Styczniowe mamusie 2015, cz. I - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-02, 18:47   #601
AsiaW**
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. I

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Asia a gdzie kupowaliscie ?boje sie natrafić na jakies nieatestowane
Dostalismy e prezencie od brata meza, musialabym zapytać gdzie kupili😉

Cytat:
Napisane przez Maritxell Pokaż wiadomość
Kupilam wlasnie butelke Dr Brown z ta smieszna rurka w srodku. Jak nie pomoze to bede szukac dalej...
Ja patrzylam.na butelki tt z ta rurka i pewnie kupie

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 19:16   #602
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna dobra to niech zrobi takie zdj zebym sie doszczętnie załamała i spięła ..upsko
Biedro no no zaraz klinikę tego Twistera;d
Ostatnio widziałam zdanie ze kobieta zawsze musi dobrze wyglądać bo nigdy nie wiadomo kiedy spotka kogoś kogo nie lubi :d
zaj3biste!!!
Cytat:
Napisane przez justynalyp Pokaż wiadomość
Dobrze Dusiolka i jeszcze specjalnie dla Ciebie się rozbiorę do bielizny, wtedy będziesz miała motywację :P

Dusiolka z tym zdaniem to prawda.

U mnie znowu lać zaczęło a zbierałam się już na spacer.
ee tam walnij od razu bez
Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
Dostalismy e prezencie od brata meza, musialabym zapytać gdzie kupili😉

Ja patrzylam.na butelki tt z ta rurka i pewnie kupie
my mamy
i ona (rurka) zmienia kolor pod wplywem temp
dowiedzialam sie o tym przypadkiem

podwozie przegladniete mozna jezdzic
Stary 2015-03-02, 19:53   #603
mmgi
Zadomowienie

Cytat:
Do mamus z dlugowlosymi córkami: czy z tylu glowki robią sie "dredy"?;p bo moja 3 juz uturlala..

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Dobra moja córa wlasnie słucha grechuty,happysad i strachy na lachy a ja tańczę z mopem :d

U nas też się robią, co kilka dni je wycinam :P
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 20:04   #604
justynalyp
Zadomowienie

Muszę się wyżalić :P
Moja matka wyprowadziła mnie z równowagi psychicznej.
Wałkuję ciasto na ciastka, nogą bujam leżaczek z córką. Moja mama przyszła i mi ją zabiera z kuchni do pokoju. Kuchnie mam z salonem. Siada z nią. Więc ona zaczyna płakać. Moja matka stwierdza, że jej niewygodnie w leżaczku i ona ją weźmie na ręce. (ok nie odzywam się) Ma ją na rękach i łazi mi po mieszkaniu. Więc już nie wytrzymuje i się pytam po jakiego uja ona z nią chodzi (no jasne, dla niej to nie problem nauczyć czegoś dziecka a ja później będę miała problem nie ona). No to z nią usiadła. Ja dalej produkuję ciastka. Córka zaczyna płakać. Ale moja matka twardo mi jej nie oddaje, nie pyta się dlaczego płaczę. Tylko udaje super babcie, że ona sobie poradzi i ogólnie jaka to jest fajna. Wyżywam się na wałku. Podchodzi z nią do mnie i mówi 'patrz tu jest Twoja mamusia'. spojrzenie mojej córki mówi wszystko 'zabierz mnie od niej'. Ale nie moja matka mi jej nie odda. Bo ona dwójkę dzieci wychowała i ona się zna. Ja już stwierdzam, że serce mi zaraz pęknie. Robię jej mleko. Niosę butelkę, Pola wyrywa się od niej z rąk. A ta twardo układa ją do karmienia. Wręcz jej musiałam ją wyrywać. Mleko jej nie uspokoiło. Dziecko wręcz dostało histerii. No to kąpiel. Kąpie ją w wanience na podłodze, a wodę wlewam miskami. To moja matka pyta się ile misiek i jaka woda. Mówię do niej pierwszy raz to robisz i nie wiesz. Mówię, że po się zabiera jak nie pamięta i mi nie pomaga, bo dla mnie to nie interes, bo muszę ją odłożyć i sprawdzać sama wodę. Tylko tak naprawdę mi przeszkadza. Z mojej złości miska poleciała z pokoju do kuchni. I nakrzyczałam na matkę, że próbuje robić z siebie super za☠☠☠istą babcie. Bo przecież wie co robi, zamiast się przyznać że nie potrafi się zając. To ją trzyma na siłe aż dziecko dostało histerii. I ogólnie milion innych rzeczy. Bo u niej to jest na siłe trzymanie na rękach, bo Pola taka śliczna i fajna to można ciągle nosić a skoro płaczę to normalne bo dziecko płacze. Zdenorwowała mnie i to bardzo.
A ciastka już upieczone.
justynalyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 21:03   #605
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
haha pamietam jak dyskutowalysmy o diecie przy kp i koniec koncow widze wyszlo tak ze Ty jesz wszystko a ja nie jem nic… pieknie

co do cwiczen to zrucac juz nie musze mam calkiem plaski brzuch ale chcialabym urzezbic… wieksza zmora sa dla mnie dramatyczne rozstepy. albo laser niedlugo albo moze sprobuje noscar
Haha :-D
Jem wszystko ale mam wojnę z t ;-)
Zaczyna mnie nakrecac ze Leos ma uczulenie itd bo mama wszystko zre. Ostatnio zjadlam fasolke po bretonsku i kapuste kiszona i nie musze mowic jaka byla reakcja t :-P
No nic w piatek do pediatry i zobaczymy co powie ;-)

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Ma, co jakieś 2 dni jej obcinam, takie kulki /kołtuny jej sie robia

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

heffitka a co do pytania o te czerwony plamy nad karkiem, to ma to syn, córka I tż
No to chyba rodzinne/dziedziczne? U nas nikt tego nie ma poza małym
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 21:09   #606
Kinqaa
Zakorzenienie

Hej hej. Żyjemy

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Chyba mamy skok. ..plus małe przeziębienie :/

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 21:13   #607
czarnadamaxd
Rozeznanie

Hubert juz oddycha samodzielnie, bez respiratora. Ale jak sobie przypomne wczoraj to masakra. Momentami musielismy mu robic sztuczne oddychanie. Nie zycze nikomu. A tu teraz panuje epidemia tego cholernego wirusa :/ hubert ma wyjsc pod koniec tygodnia, jestem z nim w szpitalu. Na szczescie juz wszystko dobrze, nawet kroplowke mu odpieli.

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Czarna o Boziu, ale musieliscie sie wystraszyc...Hubert i Jego rodzice sa bardzo dzielni duzo zdrowia dla Hubcia i duzo sil dla Was!

Mam kompletnego dola. Chce zamknac ojca mojego dziecka w piwnicy. Jestem tak cholernie smutna, chce mi sie wyc. Sorry, przynudzam i smece, ale ja nawet kolezanek nie mam, jedna jedyna mieszka zagranica
Tez jakis czas temu chcialam to zrobic z moim mezem ale pomogl przyslowiowy kubel zimnej wody (przeczytal ze jego brat napisal mi, ze mu za niego wstyd ) teraz to ideal nawet wyslal mnie na zakupy w sobote, zostal sam z malym i dal na nie ponad 200e i do tego kazal zamowic mi nowe air maxy. I to wszystko z wlasnej woli! Chyba mial wyrzuty sumienia
Stary 2015-03-02, 21:27   #608
BabaZWysp
Rozeznanie

Dusiolka, tak jak Biedro napisała Twister wyrabia pośladki, mięśnie brzucha a ja u siebie zauważyłam jeszcze wzmocnienie mięśni wzdłuż kręgosłupa (mam lordozę, szukałam taniego sprzętu ktory mogę używać w domu i się nie zabić a przy okazji schudnąć).

Justyna, o kurcze! Ja bym się też wkurzyła - dzięki za taką "pomoc"...

Czarna, trzymaj się! Dużo zdrowia dla Hubercika! Biedne maleństwo.

Próbowałam dopajać Ankę wodą mineralną przegotowaną ale dziecko nie jest głupię - posmakowała, skrzywiła się i żygnęła tą wodą na odległość
BabaZWysp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 21:35   #609
naamarelle
Zakorzenienie

Cytat:
Tez i Ciebie taka paskudna pogoda?

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Kurcze wszystkie dopajacie..ja cześciowo karmie swoim a cześciowo mm i tez mowila zeby dopajac niby tyle ze woda z glukoza ale napewno nie bede podawac z glukoza ,moze sama wode podam jak cos ale moja problemów z kupkami to nie ma
może spróbuj dać chociaż 60 ml, ja dopóki nie dopajałam to myślałam że moje dziecko jest wiecznie głodne, po 1,5h od karmienia znowu krzyczała, a zjadała 90ml mleka mm + zageszczacz więc powinna mieć solidną papę w brzuchu, i odkąd zaczęłam dopajać to okazało się że najzwyczajniej w świecie pić jej się chciało

no i daję bez glukozy też co kwalifikuje mnie na wyrodną matkę bo jak to tak można dawać samą wodę dziecku... najlepiej od razu kakao

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Kochana ciotka
Wiem że zrobisz się na bóstwo aż im w pięty pójdzie :-D
Cytat:
Napisane przez pepa_ Pokaż wiadomość
ehh miał być spacer a będzie rozpadało się i glowa zaczyna bolec

nie lubie dni bez spacerow, jakies takie długie i meczace wtedy to siedzenie w domu się wydaje

dziewczyny uraczone rozstępami- jak z nimi walczycie??
jakies dobre profesjonalne kosmetyki to raczej nie przy kp, tak samo dobre zabiegi, sam zwykly masaz podobno niepomaga a cos robic trzeba...
ja mimo, że waga sprzed ciąży prawie wróciła, mam dużo rozstępów na pupie i udach i liczę na to że po spacerach przejdzie smaruje tylko olejkiem po kąpieli coś tam złazi ale do ideału daleko

Cytat:
Dziewczyny, butelki Avent natural i Chicco step up nie sprawdzaja sie. Maly je bardzo lapczywie, lyka duzo powietrza i mamy okropne problemy z brzusskiem po kazdym karmieniu. Polecicie cos?
Ja mam tt, z taką rurką i bez.. jestem zadowolona. Kolki rzadko kiedy nas męczą, ale jak widzę że córka zaczyna łapczywie jeść to zaczynam ją trzymać i karmie bardziej w pionie, niż w poziomie i działa a po jedzeniu dobre wyklepanie, czasem lekko huśtam góra-dół na przemian z klepaniem i ładni mi się odgazuje

Cytat:
Kupilam wlasnie butelke Dr Brown z ta smieszna rurka w srodku. Jak nie pomoze to bede szukac dalej...
słyszałam od kuzynek że dobra na kolki..

A mnie zaś denerwują pytania na każdym kroku "karmisz piersią?", na ulicy, w sklepie, w pracy.. wydaje mi się że to takie intymne rzeczy są i nie muszę o tym mówić każdemu, zwłaszcza jak go spotkam w markecie

Edytowane przez naamarelle
Czas edycji: 2015-03-02 o 21:39
naamarelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 22:05   #610
Martusia1499
Rozeznanie

Namaarelle mam to samo z pyt o karmienie :/

Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2015-03-02, 22:43   #611
naamarelle
Zakorzenienie

justynalyp
ja swojej mamie wielokrotnie tłumaczyłam by "wyklepała" dobrze małą po jedzeniu to oczywiście nosiła ją, nie wyklepała.. ona nie będzie klepać tak jak ja, bo ja to robię za mocno i w ogóle, a później przychodziłam do domu a dziecko szału dostawało z bólu, a jak już jej się odbiło to z takim odrzutem że można by z pokoju na klatkę wylecieć. No ale ja się nie znam.. jestem wyrodna bo samą wodą poję dziecko i nie używam smoczka więc już krzywda taka się dzieje że hoho

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
mam wrażenie że "karmisz piersią?" to łagodna wersja "jestem ciekawa czy gonisz z gołymi cyckami po domu?"

I pytanie do mam antykoncepcyjnych.. jak tam z waszymi okresami? ja mam już 10 dzień i czuję się jak po porodzie w połogu :/

Czarna jestem pełna podziwu dla was i waszej siły oraz miłości jaką darzycie waszego Księcia. Czytam wasze historie i wiem jedno: Hubert nie mógł trafić lepiej! Oby wszystko zawsze dobrze się kończyło!

Edytowane przez naamarelle
Czas edycji: 2015-03-02 o 22:45
naamarelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 00:12   #612
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarnadamaxd Pokaż wiadomość
Hubert juz oddycha samodzielnie, bez respiratora. Ale jak sobie przypomne wczoraj to masakra. Momentami musielismy mu robic sztuczne oddychanie. Nie zycze nikomu. A tu teraz panuje epidemia tego cholernego wirusa :/ hubert ma wyjsc pod koniec tygodnia, jestem z nim w szpitalu. Na szczescie juz wszystko dobrze, nawet kroplowke mu odpieli.

Tez jakis czas temu chcialam to zrobic z moim mezem ale pomogl przyslowiowy kubel zimnej wody (przeczytal ze jego brat napisal mi, ze mu za niego wstyd ) teraz to ideal nawet wyslal mnie na zakupy w sobote, zostal sam z malym i dal na nie ponad 200e i do tego kazal zamowic mi nowe air maxy. I to wszystko z wlasnej woli! Chyba mial wyrzuty sumienia
Wasz syn pokonuje każdą przeciwnośc losu z zadziwiającą siłą, jestem pod wrażeniem, naprawdę .. Tak trzymaj Hubcio ! ;*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-03-03, 03:47   #613
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje :d

U mnie na chwile wyszło słońce ale spowrotem wróciło za chmurzyska

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Ale lac zaczęło i wietrzysko sie zerwało

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

W ogole to któraś moze juz nabyła takie literki z pianki czy czego tam które wykłada sie na podłogę?
U nas też taka brzydka pogoda była
A co do literek to mam zamiar zamówić na allegro i to dziś

Cytat:

O kurcze biedny Hubcio ale on jest taki silny aż nie mogę się nadziwic! Zresztą ma po kim być silny bo rodzice to samo

Ale ci mąż przyjemność zrobił

---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:46 ----------

Naamarelle nawet nie strasz z tym okresem jakie tabsy dostałaś?
Stary 2015-03-03, 06:03   #614
dusiolka
Zakorzenienie

Justyna moja mama i t. Zreszta zawsze wiedza tez lepiej co jest Małej mimo to ze ja z nia na co dzien przeciez jestem! Ja mowie ze jest zmęczona i dlatego sie szamocze a t. Ze napewno cos ja boli.
Za to moja rodzicielka ma taka manierę ze powinnam sie słuchać z tym co mowi bo wychowała trójkę dzieci i ona sie swojej mamy słuchała.

Mówiłam wam kiedyś ze chyba dostałam okres ale trwało to całe 2dni. W zeszłym tyg jeden dzien troszkę poplamilam i tez koniec takze nie wiem o co chodzi.

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Baba,Biedro dzieki. Baba a widzisz jakies efekty ? Mnie tez kregoslup boli i mam jakis taki słaby od czasu cesarki..

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Pyt o karmienie piersia jest zaje.biste dosłownie. Mnie głownie z tym t. Prześladuje i co wizyte pyta czy juz sama piersia karmie i ze mam sie starać bo to wygodniej,ja odpowiadam ze nic na sile (w sensie ze co mam zrobic skoro cycko tyle bie produkują a Młoda pluje cyckiem dalej niz widzi przeważnie) a ona ze na sile..takze mozecie sobie wyobrazic jak mnie ..urwica strzela.

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Smerf tyle ze na Allegro jest rozrzut od 8zl do np 60.. Daj znac które wybrałas
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 06:06   #615
ewka1368
Zakorzenienie

Oo widze ze same zle matki sa na watku

Wg mojej tesciowej moje dziecko co dzien ma kolki
Jak tylko mala zaczyna plakac T przychodzi"a czemu ty placzesz " mowie Ci ona ma kolki

Kiedys siedzimy z tz mala zaczela plakac bo byla spiaca a nie mogla usnac i mowie do tz ze zaraz wpadnie T i powie ze mala ma kolki

Za min pukanie "no mowie ci ona ma kolki"
juz prawie buchnelam smiechem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 07:47   #616
czarnadamaxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
Oo widze ze same zle matki sa na watku

Wg mojej tesciowej moje dziecko co dzien ma kolki
Jak tylko mala zaczyna plakac T przychodzi"a czemu ty placzesz " mowie Ci ona ma kolki

Kiedys siedzimy z tz mala zaczela plakac bo byla spiaca a nie mogla usnac i mowie do tz ze zaraz wpadnie T i powie ze mala ma kolki

Za min pukanie "no mowie ci ona ma kolki"
juz prawie buchnelam smiechem
Moja t ma to samo z tymi kolkami ale zeby nie bylo to jest ogolnie w porzadku :p

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

A moja mama to by mi najlepiej ugotowala dziecko. W pokoju goraco niesamowicie, maly przykryty koldra. Zakrecam grzejnik, wyjde na min a jak wroce znow to samo. Tlumacze ze on ma problemy z oddychaniem, nie przegadasz dziecko musi miec cieplo i koniec. Tz powiedzial, ze kupuje termometr i bedzie spokoj
Stary 2015-03-03, 07:53   #617
dusiolka
Zakorzenienie

Widzę ze tez nie macie sił na mamuśki. Jak ja slysze tekst "bo ja sie swojej mamy słuchałam " to nóż w kieszeni sie otwiera. Albo cos tz robił w szpitalu z Mała to oczywiscie "to złe,to nie tak" albo ze zaraz jej cos zrobi dziwie sie ze nic nie odp swojej teściowej bo ja napewno bym naskoczyła :d nie kapuja nasze mamy i teściowe ze nie musimy robic tego co one robiły..czy to takie trudne ?!
Stary 2015-03-03, 07:55   #618
czarnadamaxd
Rozeznanie

Ja to jeszcze ja, ale jak tz cos robi z malym to dopiero sie wtedy zaczyna pouczanie jego mamy raz ja z domu prawie wyrzucil
Stary 2015-03-03, 07:57   #619
bajlaga
Zadomowienie

Witam sie dalej w podlym nastroju. A co to za pogoda?! Deszcz, snieg?!
Ktoras pytala o krwawienie po antu, masakraaaa, mi przeszlo kilka dni temu. A jak ja sie dziwnie czuje...

W ogole jak ja sie balam w nocy, brrr...burza, wiatr, Tz w pracy...jakas taka lekliwa jestem..

Nie mam pojecia dlaczego karmienie piersia oznacza "jestes super mama"...no kurde, tyle przezylismy, by karmic natiralnie, ale nie wyszlo no i co, mam sie isc pochlastac, bom taka zla? U Tz to mam wrazenie, ze mnie obgaduja po katach, ze jak tak mozna, co za matka... A w dupie to mam.

Czarna bedzie dobrze z Hubciem, jescie wszyscy bardzo dzielni zdrowia dla Hubcia

a gdyby moj chlop tez zrozumial co mnie wkurza to by bylo pieknie...musialby uslyszec to, co Twoj

Justyna kurde, moja mama tez by tylko Mlodego nosila i pyta sie go: no czemu placzeesz, haha, jakby mogl to by zapewne ladnie babci odpowiedzial... .

A jaka Wy wode dajecie? Przegotowana z kranu, jakas zrodlana? A na jakiej posilki robicie?
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 07:58   #620
ewka1368
Zakorzenienie

czarna u nas tez ok z brzuszkiem
zapomnialam napisac duzo zdrowka dla Hubcia i sily dla Was

moja mamcia w sumie rzadko widzi wnuczke ale chyba jeszcze ani raz jej uwagi nie zwracalam
ale T szaleje
tz zawsze do niej"Ty juz swoje dzieci wychowałaś" i daje spokoj

albo gada do mnie np "a mi sie wydaje ze jej zimno" a ja "moze"(jesli twierdze ze jej nie zimno) i siedze dalej
Stary 2015-03-03, 08:01   #621
czarnadamaxd
Rozeznanie

Wszyscy mi mowili, ze po porodzie nie bedzie mnie bolal brzuch podczas @. A tu juz 4 dzien boli a wczesniej bolal gora 2 dni :/
Stary 2015-03-03, 08:03   #622
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to jeszcze ja, ale jak tz cos robi z malym to dopiero sie wtedy zaczyna pouczanie jego mamy raz ja z domu prawie wyrzucil
łoł

Cytat:
Witam sie dalej w podlym nastroju. A co to za pogoda?! Deszcz, snieg?!

A jaka Wy wode dajecie? Przegotowana z kranu, jakas zrodlana? A na jakiej posilki robicie?
nie smutaj
ja z kranu przegotowana
Stary 2015-03-03, 08:12   #623
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość

Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
Ja tez, kontaktuje sie z moją matką raz na ruski rok, I to jak muszę, ale odpowiedzieć na pytanie "czy karmisz piersią" musi paść, nawet moj tata o to pyta
Ostatnio sie ich obojga zapytałam, czy ten terror to jakas zmowa I czy jak bym karmila butelką to czy nadal bym sie mogła matką nadal nazywać.

O co chodzi z ta glukozà? Pamiętam jak t przyjechała do "pomocy" to mi dziecko chciała tym poić, ale po co

czarnadamaxd ty jesteś kobieta - stal, ja w twojej sytuacji chyba bym miała ataki paniki średnio co godzinę

hmmm dobra wklejam, nie umiałam sie tak ustawić do zdjęcia, ale tu mój brzuch po dwóch porodach, troche wisi pod pepkiem ale pracuje nad tym razem z koleżanką Mel B I do lata obiecała mi się wyrobić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150303_080407.jpg (101,2 KB, 35 załadowań)
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 08:15   #624
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dusiolka jest taki zestaw 72el za 30zl wiec ten chyba weźmiemy.

Bajlaga czemu dziwnie się czujesz? Po tych tabsach? Ja dopiero dziś idę bo mi wizytę przesuneli i się zastanawiam jakie wziąć eh...
Stary 2015-03-03, 08:18   #625
dusiolka
Zakorzenienie

Katerina ja sie pytam : gdzie Ci cos zwisa?:d serio Ty chyba zwisu nie widZialas :d piękny brzuch razem z Justyna wymiatacie ;d a i jeszcze Czarna do Was dołączyć moze zapewne.
Ja tez Czarna podziwiam za opanowanie !

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

A jest ktos to tabsow nie bierze i miał tylko małe plamienia ?
Stary 2015-03-03, 08:19   #626
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
łoł

nie smutaj
ja z kranu przegotowana
Nie wiem czy mi odbija po tych tabsach czy po prostu jestem jakas okropna i zafochana jak to Tz mowi...
Ja wlasnie tez z kranu i tutaj zapewne tez od niektorych moge uslyszec, ze jak tooooo tak haha

a moj synus lezy w lozeczku i smieje sie do zwierzatek z karuzeli

A Wasze dzieci tez sie tak wierca okropnie jak spia? On spi i sie co chwile obraca, ze budzi sie czasem w poprzek lozeczka. Dzis spal ze mna to go co chwile poprawialam, bo ladowal na mnie heh
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:25   #627
smerfetka2808
Zakorzenienie

A co do teściów to mój teśc twierdzi ze malemu cały czas jesteśmy zimno bo ma zimne rączki a wrr..

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Bajlaga mój to wędruje po łóżeczku! Pięknie go położe to budzi się e poprzek x nóżkami między szczebelkami
Stary 2015-03-03, 08:28   #628
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Katerina ja sie pytam : gdzie Ci cos zwisa?:d serio Ty chyba zwisu nie widZialas :d piękny brzuch razem z Justyna wymiatacie ;d a i jeszcze Czarna do Was dołączyć moze zapewne.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

ja mialam miesiac tenu dzien moze dwa lekkie plamienie
wczoraj gin powiedzial ze krew sie juz zbiera i niedlugo bedzie @

Cytat:
Nie wiem czy mi odbija po tych tabsach czy po prostu jestem jakas okropna i zafochana jak to Tz mowi...
Ja wlasnie tez z kranu i tutaj zapewne tez od niektorych moge uslyszec, ze jak tooooo tak haha

a moj synus lezy w lozeczku i smieje sie do zwierzatek z karuzeli

A Wasze dzieci tez sie tak wierca okropnie jak spia? On spi i sie co chwile obraca, ze budzi sie czasem w poprzek lozeczka. Dzis spal ze mna to go co chwile poprawialam, bo ladowal na mnie heh
no przeciez jestesmy zlymi matkami:diabele k:

moja sie bardzo nie wierci ale strasznie kopie!!
nogi to jj dzien i noc "pracuja"

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
A co do teściów to mój teśc twierdzi ze malemu cały czas jesteśmy zimno bo ma zimne rączki a wrr..
oo to M by musialo caly czas byc zimno bo nom stop ma rece zimne
Stary 2015-03-03, 08:28   #629
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:

Bez przesady do ideału mi ze 4 msce treningów brakuje, ale się zrobi.
Na szczęście nie mam rozstępów.
Ja nie biorę tabsow a @ (lub coś w tym stylu) od tygodnia
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:33   #630
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Dusiolka jest taki zestaw 72el za 30zl wiec ten chyba weźmiemy.

Bajlaga czemu dziwnie się czujesz? Po tych tabsach? Ja dopiero dziś idę bo mi wizytę przesuneli i się zastanawiam jakie wziąć eh...
Ja się dobrze czuję przy tabletkach, ale wiadomo że może być różnie.
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości