|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem dniem D i swoje paczki odbiorę w COKu 29 sierpnia.
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczynki, proszę napiszcie jak się stosuje to serum SPA z białą herbatą... na codzień czy raz na jakiś czas?? a czy ktoś miał krem uelastyczniający do stóp?? co o nim sądzicie?? |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acy-stopy.html dziś złożyłam zamówienie na III termin kat.10 -czekam niecierpliwie na podgląd fakturki
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Rozeznanie
|
dzięki Patusia - chyba się zdecyduję na ten kremik...
|
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
Witam mam pytanko czy przy zamowieniu z kat.11 na okresloną kwotę będą jakies prezenty?czy tylko na wakacje były te kosmetyki z SPA?
HOSENKO podziwiam Twoją ilość Błyszczyków i pomadek[/B],przy takiej ilosci to dopiero bym miałą dylemat czym sie pomalowac. Edytowane przez Basienka27 Czas edycji: 2007-08-21 o 08:39 Powód: poprawa literówki |
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej program motywujący na wakacje jedynym prezentem o jakim mi wiadomo będzie balsam do ciała Botanicals przy zamówieniu na 120zł produktów ze str.4-5 czy widziałyście może zestaw przyborów do manikiuru i makijażu (kat.11, str.12-13) ???czy warto go kupić?? |
|
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
To ja raczej się na ten balsam nie załapie bo mam tylko 1 zamowienie na krem na noc i raczej nic więcej nie będzie .Kremy u mnie zadko się sprzedaja mam tylko stałe klientki na kremy przeciw oznakom starzenia w tym moja mama i ja kupuje krem pod oczy z tej serii.
|
|
|
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na tvn style słyszałam kiedyś, że ogólnie Serum stosuje się tylko na noc...
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie robie zamówienie dla siebie z katalogu 11 i mam do was ogromna prośbe. Czy mogłybyście mi napisać swoją opinie na temat kilku kosmetyków bo zastanawiam się czy je zamówic czy sa dobre:
1) dotleniające kuracja do skóry głowy 2) oczyszczająca pianka do twarzy Solutions 3) lekki antybekteryjny krem Clearaskin 4) rezgrzewający skrub do stóp z kofeiną 5) maseczka do twarzy i krem pod oczy zielona herbata i liście oliwne Które warto kupic? |
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. moja kuzynka zamówiła i nie jest zadowolona, mówi że nic jej nie pomogła ale jej to mało co odpowiada ![]() 2. fajnie oczyszcza
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
"skorzystaj z KWC
tam nie ma wszystkich produktów a tu wiem ze moge liczyc na opinie z "pierwszej reki"
Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2007-08-21 o 10:19 Powód: cudzysłów |
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1515 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. zależy o którą serię Ci chodzi (zieloną pure pore fection czy tę nową) - ja mam ppf i sobie chwalę - dobrze oczyszcza!! |
||
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2) Mam tą nową i dałam ją siostrze, ale bardzo fajnie myje i oczyszcza, polecam 3) niestety nie miałam go jeszcze 4) jedna wizażystka pisała że naprawdę rozgrzewa i zostawia go sobie na zimę Ja go też muszę użyć bo mtaka go zamówiła ![]() 5) niestety nie użyłam tych kosmetyków Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam
|
|
|
|
|
#1517 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Reszty nie używałam Ale o dotleniającej kuracji do skóry głowy AT była tutaj dyskusja (nie wiem czy w III czy w II części wątku) i dziewczyny pisały o niej w samych superlatywach.
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Używam i ani mi szkodzi, ani nie pomaga. No może pryszcze się nie pojawiają i skóra jest bardziej matowa. Ale ogólnie polecam. |
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja przejrzałam katalogi 11, 12, 13 i nic dla siebie nie widze
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli jestes z Wroclawia albo okolic to moge Ci ta mgielke odstapic za 10zł psiknieta kilka razy poniewaz kuzynka zamowila a zaraz potem kupila perfumy Be... Sensual i mgielki juz nie chciala bo perfumy bardziej trwale ![]() Zamawialam paczke na II termin k10 (dzien D) i zamiast dostac we wtorek dostalam w piatek czyli 4 dni wczesniej, super Nie dostalam pedzla do pudru z internetowej ale bez problemu zaopatrzylam sie w niego we wrocławskim COKu. Jak tak teraz czytam Wasze posty to żałuje ze nie wzielam tez atomizerka bo pozniej moge go juz nie dostac... chyba znow sie tam przejde![]() Ktos pisal ze dostal w naszym COKu probki od pań ktore staly pod nimi, a mi sie to nigdy nie zdarzylo Poprosilas o nie czy same zaproponowaly??Dziewczyny czy mozecie wkleic nowy program tps bo nie wiem gdzie moglabym go znalezc, na stronie AVONu nie widze A w pazdzierniku chce zaczac TPS bo koncze 18 lat
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Rozeznanie
|
cienie anew
Ponawiam pytanie - czy ktoś widział i może chociaż opisać nowe cienie Anew Beauty (zamiast Beyond Colour), w szczególności chodzi mi o Rose i Sky? BC Quartz był czysto-lilaróż, ten Rose wygląda trochę brudnawo na zdjęciach, a może mi się wydaje? Ciekawe jak wypada na oku. A Sky? Czy to Sky Blue, który był naprawdę jasnoszary?
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wszystkie opinie...juz pisze zamowienie i z niecierpliwoscia bede czekala na kosmetyki
|
|
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: cienie anew
kochamkube dziękuję za propozycje ale ja jestem ze Skierniewic więc troszkę daleko od siebie wiec nie mam mozliwosc odbioru osobistego.Ale skuszę sie na tą mgiełkę.Podaj mi adres mailowy to przeslę Tobie nowy program.
|
|
|
|
#1524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: cienie anew
Cytat:
) 6 blyszczykow z czego 2 tylko z avonu, reszta sklepowe i nie jestem zadowolona a z Avonu mam co prawda jeden starszy błyszczyk, pamiętacie była seria "zakręconych błyszczyków" z color trend chyba, ale bodajze w zeszlym roku i były nawet fajne, zależy jakie koloryCytat:
![]() U mnie najwyzsze zamówienie jednorazowe od klientki to 152 złote, do końca życia tego nie zapomne to było przy moim pierwszym zamówieniu... A przed chwiła się wkurzyłam, byłam u znajomej <potencjalnej klientki> która raz wzięła katalog ale nic nie zamówiła, a dziś jak zapytałąm czy chciałaby przejżec nowy to sie tak wykręcała ze w końcu powiedziala ze nie chce katalogu jestem pewna ze ma inna konsultantkę która nie miała poprzednim razem nowego katalagu bo zamawiała w IIIterminie i chciala sobie przejzec z ciekawości ludziska![]() Cytat:
oby
|
|||
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
widzieliscie w strefie ze kwoty do KR sie wyzerowały? a przeciez ta edycja miala sie przedluzyc do katalogu 11, jak to w koncu jest? kurcze przez to nie moge zamowic zestawu nowosci
musze tam zadzwonic jutro
|
|
|
|
#1526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W strefie konsultantki w plikach do pobrania ![]() Dziewczynki - czy maseczka z oliwką z Planet spa jest typu peel off czy zmywalna
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z minerałami - zmywalna z bialą herbatą - peel-off z sake i ryżem - peel-off
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hosenka uprzedziłaś mnie
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki.A która lepsza?Z oliwką czy z minerałami?
Hmm - ja też D i odbiór w COK'u mam 27.08
Edytowane przez mischelle Czas edycji: 2007-08-21 o 12:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
one mają troszkę inne działanie, wiec nei bardzo da sie je porównać
![]() Oliwkowa jest nawilżająca - dopiero raz ją użyłam, nie powaliła mnie na kolana. Znam lepsze maseczki. Z minerałami dobrze oczyszcza, wygładza, twarz wydaje sie taka promienna i zrelaksowana
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Nie dostalam pedzla do pudru z internetowej ale bez problemu zaopatrzylam sie w niego we wrocławskim COKu. Jak tak teraz czytam Wasze posty to żałuje ze nie wzielam tez atomizerka bo pozniej moge go juz nie dostac... chyba znow sie tam przejde
Poprosilas o nie czy same zaproponowaly??
a z Avonu mam co prawda jeden starszy błyszczyk, pamiętacie była seria "zakręconych błyszczyków" z color trend chyba, ale bodajze w zeszlym roku
jestem pewna ze ma inna konsultantkę która nie miała poprzednim razem nowego katalagu bo zamawiała w IIIterminie i chciala sobie przejzec z ciekawości