Wpadki i inne przypadki (część II) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-05, 21:45   #601
MilkaJestem
Zakorzenienie

Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)

No wlasnie Velika jak juz bylas dzis 9879864962871 razy sikac to co Ty chcialas tam ujrzec moja kochana

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-05, 21:49   #602
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
TŻ na wieść o pozytywnym teście zareagował tekstem "znowu dziś?!", więc już mi się odechciało. A miałam w planach miły wieczór, przebieranka itd., a spłakałam się jak bóbr i w dupie mam już to wszystko...
faceci, ale tak jak pisze cień oni mają problem z wyrażaniem uczuć. Co nie zmienia faktu, że ten twój pojechał po bandzie, kurka nie dość, że faceci prawie nie maja pojęcia o tych cudach, owu, tempki, to jeszcze nie docenią, że kobieta się stara i oni mają podane gotowe.
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-05, 21:57   #603
Gosiurek
Wtajemniczenie

Velika z tego co czytałam na ovufriend, to wzrost temperatury powoduje progesteron. Ten z kolei powstaje z ciałka żółtego, które z kolei powstaje jak uwolni się komórka jajowa (uff, jakie to skomplikowane...) więc do skoku tempki dochodzi 1-3 dni po wystąpieniu owulacji. Tak mi zresztą pokazał wykres w zeszłym miesiącu i pokryło się to z monitoringiem

Dziś test owu dodatni.. znów trza działać :P
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-05, 22:07   #604
velika
Winter is coming

dobrze wiedzieć Gdyby mi się kiedyś zachciało mierzyć temperaturę
Alloffkowa u nas nikt nie wie, nie zwierzamy się nikomu, a już na pewno nie rodzicom ;]
ee ja niby wiem, że ten test trochę lipa, ale i tak się na nic nie nastawiam. Chociaż chciałabym nooo
W ogóle mamy mega roz☠☠☠☠ziel w chałupie, bo chłop robi rower. W związku z czym jeden pokój jest cały usyfiony, jeden rower stoi gdzieś pomiędzy pokojami i nie da się przejść, w łazience zamiast ręcznika do wycierania rąk wisi łańcuch, a wczoraj nie mogłam się wieczorem umyć, bo w wannie leżała opona

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2015-03-05 o 22:18
velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-05, 22:17   #605
cienwiatru
Wtajemniczenie

Ja to tylko po śluzie jestem w stanie mniej więcej określić, że mam owu, no i w tym miesiącu akurat jak się zaczęło mokro w gaciach, to i jajnik mnie bolał. Ale to z kolei nie bardzo pokrywa się z tym, co na tych wszystkich mądrych wykresach się pokazuje... a ovufriend usunęłam, bo nie mam zamiaru kupować abonamentu...

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
no niby wiem, ale rano to ja nie miałam żadnego pod ręką z drugiej strony na trzeźwo to ja z moją matką i teściową nie wytrzymam
kurde ja też myślałam, że jak temp rośnie, to dopiero owu ma być, a nie że już była. wizaż uczy!
Rudaska ehh z tymi chłopami to same problemy
jutro z rana sikaj

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Velika z tego co czytałam na ovufriend, to wzrost temperatury powoduje progesteron. Ten z kolei powstaje z ciałka żółtego, które z kolei powstaje jak uwolni się komórka jajowa (uff, jakie to skomplikowane...) więc do skoku tempki dochodzi 1-3 dni po wystąpieniu owulacji. Tak mi zresztą pokazał wykres w zeszłym miesiącu i pokryło się to z monitoringiem

Dziś test owu dodatni.. znów trza działać :P
już mi głowa spuchła...chyba po prostu zdam się na temperament mojego ślubnego bo jak mu powiedziałam, że w lipcu będziemy dzieciaka majstrować, to powiedział, że jest gotowy na zawołanie i pewnie po @ będę go molestować co drugi dzień licząc na szczęście... bo jakoś mam wrażenie, że się przez te kilka miesięcy nie wyedukuję wystarczająco, żeby tę temperaturę ogarnąć

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-05, 22:43   #606
kallina_2014
Wtajemniczenie

O widzicie, a ja całe życie myślałam, że temperatura rośnie jak jest owulacja a nie po.
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 07:03   #607
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Temperatura rośnie po owu. Więc dopiero po fakcie (niestety) wiesz że wystąpiła.

Pamiętacie że mój mąż miał podobny wyskok co TŻ Rudaski. Wiem jakie to przykre i dołujące. Przytulam, bo nic rozsądnego nie da się podpowiedzieć
dzięki dziewczyny. Dziś jestem nietomna, poszłam spać o 1 w nocy ale po całym popołudniu boczenia się i tak postawiłam a swoim, za 14 dni testuję, chyba że @ przyjdzie wcześniej
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 07:38   #608
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
O widzicie, a ja całe życie myślałam, że temperatura rośnie jak jest owulacja a nie po.
Ja nadal nie wiem, kiefy temperatura rośnie, kiedy spada. Śluz też jak myślałam, że chyba wiem, który to ten najjjjjlepszy, ale potem wyczytałam, że on podobny do spermy.
Te testy owu wprowadziły tylko zamęt, bo nie do czytałam, że one nie pokazują owu teraz, tylko, że ta owu wystąpi dopiero za ileś tam godzin.

Ale ja jakaś tępa jestem, wczoraj na wrześniowych byla dyskusja o liczeniu tygodnia ciąży. Fakt co osoba to inna teoria i można z głupieć

Cytat:
dzięki dziewczyny. Dziś jestem nietomna, poszłam spać o 1 w nocy ale po całym popołudniu boczenia się i tak postawiłam a swoim, za 14 dni testuję, chyba że @ przyjdzie wcześniej
No to zaczynamy czarować, @ akysz od Rudaska
Stary 2015-03-06, 08:19   #609
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Ale ja jakaś tępa jestem, wczoraj na wrześniowych byla dyskusja o liczeniu tygodnia ciąży. Fakt co osoba to inna teoria i można z głupieć
A to wcale nie takie trudne

Np. 16t3d to 17 tydzień ciąży. 16 pełnych tygodni jest skończonych więc leci 17ty tydzień... itd

Natomiast dla lekarza to zawsze będzie 16 tydzień Nie liczą tych dni.

Właśnie sobie uświadomiłam, że dziś zaczynam 18ty tydzień! 17t0d.
Stary 2015-03-06, 08:59   #610
velika
Winter is coming

Cytat:
Ja nadal nie wiem, kiefy temperatura rośnie, kiedy spada. Śluz też jak myślałam, że chyba wiem, który to ten najjjjjlepszy, ale potem wyczytałam, że on podobny do spermy.
Te testy owu wprowadziły tylko zamęt, bo nie do czytałam, że one nie pokazują owu teraz, tylko, że ta owu wystąpi dopiero za ileś tam godzin.

hheh merry to ja mam tak jak ty Więc na wszelki wypadek olałam te obserwacje i wprowadziłam częstsze to chyba najlepszy sposób
Liczenie tygodni ciąży to też dla mnie czarna magia
Póki co @ ni ma ;] Testu też nie robiłam, bo nie miałam w domu ;]

Stary 2015-03-06, 09:02   #611
Robusta
Wtajemniczenie

veilka
jak tam test ?

Ja też schizuję bo od tyg bola mnie (.)(.) :P a gdzie do @

no i temp cały czas 36.8-37 ale to może być wzrost progesteronu...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 10:51   #612
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość

Np. 16t3d to 17 tydzień ciąży. 16 pełnych tygodni jest skończonych więc leci 17ty tydzień... itd

Gratki 18tc zaraz będzie polowa ciąży

A te tygodnie, to ja też tak liczę, ale co jakiś czas gdzieś jest jakaś dyskusja, bo niektórzy lekarze liczą według skończonych tygodni.

Ja mam 11t3d czyli 12. Ale czekam na usg, bo na tym szpitalnym usg doliczyli mi 3dni.

Cytat:
hheh merry to ja mam tak jak ty Więc na wszelki wypadek olałam te obserwacje i wprowadziłam częstsze to chyba najlepszy sposób
I słusznie, korzystanie z rzycia i przyjemności. Bo w ciąży, to albo nie można, albo się nie chce np. gdy wieczorem ma się mdłości, albo zasypia gdziekolwiek.
Ale za to jakie sny erotyczne miewam i ile tego.

A my dzisiaj jedziemy zobaczyć wózek na olx wypatrzyłam mojego ulubionego x-landera xt w bardzo fajnej cenie na razie wozioł wyląduje w piwnicy. Ale przynajmniej szukanie wózka będziemy mieć z głowy.

No i przeprowadzka nam się szykuje, wczoraj widzieliśmy mieszkanko, tż kręci nosem bo będzie mieć dalej do pracy, ale mam nadzieję, że się zgodzi, bo tamto mieszkanie jest jaśniejsze, przestronne i w bloku jest winda.
Stary 2015-03-06, 11:32   #613
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
no to gratulacje ze postawilas na swoim to teraz trzymamy kciuki za zolnierzyki i jajeczka

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość

gratulacje!
no wlasnie ja tez juz nie wiem czy sie liczy tak dni, np:
16t1d 16t2d 16t3d 16t4d 16t5d 16t6d 16t7d czy to ostatnie to juz 17t0d

Cytat:
podziwiam ja mam dostac pojutrze ale juz dzis mnie brzuch muli wiec pewnie dostane wczesniej @

Cytat:
Gratki 18tc zaraz będzie polowa ciąży

A te tygodnie, to ja też tak liczę, ale co jakiś czas gdzieś jest jakaś dyskusja, bo niektórzy lekarze liczą według skończonych tygodni.

Ja mam 11t3d czyli 12. Ale czekam na usg, bo na tym szpitalnym usg doliczyli mi 3dni.

I słusznie, korzystanie z rzycia i przyjemności. Bo w ciąży, to albo nie można, albo się nie chce np. gdy wieczorem ma się mdłości, albo zasypia gdziekolwiek.
Ale za to jakie sny erotyczne miewam i ile tego.

A my dzisiaj jedziemy zobaczyć wózek na olx wypatrzyłam mojego ulubionego x-landera xt w bardzo fajnej cenie na razie wozioł wyląduje w piwnicy. Ale przynajmniej szukanie wózka będziemy mieć z głowy.

No i przeprowadzka nam się szykuje, wczoraj widzieliśmy mieszkanko, tż kręci nosem bo będzie mieć dalej do pracy, ale mam nadzieję, że się zgodzi, bo tamto mieszkanie jest jaśniejsze, przestronne i w bloku jest winda.
ooo super! my w tym bloku co mielismy kawalerke tez mielismy winde i mieszkalismy na 4 pietrze, super sprawa zwlaszcza przy wnoszeniu mebli, ciezkich zakupow, i wyjsciem z psem (owczarki maja bardzo wrazliwe stawy biodrowe i czesto na starosc choruja wiec nie powinny po schodach chodzic) no a teraz w tym naszym ogromnym mieszkanku niestety windy nie ma a mieszkamy na 3 pietrze boje sie o piesa ale moze nie pomieszkamy to dlugo bo szykujemy sie do budowy domku

Edytowane przez MilkaJestem
Czas edycji: 2015-03-06 o 11:34
Stary 2015-03-06, 11:50   #614
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje!
Po 16t6d jest 17t0d
Stary 2015-03-06, 12:52   #615
cienwiatru
Wtajemniczenie

Wyliczanka na dziś:

isabel89
-
01.03. -
czekamy i kciuki mocno trzymamy

velika - 06.03. - to już dziś, @ precz, a sio, a kysz !!!

MilkaJestem - 08.03. - 2 dni

Robusta - 11.03. - 5 dni

jasiulek - 19.03. - 13 dni

kallina_2014 - 31.03. - 25 dni

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 13:05   #616
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś:

isabel89
-
01.03. -
czekamy i kciuki mocno trzymamy

velika - 06.03. - to już dziś, @ precz, a sio, a kysz !!!

MilkaJestem - 08.03. - 2 dni

Robusta - 11.03. - 5 dni

jasiulek - 19.03. - 13 dni

kallina_2014 - 31.03. - 25 dni
Stary 2015-03-06, 13:16   #617
chupacabra88
Zadomowienie

Hej laseczki!
Wiem, wiem dawno się nie odzywałam... Przepraszam. Czytam regularnie ale nie mam czasu odpisać w pracy mam Sajgon caly czas, od kwietnia mam zmienić wydział i budynek. Znów nowi ludzie i nowe miejsce. W zeszły weekend były dni płodne. Czekaliśmy na sobotę bo nam poradzono żeby seks uprawiać rzadziej żeby nasienie sie poprawiło... W sobotę rocznica. Romantyczna kolacja na miescie i co? I nic. Tż za bardzo wczuł sie w to ze to musi być dziś. Zestresował sie i kicha! :/ w niedziele cos podziałaliśmy... Zobaczymy.

