|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
SugarbabyLove ty zdrajco... jesteś na liście wrzesniowych mam
ogarniasz dwa wątki na raz????
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Lecicie jak burza !
Mnie TŻ zabrał do Katowic do IKEI, jedziemy pooglądać meble ktore wybrałam przez internet (w przyszły weekend remontujemy)... Jak bedzie ok to w piatek sie wszystko pokupi i bedzie Dopiero wyjechaliśmy a juz taka głodna jestem
|
#2464 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no powiem Ci,że masz wesoło w nocy ![]() Mi dziś dla odmiany śniły się jakieś zboczeństwa ,aż wstyd się przyznać ![]() Cytat:
A może to skurcz z braku magnezu?(tak dywaguje sobie)Cytat:
A nie możesz iść tak wiesz..z marszu? Twój lekarz jest dzisiaj? Cytat:
Cytat:
![]() U mnie tylko pranie schnie i kuchnia posprzątana. Zaraz muszę się zbierać na zakupy jakieś. Na obiad dziś pulpety w sosie koperkowym ,ziemniaczki i marchewka z groszkiem . Zrobiłam też na deser galaertke z musem truskawkowym,bo Mały uwielbia.Cytat:
aż muszę kupić !Szybkiego dnia w pracy Cytat:
Cytat:
Cytat:
(potem zagryzłam bułą z nutellą) Cytat:
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||||||||||
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dadzą sobie doskonale radę...---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- oooo a możesz zobaczyć po ile wanienki sa??? Tam są takie w prostokącie bardziej niemowlęce...
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idzie wiosna, może idź zetnij, fajna odmiana, poczujesz się nowonarodzona I włosy szybciej schną ![]() Cytat:
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
wątpię... zapytać możesz...Tortury to przy tym pesteczka
![]() wyobrax sobie że nie masz rozwarcia... czyli tak jak w tej chwili. Rozchylasz nogi i ktoś ci wkłada tam całą dłoń.... Tak całą, najpierw 3 palce, potem 4 i rozszerza aż się dłoń zmieści... i potem na chama kręci dłonią w lewo i prawo... Miłe???
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
pewnie tak, no ale ja już taka jestem
![]() jestem jakaś przewrażliwiona czy dadzą radę i w ogóle . ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie ma rozwarcie to też masaż robią. Ale nie przy porodzie który trwa godzinę i wszystko szybko idzie.
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Uff nadrobiłam. Gratuluję nowej panny na wątku ![]() Wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich , ale tyle tego było, że uznałam, iż nie ma sensu . Mąż dzisiaj wyjechał, to będę wolniejsza i więcej pisała ![]() Smutno mi
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2472 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie boli przy chodzeniu i gwałtownej zmianie pozycji od miesiąca chyba. Cytat:
Jeden wątek jej mało ![]() Cytat:
na pocieszenie, marne bo marne ale jest
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jak mocniej bolał i uczucie kłucia w jajnikach tak jakby miałam od razu dostałam coś na podtrzymanie ciąży... W pierwszej ciąży tak miałam w 1 trymestrze na początku. Teraz tylko jakby kuły mnie jajniki, przy szybszych ,,zrywach,, przy wstawaniu czasem jak ukuło to kucłam z wrażenia , dostałam luteinę dopochwowo.. i przeszło... Uważam ze warto zgłaszać lekarzowi takie rzeczy... Koleżanka z pracy miała takie ukłucia w 2 trymestrze już też i zbagatelizowała... dzieciątko niestety stracila... Wole dmuchać na zimne...
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam się stresować...
Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-03-03 o 12:13 |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie naciąganie brzucha to normalne, skóra się rozchodzi, macica tez się rozciąga... Myslę że nie masz czym się stresować....
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zonk, juz wyszłam. Zobaczyłam prawie wszystko co chciałam, poczułam zapach z restauracji i... Wylądowałam w toalecie. I juz zamiaru wracać nie mam... Ehhh...
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja na obiad mam obwarzanka
Nie gotuję dzisiaj, bo jak tż wróci z pracy to jedziemy do dentysty Cytat:
Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Roxana - ok, nic się nie dzieje... tak przy okazji miało być ale specjalnie sie nie wracaj co ty... Zwłaszcza że złe samopoczucie
Info dot asienka_182 zamieściłam w Klubie. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
Do lipca będzie tylko dwa razy w domu po 3 dni ![]() Teraz na święta i póżniej może w połowie maja. Następnie powrót do domu początek lipca. Co do obiadku, to ja wczoraj stałam większość dnia przy garach i gotowałam jedzenie mężowi na wyjazd, więc mam po uszy zapachów z kuchni. Zostawiłam co nie co i mam na 3 dni obiady. Na pocieszenie poszłam do lumpka i kupiłam dzidziusiowi 15 ubranek za 15 zł . Takie zakupy to ja lubię Co najlepsze wszystkie różowe i dziewczęce. Gorzej jak na połówkowym wyjdzie, że chłopak ![]() Jess dowiedz się co to może być u lekarza, bo mam coś podobnego jak Ty.
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2482 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie.
Ja od soboty wszystko zwracam co zjem.Już nie wiem co robić.Czy można brać coś na rozwolnienie w ciąży?Dziś na obiad w związku z tym ryż z jabłkami
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
Witaj w klubie, też już konczymy remont i w przyszłym tyg sprzątanie , skręcanie mebli i układanie wszystkiego po szafach..oj bedzie roboty..Też muszę skoczyc do ikei w Katowicach z resztą(bo tam mam najbliżej)i pokupować drobiazgi..
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
pójdziemy na kawusię
|
|
#2486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze nie wiem dokładnie..Muszę najpierw ogarnąć nowe mieszkanie i spisać brakujące rzeczy.Może to byc nawet koniec marca:/ Ale dobra opcja z kawką ktos jeszcze chętny?Ja mam z 50km.. |
|
|
|
|
#2487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszesz o ryżu na mleku z jabłuszkiem gotowanym ? Mam na to smaka już parę ładnych dni . Trzeba będzie w końcu zrobić. U mnie to kotleciska pod każda postacią, bo mąż i synek tylko to by jedli blee. Cytat:
A Ty masz sporo tych różowych ubranek ? Bo ja praktycznie wszystkie Jutro mamy wizyty, ale ja nie mam usg, więc zbyt dużo u mnie to nie wniesie, że idę do lekarza. Ambiwalentna ciekawe czy u Ciebie na pewno ten chłopak będzie A ja mówię, że dziewuszka, a co !
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-03-03 o 13:13 |
||
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kotlety mielone, ziemniaki i dwie surówki z czerwonej i białej kapusty
Dzień dobry synek śpi wiec mam dwie godzinki laby widzę ze nie tylko ja urządzam mieszkanie, mnie coś naszło na zmiany i całkiem zmieniamy wystrój salonu, kupujemy nowe meble, trochę poprawie wygląd parapetów i dodam trochę życia w to mieszkanie bo już mnie dobija jak będzie juz po to dodam może jakieś zdjęcia porównawcze do klubu
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Ms Lullaby tak w ogóle to przypominasz mi jedną dziewczynę z UK. Nie masz przypadkiem siostry o imieniu Monika ?
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Oczywiście goniłam ją a jak zlapałam to zaczela mnie bić i trochę poobijałam bosh aż muszę sprawdzić w senniku
no powiem Ci,że masz wesoło w nocy
jak śpię na na prawym boku to łapie mnie taki skurcz czy co , że aż się ruszyć nie mogę. W życiu czegoś takiego nie miałam jak rozmasuję to lepiej ale dzisiaj budziło mnie 3 razy w dzień mnie nic takiego nie łapie..
A może to skurcz z braku magnezu?(tak dywaguje sobie)
Miałyście może twardnienie brzucha? Wczoraj to się zdarzyło po raz drugi w ciągu ostatnich kilku dni... Takie uczucie jakby mi skóry brakowało na brzuchu. Do tego duży wzdęty brzuch i ból podbrzusza. W nocy nawet było mi się ciężko z boku na bok przewrócić, ponieważ czułam jakbym miała tam wszystko napięte i bolesne. Coś jakby mi się tak mocno sikać chciało, że się aż ruszyć nie można. Myślałam, że to może ma związek z zaparciami, które mnie okropnie męczą ostatnio, ale oczywiście rano poczytałam w necie i jestem przerażona

na pocieszenie, marne bo marne ale jest