|
|
#4411 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Ma więcej mięsa niż royal i nie zawiera zbóż. Właśnie dziś przyszedł nowy wór - będzie żarcie
|
|
|
|
|
#4412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chrupki z mlekiem ewent pasztecik na chlebuś Cytat:
P. naprawił ogrzewanie, ide palić
|
|
|
#4413 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i jak Ci do tej pory idzie już jakiś milionik skapnął bo nie wiem czy chcę tak od razu w ciemno zrywać z dawną sobą Cytat:
może za małe stężenie? używam też tonik z BU 2% salicyl i 8% mlekowy i też nic. może ten pilarix spróbować? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a kot już na oparach chrupek jedzie..... a tam mają od ręki i taniej ![]() no ale stukilowych toreb żwiru w zooplusie raczej nie zamówię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4414 | ||||
|
BAN stały
|
Znad przyjaranych krokietów
Towarową? To jakaś nowość? ![]() Cytat:
Kiedyś Młynarska, teraz Tadla Cytat:
Cytat:
![]() Siostra opowiadała mi kiedyś, że na jakimś biwaku z LO chłopacy zrobili wykwintne kanapki z puszką dla kotów - dziewczynom podobno bardzo smakowało ![]() Cytat:
Głupi test!
|
||||
|
|
|
#4415 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No ale nie wiadomo o którego Kreta chodzi
![]() Bym kupiła kotu to Taste of..... ale najpierw próbkę muszę mieć dla niego do degustacji- bo hrabia jest wybredny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystrzegać należy się słońca, czyli szczytu sezonu- to istna patelnia oraz hoteli ze znakiem papieru tojletowego przekreślonym ![]() Ludzie mówią że warto - trochę łażenia jest. |
|
|
|
|
#4417 | ||||
|
BAN stały
|
Znając siebie, nawet mając wcześniejsze przygotowanie i powtarzając sobie w kółko "to tylko film", nieźle namieszałby mi w piżmie - nie nadaję się do oglądania wynaturzeń i obrzydliwości
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Fakt, on ma brata bliźniaka przecież ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale po za powyższym powinnaś być zadowolona Cytat:
ogrzewanie nie działa , ja chcę do bloku z co
|
|
|
#4419 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O właśnie, Flooo, wybieram się na szoping niedługo
Np w poniedziałek, bo weekendów nie lubisz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale spotkać się możemy ofkors i poniedziałek jest ok. (ale doprecyzujemy jeszcze)
|
|
|
#4421 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mowimy o kwetniu,maju ![]() z tym papierem chodzi o sławne cienkie greckie rurki? a jak mam poznac taki jotel na etapie wybierania? i połazic czu pojexdxic to nie wiem czy damy rade z didem ... ![]() no ale czytam opinie o biutrach podrozy i o kazdym piszą ze oszusci,zlodzieje,i fogle
|
|
|
#4422 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tanie!
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4424 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja Ci się dziwię, że na takie ekspedycje z małym didem chcesz, ale nic nie mówię, każdy ma swój własny stajl i robi jak lubi. Zawsze jest opcja neiłażenia no ale wówczas to nei sądzę by Ciebei taka oferta interesowała. Pamiętam ze na basenie to ty nie lubisz siedzieć. Najświeższe wrażenia ma jedna moja znajoma, bo z zeszłego lata. Ale obecnie jest w Anglii wiec nie dopytam za szybko. W sensie o biuro spytam, chyba byli zadowoleni. To nie jest jakaś moja przyjaciółka ani nic, więc nie gadałam z nią o szczegółach, ale dowiedzieć się mogę. Na bank powie. Była z mężem i córką w wieku chyba ok 10 lat? Może 8? Nie nadążam za tymi dziećmi Edit: ona wraca dopiero za 4 tygodnie, trochę too lejt. Ale coś mi swita że była z jakimś Rainbowem abo Itaką, w każdym bądź razie dużym z nazwy Pytanie brzmi - co Ty chcesz tam robic? w sensie jakie Was interesują formy spędzania czasu skoro całą familią jedziecie. Ja po raz kolejny, do znudzenia będę powtarzać Włochy Włochy i jeszcze raz Francja Nie no serio Włochy mają wiele do zaoferowania, różnorodność. Grecy to brudasy (wieeeem, wieeeeeem nie wolno myśleć stereotypami ;p) no ale prawda taka, że w Grecji ładu nie uświadczysz. Chyba, że komuś nei przeszkadza
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-04 o 20:35 |
|
|
|
|
#4426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
W sumie dobrze przeczytalaś ![]() Jak tlusty był chory, to jedyna opcja karmienia to było zlizywanie z mojej dłoni podsuniętej pod pyszszek...No to jak nie dolizał, to czesto palca odruchowo ja oblizywalam. Sporo roznych rodzai mokrego tak przetestowalam ![]() Też im kupuję czasem bo lubią, chyba lepsze niż Whiskas Cytat:
Nie, chyba nie nowość. Już kilka lat jest. Jest wielka, malo tam żarcia a dużo roznych kosmetykow i jeszcze więcej gratów.I często zwożą tam resztki gratow z innych biedron, jak już się kończy promocja a zostało kilka sztuk i można kupić pożniej na niby spokojnie
|
||||
|
|
|
#4427 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4428 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. łeeee ![]() Cytat:
![]() na pewno, sensowne ceny i szybko wysyłają z tego co słyszę, chodzi mi o to, że zooplus śle tylko kurierem, no a kuriera zamawiam do roboty, bo do domu nie mam jak, więc potem targać te kilogramy trzeba - a niektórych rzeczy (np. dużej torby żwiru) nawet nie uniosę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4429 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Nindżopesz
|
Polly, jednak kupiłam se kolejny wiosenny obów: http://allegro.pl/hitowe-botki-grung...066967466.html A Ty coś znalazłaś?
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie
Ja się dowiedziałam w zeszłym roku jakoś, pod koniec, od znajomych ![]() Cytat:
![]() Ciotka jak sie przeprowadzili do Niemiec mieszkała w takim bloku socjalnym ( Rosjanie,Polacy, Turcy itd) ze wspólnym kiblem na piętrze i mowiła że po Rosjanach i Turkach, zawsze ale to zawsze był syf, strach było wchodzić...malo tego Rosjanie nie trafiali do kosza tymi papierami tylko wrzucali gdziekolwiek...ale to z pudlowaniem to raczej już złośliwość chyba była...i nie bylo przykazu żeby nie wrzucać papierow.... Dojrzalam do sprzedaży Elixiru Hermesowego i Heliotrope Etro...znowu mam flaszki w barku i szafce ze szmatami....pora przenieść wszystko w jedno miejsce.... |
|
|
|
|
#4433 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba głównie o gołębie chodzi Cytat:
a co do Krety to ludzie mówią że fajnie, osobiście nie byłam, ale planuję kiedyś tam
|
|||||
|
|
|
#4434 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy nie włazić do kosza
Niby w koszu na śmieci też trzymamy różności No ale jednak to nie to samo Cytat:
![]() Nie no luuuz, wiem, że Ci się podobają, więc pięknie się jest różnić. Cytat:
2.
|
||
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są ribuki czy najki a nie grunge botki ![]() Stazja, to czytałaś?
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4438 |
|
Mother of Cats
|
No nie oprę się - też zobaczcie: futra u weta
|
|
|
|
#4439 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biedactwa ![]() --- Jeśli ktoś, coś... "Uratowana, roczna, marmurkowa rudaska szuka domu, koniecznie z drugim kotem, najlepiej kocurkiem. Rudzia to łagodna pieszczocha z charakterem, została znaleziona z wbitą głęboko w oczodół gałką oczną. Jest wysterylizowana,po operacji okulistycznej, zdrowa. Adopcja w okolicach Legionowa i Warszawy, tel. 505864471"
|
|||||
|
|
|
#4440 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bardzo superowe tylko ze ja szukam plaskich do pomykania z didem ![]() no i prawie zamowilam sztyblety na zalando,ale sobie przypomnialam dlaczego ne kupilam sztybletow w tamtym roku... bo przeciez one fatalnie skracają nogi, wygladam przetragicznie w sztybletach i rurkach..przeciez mierzylam w sklepie w tamtym roku..skleroza nie boli.. nie moge miec butow cietych w kostkach no i jestem w ciemnej obowniczej dupie znow ![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- dziewczyny i chłopaku-mam pytanie moze glupie ale moze nie: -na co nalezy zwrócic uwage kupujac wczasy w biurze podózy?, o co ewentualnie nalezy zapytac? nigdy tego nie robiłam..ba nawet nigdy nie bylam w biurze podózy ![]() nie chcialabym wtopic ponad 5 kawałków,a nie wiem jak sie do tego kupowania z sensem wziac...normalnie ławiej mi samodzielny wyjazd zorganizowac ![]() poradźcie plic bo jedziemy z małym didkiem... ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
ale problem jest taki ze nie ma ofert wczasów do włoch w interesujacym mnie terminie,przynajmniej ja nie znalazłam. na przełomie kwietnia i maja z katowic w kwocie do 6 tys moge sie wybrac do Turcji,Grecji i Egiptu ![]() a najlepsze jest to ze z Krakowa z tym terminie i cenie nie moge sie wybrac nigdzie porażka jakas ![]() a czemu sie dziwisz ze sie wybieram s didem? tzn jaki aspekt cie dziwi? bo moze ja nie dostrzegam czegos niefajnego co powinnam dostrzec? a co chce robic hmmm...cos zwiedzis,ale niewiele-1 dzien pewnie poscwiecimy, a tak to spacery po plazy... moze sie uda do wody wejsc choć wątpię ![]() no na wyspach greckicg jest problem z wodą,wiec dla oszczednosci wody cala kanalizacja jest z rurek o cienkim przekroju,wiec papier nie spłynie tylko zatka kajbel. podobno papier sie wrzuca do kosza koło kajbla ![]() Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-03-05 o 02:26 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Ma więcej mięsa niż royal i nie zawiera zbóż. Właśnie dziś przyszedł nowy wór - będzie żarcie

Plus znowu ktoś radośnie otworzył swoje drzwi od auta zatrzymując je na naszym lakierze
Żeby temu palantowi ktoś w doope wjechał i skasował do silnika włącznie.

już jakiś milionik skapnął 

Głupi test! 

Mama nocowała kiedyś w takim hotelu we Lwowie, na szczęście jedną noc tylko