|
|
#4351 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LV
Hej
![]() Trochę Was podglądam, ale rzeczywistość ostatnio jest zbyt nieciekawa, żeby o niej pisać. Także tylko macham i spadam do Mordoru.
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Znad prawie tego samego ![]() Tylko do ciemności, burości i deszczu trzeba dodać śnieg i kawę z mlekiem
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz mi świruje, już 6 raz się loguję
|
#4354 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Do endo nie dotarłam bo stwierdziłam, że przeczekam i sprawdzę czy znowu będą akcje z oczami.Natomiast podczas chorowania i pocenia się przy pomocy Febrisanu straciłam w dwa dni 1,5 kg wody - teraz męczę pokrzywę żeby sprawdzić czy będą dalsze efekty. |
|
|
|
|
#4355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad herbaty
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- A ja mam już płochacza na balkonie i pomalowałam mu oczy lakierem na niebiesko ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- W sensie on ma taki tytuł? ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
Dzięki za linka poczytałam ... Masakra glikolem można się przyjarać... izotziaję nie zadziałało u mnie mocno ...Słabo złuszcza. Retinin A dłutuje .... Ale w połączeniu z antybiotykiem
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-04 o 10:57 |
|||
|
|
|
#4356 | ||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Oj, to nie dla mnie Myślałem kilka razy o Tobie, że pewnie praca Cię wciągnęła Cytat:
Cytat:
![]() Nie mogę nigdzie zdjęć tych płochaczy znaleźć, wyskakują tylko psy i ptaki
|
||
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tadam
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-04 o 11:09 |
|
|
|
|
#4358 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Drutami przytroczony na nogi coby nie odleciał . Przyczepiłam go prowizorycznie i ta prowizorka trwa wieczność... Mam w planie go oskrobać trochę z tych spawów ,ale to jak się ciepło zrobi
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz to nie tylko wątek o atrakcjach turystycznych Pisać można o czymsięchce Red - czaję. No to w sumie chyba całkiem dobrze, organizm sam się pozbył choroby i wszelkiego zła Z pokrzywą to warto hmmm obserwować się Bo ona wypłukując wodę oczyszcza też z elektrolitów i takich tam choć sama w sumie ma sporo dobrych rzeczy. Ja znad własnie prozaicznego problemiczku. Muszę w ramach dotleniającego spaceru skoczyć po szmapon. U Mam są same Panteny na chacie a ja wzięłam only próbaski z domu. Co kupię łagodnego w Biedrze i rypaczowego? Ewent w osiedlowej drogerii? Wiem jednak, że nie mają mojej ukochanej Evy. No i nie wiem, a głupio mi tam sterczeć jak słup soli i wpatrywać się w półkę. W zasadzie poza YR, Evą, Sylveco i ruskimi nie kupuję żadnych innych szmaponów, a skóra głowy napieprza ostro No i każdy organizm reaguje inaczej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-04 o 11:22 |
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4362 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Kupny , plastikowy , 18 zł kosztował , ma dziurę w plecach bo powinien być na stojaku
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skóra głowy u mnie to chyba jeszcze bardziej reaktywne miejsce niż twarzy. |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurka nie wiem czy to dobre będzie bo nie stosowałam ...
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po intymnych piorun w pietruszkę, dzieckie odpadają bo tego koszmaru nie zapomnę nigdy. No nic. Pozostaje jechać do domu po szmapon na kilka dni.
|
|
|
|
|
#4367 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tak!
Cytat:
ale wygląda fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a teraz słońce Cytat:
u mnie sporo ludzi w bloku ma takie
|
|||
|
|
|
#4369 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edit: gdyby nie post Ewusi, przeoczyłbym - mhrrroczny jest ![]() Dobra, to od początku: czeeeść, jestem gryx i zrywam z dawnym sobą! --- Przepadłem w architekturze, spójrzcie, jaka sala sportowa Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-04 o 12:55 |
|
|
|
|
#4370 | |||
|
Zakorzenienie
|
a jakieś 'snuff'' oglądałaś?
![]() Cytat:
ale to nie jest coś co sie poleca na własną odpowiedzialność kino familijne na niedzielny poranek to to na pewno nie jest ![]() ja się ziają przyjarałam, ona mocno alkoholowa była i kładłam często grubą warstwą na parę miejsc. alkohol wzmacnia działanie kwasu, jak przetrzesz przed zabiegiem twarz lub dodasz do roztworu, to mocniej podrażni można też przedłużyć czas trzymania ja się przygotowałam i poczytałam czego mogę sie spodziewać zobaczyłam też wcześniej jak była zrobiona scena z noworodkiem ale jak ktoś się wczuje za bardzo i odrzuci szerszy pogląd, że to odniesienie do wojny i władzy, to może mieć problemy z powrotem do rzeczywistości ![]() Cytat:
![]() fitomed albo pharmaceris (podobno świetne ale drogooo.. )ja się na szamponach nie skupiam, z didkami mamy z 5 na stanie, ale idą jak woda używam babydreama na zmianę z różowym biedowym za to u chuopa były same head&shouldersy (chyba w każdej wersji, bo 3 facetów na stanie) i jakiś pantene przezroczysty i ten mi robił dobrze przez te 2 tygodnie. łagodna jest też alterra bezzapachowa, ale to w rossie ![]() Cytat:
można też migdałem mnie migdał na wódzie przypalał na brązowo ![]() kumpela się wyleczyła pilarixem, a u mnie nie zrobił nic oprócz swędzenia skóry
|
|
#4371 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi i na szczęście posiadania głosu tfutfutfu
![]() Cytat:
Bajarkę znam z wyglądu , ale nigdy nie czytałam , chyba że w świetlicy w podstawówce , ale ni huhu nic nie pamiętam , więc chyba jednak nie . Ja Muminki tez jakoś półtora roku temu powtarzałam ![]() Cytat:
2.a o dziwo telewizyjne za wyjątkiem dodanego Bobka są dość zgodne z oryginałem w sensie klimat 3.ja mam tak do dziś , tylko fo kros nie na głos , ale jak cos mnie wciąga to czytam w kółko do znudzenia ![]() Cytat:
a te moje syfy sa na bank najwrażliwsze na jakiegoś antybiora na którego jestem uczulona i nie mogę wirusowych bezgłosów już nie miewam , tylko bachteryjne 2.l wszystko da się połknąć ![]() 3. ja ani tu ani tu 4.leszczyna od połowy stycznia pyli . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanabyłam szampon szałwiowy za 9.99 zł Taki oto http://www.kosmetykirosyjskie.pl/Sza...iurawiec,p,130 ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() Ogólnie on jest do postawienia jak u mnie, wstawienia go na stojaku , i podwieszenia na sznurku . Dziurę ma nie tylko w plecach ale i w d..... ![]() A plastikowy stojak zakończony haczykiem, który można mu wepchnąć tyłkiem wtedy wychodzi plecami i na plecach ma haczyk do podwieszenia. Sprzedawca twierdzi że podwieszony na sznurku najlepiej działa , ale kurna ptak gupi jest i nie skapuje że ptak jest w powietrzu bez rozłożonych skrzydeł? ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
1 O kurde mocne... 2 może ja za cienką warstwą kładłam ,ale kurka isotreksin miał bardzo podobną konsystencje i jak się go grubiej dało to rypał za bardzo ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-04 o 13:23 |
|||
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.google.pl/search?q=szamp...YQ_AUoAQ&dpr=1 A z delikatniejszych to moze Timotej z olejkami? Tylko nie wiem czy on z nowu taki delikatny...ale w Biedrze sa taniutkie te Timoteje po coś ok 5 - 6 zł.... |
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4375 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cenowo jak w tych miejscach?
|
|
#4378 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musicie mieć zdrową skórę głowy skoro możecie wszystko. Pantenem myję wyłącznie wannę Mam po nim łupież na miesiąc.Do rossa nie dotrę. W końcu kupiłam pokrzywową barwę, kurde pisałam to już czy tylko sobie pomyślałam? Zakręcona jestem, myślami gdzie indziej. Ale jak przystało na prawdziwą księżniczkę poprosiłam chuopa bym mi dowiózł moje szmapony. Ja nie mam czasu na takie wycieczki a on i tak się będzie wybierał w me rejony. Cytat:
2. No tak jak myślałam, wiesz sama najlepiej. Nie wiedziałam o ropce To lipa. Oby jednak udało się utrafić w antybiora. 3. 4. No prosz, jaka szybka leszczyna. 5. Cytat:
Ale good to know na przyszłość.---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Do Biedry nie dotarłam bo mnie dowiało do domu prosto, masakreska wicher.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-04 o 13:37 |
||||
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#4380 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzie na Bankowym...?
![]() W Yasmin w granicach 20zł (szampony, maseczki do twarzy) coś tam jeszcze było do włosów powyżej 40-tu. Na Śródmieściu pytałam tylko o krem z aloesem i powinien być w granicach 5zł, ale mają go dla mnie sprowadzić
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Pisać można o czymsięchce

Po intymnych piorun w pietruszkę, dzieckie odpadają bo tego koszmaru nie zapomnę nigdy. No nic. Pozostaje jechać do domu po szmapon na kilka dni.

poprosiłam chuopa bym mi dowiózł moje szmapony. Ja nie mam czasu na takie wycieczki a on i tak się będzie wybierał w me rejony.