|
|
#2371 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2015 część I
Ślicznota
Cytat:
Mój gin ostatnio jak byłam tez mial mi dac liste badan do zrobienia, zapisal mnie na wizyte za 3tyg i w miedzyczasie zadalam mu jeszcze tyle pytan ze finalnie zapomnial i on i ja o tym Ale to kit, zadzwonie do niego tydzien przed wizyta i mi moze poda przez tel. Cytat:
Świnki są kochane, miałam w życiu dwie i teraz mam trzecią... od niecałego miesiąca Jakoś wziełam ją kilka dni przed potwierdzeniem że jestem w ciąży, na instynkt macierzyński mi już chyba wtedy padło bo zobaczyłam ją w ogłoszeniu i się zakochałam Dziewczyny, dzieki za zaproszenie do klubu, ogarne sie po pracy i polece zameldowac
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam 153. o nie wiedziałam o tym ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- mala zobacz na to : http://joemonster.org/phorum/read.php?f=18&t=548101 |
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, a najgorsza frytura w której się piecze dlatego nigdy nie jem w McDonaldzie nic oprócz lodów, ale tak mi się chce. Chyba nic się nie stanie jak zjem parę frytek, bo coś mam straszną ochotę, a nie chce całego domu zasmradzać żeby sama piec, bo mi później niedobrze od tego zapachu
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj w domu robilam ale też mnie zapach dobijał. Uwielbiam frytki z maca! Mnie się lodów przez was zachciało. Coś tam mam chyba w lodówce
mniaaam
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys robili eksperymenty z hamburgerami z różnych sieci. Ogólnie najlepiej wypadło KFC. Ponoć te kurczaki z KFC to lepsze niż to co my jemy na co dzień, bo mają bardzo wygórowane wymagania od hodowców kuraków
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- A mi odbiło na punkcie właśnie tych lodów z McDonaldsa. NA początku ciąży cały czas miałam ochotę na Algidę orzechy włoskie, a teraz na te
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie swoje zrobione przyprawione chrupiace mmm ...---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Dziewczyny nic o zachciankach nie mowcie, bo az wstyd mi sie przyznawac do tych zupek chinskich. Niby z knoora sa bez konserwantow, najgorszy chyba vifon. |
|
|
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
W sumie tak jak przypuszczałam kręci się to w okolicach rozdrażnienia. Nie myślałam jedynie, że hałas może wywołać poród albo być przyczyną zmniejszenia masy dziecka. No nic. Trzeba siąść na tyłku, może innym razem poślinie się do zagranicznych gwiazd xD
|
|
#2379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po 2 już od kilku osób słyszałam, że znaleźli w środku wingsów pióro.. ![]() Cytat:
ale mam resztkę algidy śmietankowo czekoladowej i chyba ją pochłonę ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez ostatnie 2h w pracy juz normalnie czulam je w ustach Wgl powrocil mi troche apetyt po tych mdlosciach, ale za to przeszlo mi na jelita - mam w brzuchu II wojne swiatowa + w kibelku bombardowania godne trzeciej Cytat:
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Amelie szkoda, ze oddałas swinki, ja moje zostawiam, chyba ze naprawde juz nie dam sobie rady sie nimi zajac. Nie mialam bym serca je oddac, za dlugo są ze mna
![]() mala Ja mam tuz przy pracy i Mdonalda i KFC i jak mi zapachnialo jak wyszlam, ze az mi checi narobili , ale sie nie skusiłam. Jadam takie zarcie baaaaardzo rzadko. Lody mam w zamrazarce wiec chyba sobie zjemy razem z TZ-tem. Ma mi kupic cos dobrego jak bedzie w sklepie po pracy Dzisiaj zrobilam test ciazowy, kupilam 30 takich patyczkow na ebayu juz w styczniu. Dwie grube krechy jak milo sie patrzy
|
|
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
Malinowa , w artykule było podane, że wszystko rozpoczyna się w 23 tygodniu ciąży kiedy to kształtują się wszystkie te słuchowe cudeńka.
Ja to wybitnie mądra jestem bo sobie wymyśliłam, że w 8 miesiącu chce na koncert. W sumie trybuny zawsze daleko są i można siedzieć, tylko nie wiem jak bardzo tam głośno jest. Jeśli jednak ma to wywołać poród to chyba jednak podziękuję i zadowole się relacją znajomych.
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj chłopak mi powiedział o koncercie Linkin Park w sierpniu, ale tez będę musiała zrezygnować.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
o nieeee okazało się, że siostra wczoraj je zjadła a mi się tak zachciałooooooooo
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2385 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak mnie to ostatnio dobija nasza bezpłatna służba zdrowia, przecież państwowy lekarz też ma płacone z NFZ nie siedzi tam dla naszej przyjemności, a stosunek do pacjenta poniżej wszelkiej krytyki. Płace niemałe składki zdrowotne a od kilku lat nie widziałam na oczy lekarza państwowego bo czas jaki trzeba odstać w kolejce, najpierw do rejestracji a później do lekarza, swoje też kosztuje. Cytat:
![]() Musze to z lekarzem skonsultować. |
||
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak rodzice zamiast na spacer w niedzielę po obiadku to mają wypad do galerii i napychają dzieci fast foodami? i wycieczka zamiast po świeżym powietrzu to po galerii i to dla niektórych sposób na spędzanie czasu z rodziną, bo w tygodniu do pracy a dzieci do szkół, żłobków itd i tez siedzą w czterech ścianach. Niestety znam takich rodziców. Dzieciaki zamiast na dwór to w domu przed bajkami albo grami siedzą. No nie wiem. Ja najmilej wspominam jak latałam na dworze jak byłam mała z kolezankami i kolegami. Bawiliśmy się najpierw w klasy, państwa i miasta śrubokrętem na ziemi, w gume sie grało, na skakance, podchody, chowanego, a teraz nie widać żeby dzieciaki się bawiły na dworze. Przynajmniej u mnie.
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mowie, zeby moja siorka siedziala caly czas z dzieciakiem, ale ona caly czas sie ugania za facetami XD |
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa a Twój narzeczony z Tobą mieszka? Tak pytam. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj
|
#2389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Małż się śmieje, że przed stadionem się przyczaje i jak zespół będzie szedł to boom ich z brzuszka i robimy porwanie xD
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to trwało chwilę, bo taką miał sytuację rodzinną. może z 2msc to były. źle się mieszka z rodzicami, mało swobody, każdy ma swoje nawyki. niczego nie wynajmowaliśmy bo z pracą było kiepsko, ja się kończę uczyć, a z jednej pensji byśmy nie dali rady. koniec czerwca się przenosimy do Niemiec. tzn on na początku (6.06 mamy wesele pod Lublinem) i wtedy on pojedzie a ja dojadę na koniec czerwca jak już będę po egzaminach, a on już będzie miał pracę. tam mamy 3pok mieszkanie od jego mamy, która się przeprowadza do domu swojego faceta, tam bardziej państwo pomaga więc lepiej nam będzie.
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugiej siostry(średniej) córeczki to ciągle na dworze z siostrą, a Danielka moja chrześnica to już sama pod blokiem i pełno kolezanek. Ona nie lubi siedzieć w domu, bo nie ma dostępu ciągle do kompa i tv wiec jej się nudzi i chce na dwór.
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Tez pamietam te czasy podworkowe
![]() Ach to bylo cos... Tez znam przypadek 12latka wazacego prawie 100kg, wiecznie jedzacego i siedzacego przed kompem. Z rodziny tz. Masakra. |
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Sami rodzice krzywdzą dzieci. Dzieciaki nie wiedzą co tracą siedząc ciągle w domu
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mialam ostatnio ochote na kubelek z kfc i zjadlam tylko jeden kawalek bo mnie zemdlilo
dzis mam ochote na lasagne ale juz pozno i zrobie jutro mniam mniam Jak bylismy ogladac mieszkanie to babka mowi ze swietna lokalizacja ja mowie ze nie bardzo same centrum glowna ulica klatka na parking pod bankiem... ja mowie ze moje dzieci raczej by sie na parkingu bawily a ona oj jakie dzieci sie teraz bawia na dworze :O no moje napewno beda dlatego zrobilam sobie dwojke tak szybko hehe aby nie marudzily ze nie maja sie z kim bawic
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
i mam lody
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko najwyrazniej dzieci tej pani siedza tylko w domu. Ja mam fajne podworko. Przed blokiem 2 place zabaw, blok obok tez i ogolnie 3 bloki sa tak ze nie trzeba przez ulice przechodzic i moga latac. Zaraz maly park wiec lokalizacje mamy swietna na dzieci
szkola rzut beretem i tez nie przez ulice, zlobek i przedszole tez blisko. Idealnie wrecz
|
#2397 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie, naprawdę się przejmujecie, że czasem was chcica na frytki najdzie? Gorzej, jak na dymka przyciśnie...
Mój obecny stan nie był planowaną operacją a paliłam ponad 6 lat. I tak, w dniu, kiedy brak okresu zmusił mnie do przeprowadzenia testu, natychmiast odstawiłam. Nawet paląc ostatniego papierosa nie wiedziałam, że to ostatni... Ale od półtora miesiąca nie złamałam się ani razu i wątpię, by się to zmieniło. Także sądzę, że jak sobie pofolgujecie z frytkami raz na jakiś czas, to może obejdzie się bez tragicznych konsekwencji. Ale żeby z Maca?! Fuj, rozmemłane takie, obrzydliwość! |
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wam
Ja juz nie śpię od 5:30. Jakos nie umiem. W dodatku późnym wieczorem Tż został wujkiem (wiec i ja ciocia). Dzięki Bogu to dziewczynka, mam nadzieje ze my będziemy mieć syna i to będzie pierwszy wnuk Dziś zaczynam 11 tydzień. Jak ten czas wolno leci... wszystkie w rodzinie rodzą przede mną a ja jestem na szarym końcu ;( Nawet znajoma która miała być moja położna dowiedziała się ze jest w ciazy i nawet ona ma termin przede mną <zla>. Oczywiście moja położna juz nie będzie...
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj kashikashi
![]() DORRISKA dlaczego tak sie tym przejmujesz czy ktos wczesniej urodzi czy pozniej? To nie o to chodzi przeciez. Po co zatruwasz sobie glowe martwieniem sie o takie rzeczy. Ciesz sie ze nic sie nie dzieje z ciaza i skup sie na swoim malenstwie. Pomysl tak ze bedzie najmlodsze i dobrze. A jak urodzisz corcie to bedziesz miala wyrzuty sumienia za takie mysli ze wolalas chlopca bo szwagierka urodzila dziewczynke. Po doopce cie zleje za takie myslenie. Miej to gleboko w du... Co kto ma i kiedy urodzil. Liczy sie twoja rodzina czyli ty, maz, dziecko i malenstwo ktore nosisz. Nawet jak urodzisz dziewczynke to przedstaw ja rodzince meza z duma i sie nie nakrecaj sie pogubisz w tej glupiej walce ktos jest lepszy. Najwiet nie wiesz jakie masz szczescie ze nie mialas problemu zeby zajsc w ciaze i ze nic sie zlego nie dzieje z ciaza. Maluszek jest DLA WAS a nie dla rodziny. Nigdy nie wygrasz ze szwgierka bo ona jest corka. Jezeli myslisz ze sie cos zmieni jak urodzisz chlopca to jestes w bledzie cos mnie sie wydaje. Wiec skup sie teraz na swojej dzidzi i nie truj sie tesciami jak sa stronniczy to nic tego nie zmini. Nawet jakbys miala pare na raz i to wczesniej to i tak wtedy szwagierki dzieci by byly niuńkane przez dziadkow bo najmlodsze. Pogodz sie z tym bo zaswirujesz od tych psudo zawodow
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

Ale to kit, zadzwonie do niego tydzien przed wizyta i mi moze poda przez tel.
Świnki są kochane, miałam w życiu dwie i teraz mam trzecią... od niecałego miesiąca
Jakoś wziełam ją kilka dni przed potwierdzeniem że jestem w ciąży, na instynkt macierzyński mi już chyba wtedy padło bo zobaczyłam ją w ogłoszeniu i się zakochałam 

mniaaam

Przez ostatnie 2h w pracy juz normalnie czulam je w ustach
Wgl powrocil mi troche apetyt po tych mdlosciach, ale za to przeszlo mi na jelita - mam w brzuchu II wojne swiatowa + w kibelku bombardowania godne trzeciej