Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-04, 10:37   #3001
kiziamizia91
Koteł

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
ja też mam przesyt Karoliny, sympatyczna dziewczyna, ale ileż można ogladac TE SAME kosmetyki i chinskie ciuchy, albo swieczki do domu. wole ja juz chyba we vlogach, bo czasami jezdzi do ciekawych miejsc i mozna cos podejrzec. oczywiscie jak DG nie wklada lba do kamery ze swoimi cudacznymi minami
ja nie lubie Karoliny od samego poczatku jej dzialalnosci. ogolnie chyba jej osobowosc, wyglad itd mi nie pasuja i nie przekonuja mnie. zobaczylam pare filmow z fryzurami jak potrzebowalam, ale tak to nie sledze. dzieki temu nie czuje, ze zaraz mi wyjdzie z lodowki jak by nie wizaz to w ogole bym nie wiedziala, ze ma faceta i to o 10 lat mlodszego
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:52   #3002
Munkaa
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie informacje pogodowe i czekoladowe obczaję w Auchan, Almy nie mam - chyba, że jest gdzieś w okolicach Zabrza, Gliwic, a ja o tym nie wiem?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 11:03   #3003
kochanowska
Zakorzenienie

[QUOTE=Selvan;50517066]Wpisz w przeglądarkę poniższy adres i zobacz czy korzystasz z html5 i z których funkcji korzysta twoja przeglądarka.
https://www.youtube.com/html5
Prosiłaś o print screena :
Załącznik 5928858

Też skorzystałam i działa, dziekuję!

https://www.youtube.com/watch?v=Jw2hulNNtio Radzka inspiracje lutego

Edytowane przez kochanowska
Czas edycji: 2015-03-04 o 11:06
kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 11:18   #3004
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Wpisz w przeglądarkę poniższy adres i zobacz czy korzystasz z html5 i z których funkcji korzysta twoja przeglądarka.
https://www.youtube.com/html5
Prosiłaś o print screena :
Załącznik 5928858

Ja chodzę do camile albane i tam używają pielęgnacji kerastase i farb l'oreala. Za korektę koloru (odświeżam co kilka miesięcy tylko to co było dekoloryzowane) z modelowaniem wychodzi około 200 zł (zazwyczaj płacę trochę więcej bo dodatkowo podcinam, albo robię ampułkę) To jedyny salon któremu ufam z tych co byłam, a odwiedziłam ich sporo. Nie oszczędzają na produktach i jest bardzo czysto. Wszystkie narzędzia, szczotki i np. myjki są dezynfekowane. Byłam w salonach, które mają podobne ceny i używali tam produktów joanny, kallosa, a większość czynności wykonywała, zamiast fryzjera, stażystka. Na dodatek słowo higiena w większości kończy się na popryskaniu środkiem dezynfekującym nożyczek Mam kapryśną, wrażliwą skórę i po takich wizytach, z jakimś szamponem wiśniowym mój skalp mi się odwdzięcza
Ja chodzę w Warszawie do salonu pod szyldem L`Oreal expert i wbrew pozorom zapłaciłam za ścięcie długich włosów 40 zł i farbowanie też nie jest jakieś mega drogie, ale nie farbuję włosów,więc nie wiem jak z jakością farbowania.Nie wiem,czy to jest ogólnie polityka firmy,czy salony same sobie ustalają cenę.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 11:24   #3005
czarne
Zakupowy odwyk :)

Zdecydowałam się na zakup beauty blendera,weszła na strone a tam pięć kolorów-royal,pro,pure,red carpet i ten zwykły. Którego brać ?
Stary 2015-03-04, 11:30   #3006
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
no u mnie też ten Ivory był najbardziej wykupiony Mam mieszaną - suche policzki, czółko tluste.

nie wiem, mój kolor jest drugi w kolejności, nie jestem bardzo blada. Kolor 010 jest jaśniejszy, ale już w tubce było widać, ze ma różowe tony. Ivory jest jak dla mnie idealnie beżowy

[COLOR=Silver]
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie informacje pogodowe i czekoladowe obczaję w Auchan, Almy nie mam - chyba, że jest gdzieś w okolicach Zabrza, Gliwic, a ja o tym nie wiem?
Nic mi o tym nie wiadomo, w Kato na pewno jest Alma.
Stary 2015-03-04, 11:44   #3007
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Poda ktoś linka do Madzika na yt i insta?
Wpisuje na yt madzik i nie wyskakuje, pewnie inny nick

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 11:48   #3008
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Poda ktoś linka do Madzika na yt i insta?
Wpisuje na yt madzik i nie wyskakuje, pewnie inny nick
Youtube: madzik230390
Insta: madzik230390lifstyle
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 11:54   #3009
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Zdecydowałam się na zakup beauty blendera,weszła na strone a tam pięć kolorów-royal,pro,pure,red carpet i ten zwykły. Którego brać ?
Ja mam czarny, bo używam Revlona CS a to ciężki podkład, czasem ciężko go domyć i właśnie w razie ewentualnych odbarwień gąbki od podkładu na czarnym nie widać tego aż tak bardzo. Ale kusi mnie różowy i chyba następnym razem się na niego zdecyduję.

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 11:57   #3010
czarne

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Ja mam czarny, bo używam Revlona CS a to ciężki podkład, czasem ciężko go domyć i właśnie w razie ewentualnych odbarwień gąbki od podkładu na czarnym nie widać tego aż tak bardzo. Ale kusi mnie różowy i chyba następnym razem się na niego zdecyduję.
O,dzięki też używam CS. W takim razie biorę czarny
Stary 2015-03-04, 12:03   #3011
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Youtube: madzik230390
Insta: madzik230390lifstyle
Dziękuję.
Widzę Madzik walczy z kilogramami na instagramie. Fajnie. Motywacja na ścianie, siłownia, bieganie, chodakowska, sportowe ciuchy. Dzieje się. Trzymam za nią kciuki.

Stary 2015-03-04, 12:06   #3012
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Dziołszki z Warszawy - pada u Was śnieg? Jest zimno? Zapowiadają złą pogodę na najbliższy czas?

I już do wszystkich-od kilku dni chodzi za mną połączenie białej czekolady i pomarańczy - znacie takie słodycze?
Wczoraj u mnie waliło gradem dzis sucho, nawet slonce czasem wyjrzy ale ogolnie ponuro raczej.
Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Ja chodzę w Warszawie do salonu pod szyldem L`Oreal expert i wbrew pozorom zapłaciłam za ścięcie długich włosów 40 zł i farbowanie też nie jest jakieś mega drogie, ale nie farbuję włosów,więc nie wiem jak z jakością farbowania.Nie wiem,czy to jest ogólnie polityka firmy,czy salony same sobie ustalają cenę.
Gdzie? usilowałam się obciąć za taką cenę, ale ciezko szło. Zwątpilam i zahaczyłam o fryzjera podczas wizyty w malej miejscowosci i znow lubie swoje wlosy
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:06   #3013
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję.
Widzę Madzik walczy z kilogramami na instagramie. Fajnie. Motywacja na ścianie, siłownia, bieganie, chodakowska, sportowe ciuchy. Dzieje się. Trzymam za nią kciuki.
ja też
tylko nie wiem czy to już trzeci czy czwarty raz :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:08   #3014
czarne

Cytat:
Dziękuję.
Z Madzikiem mam tak samo. Jest taka swojska i szczera, że nie da się jej nie lubić. Też trzymam za nią kciuki
Stary 2015-03-04, 12:11   #3015
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Zapomniałam dodać - kupiłam ten podkład z Rimmela, o którym tak głośno na YT w kolorze 100 Ivory oraz bazę. Dziś nałożyłam i Pierwszy raz miałam efekt wow na twarzy. Efekt jest bardzo naturalny, pierwszy raz stwierdziłam, że na prawdę nie widać podkładu na twarzy. Utrzymuje się świetnie, ale zobaczę jutro jak będzie bez bazy. Krycie średnie, na pewno dużo lepsze niż HM. Acha, ja po nałożeniu podkładu stosuje sztuczkę Gossa z przyłożeniem chusteczki - u mnie się sprawdza, nie ma tej tłustek warstewki
Mam takie same spostrzeżenia, z tym, że nie kupiłam bazy #student. Rimmel jest trochę bardziej ziemisty niż HM 51. Daje świetne wykończenie - świeci się mniej niż wspomniany HM, ale nie jest to taki perfidny mat . I krycie ma całkiem niezłe.
Cytat:
w sumie po domowemu najprościej nie wiem, gdzie się podział mój kulinarny zmysł Grażki
Grażka <3 Kolega podesłał mi wczoraj link do jej fanpejdża i szczerze się roześmiałam, jak zobaczyłam 'chrzcinowy cymes'. I brzoskwinicę. I wszystko
Cytat:
Najbliżej w Katowicach
Cytat:
Zwykły jest spoko .
Przy okazji chciałam podziękować tej z Was, która pisała o potraktowaniu BB olejem. Najpierw wtarłam w niego właśnie olej, później umyłam żelem do mycia twarzy i zniknęły nawet te zabrudzenia, które trzymały się od bardzo dawna. Wygląda teraz jak nowy

Edytowane przez zetuzetia
Czas edycji: 2015-03-04 o 12:18
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:15   #3016
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość

Jednym z ulubionych deserów mojego partnera są pomarańcze i mandarynki polane rozpuszczoną w kąpieli wodnej białą czekoladą, ale ja uważam, że to obrzydliwe i jestem we frakcji banany/mandarynki i ciemna czekolada

Jestem z tobą
Dla mnie w ogóle biała czekolada to nie czekolada i akceptuję ją tylko jako dodatek do placka albo w przypadku ptasiego mleczka w bialej czekoladzie ( )
Stary 2015-03-04, 12:24   #3017
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163
To może stąd Twoje zbyt szybkie i trochę naciągane wnioski Na prawdę wiele dziewczyn ma taki styl, nie lubi wzorów, nosi ciężkie łańcuchy, lubi lekki makijaż. Szusz od początku moze oglądać Alex własnie dlatego, że lubi te same rzeczy, tak jak wiele dziewczyn lubiących folkowy styl ogląda Radzkę (skoro dalej ubierają się na folkowo, to nie znaczy że naśladują Radzkę, tak samo Szusz). Nie uważam, żeby trzeba było szczególnie długo oglądać obie zeby zauważyć łudzące podobieństwo. Przejrzałam kilka filmów, obejrzałam instagrama i uważam, że tego podobieństwa nie ma, nie takiego jak Ty piszesz Nie chcę Ci udowodnić, że "moja prawda jest najmojsza", ale po prostu masa dziewczyn nosi się jak Szusz i ta Alex, nie ma tam nic takiego oryginalnego do powielania
Tylko według mnie szusz od niedawna zaczęła ją tak mocno kopiować, od kiedy zaczęły się te vlogi. Zmieniła także swój styl i powiesz mi, że połowa, jak nie więcej ulicy tak się nosi, jasne, tylko ja mówię o tych samych dokładnie tych samych rzeczach. Np identyczna bluzka w paski, nie jakaś tam. Oglądać, a słuchać to moim zdaniem trochę inna kwestia. Ale styl mówienia i powtarzania tych samych fraz, no ale ok. Ale ja rozumiem, że nie zgadzasz się z tym, co napisałam. I jasne, że przecież nie musisz
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:26   #3018
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Wczoraj u mnie waliło gradem dzis sucho, nawet slonce czasem wyjrzy ale ogolnie ponuro raczej.

Gdzie? usilowałam się obciąć za taką cenę, ale ciezko szło. Zwątpilam i zahaczyłam o fryzjera podczas wizyty w malej miejscowosci i znow lubie swoje wlosy
Na Wrzecionie, na Bielanach- http://www.goodlooks.com.pl/ Ale chodziłam tylko do p.Ani,więc nie wiem jak reszta Zresztą, z fryzjerem to taki problem,że każde włosy są inne i fryzjerka może umieć obciąć jednej osobie,a drugiej spierniczy sprawę

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:28   #3019
201605301111
Konto usunięte

https://instagram.com/p/zzI-OIhmp0/
Boogie i jej przemiana
Stary 2015-03-04, 12:37   #3020
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Salon expert to system partnerski, a camille albane to franczyza. L'oreala używa jeszcze sieć salonów Jacques Andre. Kiedyś chodziłam do ich salonu na mokotowie i mieli dosyć niskie ceny. Chyba 50 zł za cięcie z modelowaniem.

Cytat:
Ja mam zwykły, ale się wypłukuje z niego kolor więc chyba lepszy jest ten pure- bez koloru.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:39   #3021
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs
1)Bardziej wygląda na to, że CHCESZ żeby się składało w całość. Każdą tezę można uargumentowac, zwłaszcza taką o której rozmyślamy z pasją

2) Opisałaś też mój "styl" tutaj. W życiu nie słyszałam o tej Alex. #ZgapiamPrzezPotęgęPodświ adomości

Dla mnie Szusz wygląda jak każda inna przedstawicielka nurtu rockowej kobiecości (?). Popatrz na przypadkową ulicę dużego miasta i zobaczysz takich "naśladowczyń Alex" tysiące. Migną Ci pomiędzy fankami air max + parka, a zwolenniczkami "jedynie prawdziwego ultrakobiecego" stylu szpilkowo-ołówkowospódniczkowego. Tylko wybrać sobie modowy worek, i wskoczyć
Oglądasz hrh collection i szusz? a pisałaś, że nie. Ok. Wiesz co nie rozmyślam z pasją, oglądam obie dziewczyny od początku. Szusz moim zdaniem kiedyś inaczej się zachowywała i ubierała, miała nieco inny styl, może inaczej pokazywała. Oglądałam bardziej z sentymentu niż zainteresowania, bo kiedyś jak zaczynałam oglądać to była to szusz i izabell25d właśnie. Zanim zaczęła vlogować pokazywała głównie denka, haule, grwm i potem hel. Poprzez te vlogi zyskała wiele widzów, dziewczyny w komentarzach na yt się rozpływały nad jej stylem i odwagą. Nie jestem tym jakoś specjalnie omotana czy coś, po prostu stopniowo zaczęłam zauważać podobieństwa. A jak szusz zaczęła narzucać kurtkę z All Saints na siebie i się wdzięczyć jak ta druga dziewczyna, to wtedy sobie złożyłam to w całość i wysnułam takie wnioski. Że jest tych rzeczy więcej. Weronika, która zamawia dużo rzeczy z choies, sheinside, kupuje w sklepach, nagle po vlogu tamtej mówi u siebie, że ona w zasadzie nic nie kupuje, tylko miksuje i łączy ze sobą rzeczy, które ma.
Wydaje mi się właśnie, że poprzez to szusz nie jest sobą, że to trochę taka kreacja. Naśladowczyń jest może i tysiące, ale nie mają kanału na YT i poprzez naśladowanie nie zyskują widzów zachwalających ich oryginalny styl.
Rozumiem, że nie zgadzasz się ze mną, ok
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:41   #3022
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Boogie i jej przemiana
i tak na tym zdjeciu ciezko stwierdzic jak duzo schudla. ale i tak kongratulejszyn a btw to jak w ogole mozna sie tak zapuscic. nikt z nas nie rodzi sie grubym. z roku na rok przybywa nam kg. jak mozna dojsc do plus sety i dopiero sie wziac za siebie. nie czaje. ja bym umarla w takim cielsku mowiac baaaaardzo szczerze.....
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:47   #3023
czarne

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
i tak na tym zdjeciu ciezko stwierdzic jak duzo schudla. ale i tak kongratulejszyn a btw to jak w ogole mozna sie tak zapuscic. nikt z nas nie rodzi sie grubym. z roku na rok przybywa nam kg. jak mozna dojsc do plus sety i dopiero sie wziac za siebie. nie czaje. ja bym umarla w takim cielsku mowiac baaaaardzo szczerze.....
Mocne słowa ale nie mogę się nie zgodzić.
Stary 2015-03-04, 12:51   #3024
domek_w_lesie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Weronika, która zamawia dużo rzeczy z choies, sheinside, kupuje w sklepach, nagle po vlogu tamtej mówi u siebie, że ona w zasadzie nic nie kupuje, tylko miksuje i łączy ze sobą rzeczy, które ma.
W tym akurat punkcie muszę się zgodzić, bo jak bardzo lubię oglądać Szusz to takie gadanie po prostu mnie drażni. Kupuje dużo i dobrze, nic mi do tego i niech robi co chce, ale niech nie mówi mówi, że minimalizm, że miksuje, że ciągle nosi to samo i nie kupuje nic nowego, bo ręce opadają. Haul co dwa tygodnie. Irytuje mnie taka hipokryzja.
domek_w_lesie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:05   #3025
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Boogie i jej przemiana
Bez sensu dodawanie zdjecia twarzy z bliska jako porównanie.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

https://instagram.com/p/zr5ArIBmiM/
I już widać że mała różnica.

Stary 2015-03-04, 13:06   #3026
anjia
Zadomowienie

dziewczyny-kuchareczki macie jakieś fajne przepisy i sposoby na banana? Uwielbiam go w każdej formie ale koktajle/w cieście/smażone/pieczone mi się znudziły :< teraz w piekarniku siedzi chlebek bananowy zobaczymy jak wyjdzie, ale szukam takich łatwych, szybkich przepisów. ktoś coś?
Stary 2015-03-04, 13:07   #3027
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Bez sensu dodawanie zdjecia twarzy z bliska jako porównanie.
Dokładnie - mogła dać fotę całej sylwetki ale może jeszcze nie jest gotowa Swoją drogą Boogie tak się zapierała w jakimś vlogu że nie będzie się odchudzać na juciubie tylko czasem coś tam wrzuci a ostatnio mam wrażenie że tylko o tym ciągle gada...
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:07   #3028
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
dziewczyny-kuchareczki macie jakieś fajne przepisy i sposoby na banana? Uwielbiam go w każdej formie ale koktajle/w cieście/smażone/pieczone mi się znudziły :< teraz w piekarniku siedzi chlebek bananowy zobaczymy jak wyjdzie, ale szukam takich łatwych, szybkich przepisów. ktoś coś?
obrać banana z każdej strony i zjeść

Mam nadzieje, że mój przepis był łatwy
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:08   #3029
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
obrać banana z każdej strony i zjeść

Mam nadzieje, że mój przepis był łatwy
mam nadzieję, że podołam to jakaś specjalna odmiana bananów musi być? ;>
Stary 2015-03-04, 13:10   #3030
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że podołam to jakaś specjalna odmiana bananów musi być? ;>
Najlepiej Chiquita
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości