Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-04, 09:35   #1261
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki cukru.
Na czczo: 80
Po 1h: 107
Po 2h: 100
No ale co Ty chcesz od tych wyników ?? przecież są OK

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:38   #1262
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja nie chodziłam do przedszkola, a i tak musiałam często spać w dzień (pamiętam , że zawsze na chwilę się kładłam i zmykałam )

to wcześnie poszłaś na glukozę ja wolę pójśc kilka dni przed wizytą, żeby sie nie martwić później długo
Lekarz mi tak kazał iść, mówił, że potem to już trochę późno. Bo to już będzie końcówka 29 tygodnia.
A że jak będzie zbyt wysoka to mam przyjść wcześniej.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
No ale co Ty chcesz od tych wyników ?? przecież są OK
No właśnie
Aaaaaa bo zaczęły pytać czy mam normy zamiast mi bić brawo
Wstrętne straszaki
Stary 2015-03-04, 09:45   #1263
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Lekarz mi tak kazał iść, mówił, że potem to już trochę późno. Bo to już będzie końcówka 29 tygodnia.
A że jak będzie zbyt wysoka to mam przyjść wcześniej.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

No właśnie
Aaaaaa bo zaczęły pytać czy mam normy zamiast mi bić brawo
Wstrętne straszaki

chyba, ze tak... ja idę w przyszlym tyg, a to będzie już 28
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:47   #1264
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
chyba, ze tak... ja idę w przyszlym tyg, a to będzie już 28
Ja ide we wtorek to będzie 27tydz.. i wizyta w następny poniedziałek

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:51   #1265
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja ide we wtorek to będzie 27tydz.. i wizyta w następny poniedziałek
chodź ze mną
Stary 2015-03-04, 09:52   #1266
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
chodź ze mną
Mnie mama w domu pobiera dopiero po 1godz i po 2godz przyjdę na pobranie :brzydal

Lena
Stary 2015-03-04, 09:53   #1267
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie mama w domu pobiera dopiero po 1godz i po 2godz przyjdę na pobranie :brzydal
takiej to dobrze nie lubię Cię D

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 09:54   #1268
201710041131
Konto usunięte

Jedzenie w przedszkolu... aaaaaa!! trauma!!!

Mam dziś dzień paszteta, nawet nie wyszłam jeszcze z łóżka, nie mogę na siebie patrzeć...
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:56   #1269
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Idę robić brownies z malinami, a co se będę :

Jutro robię obiad ze słoika od mamy - bigos

Ja od jakiegoś czasu śpię w koszuli do karmienia z Biedronki, mama mi kupiła

Taką szarą mam http://s.babyonline.pl/i/koszula-noc...IDER-34420.jpg
Fajna ta koszula
Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
jakoś szybciutko przyszedł, nie wiem chyba po 3 dniach już miałam

jestem po wizycie
mała waży prawie 90 dkg
wszystko dobrze,zostałam pochwalona za cukier, tylko dostałam żelazo, żeby młoda mi całej hemoglobiny nie wyssała

kaja, wpisz mi prosze wizyte na 31 marca
za wizytę

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Marei ja raczej slyszalam opinie ze jak najdłużej prac w hipoalergicznym. Nawet do 6-7 roku życia.
Ja tam nie wiem bo synowi odkąd skończył rok piore z naszymi rzeczami... Ale raczej spotykał te opinie ze jak najdłużej prac w dzieci owych.

A co do naszych mam i babc to przypomonam ze wtedy bardzo popularne było pranie w płatkach mydlanych.
Teraz też piorą w płatkach mydlanych. Mojej ciotki córkę uczulały inne, wiec prałam w płatkach.
Cytat:
Dziewczyny ponownie proszę o modlitwę/kciuki dla mojej znajomej...Wczoraj miała dwa silne krwotoki, organizm chce pozbyć się małego...
strasznie jej współczuję

Cytat:
Rozmawiałam, to stwierdziła że "wszystkie dzieci śpią i one same się kładą a potem dobudzić ich nie można" i że "Blanka też sie kładzie spać jak rozkładają leżaki" no kładzie się, bo jest grzeczna, i wie że tak trzeba to co ma zrobić ?! powiedzieć nie i zapakowac się i iść do domu..
Jak przychodze po Blankę w porze drzemki to np na 10dzieci śpi 3, reszta się kręci i pyta czy już może wstać.. Kurde noo, 4-5 letnie dzieci zeby spały w dzień 2 godziny to trochę przesada.. o.O
To nie mogą jakoś podzielić na śpiące i nie śpiące?

