|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Mixum fixum
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
|
|
|
|
#3782 |
|
Konto usunięte
|
A mi się tam ten welon podoba. Mi się podoba wszystko, co zrobione z jajem i z dystansem
|
|
|
|
#3783 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja tez myślę że ten welon był super.
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50468848]A wracając do OZM, Waszym zdaniem ślubna stylizacja Angeliny to OZM czy nie?
Bo jak dla mnie jest fantastyczna.http://plejada.onet.pl/newsy/suknia-...ej-fanow/ff6kt[/QUOTE] Trochę OZM, ale wyszło, na swój sposób, uroczo ![]() Chociaż gdybym nie miała dziecka, pewnie uznałabym, że ześwirowała kobieta
|
#3785 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym chciala, zeby mi moj pieseczek przyniosl obraczki, wiec tego, welon jest fajny. Zrobila w tego impreze rodzinna faktycznie, nie widowisko, takze jest na miejscu.
|
|
|
|
#3786 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Mhm.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#3787 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
Ale ty to ich dobrze znasz! Dobrze mieć sprawdzone info od bliskich pary młodej |
|
|
|
|
#3788 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Mixum fixum
|
|
|
|
|
#3790 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajoma chwali się na fejsbuku zdjęciem prawie dwuletniego syna zajadającego pizzę - OZM, czy nie? Danie bynajmniej nie domowe, bo mały sięga do ociekającego tłuszczem kartonu ze znanym logo
|
#3792 |
|
ja.
|
pizzy z sama kielbasa/ tlusta wedlina nie podalabym dziecku, ale z warzywami, szynka czemu nie.
|
|
|
|
#3793 |
|
Konto usunięte
|
tez tak mysle
gdyby to byla panna młoda z rocznym dzieckiem, to dalabym sobie siana ale dla nich rodzina to numer jeden i to jak oni się jej poświęcają, stało się wręcz symbolem więc welon nie jest śmieszny tylko imponujący ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- jakbym miala szóstkę czy ósemkę dzieci i finanse, to tak, robilabym slub ze znacznym uwzględnieniem ich |
|
|
|
#3794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
OZM? W zyciu! Nawet nie stalo obok OZM |
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to nie jest OZM tylko nieodpowiedzialność albo komletny brak wiedzy z zakresu żywienia dzieci, a każdy rodzic taką wiedzę posiadać powinien!
|
|
|
|
#3796 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() EDIT Mi się ani suknia, ani welon podobać nie musi. Podobać ma się osobom bezpośrednio zainteresowanym, jak to gdzieś napisałam.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2015-03-02 o 21:19 |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabrzmiał twój post jakby dawała dziecku pizze na obiad/obiad codziennie.
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Konto usunięte
|
Ale jak juz zabierasz sie za krytyke to naprawde wypadaloby doczytac o ich sytuacji rodzinnej
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, świadomy rodzic nie dałby dziecku w takim wieku takiego "dania" nawet raz Chyba, że wyznaje zasadę, że od czasu do czasu nie zaszkodzi - co też jest błędne. No ale są ludzie i ludzie
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Konto usunięte
|
Można dziecku podać pizzę, nawet polrocznemu. Pod warunkiem, ze to będzie Capriciosa. Najlepiej z podwójnymi pieczarkami.
|
|
|
|
#3801 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
wskaż mi JEDEN post w tym wątku, w którym krytykowałam suknię, welon, Brada Pitta, Angelinę Jolie lub ich dzieci czy ich sytuację rodzinną. Trudno krytykować coś, co tak własciwie guzik mnie obchodzi. Lubię i Brada Pitta i Angelinę Jolie jako aktorów, cenię ich dorobek artystyczny. Natomiast wybacz-nie na tyle, by pasjonować się ich prywatnymi sprawami. Jak już się zabierasz za czepialstwo to też doczytaj, si?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#3802 |
|
Konto usunięte
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;5049434 2]Cytuje pierwszy wpis, zeby przypomnniec idee tego watku. I nijak nie wiem o co chodzi z welonem? Owszem, ze ekscentryczne, moze dziwic ? Tak, jak najbardziej.
OZM? W zyciu! Nawet nie stalo obok OZM[/QUOTE] No ale obecność dzieci na czyimś weselu też była tu wiele razy komentowana. Poza tym szczerze to chyba tego nie czytałam nawet. Dla mnie domniemane OZM to taki fioł na punkcie dziecka, ale już nie nieszkodliwy, tylko aż przesadny, ja to tak interpretuję. |
|
|
|
#3803 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;5049434 2]Cytuje pierwszy wpis, zeby przypomnniec idee tego watku. I nijak nie wiem o co chodzi z welonem? Owszem, ze ekscentryczne, moze dziwic ? Tak, jak najbardziej.
OZM? W zyciu! Nawet nie stalo obok OZM[/QUOTE] Też tego nie czaję. A jakby mój welon ozdobiła moja babcia bądź siostra, to jak część udzielających się tu userek określiłaby tę (moją) przypadłość?
|
|
#3804 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Moim zdaniem to jest dzień państwa młodych i to oni mają się czuć dobrze w swoich strojach. Co do krytyki: też z zasady nie krytykuję czyjegoś doboru garderoby bo po co sprawiać komuś przykrość swoją krytyką? Owszem, pomyślę, ze "to mi się podoba"/"to mi się nie podoba"/"tego bym nie założyła" i to jest przecież normalne i naturalne. A krytykować też trzeba umieć. Jeśli przyjaciółka pyta, jak wygląda w danej sukience i prosi o szczerą opinię to też nie powiem: "Weź, daj spokój, masz za grube nogi do tego modelu" (choćby ewidentnie miała) tylko próbuję inaczej: " Wiesz, to jest naprawdę piękna sukienka, kolor i krój piękne i ładnie Ci, ale nie sądzisz, że efekt byłby jeszcze lepszy, gdyby była trochę dłuższa? Bardziej by Ci pasowała do butów x a do tego żakietu jest trochę za krótka no i do pracy też raczej". Nie, to nie jest hipokryzja a poszanowanie dla jej uczuć. W dodatku swoje zdanie wyrażę na jej wyraźne życzenie. Inaczej nie bo to jest jej sprawa, jej sukienka, jej gust. A innym od tego zasię, jak mawiał Boryna. Teraz niech mi ktoś wytłumaczy: była już w tym wątku spaceroburza, karmienioburza, grzyboburza, weseloburza. Ok, no rozumiem. Natomiast burzy wokół czyjejś sukni ślubnej już nie rozumiem. Suknia, jak suknia. Jednym się podoba, innym nie podoba ale nijak nie potrafię podpiąć tego pod treść i temat wątku o OZM. Mi się nie podoba. Nie podoba mi się też ślubna suknia mojej Mamy i sukienki komunijne w stylu "mała księżniczka". Moje sukienki też nie wszystkim się podobają. I co z tego? Nic. Proponuję posty o sukni ślubnej Angeliny przenieść na właściwe forum, ślubne chyba się nazywa zamiast tu robić suknioburzę. Dla mnie suknia Angeliny nie ma nic wspólnego whatsoever z tematem tego wątku.
|
|
|
|
#3805 |
|
Konto usunięte
|
Ale przecież nie chodzi o suknię, tylko o fakt, że ma na welonie obrazki swoich dzieci
I ja tu nie widzę żadnej burzy, ot dyskusja, jednym się TO podoba, innym nie.
|
|
|
|
#3806 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50499110]Ale przecież nie chodzi o suknię, tylko o fakt, że ma na welonie obrazki swoich dzieci
I ja tu nie widzę żadnej burzy, ot dyskusja, jednym się TO podoba, innym nie.[/QUOTE]Powtarzam pytanie - a co gdyby miała rysunki swojej siostry? To już zakrawa na obsesję, jeśli ktoś się dopatruje w rysunkach dzieci na welonie OZM .
|
|
#3807 |
|
ma zielone pojęcie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50468848]A wracając do OZM, Waszym zdaniem ślubna stylizacja Angeliny to OZM czy nie?
Bo jak dla mnie jest fantastyczna.http://plejada.onet.pl/newsy/suknia-...ej-fanow/ff6kt I uprzedzam, nie jest biało-złota Ja tu żadnego OZM nie widzę (zresztą, pomysł takiego welonu jest według mnie świetny). OZM to by był, gdyby wszyscy goście musieli użyczyć swoich ubrań dzieciom, żeby mogły sobie na nich rysować
|
#3808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też niewidze żadnego ozm u Angeliny.
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- https://www.facebook.com/74656306537...type=1&theater nie ma jak pochwalić się na fejsie o tym,jak did walnął bąka z kleksem. |
||
|
|
|
#3809 |
|
Konto usunięte
|
Dno i 3 metry mulu
|
|
|
|
#3810 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Bo jak dla mnie jest fantastyczna.