Czekamy nadal na termin zabiegu na te żylaki. Tż bierze od poczatku miesiąca proxeed. A ja zamówilam ten żel conceive i wiesiołka.
chupacabra88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 13:21   #618
bianeczkaa
Zakorzenienie

Witam się

Wpierdzielam cukierki czekoladowe. Jak ja dawno tego nie jadłam

Zaczynam 15 tydzień, jak to pięknie brzmi

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
Hej laseczki!
Wiem, wiem dawno się nie odzywałam... Przepraszam. Czytam regularnie ale nie mam czasu odpisać w pracy mam Sajgon caly czas, od kwietnia mam zmienić wydział i budynek. Znów nowi ludzie i nowe miejsce. W zeszły weekend były dni płodne. Czekaliśmy na sobotę bo nam poradzono żeby seks uprawiać rzadziej żeby nasienie sie poprawiło... W sobotę rocznica. Romantyczna kolacja na miescie i co? I nic. Tż za bardzo wczuł sie w to ze to musi być dziś. Zestresował sie i kicha! :/ w niedziele cos podziałaliśmy... Zobaczymy.

Czekamy nadal na termin zabiegu na te żylaki. Tż bierze od poczatku miesiąca proxeed. A ja zamówilam ten żel conceive i wiesiołka.
To może nie mów mężowi, że to te dni to sie chopak nie będzie tak stresował Nam pani doktor mówiła, że ta teoria co dwa dni jest wyssana z palca i nie poparta zadnymi badaniami. Przecież sperma zaczyna się tworzyć zaraz po opróżnieniu jąder i co plemniczki tak sobie rosną w siłę? Nie sądzę. Nam kazała jak najczęściej.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-03-06 o 13:22
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 13:27   #619
MilkaJestem
Zakorzenienie

Chupa ja nie mówiłam TZ kiedy te dni i w ogóle tematu staranek )

Bianeczka nie mów o czekoladzie bo ja na diecie

Stary 2015-03-06, 13:48   #620
chupacabra88
Zadomowienie

on sam dopytuje kiedy będą dni płodne. Próbowaliśmy przez te 3 cykle często wiec próbujemy 2 teorii. Jak jest często to nasenia jest znaczniej mniej a w naszym przypadku chyba lepiej byloby strzelić raz a dobrze i wtedy jest szansa ze znajdzie sie jeden dobry plemniczek który dożyje owulacji i będzie zdrowy i silny

I nie mów o słodkim! Jak co roku nie jem nic słodkiego ani innych przekąsek przez wielki post...jeszcze 4tygodnie!!! Hehehe

Edytowane przez chupacabra88
Czas edycji: 2015-03-06 o 13:50
chupacabra88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 14:16   #621
Robusta
Wtajemniczenie

ja też męczę mojego TŻta jak najczęściej w te dni mam nadzieję, że się wstrzeliliśmy jakimś cudem

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 14:20   #622
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
no to gratulacje ze postawilas na swoim to teraz trzymamy kciuki za zolnierzyki i jajeczka

gratulacje!

podziwiam ja mam dostac pojutrze ale juz dzis mnie brzuch muli wiec pewnie dostane wczesniej @

ooo super! my w tym bloku co mielismy kawalerke tez mielismy winde i mieszkalismy na 4 pietrze, super sprawa zwlaszcza przy wnoszeniu mebli, ciezkich zakupow, i wyjsciem z psem (owczarki maja bardzo wrazliwe stawy biodrowe i czesto na starosc choruja wiec nie powinny po schodach chodzic) no a teraz w tym naszym ogromnym mieszkanku niestety windy nie ma a mieszkamy na 3 pietrze boje sie o piesa ale moze nie pomieszkamy to dlugo bo szykujemy sie do budowy domku
To my teraz mieszkamy na 1 piętrze, ale to blok starego typu, wysoko nie jest, ale mój mały starzejący się psiak po schodach już nie zejdzie, nie na tej ciemnej klatce, więc muszę ją znosić, niby nie dużo bo8kg, ale zaraz będę z brzuszkiem, potem z wózkiem. No imieszkanie jest ciemne i zimne. Lubię to mieszkanko, bo to nasze pierwsze gniazdko, remont itp. można powiedzieć, że sami zrobiliśmy (pomagali nam znajomi, rodzina). Dużo wspomnień, ale pora na zmiany.

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
Hej laseczki!

Biedny tż, ale dobrze, że w niedzielę się udało

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Witam się

Wpierdzielam cukierki czekoladowe. Jak ja dawno tego nie jadłam

Zaczynam 15 tydzień, jak to pięknie brzmi :

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

To może nie mów mężowi, że to te dni to sie chopak nie będzie tak stresował Nam pani doktor mówiła, że ta teoria co dwa dni jest wyssana z palca i nie poparta zadnymi badaniami. Przecież sperma zaczyna się tworzyć zaraz po opróżnieniu jąder i co plemniczki tak sobie rosną w siłę? Nie sądzę. Nam kazała jak najczęściej.
Bianeczka tylko w przypadku chupacabra, ilość ma znaczenie.
Ja myślę, że jak ma się trafić, to nie ważne ile razy. Poprostu musi zadziałać się magia
Stary 2015-03-06, 15:02   #623
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś jestem nietomna, poszłam spać o 1 w nocy ale po całym popołudniu boczenia się i tak postawiłam a swoim
Mój był wczoraj padnięty, ale na szczęście chłopina się zmobilizował

Cytat:
Ja myślę, że jak ma się trafić, to nie ważne ile razy. Poprostu musi zadziałać się magia
Ładnie napisane
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 17:34   #624
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze wiedzieć Gdyby mi się kiedyś zachciało mierzyć temperaturę
Alloffkowa u nas nikt nie wie, nie zwierzamy się nikomu, a już na pewno nie rodzicom ;]
ee ja niby wiem, że ten test trochę lipa, ale i tak się na nic nie nastawiam. Chociaż chciałabym nooo
W ogóle mamy mega roz☠☠☠☠ziel w chałupie, bo chłop robi rower. W związku z czym jeden pokój jest cały usyfiony, jeden rower stoi gdzieś pomiędzy pokojami i nie da się przejść, w łazience zamiast ręcznika do wycierania rąk wisi łańcuch, a wczoraj nie mogłam się wieczorem umyć, bo w wannie leżała opona

Cytat:
Trzymam kciuki!

Co do tż, to mój wie kiedy mam płodne, ale nie spina go to jakoś, jak ma mniejszą ochotę to umiem go skutecznie rozochocić
My jakoś przypadkowo działamy co drugi dzień, dziś mam pierwszą pół-rocznicę ślubu, zaplanowałam kolację, może z lampką wina, więc mam nadzieję że będzie świętowanie
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 17:36   #625
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny zapraszam was na mojego bloga. Dzisiaj przyszło pudełeczko dla mamy i dziecka Znajdziecie tam opis. Powiem, że jestem bardzo zadowolona.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 19:09   #626
meryy82
Zakorzenienie

Mamy wózioł ))
I udało się będzie przeprowadzka
Stary 2015-03-06, 19:21   #627
velika
Winter is coming

piękny merry!
Alloffkowa owocnego świętowania!
U mnie ciągle nic, nawet się drinka napić nie mogę, bo się boję ale zaopatrzyłam się w test na rano w razie czego
No i ogarnęłam po pracy pół chałupy, jutro kolejne pół

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2015-03-06 o 19:30
Stary 2015-03-06, 19:44   #628
MilkaJestem
Zakorzenienie

Merry super wozior!

Stary 2015-03-06, 20:24   #629
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Melduje, że żyję :-* powrocilam do świata żywych po tym wczesnym #. Byłam dziś u gina po raz trzeci w ciągu tygodnia :| pecherzyk pięknie pękł, wszystko wygląda obiecująco... W razie czego mam badania do hsg i gdyby teraz się nie udało, to koło 28 będę mieć to badanie w znieczuleniu ogólnym... Ech :-( trzymam kciuki za nas wszystkie,gratuluję kolejnych tygodni ciąży i czekam na jakieś dwie kreski, bo dawno na wątku nie było ;-)

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-06, 21:19   #630
Nicole`_
Zakorzenienie

Merry, gratuluje wózka! Super fotka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości