|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Na Bankowym szampony na propolisach 600 ml sa po 19 zł , te mniejsze 350 ml po 15 z ł A ten dzisiejszy szok za dychę
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4383 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ale ja pytam, gdzie na Bankowym można te kosmetyki kupić? W którym miejscu?
|
#4384 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() 3.byle miało średnicę mniejszą niż średnica przełyku , bo utknie ![]() 4.niestety 5.prawda ? 6. u mnie też wichura jak piorun , mało mnie nie wywróciło . I właśnie deszcz skończył padać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.swierzop.pl/kontakt/ ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Ja też
|
|
#4386 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Super obsługa tam jest, można wszystko powąchać
A znacie Organka W końcu blue grass po Polskiemu , szkoda że tylko jedna piosenka bo reszta co ten Pan reprezentuje to rock chyba... https://www.youtube.com/watch?v=Xnn7dNPDZlw Chociaż silna inspiracja Nalepą ![]() https://www.youtube.com/watch?v=R_MwSUMdgek
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-04 o 14:21 |
|
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po dove miałam armagedon, teraz ostrożnie dobieram po składzie omijam napakowane chemią, intensywnie odżywiające i pachnące i jest ok, dla mnie szmapon ma myć i nie szkodzić, nic więcej. zrobiłabym to samo Cytat:
), wieczorem poszukam
|
|
#4389 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zdaje się, ze mam temat, który się wybitnie nadaje na Intymne:
Jak powiedzieć szefowej, ze wodę w toalecie po skorzystaniu to się po sobie spuszcza?
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Będę wdzięczna Sorry Nie wiem, ale ja bym jej pewnie powiedziała na osobności,że jak nie zacznie spuszczać wody, to następnym razem zwrocę uwagę imiennie przy reszcie pracownikow...powinno zadziałać...jakoś ![]() A i sama sie ciut zbulwersowalam dziś...mamy w zadupiu Biedronkę towarową, i sporo fajnych rzeczy można tam w śmiesznych cenach dorwać czasem...dziś sie ocknęłam ,że kiedyś były ręczniki z mikrofibry po 25 zł za dwie sztuki...no to podjechaliśmy...nie było...ale. Wszystko co było fabrycznie zapakowane - kocyki dla dzieci, reczniki w jakieś wzorki dziecięce, pościeli komplety, koszulki, jakieś staniki sportowe i masa innych rzeczy rozbabrane, wyciągnięte z pudełka i rzucone luzem gdziekolwiek...nie wiem, jak tak można niszczyć cudzą własność( nawet marketową, a nie ukrywam że za marketami nie przepadam i rzadko chodzę), dla mnie to zwykly wandalizm jest...nie moje, to moge rozbabrać i pizgnąć gdzie mi się podoba Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-04 o 15:11 |
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
a propos wody...
https://scontent-bru.xx.fbcdn.net/hp...28&oe=557AC0F1
|
#4392 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Serio, wydrukuję to sobie i przykleję, dyskretne uwagi na osobności nie będą miały racji bytu
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4394 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jest nas w firmie dwie kobiety, i jestem pewna, ze NIE ja.
Gości płci żeńskiej również nie było.
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no ale sprawa niezręczna.... Ona będzie wiedziała kto kartkę powiesił... NIE ona
|
|
#4396 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Głupie to jest straszliwie, ale naprawdę, zeby dorosła kobieta z wyższym wykształceniem nie respektowała tak podstawowych zasad kultury i współżycia społecznego...?
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 W domu nie spuszcza bo oszczędza... Znam osobiście ludzi którzy tak robią . No i z przyzwyczajenia nie spuszcza . 2 Przyszedł za duży rachunek za wodę ...
|
|
#4398 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Z testu wyszedl mi milioner, taaaaaa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4399 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
2 no daj spokój, przecież to nie z jej rachunku idzie, tylko z firmowego! Serio to jak ktoś jest fleja to nie ma wytłumaczenia - i tak w ogóle to ja wiem, ze chamstwo jest niezależne od wieku, wykształcenia i zajmowanego stanowiska, ale mimo wszystko szlag mnie trafia
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo zbierają wodę z pralki i ta wodą spuszczają...
|
|
#4401 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Za pamięci i z innej beczki mam pytanie do kociar: polećcie jakiś tani sklep internetowy z karmą Przyjaciółka dzień w dzień kupuje w Rossmanie puszki i patrzeć już nie mogę jak ona to dźwiga. Namawiam ją na zakupy w necie, ale ona do tego podchodzi jak pies do jeża.....
|
|
#4402 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
sama kupuję od lat.
|
|
#4403 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4404 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4405 |
|
grozi wypollizowaniem
|
byl ktos na Krecie?
warto niewarto,czego sie wystrzegac itd. pyt 2-mial ktos doczynenia z biurem podrózy Grecos?
|
|
#4406 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuję w zooplusie dobry baru snad śruby w implancie i zepsutego ogrzewania ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
2. zostań więc rolnikiem ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
też mnie to bulwersuje, tak samo działają baby w lidlu jak rzucą ciuchy/pościel/ręczniki/prześcieradła itp., bo po co zmacać już otwarte, toć najlepiej otworzyć nowe i to ze trzy szt., od rozmiaru s do l, a niedajbóg kilka kolorów jest , ale oczywiście do koszyka wrzucamy nowe, zapakowane
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznaję, czasem im kupuję puszki z Ross, bo jak widzą taką w rozowym kolorze to glupieją z radości...a ja tez czipsy czasem jem...
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc też im kupuję i uwielbiały puszki kitiketa z makrelą ale zmienili coś w składzie (reformulacja znaczy) i już nie chcą a z suchego z zooplus polecam Taste od the wild
|
|
|
#4409 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Plus znowu ktoś radośnie otworzył swoje drzwi od auta zatrzymując je na naszym lakierze Żeby temu palantowi ktoś w doope wjechał i skasował do silnika włącznie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4410 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Moje uwielbiają rossmannowe Winstony. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

To lipa. Oby jednak udało się utrafić w antybiora.

poprosiłam chuopa bym mi dowiózł moje szmapony. Ja nie mam czasu na takie wycieczki a on i tak się będzie wybierał w me rejony.

Przyjaciółka dzień w dzień kupuje w Rossmanie puszki i patrzeć już nie mogę jak ona to dźwiga. Namawiam ją na zakupy w necie, ale ona do tego podchodzi jak pies do jeża.....

, ale oczywiście do koszyka wrzucamy nowe, zapakowane