Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-03, 23:21   #2971
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Widze, że tutaj wszyscy maja probram z fryzjerem
Ja tez muszę iść do fryzjera na farbowanie bo sama już nie mogę sobie dać rady po gównianym ombre...Pomyślałam, że pójde sobie do salonu L'Oreala ale te co mnie interesują to nawet cennika nie ma i co mam zapłacić 500 zł za farbowanie ? to już wole do Marciniszyna do Warszawy pojechać XDDDDDDD
ja nie mam, bo nie farbuję od lat chodzę do zaufanej fryzjerki, która obetnie mnie tak jak chcę oczywiście zdarzały się wypady do innych fryzjerek, ale tylko jednorazowe i wracałam z podkulonym ogonem...
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 23:26   #2972
xoxo_gg
Raczkowanie

wszystkie powinnysmy sie zainteresowac psimi fryzjerami.
Laura tak zrobila i wszyscy sa pod wrazeniem jej koloru wlosow.

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 23:28   #2973
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
wszystkie powinnysmy sie zainteresowac psimi fryzjerami.
Laura tak zrobila i wszyscy sa pod wrazeniem jej koloru wlosow.
Albo rozjaśniać słońcem
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 23:58   #2974
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Ja znowu w temacie szusz. Pisałam wcześniej, że do mnie nie przemawia i jej nie kupuję. Ostatnie filmiki tylko mnie jeszcze w tym utwierdziły. Dziewczyny w komentarzach na YT zachwycają się jej stylem, zmianą, że jest bardzo otwarta itp. Któraś z Was pisała w zamkniętym już wątku, że to ubrania noszą Weronikę. Ja się z tym zgadzam, bo te ubrania są wszystkie kupione pod wpływem Alex z HRH Collection. Czy któraś z Was dziewczyny ją ogląda oprócz mnie?
Coraz bardziej mnie to razi w oczy, a po zastanowieniu stwierdzam, że jest masa rzeczy, które od niej skopiowała. Ja rozumiem, że można się na kimś wzorować, kogoś uwielbiać, ale szusz moim zdaniem buduje swój internetowy wizerunek na kopiowaniu stylu Alex. Większość pisze, (w tym nissiax83 pod jednym z jej filmików), że przeszła ogromną przemianę. Że jej vlogi są takie szczere i otwarte i porusza kontrowersyjne tematy. Weronika zaczęła nagrywać takie vlogi jakoś w tym samym czasie co Alex. Kto ogląda Alex wie, że we vlogach lubi powiedzieć prawdę i nie boi się być niepoprawna.
Przykłady:
- szusz w starym mieszkaniu miała komodę wypełnioną butami, Alex również
- szal LV, zdaje się, że identyczny ma Alex, na pewno szary
- torebka chanel, Alex ma kilka
- puder Chanel, Alex ma czarne opakowanie (szusz on nie służy, o czym sama mówiła, ale ładnie wygląda i dlatego go kupiła. Nie, kupiła go, bo ma Alex)
- spodnie skórzane Zara, Alex ma identyczne
- sweter z Zary, identyczny ma Alex i bardzo często zakładała sweter, spodnie skórzane i kurtkę, podobnie jak szusz
- kurtka All Saints, Alex ma również z tej samej firmy
- kamera z rybim okiem, szusz kupiła identyczną, tylko inny kolor
- styl ubierania. Wystarczy przejrzeć instagram. W ostatnim vlogu szusz założyła czarną bluzkę, spodnie, szal LV, kurtkę All Saints - styl Alex.
- zdjęcia myszki, laptopa, szminki na insta - podobne już dawno zamieszcza Alex
- szusz ostatnio nosi czarne bluzki, lekkie oko i mocniejsze usta, czyli jak Alex, która jest zafascynowana obecnie latami 90tymi
- Alex ciągle powtarza, że nie kupuje rzeczy na okazje, tylko je ze sobą miksuje i chodzi w tym samym ciągle. Co ostatnio prawie to samo powiedziała szusz we vlogu, jak siedziała i się malowała.
- poszczególne elementy z szafy, np bluzki w paski.
- jasny kolor na paznokciach z Astor, Alex ostatnio albo nosi ciemne, czarne, albo właśnie jasne, miętowe. Szusz była wierna czerwieni, ale już chyba nie jest.
- sportowe buty do niesportowej stylizacji
- konturówka P2, by mieć większe usta, Alex ma robione
- i najbardziej charakterystyczne dla Alex zarzucanie kurtki na ramiona, tak pozuje, tak nagrywa, tak chodzi. Szusz od jakiegoś czasu też tak zaczęła postępować ze skórą z All Saints, czy innymi nakryciami wierzchnimi.
- długie czarne kozaki prawie do uda, Alex też ma
- Alex we vlogach mówiła, że bardzo dziwnie wygląda w tym rybim oku, jakby miała szerokie ramiona i twarz. Dokładnie to samo powiedziała u siebie szusz, co chwila przerywała i mówiła, ojej, jak ja wyglądam tutaj szeroko i dziwnie.
Trzeba oglądać je obie, żeby wychwycić to podobieństwo.
I ja rozumiem inspirację, ale nie słyszałam, żeby szusz mówiła, że jest zafascynowana HRH Collection, jej stylem i najchętniej mogłaby przygarnąć jej szafę. Alex ostatnio przefarbowała się na dosłownie biały kolor i otwarcie powiedziała, że jest zafascynowana dziewczynami z Norwegii, ich cerami i dąży do tego u siebie. Ale otwarcie to przyznała. A szusz po prostu ją kopiuje i na tym buduje swój wizerunek i popularność. Wszyscy piszą, jaki ma fantastyczny styl, a ja uważam, że to nie jest jej styl. Pamiętam ją ze starych czasów, kupowała basicowe bluzki, zakładała kurtkę na sweter i na to kurtkę, ostry przesadzony makijaż i krótkie włosy. Ludzie się zmieniają z wyglądu, ja wiem, ale w przypadku szusz śmiem twierdzić, że zgapia od tej dziewczyny prawie wszystko. Może chce być jak ona, nie wiem. A ludzie myślą, że szusz na bieżąco śledzi trendy. Czekam, aż kupi creepersy od Stelli :P chociaż buty z podobną podeszwą zamówiła w Choies i zacznie nosić spodnie stylizowane na lata 90te, bo to teraz robi Alex.
Wkurza mnie to i nie zazdroszczę szusz tych rzeczy. Tylko wkurza mnie, że nie jest sobą, jest nieprawdziwa, a pozuje na stylową dziewczynę.
przepraszam, ale Twój post jest wręcz śmieszny Ja tam nie jestem wielką fanką stylu Szusz, a tej Alex to już w ogóle (plus jej sposob wypowiedzi ). Ale wymienilaś wiele rzeczy, które nosi mnóstwo juciuberek, blogerek i instagirls.
- szafa z butami taka oryginalna! http://☠☠☠☠☠☠☠/17OMM0Z http://☠☠☠☠☠☠☠/18iIE9v http://☠☠☠☠☠☠☠/1FTgLjx http://☠☠☠☠☠☠☠/1zG1PR8 http://☠☠☠☠☠☠☠/1DR9ocB http://☠☠☠☠☠☠☠/1EgOx3o http://☠☠☠☠☠☠☠/1Eegz1g

- no spoko, Marta Grycan też ma kilka... A poza tym Szusz ma też inne torebki.

- szal LV najczęściej kupują w kolorze szarym jak patrzę na foteczki z Instagrama itp., najpopularniejszy kolor.

- O, fajnie, że wiesz lepiej dlaczego Szusz kupiła ten a nie inny puder
- zmartwię Cie, ale te spodnie ma pewnie jeszcze kilka tysięcy kobiet na świecie, tak działają sieciówki.
- the same
- wow, tej samej firmy! :O coś jest na rzeczy!
- kamera jak kamera, ma ją mnóstwo vlogerów, widocznie potrzebowała do uchwycenia outfitów, vlogów itp.
- moim zdaniem, nie mają takiego samego stylu :/ Alex nosi tonę biżuterii. Szusz jest bardziej zachowawcza, nie nosi takich rzeczy jak ona.
- nie, nie wystarczy, że poszukałam zdjęć oryginalnej szafki na buty, musisz mi wierzyć na słowo, że takie z myszką i szminką też istnieją
-Szusz nosi ostatnio mocniejsze usta? show me, bo ja od kilku tygodni widze jak nosi na co dzień konturówkę nude.
- prawie każda vlogerka tak mówi bo to chyba normalne zresztą?
-bluzka w paski, trzymajcie mnie
- nosi czerwień cały czas, przejrzyj sobie insta
- sportowe buty do niesportowej stylizacji - no faktycznie, tylko Alex tak nosiła
- argument z konturówką już w ogóle na siłę - jakbyś powiedziała, ze zrobiła usta zaraz po tym jak tamta zrobiła, to moooooże byś mnie przekonała, ale... konturówka? Jeśli juz od kogoś zerżnięta to raczej od którejś z Kardashianek, to ich znak rozpoznawczy
- kozaki do uda załozyła raptem 2 razy tej zimy w lookbookach, cały czas nosiła te botki z łańcuchem.
- bo taki efekt daje rybie oko - poszerza, zmienia perspektywę i nieco deformuje, to co miala powiedzieć? że nie ma różnicy? albo nic nie mówić, bo Alex to powiedziała?
Sorki za prześmiewczy ton, ale moim zdaniem za daleko popłynęłaś. Połowa tych rzeczy jest zwyczajnie popularna (no bluzką w paski to mnie rozbroiłaś). Przejrzałam sobie Instagrama tej dziewczyny - żeby ona miała jakiś super charakterystyczny styl, to latwo byłoby zauważyć że Szusz od niej zgapia, ale prawda jest taka, że obie są mocno przeciętnymi laskami, ze średnim gustem i grubszym portfelem.

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Swoją drogą o Doncellicie można mówić różne rzeczy, ale jako jedna z nielicznych bjutigurus zawsze wygląda schludnie i nigdy nie mam wątpliwości - jak w przypadku wielu innych vlogerek - że się umyła, a nie tylko pochlapała wodą, spryskała perfumami, odtłuściła włosy suchym szamponem, a brudne paznokcie pomalowała lakierem
tak, dokładnie Nawet na filmikach z treningów wygląda schludnie.

Cytat:
Napisane przez lush_lover Pokaż wiadomość
zrobilam sajgonki, if anyone cares ;-) nic nie wybuchlo i byly calkiem niezle

(korzystalam z przepisu z kwestii smaku, tylko zamiast po prostu marchewki i cebulki, dalam opakowanie warzyw na patelnie, ktore najpierw podsmazylam krotko w woku, wywalilam na deske, posiekalam na kawaleczki, z powrotem na patelnie i juz od tego momentu dalej wg przepisu)

@Munka, a Ty dalej jestes na diecie wegetarianskiej?

I care, życzę udanych kolejnych eksperymentów

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Cudny, brzoskwiniowy makijaż u Teni
wygląda jak KK :szok: Ale makijaż ładny

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
U Boogie siedzą osoby i wypowiadają słowa. Bez entuzjazmu. (Za to chłop momentami siedzi w rozkroku z udami niemal równolegle do oparcia, co jest trochę fascynujące).
Polecam zwłaszcza od 13 minuty
Przecież ta pani dermatolog to ta sama co u Karo Ma babeczka parcie na szkło

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

acha, i jeszcze jedno a propos Szusz - gdyby była taką fanką stylu Alex, to czy nei uważasz, ze juz dawno kupiłaby sobie coś w jej sklepie?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 00:15   #2975
FancyDesire
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Nie wiem ile planują sezonów, mają już chyba szósty potwierdzony

Super
Tak w ogóle Gabi za każdym razem jak jestem w m1 mam nadzieję, że spotkam Cię w Golden Rose. <psychofanka>
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 00:18   #2976
Ciemna163
Kociara

Zapomniałam dodać - kupiłam ten podkład z Rimmela, o którym tak głośno na YT w kolorze 100 Ivory oraz bazę. Dziś nałożyłam i Pierwszy raz miałam efekt wow na twarzy. Efekt jest bardzo naturalny, pierwszy raz stwierdziłam, że na prawdę nie widać podkładu na twarzy. Utrzymuje się świetnie, ale zobaczę jutro jak będzie bez bazy. Krycie średnie, na pewno dużo lepsze niż HM. Acha, ja po nałożeniu podkładu stosuje sztuczkę Gossa z przyłożeniem chusteczki - u mnie się sprawdza, nie ma tej tłustek warstewki
Stary 2015-03-04, 00:24   #2977
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Zapomniałam dodać - kupiłam ten podkład z Rimmela, o którym tak głośno na YT w kolorze 100 Ivory oraz bazę. Dziś nałożyłam i Pierwszy raz miałam efekt wow na twarzy. Efekt jest bardzo naturalny, pierwszy raz stwierdziłam, że na prawdę nie widać podkładu na twarzy. Utrzymuje się świetnie, ale zobaczę jutro jak będzie bez bazy. Krycie średnie, na pewno dużo lepsze niż HM. Acha, ja po nałożeniu podkładu stosuje sztuczkę Gossa z przyłożeniem chusteczki - u mnie się sprawdza, nie ma tej tłustek warstewki

Jaką masz cerę?

Weszłam dzisiaj do rossmanna po coś innego, ale spojrzałam na nie - nie było 100, a z kolejnego koloru została tylko jedna tubka.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-04 o 00:25
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 00:29   #2978
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
A jak z kolorem? Nada się dla bladolicych?
Stary 2015-03-04, 00:34   #2979
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Farba profesjonalna za 5zł? Czuję w kościach utracone zaufanie

A kto ogląda/oglądał Dextera? Mój mężczyzna mi coś fajnego podrzucił właśnie.

Dexter, Polska lat 80tych

https://www.youtube.com/watch?v=juxi4NyF6wE
Świetne
Stary 2015-03-04, 00:51   #2980
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Jaką masz cerę?

Weszłam dzisiaj do rossmanna po coś innego, ale spojrzałam na nie - nie było 100, a z kolejnego koloru została tylko jedna tubka.
no u mnie też ten Ivory był najbardziej wykupiony Mam mieszaną - suche policzki, czółko tluste.
Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
A jak z kolorem? Nada się dla bladolicych?

nie wiem, mój kolor jest drugi w kolejności, nie jestem bardzo blada. Kolor 010 jest jaśniejszy, ale już w tubce było widać, ze ma różowe tony. Ivory jest jak dla mnie idealnie beżowy

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Gabi jak tam baza z Zoevy?
Stary 2015-03-04, 03:07   #2981
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Boże, jak Laurka stwierdziła, że ma lekkie pióro i kiedyś żyła z pisania prac to Ciekawe, ile brała za te swoje filozoficzne wywody.
pisanie prac maturalnych/licencjackich/zaczeniowych nie wymaga szczególnie lekkiego pióra.

tak, da się z tego wyżyć szczególnie jeśli ma się dobry pijar, jest się polecanym. Oczywiście nie jest to życie na poziomie księżniczkowym, ale jak ktoś umie też inne rzeczy i jest w stanie udzielać korepetycji to już w ogóle można się usamodzielnić i mieć do dyspozycji dużo większe fundusze niż przeciętny, niezamożny student. tylko oczywiście trzeba umieć oszczędzać, bo mówimy tu o polityce - nie wydaję wszystkiego co mam i oszczędzam na chudsze miesiące

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-03-04 o 03:09
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 07:07   #2982
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Whaaaat? A tak z ciekawości powiedzcie człowiekowi, co ostatni raz farbował włosy w liceum a teraz ociera się o trzydziestkę ile płacicie za farbowanie u fryzjera? Tak z ciekawości pytam, gdyż nie zaznałam nigdy.
u mnie na wsi fryzjerka bierze 30 za podciecie, farbowanie i modelowanie
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 07:27   #2983
stotek
Zakorzenienie

Ktora strona Wam sie bardziej podoba?
Stary 2015-03-04, 08:45   #2984
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
przepraszam, ale Twój post jest wręcz śmieszny Ja tam nie jestem wielką fanką stylu Szusz, a tej Alex to już w ogóle (plus jej sposob wypowiedzi ). Ale wymienilaś wiele rzeczy, które nosi mnóstwo juciuberek, blogerek i instagirls.
- szafa z butami taka oryginalna! http://☠☠☠☠☠☠☠/17OMM0Z http://☠☠☠☠☠☠☠/18iIE9v http://☠☠☠☠☠☠☠/1FTgLjx http://☠☠☠☠☠☠☠/1zG1PR8 http://☠☠☠☠☠☠☠/1DR9ocB http://☠☠☠☠☠☠☠/1EgOx3o http://☠☠☠☠☠☠☠/1Eegz1g

- no spoko, Marta Grycan też ma kilka... A poza tym Szusz ma też inne torebki.

- szal LV najczęściej kupują w kolorze szarym jak patrzę na foteczki z Instagrama itp., najpopularniejszy kolor.

- O, fajnie, że wiesz lepiej dlaczego Szusz kupiła ten a nie inny puder
- zmartwię Cie, ale te spodnie ma pewnie jeszcze kilka tysięcy kobiet na świecie, tak działają sieciówki.
- the same
- wow, tej samej firmy! :O coś jest na rzeczy!
- kamera jak kamera, ma ją mnóstwo vlogerów, widocznie potrzebowała do uchwycenia outfitów, vlogów itp.
- moim zdaniem, nie mają takiego samego stylu :/ Alex nosi tonę biżuterii. Szusz jest bardziej zachowawcza, nie nosi takich rzeczy jak ona.
- nie, nie wystarczy, że poszukałam zdjęć oryginalnej szafki na buty, musisz mi wierzyć na słowo, że takie z myszką i szminką też istnieją
-Szusz nosi ostatnio mocniejsze usta? show me, bo ja od kilku tygodni widze jak nosi na co dzień konturówkę nude.
- prawie każda vlogerka tak mówi bo to chyba normalne zresztą?
-bluzka w paski, trzymajcie mnie
- nosi czerwień cały czas, przejrzyj sobie insta
- sportowe buty do niesportowej stylizacji - no faktycznie, tylko Alex tak nosiła
- argument z konturówką już w ogóle na siłę - jakbyś powiedziała, ze zrobiła usta zaraz po tym jak tamta zrobiła, to moooooże byś mnie przekonała, ale... konturówka? Jeśli juz od kogoś zerżnięta to raczej od którejś z Kardashianek, to ich znak rozpoznawczy
- kozaki do uda załozyła raptem 2 razy tej zimy w lookbookach, cały czas nosiła te botki z łańcuchem.
- bo taki efekt daje rybie oko - poszerza, zmienia perspektywę i nieco deformuje, to co miala powiedzieć? że nie ma różnicy? albo nic nie mówić, bo Alex to powiedziała?
Sorki za prześmiewczy ton, ale moim zdaniem za daleko popłynęłaś. Połowa tych rzeczy jest zwyczajnie popularna (no bluzką w paski to mnie rozbroiłaś). Przejrzałam sobie Instagrama tej dziewczyny - żeby ona miała jakiś super charakterystyczny styl, to latwo byłoby zauważyć że Szusz od niej zgapia, ale prawda jest taka, że obie są mocno przeciętnymi laskami, ze średnim gustem i grubszym portfelem.

tak, dokładnie Nawet na filmikach z treningów wygląda schludnie.

I care, życzę udanych kolejnych eksperymentów

wygląda jak KK :szok: Ale makijaż ładny

Przecież ta pani dermatolog to ta sama co u Karo Ma babeczka parcie na szkło

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

acha, i jeszcze jedno a propos Szusz - gdyby była taką fanką stylu Alex, to czy nei uważasz, ze juz dawno kupiłaby sobie coś w jej sklepie?

Przejrzałaś instagrama, to spoko. Ja też i ostatnio nie było czerwieni Tylko ja pisałam, że moje wnioski wynikają z oglądania obu dziewczyn, mam niewiele osób w subskrypcjach, nie oglądam wszytkich dokładnie, ale akurat szusz oglądam od początku. Już pisałam, że dla mnie wyglądało to tak, że najpierw pokazuje to jedna, potem druga, najpierw widzę to u jednej, potem u drugiej i to te same slowa, gesty, zachowania. Nie napisałam, że Alex to jakiś wzór do naśladowania. Zdaje sobie sprawe, że paski to jeden z elementow, ktore napisalam i może wydawać się to śmieszne. Ale jak popatrzę na to wszystko to dla mnie sklada się w jedną calosc, rozumiem, że Ty tego nie widzisz. Co do biżuterii nosi grubą bransoletę, a jeżeli chodzi o sklep, nie wiem czy jest wysyłka. Mogla nic nie kupic, tak samo jak duzo nie wspomina o Alex, zeby za duzo osob byc moze nie zauwazylo to co ja. Rozumiem, że te komentarze przy każdym pkcie miały na celu wyśmiać to co napisałam. Vlogi Alex trwają po pół h, często gada w nich dużo i się powtarza. Trzeba lubić kogoś oglądać, by dotrwać do końca i jednocześnie ogladac szusz, by to zauwazyc. Charakterystyczny styl moze nie, ale lubi czarne i biale kolory, nie przepada za wzorami np na koszulkach, nie maluje sie mocno, bo uwaza, ze to ja postarza a jak juz to rzadko, ma biżu ciężką na nadgarstku. Żadna z dziewczyn jak widzę nie ogląda ich obu, żeby móc się wypowiedzieć.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 08:49   #2985
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki z Warszawy - pada u Was śnieg? Jest zimno? Zapowiadają złą pogodę na najbliższy czas?

I już do wszystkich-od kilku dni chodzi za mną połączenie białej czekolady i pomarańczy - znacie takie słodycze?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:03   #2986
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Dziołszki z Warszawy - pada u Was śnieg? Jest zimno? Zapowiadają złą pogodę na najbliższy czas?

I już do wszystkich-od kilku dni chodzi za mną połączenie białej czekolady i pomarańczy - znacie takie słodycze?

Terry's chocolate Orange, w Almie można chyba kupić, jaaaaakie to dobre
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:09   #2987
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

20 km od Wawy leży śnieg, Bing mi pokazuje max 6 stopni do soboty i max 10 w niedzielę. W czwartek mają być opady, w piątek nie. Na razie są 2 stopnie, a ma być 6 dziś. W samej Wawie jest często podobnie jak u mnie.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:10   #2988
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:

Jest taka czekolada, dostępna w Realu i Auchan ale moim zdaniem jest niewarta swojej ceny(6zł groszami)
https://heidi-chocolate.com/n/chocol...ge-&-Seeds/37/
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:15   #2989
kustraczek
-ist

Cytat:

Jednym z ulubionych deserów mojego partnera są pomarańcze i mandarynki polane rozpuszczoną w kąpieli wodnej białą czekoladą, ale ja uważam, że to obrzydliwe i jestem we frakcji banany/mandarynki i ciemna czekolada

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
20 km od Wawy leży śnieg, Bing mi pokazuje max 6 stopni do soboty i max 10 w niedzielę. W czwartek mają być opady, w piątek nie. Na razie są 2 stopnie, a ma być 6 dziś. W samej Wawie jest często podobnie jak u mnie.

Hoho, jaka Cyganicha sexy-schmexy!

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:

kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:22   #2990
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

Dzięki Kustru, doszłam do wniosku, że ktoś namalował mój portret (zajrzyj do mojego nowego albumu xD)

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2015-03-04 o 09:28
Stary 2015-03-04, 09:29   #2991
juli_jka
now or never

Cytat:

mieszkam w śródmieściu - sniegu brak, i jest 5 C, ale wieje
Stary 2015-03-04, 09:48   #2992
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja pogodynka <3
Stary 2015-03-04, 09:51   #2993
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
witam

dziewczyny, czy mogłybyście zrobic print screena tej funkcji przyspieszania filmiku na yt? szukam tego i nie mam tam nic oprócz jakości i pełnego ekranu, szukałam tego już u równych osób na ich fimikach
Wpisz w przeglądarkę poniższy adres i zobacz czy korzystasz z html5 i z których funkcji korzysta twoja przeglądarka.
https://www.youtube.com/html5
Prosiłaś o print screena :
ccccc.jpg

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Widze, że tutaj wszyscy maja probram z fryzjerem
Ja tez muszę iść do fryzjera na farbowanie bo sama już nie mogę sobie dać rady po gównianym ombre...Pomyślałam, że pójde sobie do salonu L'Oreala ale te co mnie interesują to nawet cennika nie ma i co mam zapłacić 500 zł za farbowanie ? to już wole do Marciniszyna do Warszawy pojechać XDDDDDDD
Ja chodzę do camile albane i tam używają pielęgnacji kerastase i farb l'oreala. Za korektę koloru (odświeżam co kilka miesięcy tylko to co było dekoloryzowane) z modelowaniem wychodzi około 200 zł (zazwyczaj płacę trochę więcej bo dodatkowo podcinam, albo robię ampułkę) To jedyny salon któremu ufam z tych co byłam, a odwiedziłam ich sporo. Nie oszczędzają na produktach i jest bardzo czysto. Wszystkie narzędzia, szczotki i np. myjki są dezynfekowane. Byłam w salonach, które mają podobne ceny i używali tam produktów joanny, kallosa, a większość czynności wykonywała, zamiast fryzjera, stażystka. Na dodatek słowo higiena w większości kończy się na popryskaniu środkiem dezynfekującym nożyczek Mam kapryśną, wrażliwą skórę i po takich wizytach, z jakimś szamponem wiśniowym mój skalp mi się odwdzięcza

Edytowane przez Selvan
Czas edycji: 2015-03-04 o 09:52
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:53   #2994
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Przejrzałaś instagrama, to spoko. Ja też i ostatnio nie było czerwieni Tylko ja pisałam, że moje wnioski wynikają z oglądania obu dziewczyn, mam niewiele osób w subskrypcjach, nie oglądam wszytkich dokładnie, ale akurat szusz oglądam od początku. Już pisałam, że dla mnie wyglądało to tak, że najpierw pokazuje to jedna, potem druga, najpierw widzę to u jednej, potem u drugiej i to te same slowa, gesty, zachowania. Nie napisałam, że Alex to jakiś wzór do naśladowania. Zdaje sobie sprawe, że paski to jeden z elementow, ktore napisalam i może wydawać się to śmieszne. Ale jak popatrzę na to wszystko to dla mnie sklada się w jedną calosc, rozumiem, że Ty tego nie widzisz. Co do biżuterii nosi grubą bransoletę, a jeżeli chodzi o sklep, nie wiem czy jest wysyłka. Mogla nic nie kupic, tak samo jak duzo nie wspomina o Alex, zeby za duzo osob byc moze nie zauwazylo to co ja. Rozumiem, że te komentarze przy każdym pkcie miały na celu wyśmiać to co napisałam. Vlogi Alex trwają po pół h, często gada w nich dużo i się powtarza. Trzeba lubić kogoś oglądać, by dotrwać do końca i jednocześnie ogladac szusz, by to zauwazyc. Charakterystyczny styl moze nie, ale lubi czarne i biale kolory, nie przepada za wzorami np na koszulkach, nie maluje sie mocno, bo uwaza, ze to ja postarza a jak juz to rzadko, ma biżu ciężką na nadgarstku. Żadna z dziewczyn jak widzę nie ogląda ich obu, żeby móc się wypowiedzieć.
To może stąd Twoje zbyt szybkie i trochę naciągane wnioski Na prawdę wiele dziewczyn ma taki styl, nie lubi wzorów, nosi ciężkie łańcuchy, lubi lekki makijaż. Szusz od początku moze oglądać Alex własnie dlatego, że lubi te same rzeczy, tak jak wiele dziewczyn lubiących folkowy styl ogląda Radzkę (skoro dalej ubierają się na folkowo, to nie znaczy że naśladują Radzkę, tak samo Szusz). Nie uważam, żeby trzeba było szczególnie długo oglądać obie zeby zauważyć łudzące podobieństwo. Przejrzałam kilka filmów, obejrzałam instagrama i uważam, że tego podobieństwa nie ma, nie takiego jak Ty piszesz Nie chcę Ci udowodnić, że "moja prawda jest najmojsza", ale po prostu masa dziewczyn nosi się jak Szusz i ta Alex, nie ma tam nic takiego oryginalnego do powielania
Stary 2015-03-04, 09:57   #2995
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Jednym z ulubionych deserów mojego partnera są pomarańcze i mandarynki polane rozpuszczoną w kąpieli wodnej białą czekoladą, ale ja uważam, że to obrzydliwe i jestem we frakcji banany/mandarynki i ciemna czekolada
w sumie po domowemu najprościej nie wiem, gdzie się podział mój kulinarny zmysł Grażki
Stary 2015-03-04, 09:57   #2996
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Moja pogodynka <3
<3

Na termometrze mam, tak jak u Juli, 5 stopni teraz
Stary 2015-03-04, 10:10   #2997
kustraczek
-ist

Cytat:
Dzięki Kustru, doszłam do wniosku, że ktoś namalował mój portret (zajrzyj do mojego nowego albumu xD)

Her eyes like a cat in the dark, they hypnotize me with love, tralalila
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:13   #2998
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
szusz & stylizacje, komentarz pod zdjęciem:
"Niedługo otworzę lodówkę i będą tam Stylizacje"

https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=1&theater

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Czy rok temu na ladymakeup w dzien kobiet byla darmowa dostawa?
ja też mam przesyt Karoliny, sympatyczna dziewczyna, ale ileż można ogladac TE SAME kosmetyki i chinskie ciuchy, albo swieczki do domu. wole ja juz chyba we vlogach, bo czasami jezdzi do ciekawych miejsc i mozna cos podejrzec. oczywiscie jak DG nie wklada lba do kamery ze swoimi cudacznymi minami
Stary 2015-03-04, 10:23   #2999
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
1)Bardziej wygląda na to, że CHCESZ żeby się składało w całość. Każdą tezę można uargumentowac, zwłaszcza taką o której rozmyślamy z pasją

2) Opisałaś też mój "styl" tutaj. W życiu nie słyszałam o tej Alex. #ZgapiamPrzezPotęgęPodświ adomości

Dla mnie Szusz wygląda jak każda inna przedstawicielka nurtu rockowej kobiecości (?). Popatrz na przypadkową ulicę dużego miasta i zobaczysz takich "naśladowczyń Alex" tysiące. Migną Ci pomiędzy fankami air max + parka, a zwolenniczkami "jedynie prawdziwego ultrakobiecego" stylu szpilkowo-ołówkowospódniczkowego. Tylko wybrać sobie modowy worek, i wskoczyć
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:31   #3000
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

Her eyes like a cat in the dark, they hypnotize me with love, tralalila

Ulubieńcy u Olimpii:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości