|
|
#4321 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4322 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
para idealna Cytat:
, a które to jeszcze myślę, wstępnie wybrałam setkę i pięćdziesiątkę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobry kulinarnie: gotuję zupę pomidorową na pikantnie, podam z kaszą jaglaną aaaa zioberka w coli dla mnie lipa, wolę swoje w miodzie i imbirze
|
|
|
#4323 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chociaż teraz u mnie wielkie słońce i powrót wiosny chyba się utopię po drodze z pracy w tych resztkach śniegu
|
||||
|
|
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
1. serio, serio
2. no nie podeszły mi, wolę takie podsuszone/grillowane, a te tuste i uduszone były, ale następnym razem zrobię po swojemu, znaczy najpierw obgotuję Cytat:
u nas napadało, stopniało, znowu napadało i właśnie topnieje gdzie sens, gdzie logika---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-03-03 o 15:23 |
||
|
|
|
#4326 | |
|
BAN stały
|
Mnie by się budka/i lęgowa dla ptaków marzyła, ale z moimi dwoma krwiożerczymi futrami musiałbym ją na dachu postawić chyba
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no cóż, kto pierdołą się urodził, ten pierdołą umrze
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4328 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.
|
|
|
#4330 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4331 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad pierwszej kawy, zimnej
![]() niech ten dolar spadnie, bo chcę zamówić sobie torbę ze spluwą na dzień kobiet ![]() Cytat:
nie zluszczasz się jeszcze? ![]() to zależy na co i na jaką cerę co skóra to obyczaj glikol ma chyba najmniejsze cząsteczki i bardziej przenika i głębiej imho jego działanie jest zbliżone do retinoidów mlekol raczej bardziej powierzchniowo salicyl jeszcze inaczej migdał i acnederm u mnie tylko podrażniały i uwrażliwiały ale bez pozytywnych efektów z retinoidów miałam diacneal (retinaldehyd 0,1% + kwas glikolowy 6%) i izotziaję (izotretynoina), ale rozważałam retin A lub zorac zamiast glikolu tej zimy ![]() http://kosmetologia.com.pl/biznes-i-...ksykwasow.html ![]() Cytat:
|
|
#4332 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4333 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wystawiam na all ciuchy po małej i jedna laska licytuje 2 rzeczy.4dzs mi pisze ze jesli ktos ją przebije i nie wylicytuje obu to jednej nie kupi...
no i nie wiem jak mam na to zareagowac? wiadomo ze nie zmusze jej zeby zaplaciła, ja zawsze w takich sytuacjach pokornie płąciłam i kupowałam 1 rzecz bo mi sie wtdawało ze tak należy...
|
|
#4334 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ludzie są dziwni i mnie osłabiają ![]() --- Kot nienawidzi czułości |
|
|
|
|
#4335 |
|
Nindżopesz
|
Allegro w ogóle zrobiło się (zawsze było?) dziwne. Ode mnie jakaś laska kupiła ciuch (AllSaints za 40 zeta więc grosze) i wpłaca to już ponad tydzień. Jakąś łaskę mi chyba robi, jutro jej znowu przypomnę o zapłacie a jak jej nie stać to negatyw i niech spada.
|
|
|
|
#4336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, przecież można napisać @ jak ludż przed licytacją i spytać, czy jest możliwa taka opcja/czy się sprzedający zgadza, a jak nie to sobie odpuścić wogole.... Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi wyszło sportowcem Tiaa , hmm, choć opis się w sumie zgadza
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4338 | |||||
|
Panaroja
|
macham znad zajmowanej krtani
znaczy nie ja zajmuję tylko mnie coś zajmuje i tracę głos jedząc antybiotyk ![]() Cytat:
![]() 2.niii , hardkorę nie jestę , po prostu nie mam silnego odruchu zwrotnego więc mi rypka . Cytat:
2.średnia długość życia się wydłuża , osiemdziesiątka to dopiero początek Cytat:
2.no i Marianowicza do spółki . Też uważam że to jakiś gender , miś po polsku zawsze jest męskiego rodzaju , nawet Colargol ![]() 3. a ja nie trawię ![]() ja na Puchatku się chowałam i koziołku Matołku Cytat:
![]() 2. u mnie wszystko stopniało już dwa razy ![]() Cytat:
mnie też wyszło ale się nie zgadza ![]() ciekawe czy jutro z siebie głos wydobędę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja też + Pippi, ale Dzieci z B. mi ciut zbrzydły, albowiem didka ma swego czasu słuchała audiobooka na okrągło ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4340 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ktoś Cię w jednej dłoni za nogi utrzyma? Si Seniora Cytat:
A tak w ogóle to się wychowałem na książce "Bajarka opowiada" (o takiej ło), no i serii "Poczytaj mi mamo" Cytat:
|
|||
|
|
|
#4341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad 2 u mnie też ![]() Cytat:
![]() takie zastępstwo dla audiobooka których wtedy nie było
|
|||||
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Skąd? Siostrzeniec audiobooka katował? ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4343 | |
|
BAN stały
|
Nie wyłapałem tej zawoalowanej metafory
![]() Cytat:
Teraz większość bajek na CN też znam, ciągle te same puszczajo
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję. Może nie jedz go? Tzn sama wiesz lepiej of kors ale często piszesz znad antybiora a dziady nie odpuszczają Miałam kiedyś bezgłosie, i to był wir samomijający. 2. ![]() 3. Booosoz, ale one są takie kanciaste jakby ciosane w kamieniu Kocham kminek! Nie w perfumach, w jedzeniu ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Red -jak tam zdrówko? puchnięcia? badania ? Ostatnio słyszałam w radiu że pylą jakieś drzewa (wtf? w lutym se myślę) ale to zapewne prawda może uczulają? Oby to jednak coś jednorazowego |
|
|
|
|
#4346 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam oglądać srpski film i nie wiem czy pójście spać jest dobrym pomysłem
![]() film zryty, ale tyle się naczytałam wcześniej jak bardzo, że myślałam, że będzie mocniejszy
|
#4348 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i obrzydliwy i brutalny
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znad soku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

, a które to jeszcze myślę, wstępnie wybrałam setkę i pięćdziesiątkę 

z powodu babka cytrynowa i placek ze śliwkami 

Współczuję. Może nie jedz go? Tzn sama wiesz lepiej of kors
jakby ciosane w kamieniu