Cytat:
Nie wiem, ale ogólnie to ciągle mi siedzi pod prawym żebrem..

Zaczęłam rozglądac się za koszulami do karmienia, bo przecie nie pójdę w starych do szpitala albo w kusych piżamkach
I irytują mnie strasznie te misiowe, dziecinne koszule.. :/
i te mi wpadły w oko, po 10tym zamówię dwie, jedną mam jeszcze po Blance
http://allegro.pl/dn-jasmine-koszula...144446964.html
Ładna koszulka, też muszę coś kupić, bo mam tylko jedną.

Z tymi drzemkami w przedszkolach to przerąbane. Wiki od roku nie śpi w dzień. Czasami u babci zdarzy jej się przysnąć to później idzie spać o 2 w nocy.

Ech... Dopadło mnie przeziębienie, gardło mnie boli, do tego kaszel i katar.
Wiki tez kaszle, ją od razu złapało.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:58   #1270
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
takiej to dobrze nie lubię Cię D
no wiesz

Cytat:
Jedzenie w przedszkolu... aaaaaa!! trauma!!!

Mam dziś dzień paszteta, nawet nie wyszłam jeszcze z łóżka, nie mogę na siebie patrzeć...
Myślałam, że dziś jesz dużo pasztetu

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Fajna ta koszula

za wizytę

Teraz też piorą w płatkach mydlanych. Mojej ciotki córkę uczulały inne, wiec prałam w płatkach.

strasznie jej współczuję

To nie mogą jakoś podzielić na śpiące i nie śpiące?

Ładna koszulka, też muszę coś kupić, bo mam tylko jedną.

Z tymi drzemkami w przedszkolach to przerąbane. Wiki od roku nie śpi w dzień. Czasami u babci zdarzy jej się przysnąć to później idzie spać o 2 w nocy.

Ech... Dopadło mnie przeziębienie, gardło mnie boli, do tego kaszel i katar.
Wiki tez kaszle, ją od razu złapało.
No wiesz, widocznie to jest dla nich problem, bo musiałyby się zająć dziecmi a tak, lepiej przyjść na 8, po 12 położyć dzieci spać, obudzić po 14, i iść do domu

Lena
Stary 2015-03-04, 10:00   #1271
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz

Myślałam, że dziś jesz dużo pasztetu

na sniadanie kanapki z pasztetem, do obiadu pasztet i na deser też.. z lodami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 10:02   #1272
abz
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie ja zawsze myślałam że podczas karmienia to musi być specjalna dieta, a dziś położna powiedziała że to w Polsce jest mit. po urodzeniu dziecka trzeba jeść normalnie tak jak sie jadło w trakcie ciąży
no to mnie podniosła na duchu
Lepiej się z poczatku pilnować żeby wiedzieć co ewentualnie dziecku mogło zaszkodzić lub uczulić. I wprowadzac stopniowo produkty. Szwagierka mojej koleżanki jadła gotowany ryż, kurczaka i marchewkę głównie a mała miała coraz większą alergię, okazało się, że była uczulona m.in. na marchewkę właśnie...

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

Ja już po USG- niunia zdrowa , waży 450g, zmieniła pozycję na główkową (wali mi głową w szyjkę aż mnie ciarki przechodzą). No i kolejny raz potwierdzona dziewczynka (już 4 lekarzy potwierdziło więc nic się nie zmieni raczej )
No to już sie nie powinno zmienić

Cytat:
Dziewczyny jestem w szpitalu bo moja przyjaciółką ma zabieg.... I właśnie wybudzili 2 letnie dziecko z narkozy i ono tak przeraźliwie płacze... To nie na moje ciazowe nerwy

Ojoj

Cytat:
takie proste ciasto drożdżowe ze śliwkami wieki nie jadłam
A ja mam zamrożone śliwki Ciasto moze w weekend, ale na piątkowy obiad knedelki, mniam!

Cytat:
jestem po wizycie
mała waży prawie 90 dkg
wszystko dobrze,zostałam pochwalona za cukier, tylko dostałam żelazo, żeby młoda mi całej hemoglobiny nie wyssała

kaja, wpisz mi prosze wizyte na 31 marca
To już prawie kilogram! wow. Też łykam zelazo bo hemoglobina zbliżała się do dolnej granicy normy. Obawiałam sie zaparć po tym żelazie, ale na szczęście jest bez zmian.

Cytat:
Fartuch, przez Ciebie polazłam do sklepu po pepsi!!! I zapomniałam jajek
Dobrze, że cię to bawi Ja czasem też tak mam, ze muszę kupić jedną niezbędną rzecz, kupię kilka innych a o tym zapomnę. Jak sama jestem to jeszcze pół biedy, ale jak z młodym mam się wracac, drugi raz ubierać itd to już nerwica na całego.

Cytat:
Dziewczyny ponownie proszę o modlitwę/kciuki dla mojej znajomej...Wczoraj miała dwa silne krwotoki, organizm chce pozbyć się małego...
Żeby chociaż logiczny lekarz się trafił....

Cytat:
Kurde tak mam ostatnio że cieżko mi tak jest oddychać..

i wgl baba w przedszkolu mnie wkurzyła.. Blanka nie zostaje ostatnio na drzemki w przedszkolu bo nie chce spać (nie tylko ona bo to połowa grupy) więc odbieraliśmy ją wcześniej, ale stwierdziłam że no kurde nie zawsze możemy, dzis akurat nie mogę jej odebrać po 12. zresztą ja płacę do godz 15 za pobyt i za zajęcia dodatkowe.. Więc umówiłyśmy się z Blanką ze dziś zostaje na drzemkę, polezy sobie, odpocznie, nie musi spać przecież. No i mówię do wychowawcy że zostaje dziś na co baba "a wie pani co to będzie?! bo ona nie chce przecież spać" No kuźwa to niech się głupia baba zdecyduje, bo tak to gada że nie śpi a jak śpi to gada że co to będzie.. No to chyba czas zrezygnować z drzemek skoro dzieci płaczą na myśl o drzemce.. o.O
No raczej trudno o to zeby takie duże dzieci spały. To już pani problem jak sobie z nimi poradzi. Ty się tym nie przejmuj
U nas w przedszkolu jest relaksacja, panie w trzylatkach pytały nas, które dzieci śpią w dzień żeby zwrócić na nie uwagę i tylko te dzieci, które chciały to spały, reszta miała w tym czasie ciche zabawy, muzyczke relaksacyjną albo pani czytała książeczki. Zasada była taka, ze to czas wyciszenia i odpoczynku, ale drzemek na szczęście nikt nie założył jako obowiązek i to w sumie dobre podejście.

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Na moj brzuch to chyba 3xl bede musiala kupic :P i co ja pozniej z tymi koszulami zrobie
Z takich dużych to nie warto kupowac dużo. Ja sie np tak nastawiłam, ze do szpitala dwie koszule kupiłam, takie, żeby sie w nie brzuch zmieścił, do rodzenia miałam taką taniutką za 15zł zwykłą żeby w razie co zaraz wyrzucić. I co? Po porodzie przebrałam się w jedną z tych nowych koszul i były za wielkie bo przeciez kupowałam z myślą na ciążę (nie wiem po co). jakbym nie wiedziała, ze po porodzie nie będę już miała wielkiego brzucha

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:05   #1273
201710041131
Konto usunięte

Taaa i w lustrze ☠☠☠☠a wy to mi zawsze poprawicie humor, bo jak widzę umoralniającą gadkę koleżanki-babochłopa, która przed ciążą zawodowo podnosiła ciężary, pod tytułem "w ciąży nie wygląd jest najważniejszy" to ch... mnie strzela

Kto ma doświadczenie z łóżeczkami turystycznymi? Takie za 120-150 zł do spania raz w tygodniu będzie ok? Bo potrzebuję do rodziców a obiecali, że zapłacą, więc chcę zamówić póki są po wypłacie
Stary 2015-03-04, 10:05   #1274
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość

Z takich dużych to nie warto kupowac dużo. Ja sie np tak nastawiłam, ze do szpitala dwie koszule kupiłam, takie, żeby sie w nie brzuch zmieścił, do rodzenia miałam taką taniutką za 15zł zwykłą żeby w razie co zaraz wyrzucić. I co? Po porodzie przebrałam się w jedną z tych nowych koszul i były za wielkie bo przeciez kupowałam z myślą na ciążę (nie wiem po co). jakbym nie wiedziała, ze po porodzie nie będę już miała wielkiego brzucha

hehe, noo o tym też trzeba pomyśleć
Stary 2015-03-04, 10:08   #1275
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa i w lustrze ☠☠☠☠a wy to mi zawsze poprawicie humor, bo jak widzę umoralniającą gadkę koleżanki-babochłopa, która przed ciążą zawodowo podnosiła ciężary, pod tytułem "w ciąży nie wygląd jest najważniejszy" to ch... mnie strzela

Kto ma doświadczenie z łóżeczkami turystycznymi? Takie za 120-150 zł do spania raz w tygodniu będzie ok? Bo potrzebuję do rodziców a obiecali, że zapłacą, więc chcę zamówić póki są po wypłacie
Ja mam.
Moje dziecko w domu śpi w turystycznym
U teściowej tez mam turystyczne.
Lozeczko nie ważne, ale proponowalabym dokupić materac nawet zwykły piankowy za 40zl.
Bo w lozeczkach nawet jak są dodatkowe materace to niezbyt dobre (łamane wiec czuć przerwy, albo twarde, albo nie ma wcale)

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 10:08   #1276
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Lepiej się z poczatku pilnować żeby wiedzieć co ewentualnie dziecku mogło zaszkodzić lub uczulić. I wprowadzac stopniowo produkty. Szwagierka mojej koleżanki jadła gotowany ryż, kurczaka i marchewkę głównie a mała miała coraz większą alergię, okazało się, że była uczulona m.in. na marchewkę właśnie...

No to już sie nie powinno zmienić

Ojoj

A ja mam zamrożone śliwki Ciasto moze w weekend, ale na piątkowy obiad knedelki, mniam!

To już prawie kilogram! wow. Też łykam zelazo bo hemoglobina zbliżała się do dolnej granicy normy. Obawiałam sie zaparć po tym żelazie, ale na szczęście jest bez zmian.

Dobrze, że cię to bawi Ja czasem też tak mam, ze muszę kupić jedną niezbędną rzecz, kupię kilka innych a o tym zapomnę. Jak sama jestem to jeszcze pół biedy, ale jak z młodym mam się wracac, drugi raz ubierać itd to już nerwica na całego.

Żeby chociaż logiczny lekarz się trafił....

No raczej trudno o to zeby takie duże dzieci spały. To już pani problem jak sobie z nimi poradzi. Ty się tym nie przejmuj
U nas w przedszkolu jest relaksacja, panie w trzylatkach pytały nas, które dzieci śpią w dzień żeby zwrócić na nie uwagę i tylko te dzieci, które chciały to spały, reszta miała w tym czasie ciche zabawy, muzyczke relaksacyjną albo pani czytała książeczki. Zasada była taka, ze to czas wyciszenia i odpoczynku, ale drzemek na szczęście nikt nie założył jako obowiązek i to w sumie dobre podejście.

Ja pamiętam że na pierwszym zebraniu w I grupie był poruszany ten temat drzemek, że wiele mam mówiło że dzieci nie śpią (Blanka tez już nie spała) to było że nie ma zmuszania, itd itd.. Ale że dzieci zazwyczaj same kładą sie chętnie spać. No wiadomo.. jak pani w przedszkolu mówi dzieci idziemy spać to dzieci idą spać no kurde, to naturalne jest.. :/
Przed pójściem do tego przedszkola chodziła 4 miesiące do prywatnego i tam były drzemki ale nieobowiązkowe, te co spały to spały a te co nie spały szły np na dwór (to wiosna była akurat) albo do innej grupy i się bawiły.

Lena
Stary 2015-03-04, 10:09   #1277
TinaNeko
Raczkowanie

Oby do soboty i dowiem sie co z krazkiem. Ja nie kupowalam turystycznego. Wtedy co bylam u mamy to spala w lozeczku
TinaNeko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:26   #1278
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam.
Moje dziecko w domu śpi w turystycznym
U teściowej tez mam turystyczne.
Lozeczko nie ważne, ale proponowalabym dokupić materac nawet zwykły piankowy za 40zl.
Bo w lozeczkach nawet jak są dodatkowe materace to niezbyt dobre (łamane wiec czuć przerwy, albo twarde, albo nie ma wcale)
Ooo właśnie, to Ty mi wcześniej doradziłaś kupno turystycznego, nie pamiętałam kto a zależało mi na opinii tej właśnie osoby. Dzięki Tak zrobię, kupię jakieś zwykłe i do tego materac

Co do koleżanki to tylko tyle wie od tej chamskiej lekarki, że "w najgorszej wersji trzeba będzie zakończyć ciążę aby ją ratować", nic więcej się nie dowiedziała, baba do niej wszystko mówi krzykiem, a nawet plakietki nie ma przyczepionej żeby przeczytała co to za drka
Stary 2015-03-04, 10:30   #1279
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo właśnie, to Ty mi wcześniej doradziłaś kupno turystycznego, nie pamiętałam kto a zależało mi na opinii tej właśnie osoby. Dzięki Tak zrobię, kupię jakieś zwykłe i do tego materac

Co do koleżanki to tylko tyle wie od tej chamskiej lekarki, że "w najgorszej wersji trzeba będzie zakończyć ciążę aby ją ratować", nic więcej się nie dowiedziała, baba do niej wszystko mówi krzykiem, a nawet plakietki nie ma przyczepionej żeby przeczytała co to za drka
ojj nie chciałabym w takim przypadku mieć takiej doktorki jej lekarz tam nie pracuje? może ma możliwość skontaktowania się z nim...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 10:30   #1280
masija
Zakorzenienie

Hej.

Jestem po wizycie.
Mam zwiększyć dawki leków, leżeć, leżeć, leżeć.
Anemia, bakterie, infekcja-to mam.
Za tydzień i tak mam przyjść żeby zbadać czy coś się poprawiło + po zwolnienie. Na szczęście z szyjką ok, nic się nie dzieje.

No i oczywiście mała-zdrowa,piękna, cudna, WIELKA!
1050 g !!!
Jak tak dalej będzie rosła to nie chcę wiedzieć co ona mi z bożeną zrobi

Uspokoiłam się trochę bo przed samą wizytą byłam kłębkiem nerwów, a wczoraj ryczałam jak głupia

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-03-04 o 10:32
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:31   #1281
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Hej.

Jestem po wizycie.
Za tydzień i tak mam przyjść żeby zbadać czy coś się poprawiać + po zwolnienie. Na szczęście z szyjką ok, nic się nie dzieje.

1050 g !!!

Uspokoiłam się trochę bo przed samą wizytą byłam kłębkiem nerwów, a wczoraj ryczałam jak głupia
No to super!! Najważniejsze że z szyjką jest dobrze, i z małą. tzn nie z taka małą

Lena
Stary 2015-03-04, 10:33   #1282
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Jestem po wizycie.
Za tydzień i tak mam przyjść żeby zbadać czy coś się poprawiło + po zwolnienie. Na szczęście z szyjką ok, nic się nie dzieje.

1050 g !!!

dobrze, ze z Małą wszytsko dobrze
Stary 2015-03-04, 10:35   #1283
Cos_
Zakorzenienie

Masija
Stary 2015-03-04, 10:36   #1284
Princesika
Zakorzenienie

Masija, ale masz wielkoludka
Stary 2015-03-04, 10:39   #1285
masija
Zakorzenienie

Dzięki

Princesika po mamusi

A jakie zdjęcia mam fajne

Co do koszul to faktycznie, macie rację-same misie :/

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:41   #1286
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Jestem po wizycie.

1050 g !!!

Gratki za wizytę

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:41   #1287
gabisun
Zakorzenienie

Siema ciążówki!
Ja mam znowu lenia internetowego, ciągle gdzieś latam, chyba wiosnę poczułam

Princesika gratki za glukozę
Jak ja się cieszę, że też mam ją już za sobą teraz same przyjemne badania, byłam dzisiaj oddać moczyk i krew w poniedziałek wizyta. ciekawa jestem ile mały już waży

Kaja kurcze bezsensu,że każą im leżeć u nas spanie było tylko w maluchach. W 4 latków mają relaksację po jedzeniu i kto chce ten śpi, a kto ine chce ogląda bajki na tv, albo rysuje.

Dziewczyny, czy u was w biedronkach są te dresiki z Myszką Miki? bo u mnie na plakacie w sklepie jest, a kosze puste

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:41   #1288
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Princesika po mamusi

pokaż
Stary 2015-03-04, 10:42   #1289
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Siema ciążówki!
Ja mam znowu lenia internetowego, ciągle gdzieś latam, chyba wiosnę poczułam

Princesika gratki za glukozę
Jak ja się cieszę, że też mam ją już za sobą teraz same przyjemne badania, byłam dzisiaj oddać moczyk i krew w poniedziałek wizyta. ciekawa jestem ile mały już waży

Kaja kurcze bezsensu,że każą im leżeć u nas spanie było tylko w maluchach. W 4 latków mają relaksację po jedzeniu i kto chce ten śpi, a kto ine chce ogląda bajki na tv, albo rysuje.

Dziewczyny, czy u was w biedronkach są te dresiki z Myszką Miki? bo u mnie na plakacie w sklepie jest, a kosze puste
u mnie była naklejona kartka na plakacie, że w tej biedronce nie ma ubranek

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Dzięki

Princesika po mamusi

Pokaż foty
Stary 2015-03-04, 10:42   #1290
gabisun
Zakorzenienie

Masija gratki

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości