|
|
#4471 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
wyleż też jest fajny Cytat:
![]() akurat Grecja jest całorocznym celem podróży, a jak się zaczyna sezon to już się zakłada że woda sie sama nagrzeje tam gdzie sezon jest też w zimie o wiele łatwiej o basen podgrzewany, ale zawsze można dopytać ja szukam na stronie Itaki i tam przeglądam opinie, jak się nadal waham to przechodzę na holidaycheck, wakacje.pl i trip advisor ![]() Cytat:
Pierwszy który zalinkowałaś jest 2 km od centrum czyli powinno być spoko, bo da się dojść pieszo, ale nie jest w samym centrum więc powinien być spokój. Drugi to raczej tylko hotel, plaża i nic więcej, do najbliższego miasta 4 km więc już wyprawa ![]() Cytat:
opinie negatywne najlepiej podzielić przez 3 Mnie się zdarzało że w byłam zachwycona hotelem a malkontenci z Polski potrafili znaleźć tyle wad że pomyślałby to że to jakaś stara, zagrzybiona nora ![]() Cytat:
Przez Was oglądam hotele ale wyszło ze nie ma teraz gdzie jechać tylko Kanary, Maroko, gdzie już byliśmy, no i Egipt i Tunezja.... nie wiem czy tam chcę Poza tym jeszcze Cypr, Madera i wybrzeże hiszpańskie, ale tam nie jest tak ciepło jakby sie chciało
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-03-05 o 21:47 |
|||||
|
|
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4474 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a czemy betty bedzie w tvn? ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
tylko teraz jak juz rozkminilam krete i co tam mają to wolalabym jkechac do zachodniej czesci krety,a jak na złosc nie moge znaleźćzadnej oferty...
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie była i nie będzie
![]() to tvn był w okolicy ale mnie nie wlazłam w kadr ![]() sporo przekłamań było
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Zboczek wędzony
cebula, czoch, szpinior, sól, pieprz, jogurt naturalny następnym razem dodam do tego zestawu niebieskiego pleśniaka kawalek i pomidory suszone ![]() no...ja tato i Bolka to juz większość ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak zawsze w takich programach.. |
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Oesu, jaka jestem zmęczona, piach pod powiekami, między łopatkami boli, obrazek zniszczony i na Grey'a nie zdążyłam
Nadrobię Was w... wolnym czasie, trzymajcie kciuki proszę, żebym dała radę A jeszcze kupiłam taki lakier do paznokci, że wygląda, jakbym nie miała paznokci - idealnie zlewa się z kolorem ciała, dno
|
#4479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam i jestem pewna, że zdążysz. Lakier zmaż. Okropność, efekt manekina. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
Jak to jest na takich nagraniach, jak zostać "klientem" na czas nagrania? Jest łapanka czy zgłoszenia czy co? Żarcie się domyślam for free ale płacą coś za statystowanie ? |
||
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym co najmniej 2 managerów z konkurencji ![]() no to teraz ploty, bez cytowania ![]() ta pyskata kelnerka, to modelka nie przypominam sobie, żeby tam pracowała (ale zazwyczaj na dole wcześniej przesiadywałam) zresztą sama przyznała, że to czysta reżyserka część prawdziwych pracowników w czasie nagrania została odesłana na obiad do konkurencji... jedną kelnerką była pokojówka, której tam nigdy nie widziałam na obsłudze. kubańczyk, to raczej w pubie na dole przebywa i zazwyczaj nie chce mu się mówić po polsku. zawsze się obraża na mnie jak zamawiam cuba libre na białym bacardi i próbuje mi wcisnąć jakich ichniejszy ciemny rum... ale drinki, szoty i lekcje salsy w jego wykonaniu starsza kelnerka dalej pracuje i jest sympatyczna (proponowała nam swoje mieszkanie do wynajęcia, żebyśmy się po hotelach nie tułali ) szef - wcześniej prowadził większy hotel, ale restauracją zajmowała się jego pierwsza żona, po rozwodzie przejęła jego udziały. niby taki pantofel, a jakiś czas temu ponoć wypytywał o mnie w urzędzie pracy i chyba udostępnili mu mój nr tel - jego prawnik próbuje się ze mną umówić od 1,5 roku... chyba za dużo czasu spędziłam w tym przybytku
|
|
#4481 | |||
|
BAN stały
|
Nie oglądałem niestety, wyjaśnienie na dole
![]() Cytat:
![]() Bo jest niekwestionowaną znawczynią sandomierskiej gastronomii Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Psa przygarnąłem, nie mam pojęcia, co to jutro będzie A było tak - wracam se chyżo z piwami z Żabki (coby na Betty o 21:30 na tefałenie zdążyć) i widzę już z daleka jakąś kobietę na drodze, która psa złapać próbuje (?), z psem się bawi (?), ma coś nie po kolei, albo % we krwi (no sorry, pierwsza moja myśl) Stanąłem po drugiej strony ulicy i widzę, że to moja "znajoma" jest (w cudzysłowie, bo znamy się z widzenia tylko, czyt. "dzień dobry", spacery z psami i te sprawy)... słyszę, że zaryczana cała, jej pies przypięty na smyczy do płotu - pytam się więc, co się stało... kundelek czarny, mały i dość stary na pierwszy rzut oka, pakuje się prosto na środek ulicy - albo ktoś go porzucił, albo potrącił, albo skopał (wygląda, jakby miał niedowład tylnych łapek)... idę psa odprowadzić do siostry, biorę szynkę i kiełbasę do jedzenia, wracam... jest nas troszkę więcej (znowu "znajomi" - z widzenia się znamy, nic więcej), podobno dzwonili na Policję, podobno jadą, czekamy więc... nic się nie dzieje... przechodzi kolejna znajoma obok (jak to w małych miejscowościach - wszyscy się znamy, mniej lub bardziej ) i twierdzi, że na Policję by nie liczyła - co najwyżej psa wezmą, a w drodze do schroniska porzucą w lesie (w sumie to nie Policji działka), wszyscy przyznajemy rację... to przykre, ale nauczeni doświadczeniem zdanie mamy takie, a nie inne... czekamy-nie-wiadomo-na-co... a co najgorsze - moich rodziców nie ma w domu (jechali na pogrzeb do Pasłęka, jutro wracają), bez matki to jak bez ręki jednak, a głupi gryx jak dziecko we mgle zupełnie, miota się jak ryba wyciągnięta z wody... mówię więc, że trudno, że przenocuję go u nas w garażu, a myślał będę dopiero jutro (chyba, że mama wróci, spakuje mnie i razem z psem będziemy w świat musieli iść)... nie chciał iść wcale ale do meritum - zaniosłem mu wodę i na dzień dobry wystraszyłem się, że trzyma coś w pysku... okazało się, że to język mu zwisa z boku pić też początkowo nie chciał, moczyłem palce w wodzie i moczyłem mu nos, aż za piątym razem chyba sam z siebie zniżył głowę i zaczął pić... przyznaję, że wróciłem z garażu zryczany... co będzie jutro?
|
|||
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() wpadaj, jak Cię przeciągnę po knajpach, to do końca życia tego nie zapomnisz ![]() Cytat:
nie wiem, nietelewizyjna jestem wyjątkowo w sieciuni obejrzałam ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam za pieska, ale w razie czego rozpytaj "na mieście" powieś ogłoszenie, bo myśmy z chuopinem i nietopszem też kiedyś przygarneli psa.Jak sie potem okazało, uprowadziliśmy go ![]() Betty - aaaa to take buty. Niezły przybytek ![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Aż se sama obejrzę w sieciuni, bo teraz już czas na czilałt
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Aż se sama obejrzę w sieciuni, bo teraz już czas na czilałt
![]() O dubel-srubel Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-06 o 02:03 |
|
|
|
#4486 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
W kwestii piania - mieszkam na wsi jednak (człowiek to się całe życie nomenklatury prawidłowej uczy) - wczoraj paliłem w oknie koło 3:10 w nocy i co słyszę? Piejącego koguta! Brakuje mi tylko świerzopu, gryki i dzięcieliny pod oknami ![]() W kwestii mego pisania - weź przeeestań - gdy drugi raz tego nieskładnego posta przeczytałem to nic, tylko rondel żeliwny wziąć/papierową torbę i zrobić z nich użytek ---> ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Boję się... całe życie się czegoś boję, obawiam, czekam na katastrofę... Dobranoc |
|||
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4. 5. Bo to życie z baniem się dodoopne strasznie jest (wiem co mówię) trzeba z tym zerwać żeby sobie zrobić lepiej Nie pytaj mnie jak bo nie wiem. Ja mam wrażenie, że ja to mam we krwi, w genach odziedziczone. Taki typ Znów sie zasiedziałam, matko tylko kilka godzin snu. ![]() leteeee Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-06 o 02:37 |
|
|
|
|
#4488 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Umieram..mam 39 stopni..migdal jak balon i gardlo tak boli ze mi lzy leca przy przelykaniu...od 1 umieralam z zimna i klapalam zebani a teraz umieran z gogoca...i rzygaz mi sie chce, co to moze buc? Zaatakowalo znienacka..doskownie w moment me powalilo
Nie ide spac bo ktodo ddida wstanie jak zasne to bede odmozzona na amen i niecnie uslysze
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cocomo tu nie mamy chociaż ja wracając nad ranem z imprezy przysnęłam w busie i obudziłam się przed kielcami.... ![]() 2. Cytat:
|
|
#4490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() biedny psiak Cytat:
![]() Znad kawy |
|||
|
|
|
#4491 |
|
Nindżopesz
|
Gryx, ale historia! Daj znać co wyniknie.
Miciel, łobraski Zła jestem na się bo zeżarłam wczoraj chipsy i całe wypacanie diabli biorą - znowu pół kg do przodu... Nigdy już nie będę chuda
|
|
|
|
#4492 | |||||
|
Panaroja
|
snad szronu wszędzie
![]() nawet bardziej jedyna w swoim rodzaju ![]() Cytat:
![]() 2.no faktycznie ciekawe bo jakby brak równowagi składnikowej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak ze psem ? Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-03-06 o 08:47 |
|||||
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
wczoreaj oblukałam pogodę na następne 2 tygodnie i wszędzie było, że po 10-12 stopni w dzień, więc spakowałam zimową kurtkę i buty i wyciągnęłam lżejsze przejściówki, wychodzę rano, a tu co - mróz? szron? ![]()
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tera gardło napieprza ale takie bóle, łzy, gorączkę i pragnienie rzygania miałam przy tfu tfu tfu anginie. Ale jako rzecze Parabel może być wirus przecie. Do lekarza?
|
|
|
|
|
#4495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gryxiu, co z psem? Jeśli mozesz zaprowadż go do weterynarza szybko, niech go obejrzy...moze ktos go wyrzucil bo jest chory,a już na pewno jest zestresowany i przerażony....mogło mu się stać coś na wolności, może coś go bardzo przestraszylo i komuś uciekl podczas spaceru ![]() Dobrze,ze go wziąłeś do siebie Cytat:
Ja sie od dziś biorę na poważnie...może tym razem się zmobilizuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj wzięłam się za ćwiczenie Turbo spalania. Uff, ledwo dozipałam do końca i klęłam na Ewkę na głos
![]() A dzisiaj jadę na weekend do rodziców i się załamuję - tyyyyle pokus do żarcia
|
#4497 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Odgapię kiedyś Cytat:
![]() ad lakierów to chodzi za mną ciemna butelkowa metaliczna zieleń, ktoś coś? W Douglasie nie mieli ![]() Cytat:
Cytat:
OBUW
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć ten mój, to nie metaliczny, ale brokatowy jest
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-06 o 11:36 |
|
|
|
|
#4499 | ||
|
Mother of Cats
|
Gryx, jak pieseł?
A w ogóle to Cytat:
TŻ miał takie objawy. Po drugim antybiotyku, który nie zadziałał, zrobili mu w końcu wymaz na posiew i wyszło, że to nie angina, tylko na gardło (a potem na drogi moczowe) wlazła mu bakteria influenza coś tam Słowem - proponuję do lekarza. I może jednak posiew, żeby Cię nie szpikować antybiotykami. W ogóle karmiąca może antybiotyki? Cytat:
|
||
|
|
|
#4500 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Psychiatry mi trza, o! ![]() Czytam "co-co-co" i początkowo nie wiedziałem, o co Ci chodzi Cytat:
Cytat:
Dobrze robią na głowę? ![]() O! Coś w tym jest --- Piesek ma się dobrze (o ile zwierzę może czuć się dobrze w takiej sytuacji) - widać, że stary jest - pyszczek siwy, oczy zamglone (mam wrażenie, że on prawie nie widzi), łapki krzywe z długimi pazurami... poradzono mi, żeby zadzwonić do lokalnego Centrum Zarządzania Kryzysowego - podobno powinni pomóc...
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

.
, spacerowac w te i wewte ,a na 1 dzien pewnie pozyczymy auto i pojezdzimy popatrzymy co tam mają 
wyleż też jest fajny 
tylko Kanary, Maroko, gdzie już byliśmy, no i Egipt i Tunezja.... nie wiem czy tam chcę 

pić też początkowo nie chciał, moczyłem palce w wodzie i moczyłem mu nos, aż za piątym razem chyba sam z siebie zniżył głowę i zaczął pić... przyznaję, że wróciłem z garażu zryczany... co będzie jutro?

Choć mam odrzut mięsny ponownie. Dziwna rzecz, zaobserwowałam ją u siebie już dawno. Jak jadłam mięso to nie istniały dla mnie słodycze. Nie mogłam patrzeć na słodkie, od samego patrzenia mnie mdliło. Jak nie jem mięsa (czasowo tylko stety/niestety) to rzucam się na słodkie - napadłam na 3 sztuki francuskich wypieków Lidlowych z wiśnia, takie trójkątne.