Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-03, 11:31   #2461
Sandrusia91
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
A co takie długie ma? Moja ma do pasa, i tatuś robi kucyki jak potrafi... A dwie lewe ręce ma do fryzur... więc to nie takie trudne znowu. Da radę.
takie jak u twojej, no wiesz.. pewnie da radę, ale ja już taka przyzwyczajona że ona cały czas ze mną , że będę tylko myśleć co ona robi i wgl

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 11:34   #2462
majka242007
Zakorzenienie

SugarbabyLove ty zdrajco... jesteś na liście wrzesniowych mam ogarniasz dwa wątki na raz????
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 11:34   #2463
roxana_lu
Zakorzenienie

Lecicie jak burza !
Mnie TŻ zabrał do Katowic do IKEI, jedziemy pooglądać meble ktore wybrałam przez internet (w przyszły weekend remontujemy)... Jak bedzie ok to w piatek sie wszystko pokupi i bedzie

Dopiero wyjechaliśmy a juz taka głodna jestem a gdzie tam obiad !

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 11:35   #2464
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
ja dziś miałam dwa sny.. Pierwszy oczywiście,że na usg wyszedł synek i zrobiłam awanturę gince,że ma byc dziewczynka
drugi ,że poszlam już w byłej pracy siku, wracam a tam młoda zchyba z 13 lat dziewczyna ucieka przede mną bo ukradła 30 tyś Oczywiście goniłam ją a jak zlapałam to zaczela mnie bić i trochę poobijałam bosh aż muszę sprawdzić w senniku
no powiem Ci,że masz wesoło w nocy
Mi dziś dla odmiany śniły się jakieś zboczeństwa ,aż wstyd się przyznać
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Boże, nie mogę sobie dać drugą noc z rzędu z bólem jakimś dziwnym w prawym boku pleców jak śpię na na prawym boku to łapie mnie taki skurcz czy co , że aż się ruszyć nie mogę. W życiu czegoś takiego nie miałam jak rozmasuję to lepiej ale dzisiaj budziło mnie 3 razy w dzień mnie nic takiego nie łapie..
wiesz co,a może dzieć uciska Ci gdzieś? jak ja miałam takie bole w jednym pośladku ciągnące się do uda to lekarz stwierdził,że to normalne. Choć nie powiem,żeby przyjemne było A może to skurcz z braku magnezu?(tak dywaguje sobie)
Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Nie spałam pół nocy Miałyście może twardnienie brzucha? Wczoraj to się zdarzyło po raz drugi w ciągu ostatnich kilku dni... Takie uczucie jakby mi skóry brakowało na brzuchu. Do tego duży wzdęty brzuch i ból podbrzusza. W nocy nawet było mi się ciężko z boku na bok przewrócić, ponieważ czułam jakbym miała tam wszystko napięte i bolesne. Coś jakby mi się tak mocno sikać chciało, że się aż ruszyć nie można. Myślałam, że to może ma związek z zaparciami, które mnie okropnie męczą ostatnio, ale oczywiście rano poczytałam w necie i jestem przerażona Wizytę mam za tydzień dopiero i tak myślę, żeby dzisiaj zadzwonić i umówić się jak najszybciej.
nie miałam ,więc nie pomoge. Jednak do lekarza chyba warto się w takiej sytuacji wybrać i skonsultować. Lepiej raz więcej pójść i usłyszeć,że to normalne niż potem tj pisałaś pluć sobie w brode..
A nie możesz iść tak wiesz..z marszu? Twój lekarz jest dzisiaj?

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Jestem mamusią wrześniową 2015 i podczytuję sobie tak wasz wątek od pewnego czasu, bo wydaje mi się że urodzę wcześniej i widzę, że trochę mam tu jest które mieszkają w Niemczech
Jak chcecie to służę pomocą jeśli nie wiecie jakie pieniądze się wam tu należą itd urodziłam już tutaj jedno dziecko i powiem szczerze, że w pierwszej ciąży sporo nam przeleciało, bo nie wiedzieliśmy o niektórych rzeczach, ale przez ten okres bardzo dużo się dowiedziałam i jak coś to mogę służyć poradą

Pozdrawiam
oo dzien dobry!
Cytat:
Witam i ja

Po śniadanku już Bułka słodka z kruszonką... Cos ostatnio wzięło mnie na byłki słodkie a nigdy ich nie lubiłam...

Co dziś na obiad??? Bo my oczywiście pieczonki które miały być na 2 dni zjedliśmy

Ja już zrobiłam ogórkową a na drugie makaron kokardki w sosie owocowym... z malinami, czarnymi porzeczkami, wiśniami i truskawkami...Już mam dość mięsa...
o to jesteś dobrze zorganizowana
U mnie tylko pranie schnie i kuchnia posprzątana. Zaraz muszę się zbierać na zakupy jakieś.
Na obiad dziś pulpety w sosie koperkowym ,ziemniaczki i marchewka z groszkiem. Zrobiłam też na deser galaertke z musem truskawkowym,bo Mały uwielbia.
Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

A u mnie wiosna, słońce świeci tylko co z tego jak ja siedzę w pracy.

Mnie wczoraj naleciało na ser mozzarella z pomidorem i bułką zjadłam to na obiad i na kolację i dzisiaj na drugie śniadanie i jeszcze bym jadła.

A tak wogóle to JA CHCĘ SIERPIEŃ !!!
oo ja zapomniałam już jakie to smaczne aż muszę kupić !
Szybkiego dnia w pracy
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Ja piłam ten syrop na początku ciąży i nic mi nie pomógł wyleczyłam się activią, waflami ryżowymi z błonnikiem i kiwi
a widzisz ja osobiście nie testowałam,ale właśnie to z opinii koleżanki i jej znajomej. Dzieciaki miały duże problemy z zaparciami. Pewnie to też tak,że na każdego działa co innego. Wszędzie się trąbi,że np.suszone śliwki pomagają,a na mnie działają wręcz odwrotnie...
Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Oj do łososia to ja robie najróżniejsze sosy... Cytrynowy, malinowy, koperkowy albo pieprzowy
I nie zawijam w folie łososia - pieke go w niskiej temperaturze o wiele dłużej niż normalnie wtedy jest soczysty i cudowny
oo a mogę Cię prosić o dokładniejszy przepis na prv? ile czego i jak długo do tego pieca na jaką temp. Przepisy na sosy też chętnie przygarne
Cytat:

dziewczyny jak myslicie bardzo zgrzeszę jak zjem już obiad??? chociaż zupę???
taka głodna już jestem....
Wczoraj tak okropnie wieczorem wymiotowałam pewnie od obżarstwa tak wpiep**ałam cały dzień...
nie pytaj,bo ja na sniadanie zjadlam kalafiorowa więc jedz do woli!
(potem zagryzłam bułą z nutellą)
Cytat:
Nie wiem... ale wiem że meeeegaaaaa boli... kuźde jak to boli....
Jak mi pani ordynator masowała raz szyjkę, wredna , stara, to bolalo najbardziej... dostała kopa na klate to potem mnie we dwie trzymały a trzecia masowała
proszę Cię to brzmi jak jakaś tortura...Można nie wyrazić na to zgody?
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 11:37   #2465
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
takie jak u twojej, no wiesz.. pewnie da radę, ale ja już taka przyzwyczajona że ona cały czas ze mną , że będę tylko myśleć co ona robi i wgl
myślę że przesadzasz dadzą sobie doskonale radę...

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Lecicie jak burza !
Mnie TŻ zabrał do Katowic do IKEI, jedziemy pooglądać meble ktore wybrałam przez internet (w przyszły weekend remontujemy)... Jak bedzie ok to w piatek sie wszystko pokupi i bedzie

oooo a możesz zobaczyć po ile wanienki sa??? Tam są takie w prostokącie bardziej niemowlęce...
Stary 2015-03-03, 11:40   #2466
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
tak mnie korci ten fryzjer ale nie wiem czy ciac same koncowki czy wiecej?
z jednej strony mi zal, z drugiej potzrebuje odmiany..a im dluzej zwlekam tym bardziej zniszczenia ida w gore..
chyba musze sie z tym przespać
To zależy czy płaczesz po włosach czy nie... ja mam takie podejście, że nie ma co - odrosną

Idzie wiosna, może idź zetnij, fajna odmiana, poczujesz się nowonarodzona I włosy szybciej schną

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Śpieszy mi się do sierpnia bo bardzo źle się czuje w ciąży i mam jej dość. Dlatego tak odliczam
Jak my się rozumiemy
Stary 2015-03-03, 11:41   #2467
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość

proszę Cię to brzmi jak jakaś tortura...Można nie wyrazić na to zgody?
wątpię... zapytać możesz...Tortury to przy tym pesteczka
wyobrax sobie że nie masz rozwarcia... czyli tak jak w tej chwili. Rozchylasz nogi i ktoś ci wkłada tam całą dłoń.... Tak całą, najpierw 3 palce, potem 4 i rozszerza aż się dłoń zmieści... i potem na chama kręci dłonią w lewo i prawo...
Miłe???
Stary 2015-03-03, 11:44   #2468
Sandrusia91
Zadomowienie

Cytat:
pewnie tak, no ale ja już taka jestem
jestem jakaś przewrażliwiona czy dadzą radę i w ogóle .

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
wątpię... zapytać możesz...Tortury to przy tym pesteczka
wyobrax sobie że nie masz rozwarcia... czyli tak jak w tej chwili. Rozchylasz nogi i ktoś ci wkłada tam całą dłoń.... Tak całą, najpierw 3 palce, potem 4 i rozszerza aż się dłoń zmieści... i potem na chama kręci dłonią w lewo i prawo...
Miłe???
jak to dobrze, że ja już miałam rozwarcie

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 11:48   #2469
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie tak, no ale ja już taka jestem
jestem jakaś przewrażliwiona czy dadzą radę i w ogóle .

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

jak to dobrze, że ja już miałam rozwarcie
jak sie ma rozwarcie to też masaż robią. Ale nie przy porodzie który trwa godzinę i wszystko szybko idzie.
Stary 2015-03-03, 11:49   #2470
fiona27
Zakorzenienie

Hej

Uff nadrobiłam.

Gratuluję nowej panny na wątku

Wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich , ale tyle tego było, że uznałam, iż nie ma sensu .

Mąż dzisiaj wyjechał, to będę wolniejsza i więcej pisała
Smutno mi
Stary 2015-03-03, 11:56   #2471
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej

Uff nadrobiłam.

Wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich , ale tyle tego było, że uznałam, iż nie ma sensu .

Smutno mi
nie smutaj ... kiedy wróci? będziemy z tobą
Stary 2015-03-03, 11:58   #2472
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem... ale wiem że meeeegaaaaa boli... kuźde jak to boli....
Jak mi pani ordynator masowała raz szyjkę, wredna , stara, to bolalo najbardziej... dostała kopa na klate to potem mnie we dwie trzymały a trzecia masowała

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Witam sie wtorkowo
Jeszcze 4 dni i TŻet zjezdza do domu . juz na zawsze

Coś jest nie tak , od wczoraj mam taki dziwny tępy ból w pachwinach i w dole brzucha , nie kłuje ale tak boli dośc mocno .. nie wiem co to i troche sie stresuje . Dzidzię czuję caly czas wiec chyba wszystko ok ale stres jest

Ja na szczescie nie mam z tym problemu , ide siku wracam i śpię w ciagu minuty ..

Tym ktore nie wiedza co to zgaga zazdroszcze , ja mialam zawsze pare dni przed okresem i teraz tez mam , szczegolnie po gazowanym albo po jakimś ostrym typu sos czosnkowy .

A masa z szyjki na szczescie nie wiem co to . Jak rodzilam Młodego to nie mialam ale slyszalam ze boli cholernie wiec teraz tez nie chce

Idę Młodego usypiać

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Magdowe to tak jak mój chrześniak . Straszny niejadek miesa nie lubi , malo co je a wyniki zawsze ma książkowe
Myślę, że nie ma się co bólem stresować, jeśli oczywiście nie będzie się powtarzał. Może idź na drzemkę z małym

Cytat:
O przyszła gwiazda skoro świt o 11 stej
jak cię mocno boli to ty idź do lekarza co??? Lepiej dmuchać na zimne... Nie powinno podbrzusze boleć
Jak ma nie boleć podbrzusze skoro tam wszystko pracuje i się rozciąga?
Mnie boli przy chodzeniu i gwałtownej zmianie pozycji od miesiąca chyba.

Cytat:
SugarbabyLove ty zdrajco... jesteś na liście wrzesniowych mam ogarniasz dwa wątki na raz????
Też już ją wyczaiłam tam tydzień temu Jeden wątek jej mało

Cytat:
Hej

Uff nadrobiłam.

Smutno mi
na pocieszenie, marne bo marne ale jest
Stary 2015-03-03, 12:06   #2473
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość

Jak ma nie boleć podbrzusze skoro tam wszystko pracuje i się rozciąga?
Mnie boli przy chodzeniu i gwałtownej zmianie pozycji od miesiąca chyba.

no jakies lekkie pobolewania czy kłucia to wiadomo ok... ale jak mocno boli...
Mnie jak mocniej bolał i uczucie kłucia w jajnikach tak jakby miałam od razu dostałam coś na podtrzymanie ciąży... W pierwszej ciąży tak miałam w 1 trymestrze na początku. Teraz tylko jakby kuły mnie jajniki, przy szybszych ,,zrywach,, przy wstawaniu czasem jak ukuło to kucłam z wrażenia , dostałam luteinę dopochwowo.. i przeszło... Uważam ze warto zgłaszać lekarzowi takie rzeczy...
Koleżanka z pracy miała takie ukłucia w 2 trymestrze już też i zbagatelizowała... dzieciątko niestety stracila...
Wole dmuchać na zimne...
Stary 2015-03-03, 12:12   #2474
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
no jakies lekkie pobolewania czy kłucia to wiadomo ok... ale jak mocno boli...
Mnie jak mocniej bolał i uczucie kłucia w jajnikach tak jakby miałam od razu dostałam coś na podtrzymanie ciąży... W pierwszej ciąży tak miałam w 1 trymestrze na początku. Teraz tylko jakby kuły mnie jajniki, przy szybszych ,,zrywach,, przy wstawaniu czasem jak ukuło to kucłam z wrażenia , dostałam luteinę dopochwowo.. i przeszło... Uważam ze warto zgłaszać lekarzowi takie rzeczy...
Koleżanka z pracy miała takie ukłucia w 2 trymestrze już też i zbagatelizowała... dzieciątko niestety stracila...
Wole dmuchać na zimne...
Ja właśnie nie mam żadnego kłucia i mocnego bólu. Nie umiem jakoś tego opisać dokładnie. Mam to tylko tak jak pisałam przewracam się z boku na bok, albo jak chodzę, jak siedzę, leżę, stoję nic nie czuje. I to nie jest taki ból, że chciałabym brać np nospę. No kurde nie wiem jak to opisać. To jest takie jakby rozciąganie, ciągnięcie. Biorę luteinę od 5 tygodnia ciąży 2 razy dziennie. Zapytam o to oczywiście w piątek.

Zaczynam się stresować...

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2015-03-03 o 12:13
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 12:17   #2475
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie nie mam żadnego kłucia i mocnego bólu. Nie umiem jakoś tego opisać dokładnie. Mam to tylko tak jak pisałam przewracam się z boku na bok, albo jak chodzę, jak siedzę, leżę, stoję nic nie czuje. I to nie jest taki ból, że chciałabym brać np nospę. No kurde nie wiem jak to opisać. To jest takie jakby rozciąganie, ciągnięcie. Biorę luteinę od 5 tygodnia ciąży 2 razy dziennie. Zapytam o to oczywiście w piątek.

Zaczynam się stresować...
2 razy dziennie ??? Tak trochę dużo... Ja dwa razy dziennie brałam przez tydzień potem normalnie tylko na noc.... ale skoro lekarz tak ci kazał... brałam 2 tygodnie...
Takie naciąganie brzucha to normalne, skóra się rozchodzi, macica tez się rozciąga... Myslę że nie masz czym się stresować....
Stary 2015-03-03, 12:20   #2476
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

oooo a możesz zobaczyć po ile wanienki sa??? Tam są takie w prostokącie bardziej niemowlęce...

I zonk, juz wyszłam. Zobaczyłam prawie wszystko co chciałam, poczułam zapach z restauracji i... Wylądowałam w toalecie. I juz zamiaru wracać nie mam... Ehhh...

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 12:21   #2477
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Ja dziś frytki i schabowe mam hihi
a ja na obiad mam obwarzanka Nie gotuję dzisiaj, bo jak tż wróci z pracy to jedziemy do dentysty i może zjemy coś na mieście ale zrobiłam sobie kurczaka w zalewie oregano na jutro, żeby się zamarynował

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
mms hhaa chyba bym zabiła Pani dr za tę pepowinę. Wiem o czym mówisz z tym dłuzeniem się gdy nagle zrobiła pauze! Mi tak zrobiła w pierwszej ciązy z konczynami.. Mowiła tak: o jedna nozka.. tu druga.. tu raczka i ... oo tu druga!zrobiła taka pazue,że z moim M myslelismy ze nie ma ręki!! Pisz mi prosze ktory dokładnie tydzien to był jak mieliście te ostatie usg
16tc ( a jeśli chcesz już tak bardzo dokładnie, to 15t3d) a za tydzień jak będę, to już w 20tc, więc jeśli Uparciuszek posłucha mamusi i będzie chciał współpracować, to w końcu się dowiem

Cytat:
a widzisz ja osobiście nie testowałam,ale właśnie to z opinii koleżanki i jej znajomej. Dzieciaki miały duże problemy z zaparciami. Pewnie to też tak,że na każdego działa co innego. Wszędzie się trąbi,że np.suszone śliwki pomagają,a na mnie działają wręcz odwrotnie...
Wiesz co ja nie mówię, że ten syrop w ogóle nie pomaga, tylko, że mi nie pomógł I na pewno inaczej (pewnie szybciej) działa na dziecko niż na dorosłą osobę

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 12:22   #2478
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
2 razy dziennie ??? Tak trochę dużo... Ja dwa razy dziennie brałam przez tydzień potem normalnie tylko na noc.... ale skoro lekarz tak ci kazał... brałam 2 tygodnie...
Takie naciąganie brzucha to normalne, skóra się rozchodzi, macica tez się rozciąga... Myslę że nie masz czym się stresować....
tak bo ja poroniłam w sierpniu. Też tak myślę, ale mimo wszystko. W piątek zapytam.
Stary 2015-03-03, 12:44   #2479
majka242007
Zakorzenienie

Roxana - ok, nic się nie dzieje... tak przy okazji miało być ale specjalnie sie nie wracaj co ty... Zwłaszcza że złe samopoczucie

Info dot asienka_182 zamieściłam w Klubie.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
tak bo ja poroniłam w sierpniu. Też tak myślę, ale mimo wszystko. W piątek zapytam.
A no tak, przepraszam zapomniałam o tym...
Stary 2015-03-03, 12:53   #2480
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
nie smutaj ... kiedy wróci? będziemy z tobą
Cytat:

na pocieszenie, marne bo marne ale jest
Dzięki dziewczynki

Do lipca będzie tylko dwa razy w domu po 3 dni
Teraz na święta i póżniej może w połowie maja. Następnie powrót do domu początek lipca.

Co do obiadku, to ja wczoraj stałam większość dnia przy garach i gotowałam jedzenie mężowi na wyjazd, więc mam po uszy zapachów z kuchni. Zostawiłam co nie co i mam na 3 dni obiady.

Na pocieszenie poszłam do lumpka i kupiłam dzidziusiowi 15 ubranek za 15 zł . Takie zakupy to ja lubię Co najlepsze wszystkie różowe i dziewczęce. Gorzej jak na połówkowym wyjdzie, że chłopak

Jess dowiedz się co to może być u lekarza, bo mam coś podobnego jak Ty.
Stary 2015-03-03, 12:54   #2481
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co,a może dzieć uciska Ci gdzieś? jak ja miałam takie bole w jednym pośladku ciągnące się do uda to lekarz stwierdził,że to normalne. Choć nie powiem,żeby przyjemne było A może to skurcz z braku magnezu?(tak dywaguje sobie)
może i tak być bo w nogach też mnie łapią
Cytat:
Hej

Uff nadrobiłam.

Smutno mi
ech
Stary 2015-03-03, 12:55   #2482
Acka
Rozeznanie

Witajcie.
Ja od soboty wszystko zwracam co zjem.Już nie wiem co robić.Czy można brać coś na rozwolnienie w ciąży?Dziś na obiad w związku z tym ryż z jabłkami
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 12:57   #2483
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Na pocieszenie poszłam do lumpka i kupiłam dzidziusiowi 15 ubranek za 15 zł . Takie zakupy to ja lubię Co najlepsze wszystkie różowe i dziewczęce. Gorzej jak na połówkowym wyjdzie, że chłopak
no to pamiętasz , różowe w razie co będziemy zakładać na noc,żeby nikt nie widział
Stary 2015-03-03, 12:58   #2484
Acka
Rozeznanie

Cytat:
Lecicie jak burza !

Witaj w klubie, też już konczymy remont i w przyszłym tyg sprzątanie , skręcanie mebli i układanie wszystkiego po szafach..oj bedzie roboty..Też muszę skoczyc do ikei w Katowicach z resztą(bo tam mam najbliżej)i pokupować drobiazgi..
Stary 2015-03-03, 13:01   #2485
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Witajcie.
Ja od soboty wszystko zwracam co zjem.Już nie wiem co robić.Czy można brać coś na rozwolnienie w ciąży?Dziś na obiad w związku z tym ryż z jabłkami
coś można... ale nie pamiętam... w pierwszej ciąży miałam tzw jelitówkę. Wymioty i rozwolnienie. Dzwoniłam do lekarki coś właśnie kazała mi wziąć... Nie pamietam co to było... Ale nie przeszło i pojechałam do szpitala. Już odwodniona... Po 5 wizytach w wc... Podłączyli mnie pod kroplówke i tam na bank dawali węgiel

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Witaj w klubie, też już konczymy remont i w przyszłym tyg sprzątanie , skręcanie mebli i układanie wszystkiego po szafach..oj bedzie roboty..Też muszę skoczyc do ikei w Katowicach z resztą(bo tam mam najbliżej)i pokupować drobiazgi..
kiedy jedziesz? też podjadę, mam blisko pójdziemy na kawusię
Stary 2015-03-03, 13:10   #2486
Acka
Rozeznanie

Cytat:
coś można... ale nie pamiętam... w pierwszej ciąży miałam tzw jelitówkę. Wymioty i rozwolnienie. Dzwoniłam do lekarki coś właśnie kazała mi wziąć... Nie pamietam co to było... Ale nie przeszło i pojechałam do szpitala. Już odwodniona... Po 5 wizytach w wc... Podłączyli mnie pod kroplówke i tam na bank dawali węgiel

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

kiedy jedziesz? też podjadę, mam blisko pójdziemy na kawusię
jeszcze nie wiem dokładnie..Muszę najpierw ogarnąć nowe mieszkanie i spisać brakujące rzeczy.Może to byc nawet koniec marca:/ Ale dobra opcja z kawkąktos jeszcze chętny?
Ja mam z 50km..
Stary 2015-03-03, 13:11   #2487
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie.
Kurczę może zadzwoń do lekarza ?

Piszesz o ryżu na mleku z jabłuszkiem gotowanym ?
Mam na to smaka już parę ładnych dni . Trzeba będzie w końcu zrobić.

U mnie to kotleciska pod każda postacią, bo mąż i synek tylko to by jedli blee.
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
no to pamiętasz , różowe w razie co będziemy zakładać na noc,żeby nikt nie widział
Pamiętam, a sukieneczki też założę, a co tam

A Ty masz sporo tych różowych ubranek ? Bo ja praktycznie wszystkie

Jutro mamy wizyty, ale ja nie mam usg, więc zbyt dużo u mnie to nie wniesie, że idę do lekarza.

Ambiwalentna ciekawe czy u Ciebie na pewno ten chłopak będzie A ja mówię, że dziewuszka, a co !

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2015-03-03 o 13:13
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 13:14   #2488
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Ja dziś frytki i schabowe mam hihi
Ja dziś kotlety mielone, ziemniaki i dwie surówki z czerwonej i białej kapusty

Dzień dobry synek śpi wiec mam dwie godzinki laby widzę ze nie tylko ja urządzam mieszkanie, mnie coś naszło na zmiany i całkiem zmieniamy wystrój salonu, kupujemy nowe meble, trochę poprawie wygląd parapetów i dodam trochę życia w to mieszkanie bo już mnie dobija jak będzie juz po to dodam może jakieś zdjęcia porównawcze do klubu

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 13:27   #2489
fiona27
Zakorzenienie

Ms Lullaby tak w ogóle to przypominasz mi jedną dziewczynę z UK. Nie masz przypadkiem siostry o imieniu Monika ?
Stary 2015-03-03, 13:46   #2490
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ms Lullaby tak w ogóle to przypominasz mi jedną dziewczynę z UK. Nie masz przypadkiem siostry o imieniu Monika ?
Nie mam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości