)
Mam na dvd, rodzice już obejrzeli, a ja się zebrać nie mogę (lubię filmy, na których "nic się nie dzieje")
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

Wróciłam
Przeżyłam
Ja się całkowicie odzwyczaiłem od rodzinnych imprez z ilością gości >10 A co do filmów jeszcze - wczoraj obejrzałem "horror" na Polsacie, co za żenaaadaaa Niepotrzebnie siedziałem do trzeciej w nocy (na szczęście miałem zapas piwa, jedyny pozytywny aspekt wieczoru)
Stary 2015-03-02, 01:32   #4220
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie dzięki Ci Czarodzieju To może jakieś nowe zakupy w ramach powiększenia uszczuplonej kolekcji?
To się umówmy tak : Ty najpierw mi zaczaruj Aromatisc in White Clinique oraz Knota Bottegi, a potem powiedz, czego chcesz

Cytat:

dobrze ze wrzucasz postępy też na FB bo nie nadążam za Tobą
Czasem i ja nie nadążam - dziś np wciąż się łapię na tym, że mam skończyć Opium, a już to zrobiłam

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Co za fantastyczna niedziela!

Cały dzień piękne słońce,zrobiłam dwa prania,pomyłam okna i podłogi a na wieczór zrobiłam tajską zupę z krewetkami i spędziłam wieczór na plotach z przyjaciółką. Bez ma pąki i w ogóle,wiosna w powietrzu
O, jak to fajnie czytać!
Ale z tym słońcem to u mnie tak nie było - możliwe, że przespałam

Chyba jutro coś różowego zacznę

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 02:38   #4221
gryx82
BAN stały

Dobranoc
Stary 2015-03-02, 02:39   #4222
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
Dobranoc

spod tormentiolu na gulach
Stary 2015-03-02, 07:11   #4223
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam
Przeżyłam

Cytat:
Mam na dvd, rodzice już obejrzeli, a ja się zebrać nie mogę (lubię filmy, na których "nic się nie dzieje")
skoro lubisz takie to powinien Ci się spodobać
Cytat:

Czasem i ja nie nadążam - dziś np wciąż się łapię na tym, że mam skończyć Opium, a już to zrobiłam

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-03-02, 09:14   #4224
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Ja się całkowicie odzwyczaiłem od rodzinnych imprez z ilością gości >10 A co do filmów jeszcze - wczoraj obejrzałem "horror" na Polsacie, co za żenaaadaaa Niepotrzebnie siedziałem do trzeciej w nocy (na szczęście miałem zapas piwa, jedyny pozytywny aspekt wieczoru)
1Ja jednak też

2 Tam nie potrzebnie. Jak by ktoś pytał, to zawsze możesz mowić że w sobotę balowaleś do późna i wpileś przy okazji masę piwa, z pominięciem szczegołow
A na Polsacie to przeważnie sa gnioty...wogle w tv niezbyt często można coś fajnego obejrzeć....

Dobra, dopijam kawę i spadam popracować...ale mi się nie chce....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:37   #4225
Maja102
Zakorzenienie

Hellou Witam happy
W sobotę po robocie pojechałam do koleżanki, poszłyśmy do jakiegoś klubu na Mazowieckiej i szalałyśmy tak na parkiecie, że się z powrotem do mieszkania dowlekłyśmy na 6 rano Wczoraj zwlekłyśmy się na śniadanie o 14, a potem leżałyśmy plackiem przed kompem i obejrzałyśmy pisiont twarzy Greya, żeby się ponabijać, jakie to durne. A potem Interstellar - bomba!!!
Cudowny weekend

Może jakoś przetrwam ten nadchodzący paskudny dzień
(moja "ulubiona" współpracownica z urlopu wraca )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-03-02 o 13:25
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:58   #4226
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
skoro lubisz takie to powinien Ci się spodobać
Filmy, na których "coś się dzieje" też lubię, żeby nie było
Cytat:
A na Polsacie to przeważnie sa gnioty...wogle w tv niezbyt często można coś fajnego obejrzeć...
Ja tv oglądam bardzo rzadko, ale jeśli o horrory chodzi, to większość to gnioty są kategorii C, bardziej śmieszno-żenujące, niż straszne A przecież tyle fajnych filmów na świecie
Stary 2015-03-02, 10:34   #4227
Parabelka
Panaroja

snad gluta , antybiotyku i zdechłości po gościach ale nie kaca
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
To może trza zlecenie złożyć Parabelce

Parabelko napisałam do Ciebie pw
1.ja wyłącznie dla własnej przyjemności , nie zarobkowo
2.odpisałam
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Myślałam, ze Ci zależy na samym akcie destrukcji, niezależnie od przedmiotu tejże

A swoją drogą, szkoda - byłoby to z dużym pożytkiem dla społeczeństwa.....
nieeee , takie podejście jest prymitywne i ma cechy wandalizmu

Cytat:
. Znaaam to

Cytat:
Tylko śladów żadnych nie zostaw I w razie czego pozbądź się też przypadkowych świadków

W Stolicy to może i tak, ale u nas na prowincji

Naszałaś?
1.hm , chciałam napisać "nie ucz ojca dzieci robić" ale by to zabrzmiało dziwnie
2.aaaa no tak , wszak miasto stołeczne i te rzeczy , prawda
3.dopiero jak mi się samoistnie przetarły dziury w lewisach dziurawe fabrycznie były od cholery drogie . A kupiłam se raz lewisy prawdziwe , to myślałam że będą nie do zdarcia , no bo marka , legenda itp , a tu po bodaj dwóch latach się poprzecierały
Cytat:

Ja chcę już weekendzik
1.
2.ja też
Cytat:
Dobra, zmiana tematu Trymer dla kota - polecacie? Używacie?

"Furminator" to się nazywa jednak
a co się kothu tym robi ?
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
otwieram drzwi bez tapety, same brwi uhennowane, włosy w wysokim kucyku, czarna bokserka i rurki, a laska z jakąś ankietą: czy mogę rozmawiać z kimś dorosłym?
ja?
- proszę poprosić kogoś pełnoletniego
później przepraszała, ale nie chciałam słuchać tej jej oferty...

Cytat:
Jessu, byłam na polowaniu na prezent...i toż to koszmar jakiś...te zabawki sa obrzydliwe, jakieś lalki jak z horroru, za koszmarne ceny...nie wiem, rodzice to kupują, a potem rosną male potwory
Zlazlam całe miasto i udalo mi się kupić przyzwoite puzzle z Violettą w nie rozbojniczej cenie, i książkę. Ale generalnie to jakiś kosmos jest, wyłowić z tych stert coś naprawdę przyzwoitego to trzeba mieć kupę samozaparcia...współczuję rodzicom
muszę Cię wyprowadzić z błędu , rodzicom w większości się to podoba
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

U mnie dziś fryty z piekarnika
przeczytałam fryty z piernika

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 10:37   #4228
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.ja wyłącznie dla własnej przyjemności , nie zarobkowo
A nie byłabyś skłonna w ramach dobrego uczynku...?

(stara niechrzczona do dziś nam nie przelała wynagrodzeń )
Stary 2015-03-02, 11:25   #4229
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
O na jakieś zajęcia chodzisz?
dwa razy w tygodniu wybywam machać ciężarkami na zajęcia
Cytat:
O właśnie, właśnie! Wychowałam się na wydaniu Ani jeszcze z lat 60./70., maminym w każdym bądź razie. I dla mnie od "zawsze" istniały Janeczka Andrews i Józia Pye, a nie - jak w nowym e-booku - Jane Andrews i Josie Pye oraz, co jest wyjątkowo straszne, Biała Aleja Radości zamiast Białej Drogi Rozkoszy. Czytałam tego e-booka i czułam, że pół przyjemności diabli wzięli. Jakby mi książkę ukradli
o hezusie , Josie Pye toż połowę jej wredoty i obrzydliwości dla mnie własnie imię Józia stanowiło , nie mogłabym uwierzyc że jest taka paskudna nak jest .gdyby miała na imię Josie
Ale to t samo co jakas kobita z Puchatkiem zrobiła - przerobiła go na Fredzię Phi-Phi , tyle że ładne parę lat temu to było , ale i tak był skandal
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jak niedawno spotkałam koleżankę z podstawówki, to aż się zdziwiłam, jakie ma zmarszczki koło ust i oczu. A mnie czasem jeszcze o dowód proszą, jak alko w sklepie kupuję
no bo alko konserwuje

Margot
- dziś nie mam ochoty
ide kaszleć

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:30   #4230
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Margot - dziś nie mam ochoty
ide kaszleć
No wiem, wiem, trzeba mieć morderczy nastrój

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości