|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
|
|
|
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Konkurs na torbe wielofunkcyjną i komentarze mamuś z wierszykami
https://www.facebook.com/BabyOno/posts/931661773541176 cytuje:
|
|
|
|
#3844 |
|
ja.
|
myslalby kto, ze taka torba kosztuje grube tysiace... ja mam "dziecieca" z biedry za pare zl i nie musialam wymyslac wierszykow, tudziez malowac obrazkow zeby ja kupic.
|
|
|
|
#3845 |
|
Konto usunięte
|
Pani jesień, mam tak samo
Do dziś obce dzieci - lubię, ale nie na tyle, by sobie wstawiać jakieś tapety (i nigdy mnie jakoś mocno dzieci nie "jarały", ot tolerowałam, ale nie ruszały mnie tematy dziecięce specjalnie). Co innego moje własne No ale jak tu się nie zachwycać 1,5-roczniakiem, który wyraźnie wymawia słowo "łabędź" ![]() ![]()
|
|
|
|
#3846 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
1000% ozm
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciekawości wpisałam na fejsie w wyszukiwarkę słowo "mamusia". Pomiędzy kontami dla mamuś wyskakują takie perełki jak "mamusia Franusia" "Mamusia Wojtusia" "mamusia Majusia" "Mamusia Maciusia" "mamusia Kowalska" itd
Słitaśnie |
|
|
|
#3848 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50531602] No ale jak tu się nie zachwycać 1,5-roczniakiem, który wyraźnie wymawia słowo "łabędź" ![]() ![]() [/QUOTE]Agent!
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50531602]Pani jesień, mam tak samo
Do dziś obce dzieci - lubię, ale nie na tyle, by sobie wstawiać jakieś tapety (i nigdy mnie jakoś mocno dzieci nie "jarały", ot tolerowałam, ale nie ruszały mnie tematy dziecięce specjalnie). Co innego moje własne No ale jak tu się nie zachwycać 1,5-roczniakiem, który wyraźnie wymawia słowo "łabędź" ![]() ![]() [/QUOTE]WOW ![]() My na etapie, że dopiero na "mama" czekam I pewnie już niedługo się doczekam ![]()
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2015-03-05 o 14:37 |
|
|
|
#3850 |
|
Holy Crap!
|
Moja kuzynka tak zniszczyła dziecko, że ma 4 lata i nie wiem czy kiedykolwiek powie mama.
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2015-03-05 o 14:34 |
|
|
|
|
#3852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Holy Crap!
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50539526]
A to, że gdy dziecko miało 1,5 roku i jadło swoim rytmem, ale ładnie jadło, to darła tak mordę, że ty s............... otwórz tę mordę! Nie wymienię wszystkich przekleństw, bo dostałabym bana. Dziecko jest zalęknione, nerwowe, potrafi stanąć w miejscu i trząść się. Zamiast uczyć dziecko jak się trzyma kredkę, to wolała go posadzić w foteliku i czytać gazetki. Ja dawałam mu czy to frankfurterki, owocki czy dawałam próbować mój obiad (oczywiście delikatne rzeczy) to ładnie jadł i sam trzymał widelczyk. Usypiała go zawsze ze smoczkiem to i tak był hardkor, gdy ja kilkakrotnie z nim zostawałam, to kompletnie zapominałam o smoczku i cud! dziecko spało ładnie. Brakuje mu bliskości i czułości, raz tak się do mnie przytulił, że aż mnie ścisnęło w dołku. Mops powiedział, że przyjrzy się sprawie, ale już ponad rok milczy. Nie jeżdżę tam, bo brak mi słów.
|
|
#3854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Na bece zagościł wizaż. Ostrzegam link niekoniecznie dla wrażliwych zawiera wydzieliny ciała https://www.facebook.com/74656306537...type=1&theater
|
|
|
#3856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#3858 |
|
damn good coffee
|
Odstające uszy płodu też już są
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny maluszek ![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie wrzucania zdjęć synka na FB czy gdziekolwiek
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się jak mnie mama kiedyś załatwiła na nk . Chciała się skontaktować z jakąś koleżanką więc jej dałam login i hasło na moje konto, tylko zastrzegłam że ma mi tam nic nie wstawiać i nic nie wypisywać. Oczywiście nie posłuchała. Jakiś czas później oglądam jakieś zdjęcia u kuzynki a tam jej syneczek i słitaśne komentarze z mojego konta coś w rodzaju "o jaki mały dżentelmen (usmieszek) albo "o jaka śliczna niunia, a jak ślicznie wygląda w tej bluzeczce cmok cmok cmok" |
|
|
|
|
#3862 |
|
Pełzanie
|
Znajoma założyła swojej dwutygodniowej córce profil na FB. Wrzucała tam jej fotki i pisała w pierwszej osobie. Dwutygodniowemu dziecku.....
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Konto usunięte
|
Ktoś jeszcze w ogóle używa NK?
![]() Cytat:
Straszne ![]() Cytat:
Spotkałam się z takim czymś, ale.. były to konta prowadzone przez rodziców dzieci chorych, relacjonujących przebieg ich choroby (często związane z prośbą o pomoc finansową albo po prostu - na zasadzie bloga opisującego zmagania z chorobą).Nie wiem dokładnie, czy to OZM czy nie, ale jak czytałam ten wpis, a raczej - widziałam te wszystkie książki i gadżety, to jakoś mi ten wątek chodził po głowie. Jak dla mnie to mocno średnie.. Ale może faktycznie potrzebne. Ja jakoś nwidzę potrzeby kupowania (a tfu!) takich książek. Uwaga, dużo kupy, w zasadzie to sama kupa: http://malgorzataohme.mamadu.pl/1172...o-wyjdz-do-nas |
||
|
|
|
#3864 |
|
wańka wstańka
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50547817]Ktoś jeszcze w ogóle używa NK?
![]() Straszne ![]() Spotkałam się z takim czymś, ale.. były to konta prowadzone przez rodziców dzieci chorych, relacjonujących przebieg ich choroby (często związane z prośbą o pomoc finansową albo po prostu - na zasadzie bloga opisującego zmagania z chorobą).Nie wiem dokładnie, czy to OZM czy nie, ale jak czytałam ten wpis, a raczej - widziałam te wszystkie książki i gadżety, to jakoś mi ten wątek chodził po głowie. Jak dla mnie to mocno średnie.. Ale może faktycznie potrzebne. Ja jakoś nwidzę potrzeby kupowania (a tfu!) takich książek. Uwaga, dużo kupy, w zasadzie to sama kupa: http://malgorzataohme.mamadu.pl/1172...o-wyjdz-do-nas[/QUOTE] A to jest wg mnie qpy warte. i jak najbardziej OZM.
|
|
#3865 |
|
damn good coffee
|
Te pluszowe potworki (bo chyba przytulankami ich nazwać nie można
) mnie rozwaliły
|
|
|
|
#3866 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie byłam ciekawa zdania kogoś, kto ma jakieś wykształcenie pedagogiczne
A te pluszaki są najlepsze. Ja bym się bała, że właśnie ich się moje dziecko wystraszy i potem będzie miało traumę. Poza tym - czujecie te żenujące zdjęcia z dzieciństwa w towarzystwie pluszakowej kupy... |
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Była tu jakiś czas temu mowa o epidemii wszawicy. To dostałam dzisiaj taki mail z przedszkola:
Drodzy Rodzice W związku z obecnością przypadków wszawicy we wszystkich grupach prosimy wszystkich przez sobotę o niedzielę o: - dokładne sprawdzenie czystości głowy dziecka - umycie głowy dziecka leczniczym szamponem (wszyscy!) - w przypadku stwierdzenia obecności wszawicy prosimy o oczyszczenie głowy z wszy i ściągnięcie wszystkich gnid Sprawne przeprowadzenia akcja pomoże nam pozbyć się wspólnego problemu. Nauczycielki I teraz lecę szukać najlepszego szamponu leczniczego, w życiu nie miałam tego problemu, u swojego dziecka też nic nie stwierdziłam, no ale cóż, widać trzeba. Skąd to się bierze to ja nie wiem. |
|
|
|
#3869 |
|
Konto usunięte
|
Polecam Hedrin. Zabija wszy i gnidy.
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;50549275]Polecam Hedrin. Zabija wszy i gnidy.
[/QUOTE]Dzięki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Do dziś obce dzieci - lubię, ale nie na tyle, by sobie wstawiać jakieś tapety (i nigdy mnie jakoś mocno dzieci nie "jarały", ot tolerowałam, ale nie ruszały mnie tematy dziecięce specjalnie). Co innego moje własne 

I pewnie już niedługo się doczekam

Spotkałam się z takim czymś, ale.. były to konta prowadzone przez rodziców dzieci chorych, relacjonujących przebieg ich choroby (często związane z prośbą o pomoc finansową albo po prostu - na zasadzie bloga opisującego zmagania z chorobą).