Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-07, 00:55   #4711
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
coooo? mamy gości ? a ja taka nieuczesana

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

aaaaa jak musiało smakować

właśnie karmiące mamuśki stosujecie diete eliminacyjna? czy jecie wszystko?

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

może tak czyści przed porodem a nie że coś się buntuje
Ja na razie na obiad same lekkie zupki, oprocz dzisiejszych nalesnikow. Raczej jem normalnie. Myslalm, ze moja chcica na czekolade nie minie po porodzie, ale jakos mnie nie ciagnie. Raczej rozkoszuje sie normalnym jedzeniem
Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
No stres byl.
Gin cos wspominal kiedy planuje wywolanie jakby sie nic nie dzialo?

Chyba nasz watek ma swoje 5 minut slawy, bo widzialam na plotkowym cytaty z niego. Dlatego mamy tylu gosci.
Ech, ludziska nie maja co robic....

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Mam pytanko do tych karmiacych. Jak sobie poradzilyscie z bolacymi brodawkami? Bo ja niemalze z bolu wyje jak mala sie zasysa. Juz mi sie male ranki porobily. A dzisiaj pod prysznicem wystarczylo zeby kropelka wody na nie spadla a nogi sie pode mna ugiely z bolu

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 00:55   #4712
EdithS
Zadomowienie

ehhh, niech sobie plotkują o nas, skoro nie mają własnych tematów i muszą wyśmiewać innych, żal takich ludzisk i tyle
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 01:05   #4713
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja na razie na obiad same lekkie zupki, oprocz dzisiejszych nalesnikow. Raczej jem normalnie. Myslalm, ze moja chcica na czekolade nie minie po porodzie, ale jakos mnie nie ciagnie. Raczej rozkoszuje sie normalnym jedzeniem

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Mam pytanko do tych karmiacych. Jak sobie poradzilyscie z bolacymi brodawkami? Bo ja niemalze z bolu wyje jak mala sie zasysa. Juz mi sie male ranki porobily. A dzisiaj pod prysznicem wystarczylo zeby kropelka wody na nie spadla a nogi sie pode mna ugiely z bolu
Ja wprawdzie jeszcze nie karmie, ale znajoma radzila kupic sylikonowe oslonki na sutki.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 02:25   #4714
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:

Mam ten sam problem z brodawkami i nie mam pomysłu :/ bol jak z kosmosu a tu dziecko trzeba wykarmic, moze jakies zlote rady starazych mam bo

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ----------

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Ja wprawdzie jeszcze nie karmie, ale znajoma radzila kupic sylikonowe oslonki na sutki.
Na poranione juz sutki nniwiele pomoga, choc dziecko juz nie będzie je tak kasac ehhh
Stary 2015-03-07, 03:18   #4715
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
niestety nie mam no zesz, zadrapie sie zaraz Tz powiedzial ze mnie do kliniki jutro zawiezie a nie do rodzinnego, wiec jeszcze lepiej, moze cos tam poradza a jak dadza krem do kupienia to niech sie cmokaja dzis zaczelam sie drapac po calych rekach i na posladkach, i pelno czerwonych krostek i nie wiadomo czego jeszcze. Ja juz chce rodzic ;( i cholerstwo z dnia na dzien wyszlo.

wrozka ma problemy dlatego porody wstrzymala
Crystal kochana tak jsk dziewczyny radza- oklady z krochmalu powinny pomoc.
Ja wlasnie zrobilam wczoraj i nacieram pupcie
Nikoli w 'rowku', bo ma czerwona z krostkami. I widac poprawe

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem z brodawkami i nie mam pomysłu :/ bol jak z kosmosu a tu dziecko trzeba wykarmic, moze jakies zlote rady starazych mam bo

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ----------

Na poranione juz sutki nniwiele pomoga, choc dziecko juz nie będzie je tak kasac ehhh
Bidulo.. smarujesz czyms??
Moze kup lanoline w aptece, a swoja droga dzidzia musi zle lapac sutka, skoro tak boli.. oczywiscie mnie tez bola, ale nie tak strasznie, jak to opisujesz

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 04:17   #4716
żona_marcina
Rozeznanie

Rany, co za noc.

Od 23 boli mnie brzuch jak na skurcze, ale brzuch miękki. No i młody znowu gdzieś mi naciska nerwy i co chwilę łapie mnie skurcz w uda przy ujściu do pochwy Wzięłam ciepły prysznic, pochodziłam, przeszło mi na tyle, że się zdrzemnęłam chwileczkę.
Jakieś pół godziny temu obudziła mnie zmywarka. Podobno kobiety w ciąży odmóżdża, ale mój mąż nie jest w ciąży i włączył zmywarkę na taką godzinę.
Aby się obudziłam i momentalnie poczułam, że mrowi mnie w nogach. Porzucałam się po łóżku, opierdzieliłam męża, kazałam sobie masować nogi a ten w trakcie zasnął. No to wyszłam z łóżka i odkryłam, że zimne kafelki w kuchni to najlepsza metoda na te cholerne nogi.
I teraz siedzę w kuchni ze stopami spuszczonymi na podłogę, jem kanapki z pasztetem (pierwszy raz w życiu jem o tej porze i to jeszcze coś takiego) i już sama nie wiem, co ze sobą zrobić.

Zerknęłam na nazwę wątku, w którym się z nas podśmiewają. "Odpieluszkowe zapalenie mózgu"... ciekawe. A im się chce szukać po necie cudzych wypowiedzi i je cytować? Przecież na to trzeba mieć mnóstwo wolnego czasu To jakiś wątek samotnych, niekochanych i niezrealizowanych życiowo? Mi tych ludzi szkoda - są sfrustrowani, mają zdecydowanie za dużo wolnego czasu a do tego mają problem, bo inni są szczęśliwi i mają zajęcie w życiu. Ale i tak ich pozdrawiam i wiecie co jeszcze bym chętnie im napisała

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 07:43   #4717
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Rany, co za noc.

Od 23 boli mnie brzuch jak na skurcze, ale brzuch miękki. No i młody znowu gdzieś mi naciska nerwy i co chwilę łapie mnie skurcz w uda przy ujściu do pochwy Wzięłam ciepły prysznic, pochodziłam, przeszło mi na tyle, że się zdrzemnęłam chwileczkę.
Jakieś pół godziny temu obudziła mnie zmywarka. Podobno kobiety w ciąży odmóżdża, ale mój mąż nie jest w ciąży i włączył zmywarkę na taką godzinę.
Aby się obudziłam i momentalnie poczułam, że mrowi mnie w nogach. Porzucałam się po łóżku, opierdzieliłam męża, kazałam sobie masować nogi a ten w trakcie zasnął. No to wyszłam z łóżka i odkryłam, że zimne kafelki w kuchni to najlepsza metoda na te cholerne nogi.
I teraz siedzę w kuchni ze stopami spuszczonymi na podłogę, jem kanapki z pasztetem (pierwszy raz w życiu jem o tej porze i to jeszcze coś takiego) i już sama nie wiem, co ze sobą zrobić.

Zerknęłam na nazwę wątku, w którym się z nas podśmiewają. "Odpieluszkowe zapalenie mózgu"... ciekawe. A im się chce szukać po necie cudzych wypowiedzi i je cytować? Przecież na to trzeba mieć mnóstwo wolnego czasu To jakiś wątek samotnych, niekochanych i niezrealizowanych życiowo? Mi tych ludzi szkoda - są sfrustrowani, mają zdecydowanie za dużo wolnego czasu a do tego mają problem, bo inni są szczęśliwi i mają zajęcie w życiu. Ale i tak ich pozdrawiam i wiecie co jeszcze bym chętnie im napisała
Popieram Cie co do wypowiedzi o ludziach co założyli wątek.. Chorzy sa.. Bez swojego życia innymi się interesuja takie to wszystko już jest.. Zawsze ludzie się innymi interesują nie sobą. Smutne to.. To takie śmieszne ze wymieniamy się informacjami czy różnymi dolegliwościami.. Nie widzę w tym nic śmiesznego.. No ale na chorobę takich ludzi nie ma rady..ja to dalej bez zmian.. Może lekkie napięcie brzucha i tyle

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ehhh, niech sobie plotkują o nas, skoro nie mają własnych tematów i muszą wyśmiewać innych, żal takich ludzisk i tyle
Ale jajA he he. Maja tematy wzruszyłam się o losie. O tym ze dziecko ma zrobione zdjęcie gdy je pizze .. Ze ktos ma warzywa z sadu i się z tego cieszą.. Ze na fb mama wstawia zdjęcia swojego dziecka.. Jakie to smutne czepiać się takich czynności.. Może by tak napisały coś o swoim życiu.. A szkoda mi ich tylko wspolczuc

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Kawa z mlekiem widac tylko z internetem wiernie żyję

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 07:53   #4718
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Hej
Ja wczoraj po wizycie , we wtorej mam sie zglosic na oodzial a w srode cc , widze ze moja niunia bez imienia na liscie na 99 % bedzie Irenka , chyba ze cos wpadnie innego w ostatnim momencie
Zazdroszczę ze juz macie maluchy przy sobie z drugiej strony boje sie cc i szkoda mi starszaka zistawiac w domu na tak dlugo u nas niestety przy cc leży sie w sumie 7 dni

Co do cytowania Waszych wypowiedzi na inych wątkach to ponizej krytyki komus sie nudzi i to bardzo
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 07:56   #4719
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dzien dobry mamuśki My nadal w dwupaku....skurcze nieregularne caly czas mam.. ale najgorsze że mnie coś katar łapie.... Jeszcze tego mi brakuje.... ehhhh

co do wątku to ludzie swojego życia nie mają i czepiają sie innych. A co komu do czego ,ze ktos zdjecie na FB da albo na forum wstawi. Jedna pisze ,ze pedofile mogą to oglądac.....bo my tu zdjecia nagich dzieci wstawiamy....ręce opadają...

Weekend czas zacząć-będzie wysyp dzieciaczkow?
Stary 2015-03-07, 07:58   #4720
smv
Zakorzenienie

Co do pedofilów to niestety bym się zgodziła ;(
Nie ma się co przejmować tymi "madrzejszymi". Ja to dziś się nie bardzo odezwę. Wyprowadzamy się i z gratami trzeba się ogarnąć. Może wieczorem zajrzę tu do was. Miłej soboty mamusie
Stary 2015-03-07, 08:00   #4721
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem z brodawkami i nie mam pomysłu :/ bol jak z kosmosu a tu dziecko trzeba wykarmic, moze jakies zlote rady starazych mam bo[COLOR="Silver"]
na SR mówiłą położna o wietrzeniu sutków, by po karmieniu rozsmarować troche mleka na brodawce i zostawić, okłady z zimnej kapusty, no i nakładki silikonowe
Stary 2015-03-07, 08:00   #4722
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej
Ja wczoraj po wizycie , we wtorej mam sie zglosic na oodzial a w srode cc , widze ze moja niunia bez imienia na liscie na 99 % bedzie Irenka , chyba ze cos wpadnie innego w ostatnim momencie
Zazdroszczę ze juz macie maluchy przy sobie z drugiej strony boje sie cc i szkoda mi starszaka zistawiac w domu na tak dlugo u nas niestety przy cc leży sie w sumie 7 dni

Co do cytowania Waszych wypowiedzi na inych wątkach to ponizej krytyki komus sie nudzi i to bardzo
no to dobrze że znasz już termin ja idę w poniedziałek , wierze ze jak zglosze sie w poniedzialek to w poniedzialek się zajmą mną a nie że bede sobie bezczynnie lezec do wtorku

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 08:02   #4723
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:

Oj biedna. Mnie az tal nie bola...no ale polecaja kremy typu maltan czy bepanthej etc. Podobno tez smarowanie wlasnym mlekiem to najlepsza metoda i najbardziej pomaga.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:12   #4724
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dzień dobry witam się nadal w dwupaku
O 10:30 mam ktg i wtedy dowiem się co z jutrem, jak mi powie że nie da rady to chyba się rozpłaczę w gabinecie i nie wyjdę dopóki mi nie powie że w niedzielę mam jednak być. Normalnie mam już dość, jestem nerwowa, męczy mnie to liczenie ruchów, skurcze które mimo iż są bolesne to nic nie dzieje się dalej, ogólnie jestem rozdrażniona, chyba przez to że bylam nastawiona na wcześniejszy poród. Dobra ponarzekałam wam idę się na godzinkę położyć, córka jeszcze śpi więc korzystam.
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:13   #4725
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
no to dobrze że znasz już termin ja idę w poniedziałek , wierze ze jak zglosze sie w poniedzialek to w poniedzialek się zajmą mną a nie że bede sobie bezczynnie lezec do wtorku
To w poniedziałek idziemy "razem". Tez mam nadzieję, że od razu zaczną coś robić, a nie będą kazali czekać na rozwinięcie. Bo skurcze mam cały czas, nieregularne ale powoli zaczynają być bolesne.
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:21   #4726
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
To w poniedziałek idziemy "razem". Tez mam nadzieję, że od razu zaczną coś robić, a nie będą kazali czekać na rozwinięcie. Bo skurcze mam cały czas, nieregularne ale powoli zaczynają być bolesne.
ja to tylko napinanie brzucha nic wiecej ;/ boje sie tego wywolania , moja mama miala tez ze mna wywolanie 10 dni po tp/

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Dzien dobry mamuśki My nadal w dwupaku....skurcze nieregularne caly czas mam.. ale najgorsze że mnie coś katar łapie.... Jeszcze tego mi brakuje.... ehhhh

co do wątku to ludzie swojego życia nie mają i czepiają sie innych. A co komu do czego ,ze ktos zdjecie na FB da albo na forum wstawi. Jedna pisze ,ze pedofile mogą to oglądac.....bo my tu zdjecia nagich dzieci wstawiamy....ręce opadają...

Weekend czas zacząć-będzie wysyp dzieciaczkow?
wiesz podejrzewam gdyby miały interesujące życie to by tacy ludzie jak osoba z nicku KAWA Z MLEKIEM..

NIE CZYTAŁY WSZYSTKICH WATKOW I NIE SZUKALY JAKIS BZDUR TWIERDZAC ZE JESTESMY NIENORMALNE!

WIEC KAWA Z MLEKIEM CZYTAJ DALEJ NAM TO NIE ROBI

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 08:27   #4727
kasia_adm
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, widzę że dzieci uparcie leniuchują w brzuszkach.
U mnie jakieś skurcze też już są odczuwalne momentami. Na ktg też się piszą. Mam nadzieję że jak przyjdzie termin to ruszy samo.
Dziś i jutro mam gości ale postaram się podczytywać Was.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:29   #4728
rona1906
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej

Nie boj sie CC przynajmniej wiesz kiedy Twoja kruszynka będzie z Tobą.
niuniao matulu Ty jeszcze w dwupaku? A tak Cie wszyscy typowali na jedna z pierwszych ;D w nagrode za to życzę Ci szybkiego porodu

Mam pytanie do dziewczyn po CC, jak stan waszych "odchodów", po jakim czasie przestałyście krwawić? I jak z Wasza raną na brzuchu? Bo moja jest taka zgrubiona i powoli zaczyna mnie to martwić.
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:31   #4729
kasia_adm
Rozeznanie

I jestem zła bo drugi wieczór z kolei zapomníałam że mam te globulki stosować przed spaniem. Dziś to chyba na poduszce sobie zostawię.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:32   #4730
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Nie boj sie CC przynajmniej wiesz kiedy Twoja kruszynka będzie z Tobą.
niuniao matulu Ty jeszcze w dwupaku? A tak Cie wszyscy typowali na jedna z pierwszych ;D w nagrode za to życzę Ci szybkiego porodu

Mam pytanie do dziewczyn po CC, jak stan waszych "odchodów", po jakim czasie przestałyście krwawić? I jak z Wasza raną na brzuchu? Bo moja jest taka zgrubiona i powoli zaczyna mnie to martwić.
ja się już teraz martwię i męcze ze moje dziecko nie chce do mamy.. a ja już chce być po...

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 08:37   #4731
Magnifica
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Nie wiedziałam, że nasz wątek jest tak popularny jak ktos nie ma ciekawego własnego życia to się interesuje i komentuje cudze. A z drugiej strony fakt, że trzeba mieć ogrom wolnego czasu, żeby przeglądać wszystkie wątki. Ale każdy ma inne hobby

A ja miałam dziwną noc. Co za przekleństwo móc spać tylko na lewym boku... Ale niedługo powrót do normalności
Stary 2015-03-07, 08:39   #4732
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Nie wiedziałam, że nasz wątek jest tak popularny jak ktos nie ma ciekawego własnego życia to się interesuje i komentuje cudze. A z drugiej strony fakt, że trzeba mieć ogrom wolnego czasu, żeby przeglądać wszystkie wątki. Ale każdy ma inne hobby

A ja miałam dziwną noc. Co za przekleństwo móc spać tylko na lewym boku... Ale niedługo powrót do normalności
ja często się budze na prawym mam nadzieje ze to nie robi małej nic zlego..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 08:42   #4733
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
ja się już teraz martwię i męcze ze moje dziecko nie chce do mamy.. a ja już chce być po...
To przez to, że Cię wszyscy jako pierwszą typowali i Julka postanowiła zrobić na przekór.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
ja często się budze na prawym mam nadzieje ze to nie robi małej nic zlego..
Ja tydzień temu jeszcze tez mogłam na prawym, a teraz mała chyba tak ułożona, ze jej niewygodnie i od razu mnie ciśnie. A nie robisz na pewno nic złego. Mój gin mówi, żeby spać jak jest wygodnie
Stary 2015-03-07, 08:48   #4734
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Kochana ,my za to że tyle czekamy urodzimy w pół godzinki i to bezboleśnie
Stary 2015-03-07, 08:49   #4735
papalinka83
Zakorzenienie

Hej mamusie jadę do szkoly

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:50   #4736
DezireOrient
Raczkowanie

Hej!witamy się dalej w komplecie wchodzę co rano z zaciekawieniem, ale widzę że nie tylko moja Ninka uparta i dobrze jej u mamy w brzuszku

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:51   #4737
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
To przez to, że Cię wszyscy jako pierwszą typowali i Julka postanowiła zrobić na przekór.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Ja tydzień temu jeszcze tez mogłam na prawym, a teraz mała chyba tak ułożona, ze jej niewygodnie i od razu mnie ciśnie. A nie robisz na pewno nic złego. Mój gin mówi, żeby spać jak jest wygodnie
no to mnie uspokoiłaś dziękuje

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 08:51   #4738
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Hej!witamy się dalej w komplecie wchodzę co rano z zaciekawieniem, ale widzę że nie tylko moja Ninka uparta i dobrze jej u mamy w brzuszku
Twoja malutka to ma jeszcze czas
Stary 2015-03-07, 08:55   #4739
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Kochana ,my za to że tyle czekamy urodzimy w pół godzinki i to bezboleśnie
hehe oby kurcze ciekawe czy zmieszczę się rodzić w 8 godzinach

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 08:57   #4740
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
hehe oby kurcze ciekawe czy zmieszczę się rodzić w 8 godzinach
Zmiescisz Julka wy czeka do odpowiedniego momentu, ale jak już postanowi wyjść to raz dwa

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości