|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Już po urlopie ![]() ![]() Wszystkim ślubującym 11 i 18 sierpnia składam spóźnione ale bardzo ciepłe życzonka- przede wszystkim dużo miłości i wzajemnej fascynacji nawet w szare, zwyczajne dni ![]() Podsumowując ślubne przygotowania- mamy już: 1. termin 7.06.2008 r. gdz. 16:00 2. kościół- Archikatedra Lubelska 3. sala weselna w Dysie 4. fotograf 5. zespół 6. kamerzysta- będzie dziś ![]() 7. zaliczone 4 nauki w kościele- w czwartek kolejna. I to by było na tyle ![]() A propos drugiego spotkanka lubeskich panien i mężatek, to jestem jak najbardziej za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze spotkaniem... no właśnie - kto jeszcze chętny ? Może w tym tygodniu wypali ? ![]()
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam pytanko odnośnie nauk- czy w Ave w czwartek będzie 8 konferencja? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny podajcie mi liste z aktualnymi Waszymi mailami (kiedys taka lista była, ale nie działa mi link do straego wątku) to przeslę zdjęcia; wyślijcie na pw albo na maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=9528 ![]()
![]() |
#2017 |
Zadomowienie
|
Kurcze i na poczcie i na wizazu nie chcą załączyć mi sie zdjęcia, słaby transfer
![]() Wklejam kilka zdjęć, jak zmniejsze reszte i bede miala od fotografa to wysle wtedy na maile.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-20 o 19:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2018 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spróbujemy zrobić próbki w MEdia MArkt, skoro polecałyście (nie tylko Wy ![]() robiłyście może same doróki w dużych formatach? gdzie dobrze robią? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2020 |
Wtajemniczenie
|
gdzies tu tylko pisałyście kogo w media nalezy prosić o zrobienie ślubnych zdjęć i nie moge znaleźc oczywiście. Ktoś pamięta???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Raczkowanie
|
Selka gdzie idziesz na piątą nauke moze do św Antoniego w czwartek, my też nie mamy piatej i słyszałam że tam będzie o 19.00???A my dziś "daliśmy "na zapowiedzi,jutro jedziemy zamówic ciasto do Swidnika w ciastkarni przy placu Bolka i Lolka mam nadzieję że to dobry wybór....Ponawiam prośbę o daty skupień w Lublinie dziewczynki????
![]() |
#2022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2024 |
Zadomowienie
|
Wiolu - normalnie jestem w szoku z tą salą...jak tak można...brak słów...mój mąż to by chyba kolesia rozszarpał gdyby się o takim czymś dowiedział...a w której szkole robicie wesele?? Życzę Ci aby te ostatnie dni były udane i spokojne oraz bez wstrząsów.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Raczkowanie
|
Silvershine dzięki bardzo za informację,na 9 też musimy się wybrać ale 5 też poszukuję...dziewczyny gdzie zukać informacji dotyczącęj skupień??? Znalazłam ........... I niedziela miesiąca Parafia pw. św. Wojciecha - godz. 15:00
ul. Podwale 15 20-117 Lublin tel. 0-81-532-41-38 II Niedziela miesiąca Parafia pw. Matki Bożej Wspomożenia Wiernych - godz. 15:00 ul. Kalinowszczyzna 3 20-129 Lublin tel. 0-81-747-50-91 III Niedziela miesiąca Parafia pw. Niepokalanego Serca NMP - godz. 14:30 al. Kraśnicka 76 20-718 Lublin tel. 0-81-525-25-58 Parafia pw. św. Jadwigi - godz. 15:00 ul. Koncertowa 15 20-866 Lublin tel. 0-81-740-41-54 IV Niedziela miesiąca Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus - godz. 15:00 ul. Krochmalna 47 20-401 Lublin tel. 0-81/532-23-80
#2027 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no a ja wreszcie spróbuję coś napisać o naszym dniu ślubu ![]() gorączka zaczęła sie już w piątek bo od rana było sporo spraw - pojechać po kwiaty na dekoracje i bukiety, dokończyć formalności w katedrze i spowiedź. tego dnia dekorowaliśmy tez salę, miałam pewien plan ale oczywiście wiele rzeczy trzeba było improwizować. Może nie wyszło tak jak chciałam do końca ale i tak wszystkim się podobało. Nam też ![]() ![]() Od piątku byla u mnie moja przyjaciółka - świadkowa jednocześnie i bardzo się ciesze bo bym chyba osiwiała sama ![]() ![]() później czekałam na rodziców i zgarniałam wszystkie moje rzeczy do zabrania a jak przyjechali i się już wszyscy z wszystkimi przywitali to poszłam na fryzurkę i makijaż. fryzurka wyszła gorzej niż na próbie niestety, wogóle nie wyglądałam juz tak ładnie, wszystko przez zmęczenie. Ale jakoś się tym nie przejmowałam, wtedy mi się podobało i nie tylko mi ( bo ja taka perfekcjonistka jestem ![]() ![]() ![]() Jak już przyjechałyśmy do hotelu, zobaczyłam salę w pełnej okazałości, obejrzalam sobie apartament, to moglam trochę odsapnąć. To byl dobry pomysł żeby się ubrac w hotelu choc może nietypowy ![]() ![]() kontaktowałam sie telefonicznie z moim J. na ktorego zlożyłam dekorację samochodu i który tam tez już w stres wpadał... na szczęście mial na pomoc świadka i jego żonę, ktora stracila przy dekoracji paznokcia, bo panowie sobie nie umieli poradzić z prostymi instrukcjami co do kwiatków przy klamkach ![]() ![]() Ubierając się wpadlam w stres znowu, moja biedna świadkowa nie miala zbyt wiele czasu dla siebie tak mi intensywnie pomagala ![]() NIe zapomnę tego momentu kiedy stanęliśmy przed sobą, tego wzruszenia ![]() ![]() pojechaliśmy na błogosławieństwo - znow emocje, bo rodzice też wcześniej nas tak nie widzieli no i wogóle. Postanowiliśmy pójść do kościoła pieszo, bo to jakies 10 minut, rodzice nie nadążali za nami i się śmiali że jeszcze zdążymy ![]() Ślubu udzielał nam przyjaciel dominikanin, moja siostra z koleżanka zaspiewala. Niektórzy goście nas zaskoczyli swoją obecnością ![]() ![]() potem życzenia, goście pod salę a my pojechaliśmy zostawić kwiaty i prezenty w domu. Podobno wyczekali się na nas straszliwie, bo deszcze zaczął padać i to wynoszenie z samochodu chwilę trwało, zresztą niektórzy pojechali już w trakcie życzeń. Ale poczekali a potem już caly czas byliśmy - specjalnie nie decydowaliśmy sie na plener w dniu ślubu żeby być caly czas z gośćmi. Dobrze że mieliśmy apartament, to kilka osób korzystało żeby odpocząć. Jedzenie w lokalu było pyszne, było go zdecydowanie za dużo, alkoholu wbrew obawom jeszcze nam zostało, DJ gral tak żeby goście się bawili, choć bardziej dla mlodszych, ale starsi i tak tańczyć nie chcieli, tylko narzekali że głośno mimo kilkakrotnego sciszania ....a, ,w trakcie wesela przypomnialam sobie o księdze gości, ktora zostala na górze więc ja znieśliśmy i sporo osób się wpisało. Nie robiliśmy tradycyjnych oczepin tylko zdjęcie welonu o północy i kilka zabaw, nieźle się uśmialiśmy na nich ![]() ![]() po weselu obsluga pomogła nam wszyściutko spakować, dali nam swoje pojemniki itd. Kelnerzy byli sprawni, o co nie poprosilam to dostałam ![]() podsumowując to moje strasznie długi opowiadanie musze powiedzieć, że sprawdziła nam się obsługa. Z Focusa jestem bardzo zadowolona, obsługa sprawna i mila, jest tam elegancko i profesjonalnie. dekoracja się wszystkim bardzo podobala, nawet podobno wlaścicielka hotelu chodzila oglądać. Fryzure robiła mi pani w salonie na Czechowie, trochę mialam z nią problemu, ale to głównie z powodu własnoręcznego wpinania welonu no i z tego że chciałam coś naturalnego a nie sztywna konstrukcję na głowie. Makijaż kuzynka -wizażystka, jak tylko otworzy działalność to z pełną odpowiedzialnością moge ja polecać - był delikatny tak jak chciałam. bukiet robila znajoma, która kiedyś miala firmę bukieciarską, kwiaty kupowalam sama i bukiet wyszedł piękny i dokładnie taki jak mi sie wymarzył. Dekorację kościoła robila moja przyjaciółka z druga koleżanka i dziewczynami od drugiej pary tez wyszło pięknie. DJ Loki, był z kolegą, dzięki temu nie przerywali prowadzenia zabawy, muzyke dobierali do reakcji gości ![]() no i fotograf - mało znany facet z Puław, bardzo miły , zdjęcia w plenerze zrobił nam piękne, choć nie mieliśmy zbyt dużo czasu na nie. może w najbliższym czasie wybiorę parę zdjęci i wyślę mailem. póki co musze wreszcie kończyć bo mąż mnie tu rozprasza ![]() wybaczcie przydługą opowieść ale jak się już zebrałam to chciałam porządnie wszystko opisać ![]() pozdrawiam i zycze dużo uśmiechu i spokoju przyszłym pannom młodym. Tak jak wszystkie już mężatki dodam,że nie warto psuć sobie humoru nieprzewidzianymi wpadkami, szczegółami, które i tak nie będa widoczne w całości, pewne rzeczy warto puścić by żyły własnym życiem. pozdrawiam serdecznie i chyba czas już sie przenieść na "żonki" ![]() ![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2007-08-21 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny słuchajcie jakie bez sensu są moje suwaczki, jeden pokazuje mi ze jeszcze 10 miesiecy i 1 dzien a drugi 10 miesiecy i 5 dni niezłe co??? A moze bede brac dwa razy slub hehehe tylko mam nadzieje ze z tym samym mężczyzna hehhe. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Przyczajenie
|
witajcie kobietki!
błagam o pomoc, mam slub w październiku a jak do tej pory nie mam namiarów na żadną wizażystkę, wiele się naczytałam o P. Edytce, czy któraś z Was mogłaby dać mi do niej namiary na maila??? bardzo Was proszę... bo już po nocach mi się śni że idę do ołtarza nieumalowana! ![]() podaję maila evela_20 @o2.pl z góry baaaaardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
martuko te zdjęcia to nie kiedyś tylko juz nam wysyłaj
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
A może któraś z was chciałaby kupić orbitreka ?
Bo kupiłam jakiśczas temu i okazuje się, że wcale nie mam cierpliwości żeby go używać ![]() Kupiłam go w Makro za 499 zł, cena do sprzedaży oczywiście do negocjacji ![]()
![]() |
#2034 |
Raczkowanie
|
w AVE będzie 8 nauka
![]() ![]() skupienie tam są w pierwszą sobotę miesiąca o godz.15 ![]() ja też miałam problem z suwaczkiem i musiałam odnaleźć inny i już jest dobrze ![]() ![]() ![]() na razie praca aby mieć na wymarzone wesele i na start ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny odpowiadając na Wasze zapytanie o lokal to nie ma sie czym martwić, ze któraś z Was na niego trafi bo jest to raczej niemożliwe (facet szybko nie rozkręci tego biznesu, nasze wesele miało być na otwarcie)
Dziękuje Wam bardzo za słowa pocieszenia, już złość mi przeszła ![]() ![]() ![]() ![]() freciu wesele odbędzie sie w ZS nr 1 na szkolnej (to ta z basenem)
#2036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Wtajemniczenie
|
Kochane ale dawno tu nie bylam!W pracy dużo roboty,w domu szwanuje mi komp.Napisałyście bardzo dużo ,nie czytałam jeszcze i jestem do tyłu,nie w klimacie.Teskni m,i sie za przygotowaniami ...Do tej pory oglądam sie za sukniami ślubnymi na wystawach
![]() ![]() Wszystkim ślubującym i tym co juz po składam najlepsze życzonka! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2039 |
Raczkowanie
|
dlaczego przy załatwianiu ślubu jest tyle komplikacji
![]() tak to jest jak ma sie TŻ 150 km od siebie.... ach... no niestety mój TŻ pracuje w Zamościu i nie ma jak pojechać do siebie po akt urodzenia a mielismy w czwartek iść do USC wszystko nam sie opóźnia..... ![]() na dodatek teściowa też wynajduje różne wymówki a zeby nie odebrać aktu urodzenia.... ![]() ![]() przepraszam ze sie tu wyżalam ale nei chcę iść do mojej mamy znowu z kłopotami bo ona już tym całym ślubem jest zmęczona.... a to dopiero początek. Zasmuciliście mnie p.?Mikulskim bo sama mam z nim umowę podpisana ale ja mam ten droższy pakiet kamerowania bo w tym tańszym jest mniej a w droższym więcej.... Mam nadzieję że będę zadowolona.... ale własnei wydaję mi sie ze to kwestia dogadania sie z nim i omówienia z nim wszystkich szczegółów. a jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.