|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Ja tez marze o tym ! ![]() Lubie zime, duzo sniegu... Ale juz wystarczyło mi na ten rok... A ta pogoda co jest teraz mnie dobija... Chce juz lato ! ![]() ![]()
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Roxi doczytałam,że spać nie możesz ![]() ![]() To dzisiaj zakupy? ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- śluz tak ale z tymi krwinkami to nie mam nawet takiej pozycji ![]() ja też obejrzałam przyjaciółki, strasznie szybko mi zleciał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czemu się nie wyspalas ..? Dobry u nas średnio na jeża ale nie jest bardzo zimno właśnie na weekend ma być fajnie ..
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() ![]() roxana tez bym chciala spelnić marzenie mężaale chyba nie dam rady ech.. ![]() gooosienka i jess jeszcze się spotkacie w szpitalu przy porodzie ![]() Mravka kochana z Ciebie mama ![]()
#3126 | |||||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Dzis Najmlodszy Mezczyzna mojego zycia konczy 3 latka! ![]() ![]() Zobaczyl jak pakujemy tort i taaaak sie ucieszyl,ze to dla Niego "mamusio piekny torcik !". Miioood na me serce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tobie sie nie dziwie,ze spac nie moglas...tyyyle emocji. Ale z takiego powodu to az jestes usprawiedliwiona ;-) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3129 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę podziałać z jakimś śniadaniem ![]()
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby, oby, bo ja w niedzielę rano do pracy, a chłopaki do ZOO, więc pogoda mile widziana ![]() Jest śliczny ![]() I STO LAT DLA MAŁEGO MĘŻCZYZNY ![]() Dobra, jadę po pracy po spodnie do H&M... ...czemu ich nie kupiałm wczoraj? Bo jezdem goopia i niezdecydowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Mravka i od cioci Dominiki wszystkiego najlepszego dla synka
![]() Cytat:
![]() śniadanie zjadłam, na spacerze byłam czas na porządki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Roxana wcale Ci sie nie dziwie ze nie mogłaś spać po takich emocjach. W końcu mozesz się spokojnie cieszyć ciążą no i jesteś pewna płci. Pochwal się koniecznie dzisiaj zakupami Nicole jak sobie radzisz z zgagą? Ja chyba musze sie wybrać po jakieś tabletki bo wieczorami jest strasznie. W pierwszej ciąży jadłam rennie nałogowo. Mravka śliczny tort i napewno pyszny ![]() vaea7 jakie spodnie kupujesz? te zdziurami? Ja mam humor kiepski ostatnio wcale nie rozmawiam z mężem, ciągle się mijamy bo on teraz dużo pracuje a nawet jak jest w domu to ja w jednym pokoju a on drugim. Strasznie to przykre zwłaszcza teraz. ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
magdowe pytanie nie do mnie ale ja też jem rennie, jest lepsze w smaku od manti według mnie
![]() nie przypominajcie mi o dziurawcach z hm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam rennie, ale nienawidzę tych tabletek, fuuuj, nie smakują mi strasznie ![]() Jak jeszcze nie chcę spać to piję wodę i siedzę, nie kładę się... czasem piję mleko... ale nic mi nie pomaga w sumie.. Dobrze, że jak rano wstaję to jest okej.
![]() |
#3135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A o spodniach z dziurami tez marzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że jak Fiona napisała o tych spodniach, że wzięła chyba 40, to ja nie wiem jakie powinnam mieć jak ona taka chudzinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Jak tam poranek mija? Widzę że dziś imprezka jedna się szykuje ![]() ![]() Ja od przedwczoraj wieczor tak dobrze się czuję że szok... Aż z wrażenia przykładam ręce do brzucha i sprawdzam czy dzidzia kopie... Może to koniec ,,złych,, dni??? Oby ![]() Wczoraj ogarnialismy pokój mojej córeczki. Malowanie ścian, rozwalanie, wyrzucanie starych mebli. I układanie tych wszystkich szpargałow potem... Jej ile dzieci tego maja to jest szok... I tak do wieczora zeszło. Potem posprzątałam jeszcze kuchnie z rozpędu , wc i łazienke... Na koniec przedpokój... Na dzisiaj zostawiłam sobie dwa pokoje. I chyba czas okna umyć... Wczoraj u młej ściągałam firankę i z prędkością światła zasłaniałam rolety tak się wystraszyłam tego co zobaczyłam na szybie ![]() No i dziś znów stomatolog na 13 ... Juz się boję... Kuźwa jak znowu ma tak boleć to ja nie idę... Chyba mu powiem już dzisiaj że chcę znieczulenie...
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym muszę mieć spodnie, w których mogę pokazać się w pracy, wiec dziury nieteges ![]() Kupuję granatowe chinosy - miałam baaardzo podobne w poprzedniej ciąży, tylko beżowe i były genialne. Wygodne, nie za grube, no i genialnie mi w nich doopka wygląda - a mam taką w kierunku J.Lo ![]() Jak się w sklepie pojawią te jasne, to też zapuluję ![]() Kurcze, też powinnam posprzątać, ale idziemy z Żukiem do teatru, więc... jestem usprawiedliwiona ![]() A dlaczego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
A skąd dokładnie?
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3143 |
Zadomowienie
|
Witam z rana.
Ja już po badaniach krwi dzisiaj. Kolejka byłą duża, ale u nas w laboratorium ciężarna przyjmują bez kolejki i dobrze bo bym padła z głodu. U mnie też dzisiaj słoneczko wygląda zza chmur. Mrawka sto lat dla kawalera. Mój kochany mąż rano kupił mi przepięknego storczyka, już na Dzień Kobiet. Uwielbiam storczyki, ten będzie już 14 w kolekcji. |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zadomowienie
|
dd1dd nie dam rady przy moich mdłosciach wypić tego siemienia. Śpię wysoko ułożona i rzeczywiście to pomaga na zgagę chociaż jest niewygodnie.
Dzisiaj koniecznie muszę zaopatrzyć się w rennie. majka242007 współczuje dentysty ja bym napewno poprosiła o znieczulenie. Ja też ostatnio przezyłam szok jak odsłoniłam roletę mojej córci. vea7 niewiem dlaczego tak się uparłam na te dziurawce ale bardzo mi się spodobały. Tylko nie chce mi sie jechać zobaczyć ich na zywo bo ten sklep jest ponad 30 km odemnie i nie wiem czy są mi potrzebne bo do biura tez bym ich raczej nie załozyła. A mam 3 pary innych ciążowych z h&m. |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Roxana_lu Gratuluję dobrych wyników ![]() Mravka Piękny torcik ![]() ![]() Wy już na pełnych obrotach, a mi się wstać nie chce:/ ale niestety muszę do pracy ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
A próbowałaś na zgagę pić jakiś kefir? Podobno pomaga, ale nie każdemu on wchodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Tia... fajnie, fajnie... tylko spodni nie da się kupić... zresztą kiecki czy spódnicy też nie
![]() Cytat:
![]() Jak to mówi moja przyjaciółka "nie wiem czy są mi potrzebne... nawet wiem, że są mi niepotrzebne... ale one taaakie śliczne... Pan zapakuje" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecznie głodna to się zgodzę, ale żeby uszczypliwa ![]() Mam gorsze dni właśnie ostatnio i albo przewracam się z boku na bok, albo spię dobrze,nie licząc tego, że 6 razy wstaje w nocy do toalety , a rano budzę się niewyspana i bez sił na cokolwiek ![]() Udanych zakupów i pochwal się swoimi zdobyczami koniecznie ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-06 o 08:36 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | ||
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Wtajemniczenie
|
Chyba coś mnie zaczyna łapać..Wczoraj jak się malowałam przed wyjściem jakieś takie niewyraźne oczy miałam.. aż potem gdy się mały bawił na placu zabaw mój M do mnie zagadnął. Kochanie coś Cię "toczy"? Bo masz mętne oczy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.