Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-06, 06:21   #2401
Kinga_20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
Siostra ma narazie narzeczonego i kiedyś tam planuje dziecko ale nie teraz
Omg..... Bez sensu, ja bym się siostrą nie przejmowała, a jak będzie miała samych chłopaków to też nazwie Lena. Siostra męża nazwała syna tak jak my chcieliśmy nazwać, nikt się nie ciskał, u nas druga dziewczynka, więc ewentualna awantura byłaby bez sensu po prostu. Jeśli Ci się Lena podoba to tak nazwij - Ty jesteś w ciąży zaraz rodzisz

Witam się z rana, od 6 nie śpimy córka grasuje po mieszkaniu i wywala wszystko z szafek :/

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 06:52   #2402
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Hej dziewczyny. Dziękuję za miłe słowa. Miałam dzisiaj straszną noc. Co chwilę się budziłam było mi gorąco drapie mnie w gardle tak ze chyba mu się chce wymiotowac. Sama niewiem. Śniły mi się jakieś ☠☠☠☠☠☠☠y nie pamiętam co ale jakoś przy każdym obudzeniu nie umiałam juz zasnąć ehh

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość

Ale jaja! ALEEEEEE JAAAAAJAAAA właśnie się dowiedziałam, że znajoma była dziś u gina... I z dziewuszki zrobił się dorodny chłopiec A jest jakoś w 33 tc
Ej żeby u mnie tak czasem nie było :-P

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 07:33   #2403
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Czeeeeść
Szaleje już od 7.
Młoda nie dała mi w nocy spać, a może fakt, że mama przyjedzie?:/

Trzymajcie kciuki, bo już mi się humor popsuł...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 07:50   #2404
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Czeeeeść
Szaleje już od 7.
Młoda nie dała mi w nocy spać, a może fakt, że mama przyjedzie?:/

Trzymajcie kciuki, bo już mi się humor popsuł...

SzaraMyszka nie smuć się Twój Tż musi dojrzeć do bycia ojcem! Mój na początku był przerażony, teraz już mu przechodzi, ale też nie jest łatwo. Był ze mną tylko raz na usg i widziałam jak się cieszył z bąbelka. A teraz po prostu nie ma potrzeby chodzenia ze mną do lekarza, więc go nie zmuszam. Do brzucha też nie mówi i sporadycznie go dotyka. Ale jak ostatnio przejęzyczyłam się i walnęłam, że "mój bąbelek coś tam" to miałam mega awanturę, że to nie jest MÓJ bąbelek tylko NASZ!!! Od tamtej pory widzę, że chce podgonić z wyprawką i bardziej się nami interesuje. Może twojemu Tż też taki wstrząs by się przydał?

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 07:55   #2405
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Siostra ma narazie narzeczonego i kiedyś tam planuje dziecko ale nie teraz
A ja bym wybrała inne imię. Po co robić sobie kwasy w rodzinie? Pewnie jak ona zaciąży to przejdzie szał na Lenki i inne imiona zrobią się modne, więc nawet nie wykorzysta tego imienia, ale... Jest tyle ładnych imion i możecie wybrać coś waszego i odpuścić to jedno w imię tzw. "wyższego dobra" Poza tym i dziecko na tym skorzysta, nie będzie 3 czy 5 Lenką w przedszkolu - przemyślcie to.
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 08:03   #2406
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja poprałam i jak wieszałam to stwierdziłam że te maleństwa w ogóle pogniecione nie są nic a nic...zobaczymy jak wyschną, ale naprawdę jakoś szkoda mi czasu żeby to prasowac
Szczerze? Mi też się nie chce prasować tego Ale chyba te maluszkowe wyprasuję, a późniejsze to nie wiem, jak mi się zachce

Cytat:
u mnie tak samo )
w ogóle w pierwszym trymestrze to mi 3 rzeczy wchodziły tylko: cola, sok z ogórków i Calipso waniliowe
O jacie ale zachciewajki miałaś

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
To jak na lumpa to i tak drogo, ja ubranka z nexta do max 7 zł kupowałam
Tak też na początku patrzę i mówię 30 zł, chyba ich powaliło :P Ale później sobie przeliczyłam, że wychodzi 15 zł za sztukę nowych pajacyków, gdzie jakbym wylicytowała na All za np.7 zł to drugie tyle muszę zapłacić za wysyłkę więc jakby nie patrzeć się opłaca, według mnie

Hanka dobrze, że w końcu znaleźli łóżko dla Ciebie ahhh ten nasz kochany NFZ... Leż, odpoczywaj i będzie wszystko dobrze

Ruska a może masz jakiegoś wirusa? Bo to różnie bywa... Może wybierz się chociaż do ogólnego lekarza, żeby obadał?

Witam się z rana
Dziś czeka mnie caaały dzień nauki + robienie ciasta.. więc pewnie mało mnie tu będzie.
Ale postaram się chociaż raz na kilka h zajrzeć, żeby później nie nadrabiać tysiąca stron
Stary 2015-03-06, 08:07   #2407
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dla dziewczynki chciałam dać Lena ale moja sios tra stwierdziła że ona sobie zarezerwowała to imie wcześniej choć nie jest jeszcze w ciąży. No to może damy Milenka

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

to siostra powinna się wstydzić, że coś takiego powiedziała nie wyobrażam sobie czegos takiego. Daj Lena a siostrze nic do tego.

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
haha zazdrości pewnie
Nadzieja śpiąc przeżywa niezłe akcje a jak wstaję to jest zaspokojona nooo magia

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

kur w a muszę kupić jakieś body czy coś chrześniakowi ruska, bo dostaliśmy od nich ciuszki dla małego ( z 3 siat uzbierałam kilka sztuk ...) wszystko jakieś takie sprane, sztywne, powyciągane..no ogólnie masakra ale co ma kurde powiedzieć nie chcę... a nawet nie prosiłam o te rzeczy
no i wypada coś za to kupić (taka jestem, że inaczej nie umiem )
bo jeszcze jak mówią, że nie mają nic dla małego bo szybko rośnie ble ble ble, że kilka sztuk body i śpiochów i koniec tak jakby chcieli we mnie poczucie żalu wywołać :/ ale na swoje ciuszki to mają kasę :/
a też nie uśmiecha mi się wydawać nie wiadomo ile... mam jeszcze swoją wyprawkę niedokończoną..
Nie lubie czegoś takiego pewnie powkladala co miała, zeby dostać od Was nowe . Kup jedno body albo jeszcze lepiej zabawke dla małego a nie to co sobie zażyczyli i już.
Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
no właśnie też myślałam o jakiś 3paku czy coś i weszłam do entliczka dziś bo akurat przy spożywczym był (a do galerii nie mam zamiaru jechać, bo sił brak) i były nawet przecenione 3paki za 19 zł więc idealnie ale rozmiaru brak..jutro jak będę w stanie to pojadę do drugiego i kupię i spokój... już im kupiłam za pierwszą siatkę zestaw body,spodnie,buciki i czapeczka i ani dziękuję ani chuy Ci w dupę :/ ja już nie chcę rzeczy od nich bo i tak leżą ale nie umiem tak powiedzieć

uuu no to niezłe jajca ale z dziewuszki to często chłopak się robi, ale z chłopca to raczej nie ma bata już
Ile Ty im nakupiłaś ja dostałam ciuszki i ladnie podziękowałam i już ja nic od niekogo nie dostałam jak rozdawalam ciuchy. Zawsze możesz powiedzieć to co ja slyszałam. Poskładam wszystko do paczek i oddam jak będą małe i już.
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Blackie zaskoczę Cię pewnie...
Ja jestem bezfiniszowa...

Zachciało mi się jeszcze loda po północy... Chrysteee
Ja też bezfiniszowa . Lody dziś robie z jogurtu naturalnego i truskawek poweim Wam jak wyszedł tylko bez skojarzeń .

Jutro jedziemy do teściów i mój mąz wymyslil zrobi zdjęcie malej ze szczeniakiem i pokaże tesciowej że kupił psa . Przecież już słysze te teksty że powariowaliśmy. Psa nie mamy ale sąsiad kupił . On normalnie jest nienormalny tak mame wkurzać.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-06, 08:10   #2408
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Pisze z poczekalni laboratorium jest mega kolejka :-/ wybierzemy chyba Milena bo mój tż jak się o imię pytałam wybrał właśnie Lena i Milena mi się tez inne imiona podobają ale on kręci nosem

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 08:24   #2409
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
serio? i tak dobrze, że pokazała na palcu a nie zrobiła zdjęcia Bożenie

o nie chyba bym się zabiła, nienawidzę chrapania! a powiedz jak tam jest w tym szpitalu?? położne ok? i czy masz ze sobą sztućce i talerze, bo ja musiałam mieć
Wszystko mam swoje, zresztą tak jest mi wygodniej. Położne cudowne, ale pobudka w nocy co dwie godziny na sprawdzenie tętna dziecka. Masakra jakaś. Lekarze w porządku, bardzo troskliwi. Poza tym jedna łazienka na cały oddział, jedna toaleta, brak luster, grzyb na ścianach, okna nieszczelne wiec śpię w bluzie, stawki żywieniowe jak dla dziecka, na kolacje kromka chleba z masłem... Ale to tylko takie szczegóły :-P
Stary 2015-03-06, 08:26   #2410
TienShan
Zakorzenienie

Hej!

Ruska ja myślę, że powinniście podziękować następnym razem i powiedzieć, że macie tyle ubranek, że już nie macie gdzie trzymać i żeby oddali innym potrzebującym bo bez sensu żebyś miała trzymać gdzieś kolejne siaty szmat, których nie użyjesz

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Wszystko mam swoje, zresztą tak jest mi wygodniej. Położne cudowne, ale pobudka w nocy co dwie godziny na sprawdzenie tętna dziecka. Masakra jakaś. Lekarze w porządku, bardzo troskliwi. Poza tym jedna łazienka na cały oddział, jedna toaleta, brak luster, grzyb na ścianach, okna nieszczelne wiec śpię w bluzie, stawki żywieniowe jak dla dziecka, na kolacje kromka chleba z masłem... Ale to tylko takie szczegóły :-P
Leżysz w Rudzie? Aż tak paskudnie tam jest?

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 08:30   #2411
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
tż niech Ci przyniesie dużooooo jedzenia.
Stary 2015-03-06, 08:32   #2412
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Ile sztuk kupujecie majtek jednorazowych i tych siateczkowych ?
5 wielorazowych kupiłam.

Cytat:
no to tak: nie doradze dobrze bo jestem jedynaczka ale takie podejscie jest imho dosc durne u dorosłych ludzi i jesli siostra sie obrazi to bedzie to conajmniej dziwne serio no! ja tego nie kupuje i bym sie nie przejmowala ale co ja wiem
U nas nazywamy Michał i brat TŻ też mówi, że on chce Michał. Tyle, że on póki co kawaler, dziewczynę ma od niedawna ;p I nie będę się na niego oglądać. My wybraliśmy sobie Michał i Adaś i został Michał, już od dawna tak miał mieć, więc nie będę się przejmować. Może on dzieci mieć nie będzie..
Stary 2015-03-06, 08:40   #2413
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
O żesz! Masakra jakaś
A jedzenia niech Ci Tż zrobi zapas, bo zagłodzą Cię tam

Co do imienia to ja tego nie pojmuję. Jak można sobie zaklepać imię dla dziecka Moi dziadkowie mieli 3 wnuczki o imieniu Iwona i jakoś nikt nie miał do nikogo pretensji o to Choć nie ukrywam, że sama nie chciałabym nazwać dziecka tak jak mój brat czy rodzeństwo Tż.

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 08:42   #2414
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Ale jaja! ALEEEEEE JAAAAAJAAAA właśnie się dowiedziałam, że znajoma była dziś u gina... I z dziewuszki zrobił się dorodny chłopiec A jest jakoś w 33 tc
o kurde!!! i co?? jak zareagowała??
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Omg..... Bez sensu, ja bym się siostrą nie przejmowała, a jak będzie miała samych chłopaków to też nazwie Lena. Siostra męża nazwała syna tak jak my chcieliśmy nazwać, nikt się nie ciskał, u nas druga dziewczynka, więc ewentualna awantura byłaby bez sensu po prostu. Jeśli Ci się Lena podoba to tak nazwij - Ty jesteś w ciąży zaraz rodzisz
otóż to!
Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Dziś czeka mnie caaały dzień nauki + robienie ciasta.. więc pewnie mało mnie tu będzie.
Ale postaram się chociaż raz na kilka h zajrzeć, żeby później nie nadrabiać tysiąca stron
jakie ciasto robisz? mnie też to czeka dziś
Cytat:
Pisze z poczekalni laboratorium jest mega kolejka :-/ wybierzemy chyba Milena bo mój tż jak się o imię pytałam wybrał właśnie Lena i Milena mi się tez inne imiona podobają ale on kręci nosem
U nas też były przeboje z imionami, ja wybrałam z 10 z tżtowi się NIC nie podobało w końcu do jednego nie miał zastrzeżeń, mi na szczęście też się podobało więc luz

Temat już był wałkowany, więc napomknę tylko, że ja mam takie podejście że to MOJE dziecko i nazwę je jak mi się podoba i nikomu nic do tego Bez oglądania się czy to bliska czy daleka rodzina, a jak ktoś marudzi czy nie daj Boże się obrazi to jest po prostu śmieszne i dziecinne There!

Za to siostra tżta, przy trójce zawsze robiła dokładny research co do imion, czy czasem w rodzinie nigdzie nie ma, czy cioci Ziuty szwagierki córki wujka koleżanki wnuczka czasem się tak nie nazwyza, bo bo jak to??!!

WITAM SIĘ W 8. MIESIĄCU!
Stary 2015-03-06, 08:46   #2415
maartussss
Zadomowienie

Cytat:

U nas też były przeboje z imionami, ja wybrałam z 10 z tżtowi się NIC nie podobało w końcu do jednego nie miał zastrzeżeń, mi na szczęście też się podobało więc luz

Temat już był wałkowany, więc napomknę tylko, że ja mam takie podejście że to MOJE dziecko i nazwę je jak mi się podoba i nikomu nic do tego Bez oglądania się czy to bliska czy daleka rodzina, a jak ktoś marudzi czy nie daj Boże się obrazi to jest po prostu śmieszne i dziecinne There!

Za to siostra tżta, przy trójce zawsze robiła dokładny research co do imion, czy czasem w rodzinie nigdzie nie ma, czy cioci Ziuty szwagierki córki wujka koleżanki wnuczka czasem się tak nie nazwyza, bo bo jak to??!!

WITAM SIĘ W 8. MIESIĄCU!
Ja też mam w nosie, czy ktoś chce nazwać dziecko, tak jak ja, czy w rodzinie jest ktoś kto się tak nazywa itd.. moje dziecko, więc mogę je nazwać jak mi się podoba

Piekę to: http://www.mojewypieki.com/przepis/k...niowa-pianka/3
moje popisowe ciacho najlepsze ze świeżymi malinkami, ale dziś niestety z mrożonych zrobię.
A Ty co chcesz upiec?

Gratki za kolejny miesiąc
Stary 2015-03-06, 08:50   #2416
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam w nosie, czy ktoś chce nazwać dziecko, tak jak ja, czy w rodzinie jest ktoś kto się tak nazywa itd.. moje dziecko, więc mogę je nazwać jak mi się podoba

moje popisowe ciacho najlepsze ze świeżymi malinkami, ale dziś niestety z mrożonych zrobię.

A Ty co chcesz upiec?

hahahhhaa żartujesz chyba???
to jest MOJE popisowe ciasto, noga jestem z pieczenia, ale to opanowałam do perfekcji i robie przy każdej okazji
Ale już mnie trochę wkurza to tarcie mrożonego ciasta, nie chce mi się i dzis robię to http://zszywka.pl/p/maxi-king-ciasto...-11846954.html
Stary 2015-03-06, 08:53   #2417
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
to jest MOJE popisowe ciasto, noga jestem z pieczenia, ale to opanowałam do perfekcji i robie przy każdej okazji
Ale już mnie trochę wkurza to tarcie mrożonego ciasta, nie chce mi się i dzis robię to http://zszywka.pl/p/maxi-king-ciasto...-11846954.html
hahaha to trafiłam
A ja nie trę mrożonego, tylko trzymam je krócej niż w przepisie i potem rwę na takie kawałeczki i sklejam i wychodzi cacy cacy

A tego co podałaś jeszcze nie robiłam, muszę wypróbować przy kolejnej okazji ale podobne do 3bita, a 3bit to drugie popisowe
Stary 2015-03-06, 08:58   #2418
moniisia90
Wtajemniczenie

Nadzieja, Capriola - gratki 8 miesiąca

eej, jak ja kocham, jak moja mała się rozpycha tak z samego rańca

kurcze, nie straszcie mnie, bo ja też w 33 tc mam wizytę a w przyszłym tyg (32 tc) chciałam jechać kupić ciuszki dziewczęce za ostatnią kasę wyprawkową chociaż mam taki dowód na dziewuszkę że chyba nie powinnam się obawiać...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 08:59   #2419
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

A Ty co chcesz upiec?

Cytat:
Zapisałam oba zrobie jak będe mogła ja dziś robie lody truskawkowe już się mrożą http://www.mytaste.pl/click/index/7742928/ .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-06, 09:00   #2420
moniisia90
Wtajemniczenie

też robiłam to ciasto kiedyś, ale mi ta lekka pianka nie wyszłą
zamierzam robić drugie podejście.... kiedyś tam
Stary 2015-03-06, 09:03   #2421
fistaszek24
Zakorzenienie

Myśle czy nie zrobic listy z prezentami . Będzie to beszczelne???
Stary 2015-03-06, 09:06   #2422
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Zapisałam oba zrobie jak będe mogła ja dziś robie lody truskawkowe już się mrożą http://www.mytaste.pl/click/index/7742928/ .
mmmmmmm
Stary 2015-03-06, 09:11   #2423
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha to trafiłam
A ja nie trę mrożonego, tylko trzymam je krócej niż w przepisie i potem rwę na takie kawałeczki i sklejam i wychodzi cacy cacy

A tego co podałaś jeszcze nie robiłam, muszę wypróbować przy kolejnej okazji ale podobne do 3bita, a 3bit to drugie popisowe
to przeznaczenie jak nic!
Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Nadzieja, Capriola - gratki 8 miesiąca

eej, jak ja kocham, jak moja mała się rozpycha tak z samego rańca

kurcze, nie straszcie mnie, bo ja też w 33 tc mam wizytę a w przyszłym tyg (32 tc) chciałam jechać kupić ciuszki dziewczęce za ostatnią kasę wyprawkową chociaż mam taki dowód na dziewuszkę że chyba nie powinnam się obawiać...
Jezu mnie też nie strasznie, ja mam wszystko dla dziewczynki i jestem psychicznie nastawiona na dziewczynkę od pierwszej bety
chociaż tż to by triumfował i szydził ze mnie jakby okazał się chłopiec więc nie dajmy mu proszę tej satysfakcji
Cytat:
o jaaa....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-06, 09:14   #2424
scotasia
Wtajemniczenie

Hej
Ja też w sezonie malinowym piekłam to ciasto
Zjadłabym jakieś dobre, ale nie chce mi się robić

SzaraMyszka
trudna sytuacja... Ale też myślę, że po prostu tż musi do tego faktu dojrzeć.. może jest przerażony, bo czuje, że wiele się w Waszym życiu zmieni.

Ja na razie zakupów więcej nie robię, poczekam na nast usg
A właśnie, Dorka, proszę o dopisanie usg 25.03, godz. 15.40
A 27.03 godz wizyty to 16.30

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-03-06 o 10:13
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 09:16   #2425
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hej
Ja też w sezonie malinowym piekłam to ciasto
Zjadłabym jakieś dobre, ale nie chce mi się robić

SzaraMyszka
trudna sytuacja... Ale też myślę, że po prostu tż musi do tego faktu dojrzeć.. może jest przerażony, bo czuje, że wiele się w Waszym życiu zmieni.
ja polecam jeszcze to http://www.mojewypieki.com/przepis/c...no-czekoladowe nie jest trudne, nie da się go spieprzyć i jest pyyyyszne
Stary 2015-03-06, 09:18   #2426
moniisia90
Wtajemniczenie

Cytat:
Jezu mnie też nie strasznie, ja mam wszystko dla dziewczynki i jestem psychicznie nastawiona na dziewczynkę od pierwszej bety
chociaż tż to by triumfował i szydził ze mnie jakby okazał się chłopiec więc nie dajmy mu proszę tej satysfakcji
mój też
Stary 2015-03-06, 09:19   #2427
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
ja polecam jeszcze to http://www.mojewypieki.com/przepis/c...no-czekoladowe nie jest trudne, nie da się go spieprzyć i jest pyyyyszne

ejjj nie rób mi smaka
Stary 2015-03-06, 09:47   #2428
scotasia
Wtajemniczenie

Sprawdziłam sobie w kalendarzu faz księżyca, czy to się jakoś łączy z moimi nocnymi skurczami.. I wiecie co? W lutym pełnia była 4, a ja noc z 3 na 4 miałam skurcze i mnie ganiało Teraz w marcu to samo.. Muszę jeszcze jakoś przetrwać pełnię w kwietniu, a w maju już mogę rodzić

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 09:49   #2429
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Wspolczuje. Trzymaj sie kochana
Cytat:
o kurde!!! i co?? jak zareagowała??

otóż to!

WITAM SIĘ W 8. MIESIĄCU!
Gratki
Cytat:
Szczerze tez sie.nad tym zastanawialam tym bardziej ze ubranek nie chce zadnych. No ale zastanawialam sie czy to.tak ladnie ale.i tak wiem ze u mnie wiekszosc osob zapyta co.chce.
Dziewdzyny mam w spadku lezaczek bujaczek znalazla sie czesc ktorej nie bylo ale brakuje palaka z zabawkami myslicie ze dokupie jaks.palak do tego?
Jestem w przychodni mam od jakiegos czasu suche dlonie przyszlam to.sprawdzic u lekarza rodzinnego bo niby uczulenie niby nie wiadomo co.
Fistaszek jak twoja cukrzyca. Ja bylam osyatnio u diabetologa insuliny nie mam. polepszylo mi sie w ogolemogr coraz wiecej jesc

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 10:08   #2430
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Hej!

Ruska ja myślę, że powinniście podziękować następnym razem i powiedzieć, że macie tyle ubranek, że już nie macie gdzie trzymać i żeby oddali innym potrzebującym bo bez sensu żebyś miała trzymać gdzieś kolejne siaty szmat, których nie użyjesz

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Leżysz w Rudzie? Aż tak paskudnie tam jest?
Nie. W Bytomiu w końcu mnie położyli.

Cytat:
tż niech Ci przyniesie dużooooo jedzenia.
No, bo zrzuce z wagi

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
O żesz! Masakra jakaś
A jedzenia niech Ci Tż zrobi zapas, bo zagłodzą Cię tam

Co do imienia to ja tego nie pojmuję. Jak można sobie zaklepać imię dla dziecka Moi dziadkowie mieli 3 wnuczki o imieniu Iwona i jakoś nikt nie miał do nikogo pretensji o to Choć nie ukrywam, że sama nie chciałabym nazwać dziecka tak jak mój brat czy rodzeństwo Tż.
Dokładnie, bez sensu jakieś rezerwacje.

Cytat:
Nie, myślę że nie. Tylko u mnie w rodzinie przyjęło się, że na każdą okazję robimy listy, żeby dostać to co się chce albo to co brakuje. Ale na pewno będą pytali co chcesz, to mów bez ogródek, że potrzebujecie to czy tamto

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Wspolczuje. Trzymaj sie kochana

Gratki

Szczerze tez sie.nad tym zastanawialam tym bardziej ze ubranek nie chce zadnych. No ale zastanawialam sie czy to.tak ladnie ale.i tak wiem ze u mnie wiekszosc osob zapyta co.chce.
Dziewdzyny mam w spadku lezaczek bujaczek znalazla sie czesc ktorej nie bylo ale brakuje palaka z zabawkami myslicie ze dokupie jaks.palak do tego?
Jestem w przychodni mam od jakiegos czasu suche dlonie przyszlam to.sprawdzic u lekarza rodzinnego bo niby uczulenie niby nie wiadomo co.
Fistaszek jak twoja cukrzyca. Ja bylam osyatnio u diabetologa insuliny nie mam. polepszylo mi sie w ogolemogr coraz wiecej jesc
Dokupisz. Na all sprawdź, mnie się udało dokupić.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości