Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-07, 08:59   #4741
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
hehe oby kurcze ciekawe czy zmieszczę się rodzić w 8 godzinach
Ja to już nawet nie liczę na szybki i bezbolesny poród, po prostu już chcę być po i mieć synka przy sobie, bo jak tak dalej będzie to zwariuje, za pierwszym razem byłam zielona w tym wszystkim i się nie przejmowałam tym że termin minął, a teraz to mnie to wszystko przerasta, już jestem po prostu zmęczona, zresztą tak jak większość z was.

papalinka- chce ci się jeszcze do szkoły chodzić ? Ja jakiś czas temu myślałam o studiach podyplomowych ale jak się córka urodziła to ochota mi przeszła

Edytowane przez MaMusKA29
Czas edycji: 2015-03-07 o 09:01
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:00   #4742
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Zmiescisz Julka wy czeka do odpowiedniego momentu, ale jak już postanowi wyjść to raz dwa
ważne by zdrowa była reszta to tylko kwestia czasu i przejścia tego bólu

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:03   #4743
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
hehe oby kurcze ciekawe czy zmieszczę się rodzić w 8 godzinach
8godzin?? po 8 to będziemy już biegac jak młode łanie
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:06   #4744
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
8godzin?? po 8 to będziemy już biegac jak młode łanie
ooo dobra wizja

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 09:10   #4745
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
ooo dobra wizja
Im lepsze nastawienie tym szybszy i mniej bolesny poród
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:11   #4746
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
I chwale sie prezentem od meza a co i moj zuzulek myśliciel a co do diety ja stosuje choc co czytam to kazdy radzi innych rzeczy unikac. Ide dość bo za 2 godz pobudka i karmienie
śliczności i córa i prezencik
Stary 2015-03-07, 09:31   #4747
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
wiesz podejrzewam gdyby miały interesujące życie to by tacy ludzie jak osoba z nicku KAWA Z MLEKIEM..

NIE CZYTAŁY WSZYSTKICH WATKOW I NIE SZUKALY JAKIS BZDUR TWIERDZAC ZE JESTESMY NIENORMALNE!

WIEC KAWA Z MLEKIEM CZYTAJ DALEJ NAM TO NIE ROBI

Niunia_ona-nie bądź taka niemiła dla naszych gości. Ja dzięki tym ludziom przeżyłam dzisiejszą noc i jestem im z tego powodu bardzo wdzięczna. Tak mnie już wszystko bolało i wkurzało, że nie wiedziałam, co mam ze sobą począć. I zaczęłam czytać wypociny tych ludzi. Na tyle mnie zainteresowały i rozbawiły, że byłam w stanie skupić się na czymś innym niż tylko bóle i skurcze.

Szkoda mi ich, bo widocznie nie mają swojego życia, hobby, jakiegoś sensownego zajęcia. Ja nawet teraz będąc na L4 z powodu "odpieluszkowego zapalenia mózgu" nie mam tyle czasu, żeby udzielać się na wszystkich wątkach plotkowych czy wyszukiwać śmiesznych wypowiedzi. Chwilę posiedzę na naszym wątku, coś ogarnę w domu, wyjdę na zakupy, spotkam się z rodzinką czy znajomymi, poczytam książkę, gazetę czy coś związanego z moją pracą aby nie wypaść z rytmu, zaliczę kolejną lekcję angielskiego lub niemieckiego i już jest 16.00. Potem to już czas dla męża, obiad, jakiś film, kolacja ... Jak tu znaleźć czas na przeczesywanie internetu w poszukiwaniu głupot? Gdy pracowałam to już w ogóle na tygodniu miałam hardcore a w weekendy wypad do kina, na rower czy narty...Zresztą nawet nie wpadłabym na pomysł spędzania wolnego czasu przed komputerem. To kilka osób, ale mają tak charakterystyczne awatary czy podpisy, że nie sposób ich nie zapamiętać.

Dla mnie numerem jeden jest wypowiedź, że osoby które uważają swoje dzieci za swój największy sukces w rzeczywistości niewiele w życiu osiągnęły. Aż mam ochotę zrobić sobie podpis: "moja rodzina jest moim największym sukcesem", ale w sumie co to kogo obchodzi.

Strasznie jestem ciekawa, jakich to innych osiągnięć mogę zazdrościć tym osobom. Bo mam już przyjaciółkę od serca, dobrą pracę, pozycję zawodową, dom z ogrodem, samochód, psa, jeszcze jako taką urodę i chęć do doskonalenia, hobby, kilka umiejętności przydatnych w życiu, mnóstwo planów na przyszłość, świata też trochę zwiedziłam... ale do mojej małej rodzinki to się nie umywa.

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:34   #4748
smv
Zakorzenienie

Babeczki kij im w oko...po co się nakrecac? Keep smiling girls!
Stary 2015-03-07, 09:39   #4749
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Niunia_ona-nie bądź taka niemiła dla naszych gości. Ja dzięki tym ludziom przeżyłam dzisiejszą noc i jestem im z tego powodu bardzo wdzięczna. Tak mnie już wszystko bolało i wkurzało, że nie wiedziałam, co mam ze sobą począć. I zaczęłam czytać wypociny tych ludzi. Na tyle mnie zainteresowały i rozbawiły, że byłam w stanie skupić się na czymś innym niż tylko bóle i skurcze.

Szkoda mi ich, bo widocznie nie mają swojego życia, hobby, jakiegoś sensownego zajęcia. Ja nawet teraz będąc na L4 z powodu "odpieluszkowego zapalenia mózgu" nie mam tyle czasu, żeby udzielać się na wszystkich wątkach plotkowych czy wyszukiwać śmiesznych wypowiedzi. Chwilę posiedzę na naszym wątku, coś ogarnę w domu, wyjdę na zakupy, spotkam się z rodzinką czy znajomymi, poczytam książkę, gazetę czy coś związanego z moją pracą aby nie wypaść z rytmu, zaliczę kolejną lekcję angielskiego lub niemieckiego i już jest 16.00. Potem to już czas dla męża, obiad, jakiś film, kolacja ... Jak tu znaleźć czas na przeczesywanie internetu w poszukiwaniu głupot? Gdy pracowałam to już w ogóle na tygodniu miałam hardcore a w weekendy wypad do kina, na rower czy narty...Zresztą nawet nie wpadłabym na pomysł spędzania wolnego czasu przed komputerem. To kilka osób, ale mają tak charakterystyczne awatary czy podpisy, że nie sposób ich nie zapamiętać.

Dla mnie numerem jeden jest wypowiedź, że osoby które uważają swoje dzieci za swój największy sukces w rzeczywistości niewiele w życiu osiągnęły. Aż mam ochotę zrobić sobie podpis: "moja rodzina jest moim największym sukcesem", ale w sumie co to kogo obchodzi.

Strasznie jestem ciekawa, jakich to innych osiągnięć mogę zazdrościć tym osobom. Bo mam już przyjaciółkę od serca, dobrą pracę, pozycję zawodową, dom z ogrodem, samochód, psa, jeszcze jako taką urodę i chęć do doskonalenia, hobby, kilka umiejętności przydatnych w życiu, mnóstwo planów na przyszłość, świata też trochę zwiedziłam... ale do mojej małej rodzinki to się nie umywa.
zapewne napisała to jakaś bezdzietucha a jeśli nie to tylko współczuć ich dzieciom że uważane są "za niewiele", ciekawe co może być większym sukcesem? znalezienie na forum tekstu z którego można się pośmiać? żałosne
Stary 2015-03-07, 09:40   #4750
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Dziewczyny na te pokaleczone od ssania sutki polecam bepanthen, duza ulga a po kilku dniach sutki sie przyzwyczily do ssania i bylo juz dobrze

Co do watku "Odpieluszkowe zapalenie mózgu" to nazwa mowi sama za siebie a raczej za osobe zakladajaca trzeba naprawde z nudow umierac zeby miec czas na takie ☠☠☠☠☠☠☠y. Zal i tyle...
Stary 2015-03-07, 09:40   #4751
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Dzien dobry mamuśki My nadal w dwupaku....skurcze nieregularne caly czas mam.. ale najgorsze że mnie coś katar łapie.... Jeszcze tego mi brakuje.... ehhhh
Aby skończyła się dzisiejsza noc skończyły się i moje skurcze. Ech, nie liczę na poród w weekend. Chyba nawet nie miałabym siły na poród, jestem padnięta ale nie mogę zasnąć.

Stary 2015-03-07, 09:41   #4752
smv
Zakorzenienie

Jest jeszcze maść Borowa na sutki
Stary 2015-03-07, 09:42   #4753
żona_marcina
Rozeznanie

Tepsa - widziałam zdjęcie Wojtusia na blogu. Przystojniak z niego. Jakiego smoczka używasz?

Stary 2015-03-07, 09:44   #4754
ojustyna
Zadomowienie

ja narzie z ziajki smaruje, ale ona chyba tylko zmiękcza, wrażliwa i tak jestem a ajlepsza była połozna środowiskowa która mnie wczoraj po raz pierwszy odwiedziła i poleciła "wykręcać sobie sutki" popatrzyłam na nią jak na morderce i stwierdziłam że nic podobnego robić nie będę to nie wiem czy się nie obraziła
ogólnie jakoś specjalnie mi nie podpasowała, pierwsza wizyta i wyśmiewa lekarzy, chyba czuła się najmądrzejsza, takie są te położne?

ciekawe ile jutro dziewczyn zrobi sobie prezent i urodzi hmmm

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2015-03-07 o 09:49
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:54   #4755
nouvelle2
Zakorzenienie

Hej zastanawiam się czy się nie zebrać w sobie i nie pojechać na lumpy....

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Marcia przepiękny naszyjnik tz ma świetny gust! a maleńka ma słodka minkę, taką dorosłą

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:57   #4756
Lila_17
Rozeznanie

Hejo nie ma żadnego NOwego Maleństwa na świcie, chyba naprawdę lekki zastój się zrobił:P
Niunia śniłaś mi się i Twoja Julcia:P
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:58   #4757
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze że znasz już termin ja idę w poniedziałek , wierze ze jak zglosze sie w poniedzialek to w poniedzialek się zajmą mną a nie że bede sobie bezczynnie lezec do wtorku
Ja niestety ide we wtorek mam być przed 10 a potem do srody rano czekanie już mi się chce płakać za moim babem , w domu zostanie bez mamy
Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Nie boj sie CC przynajmniej wiesz kiedy Twoja kruszynka będzie z Tobą.
niuniao matulu Ty jeszcze w dwupaku? A tak Cie wszyscy typowali na jedna z pierwszych ;D w nagrode za to życzę Ci szybkiego porodu

Mam pytanie do dziewczyn po CC, jak stan waszych "odchodów", po jakim czasie przestałyście krwawić? I jak z Wasza raną na brzuchu? Bo moja jest taka zgrubiona i powoli zaczyna mnie to martwić.
Tak ale to moje drugie cc i mam stresa ale sn bałam się jeszcze bardziej
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:05   #4758
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Tepsa - widziałam zdjęcie Wojtusia na blogu. Przystojniak z niego. Jakiego smoczka używasz?
Z lovi od 0 plus, mlody ma bardzo silny odruch ssania i przyznaje sie ze nie raz zalagodzil sytuację
Rossi bepanten mam zaraz ide smarowac sie bo marne moje losy
Aaaa i o 7 zdjeli nam szwy i jest lepiej a glupia ja myślałam ze szwy w ogóle nie ciagna

Edytowane przez Tepsa
Czas edycji: 2015-03-07 o 10:07
Tepsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:06   #4759
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
niuniao matulu Ty jeszcze w dwupaku? A tak Cie wszyscy typowali na jedna z pierwszych ;D w nagrode za to życzę Ci szybkiego porodu

Mam pytanie do dziewczyn po CC, jak stan waszych "odchodów", po jakim czasie przestałyście krwawić? I jak z Wasza raną na brzuchu? Bo moja jest taka zgrubiona i powoli zaczyna mnie to martwić.
Z tego co wiem to powinno się przestać krwawić od 8 do 15 dni po CC mi to zanikają już, ale jak karmię małego piersią to potrafi dość dużo wylecieć. Ale to przez obkurczającą się macice

A moja rana jest w porządku- nie zauważyłam żadnych zgrubień ani nic Pryskam raz dziennie octeniseptem, bo tak mi radziła położna

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
ja narzie z ziajki smaruje, ale ona chyba tylko zmiękcza, wrażliwa i tak jestem a ajlepsza była połozna środowiskowa która mnie wczoraj po raz pierwszy odwiedziła i poleciła "wykręcać sobie sutki" popatrzyłam na nią jak na morderce i stwierdziłam że nic podobnego robić nie będę to nie wiem czy się nie obraziła
ogólnie jakoś specjalnie mi nie podpasowała, pierwsza wizyta i wyśmiewa lekarzy, chyba czuła się najmądrzejsza, takie są te położne?
chyba Ty trafiłaś na taką U nas położna była dopiero raz, ale bardzo sympatyczna kobieta z niej Nie narzuca swoich poglądów, tylko wyraża opinie, radzi a decyzję zostawia już nam i ma duże poczucie humoru I powiem Wam, że ja jej nie wybierałam. Zgłosiłam w przychodni, że już jesteśmy w domu i sami mi ją przydzielili
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:13   #4760
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość

chyba Ty trafiłaś na taką U nas położna była dopiero raz, ale bardzo sympatyczna kobieta z niej Nie narzuca swoich poglądów, tylko wyraża opinie, radzi a decyzję zostawia już nam i ma duże poczucie humoru I powiem Wam, że ja jej nie wybierałam. Zgłosiłam w przychodni, że już jesteśmy w domu i sami mi ją przydzielili
też nie wybierałam dostałam z przydziału jak i ty ale jak mi hormony zaczną buzować i mi nie podpasuje coś co to ją z domu pogonie i tyle z tego
Stary 2015-03-07, 10:23   #4761
nouvelle2
Zakorzenienie

A do mnie polozna przyjdzie chyba dopiero po porodzie, ja jeszcze nic nie zglaszalam w przychodni.Ale w sumie to lepiej, bo nie wiem w czym ona teraz mogłaby mi pomóc....

Stary 2015-03-07, 10:33   #4762
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość

Moj TZ sie wypytuje ile dziewczyny na wizazu schudly po porodzie, to mowie,bo on myslal ze tylko do 5 kg, ale pozniej kilka kg jeszcze schodzi...... a on mi liczy ze schudne tyle i tyle, a reszta co zostanie to czekoladki moje
Mi zostało tylko 1,5 kg do wagi, w której zaszłam w ciąże więc akurat w miarę szybko u mnie poszło

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
A do mnie polozna przyjdzie chyba dopiero po porodzie, ja jeszcze nic nie zglaszalam w przychodni.Ale w sumie to lepiej, bo nie wiem w czym ona teraz mogłaby mi pomóc....
u mnie też była dopiero po wyjściu ze szpitala bo to wystarczy zgłosić jak wrócisz do domu po porodzie teraz to chyba w niczym

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
też nie wybierałam dostałam z przydziału jak i ty ale jak mi hormony zaczną buzować i mi nie podpasuje coś co to ją z domu pogonie i tyle z tego
może po prostu złe pierwsze wrażenie zrobiła, a przy następnej wizycie okaże się spoko

Stary 2015-03-07, 10:34   #4763
smv
Zakorzenienie

Moja położna przylazi mi od 20tc co tydzień bez żadnej zapowiedzi. Pić na wodę i nie jestem zadowolona. Ale wytrzymam te parę tyg jeszcze.
Stary 2015-03-07, 10:41   #4764
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Moja położna przylazi mi od 20tc co tydzień bez żadnej zapowiedzi. Pić na wodę i nie jestem zadowolona. Ale wytrzymam te parę tyg jeszcze.
Może masz pakiet premium, że ona tak często bywa trochę to beznadziejne, że przychodzi bez zapowiedzi. A co gdybyś akurat np. miała gości? Powinna zadzwonić chociaż dwie godziny przed wizytą....

Stary 2015-03-07, 10:51   #4765
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

Ja gdy nie byłam na l4 to dziennie na internet może z 15 min bo tak to mnóstwo innych zajęć miałam.. Teraz gdy siedzę juz 8 miesiac na zwolnieniu to i tak gdyby nie telefon to bym wg była mało co na wizażu.. Bo zawsze jest coś do ogarnięcia.. Olać ciepłym moczem pozdrawiam te osoby i leje na to jupiii

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Hejo nie ma żadnego NOwego Maleństwa na świcie, chyba naprawdę lekki zastój się zrobił:P
Niunia śniłaś mi się i Twoja Julcia:P
Ale super xd może dziś coś ruszy choć nadziei nie mam.. Kurde znowu zasnelam chcialam iść na miasto no ale chyba nie da rady jednak bym zdążyła bo dziś krócej u nas sklepy czynne

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Dziewczyny ja gdy urodzę to zdjęcie wyślę każdemu na priv bo z tego co widzę co się dzieje to jeszcze wykorzystają mogę dziecko znowu do jakiś powodów do radości przez takich głupich ludzi jak odpieluszkowe zapalenie mózgowe..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-07, 10:51   #4766
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to tylko napinanie brzucha nic wiecej ;/ boje sie tego wywolania , moja mama miala tez ze mna wywolanie 10 dni po tp/

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

wiesz podejrzewam gdyby miały interesujące życie to by tacy ludzie jak osoba z nicku KAWA Z MLEKIEM..

NIE CZYTAŁY WSZYSTKICH WATKOW I NIE SZUKALY JAKIS BZDUR TWIERDZAC ZE JESTESMY NIENORMALNE!

WIEC KAWA Z MLEKIEM CZYTAJ DALEJ NAM TO NIE ROBI

Ten nick jest dosc charakterystyczny na wizazu, ta osoba na roznych forach pisala i to przewaznie byla sama krytyka...
Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Dziewczyny na te pokaleczone od ssania sutki polecam bepanthen, duza ulga a po kilku dniach sutki sie przyzwyczily do ssania i bylo juz dobrze

Co do watku "Odpieluszkowe zapalenie mózgu" to nazwa mowi sama za siebie a raczej za osobe zakladajaca trzeba naprawde z nudow umierac zeby miec czas na takie ☠☠☠☠☠☠☠y. Zal i tyle...
Smaruje bepanthenem, a potem go zmywam przed karmieniem, niby nie trzeba ale jakos nie mam zaifania. Nakladam gruuuba warstwe i czekam az troche sie wchlonie z cyckami na wierzchu. Ale jakos nie pomaga siostra dala mi namiar na polozna od laktacji, podobno czyni cuda. W poniedzialek bede do niej dzwonic bo sie zaplacze...

A ten watek pamietam zakladala jakas dziewczyna z mojego miesiaca na slubnym. Ale to pewnie juz kolejna czesc

Cytat:
Widac ma nadmiar czasu albo lubi twoje towarzystwo hahaha

Mielismy straaszna noc. Na zmiane wstawalismy z TZ, mloda usnela dopiero po 6.00. Cala noc i ranek przeryczalam... teraz lezy jak aniol

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2015-03-07 o 10:53
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 11:04   #4767
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej
Ja wczoraj po wizycie , we wtorej mam sie zglosic na oodzial a w srode cc , widze ze moja niunia bez imienia na liscie na 99 % bedzie Irenka , chyba ze cos wpadnie innego w ostatnim momencie
Zazdroszczę ze juz macie maluchy przy sobie z drugiej strony boje sie cc i szkoda mi starszaka zistawiac w domu na tak dlugo u nas niestety przy cc leży sie w sumie 7 dni

Co do cytowania Waszych wypowiedzi na inych wątkach to ponizej krytyki komus sie nudzi i to bardzo
Nie bój się kochana, cc to nic strasznego, naprawdę. A co do zostawiania w domu starszych dzieci to dla mnie to właśnie było najgorsze. Płakałam za nią co dziennie i nie pomagało to że miałam już malutką przy sobie, nigdy się ze starszą córcią nie rozstawałam na dłużej jak 3 godziny.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:

U mnie mija dzisiaj 4 doba po cesarce i odchodów prawie już nie mam. Jak karmię to czuję że coś tam leci,ale zwykłe cieniutkie podpaski alweys zdecydowanie mi wystarczają. Rana już prawie nie boli- w poniedziałek mam się zgłosić na zdjęcie szwów.
A ja mam z kolei pytanie do mamuś po cc: czy dostałyście zastrzyki do robienia w brzuch? bo ja dostałam i mam sama sobie je robić w domu - troszkę mnie to przeraża.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Kochana ,my za to że tyle czekamy urodzimy w pół godzinki i to bezboleśnie
Życzę Wam tego z całego serca
Stary 2015-03-07, 11:08   #4768
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chodzę do przychodni do położnych. Zawsze można o wszystko podpytać i jakieś gadżety dają Ale jakby tak miała sama przychodzić to
Stary 2015-03-07, 11:08   #4769
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
I chwale sie prezentem od meza a co i moj zuzulek myśliciel a co do diety ja stosuje choc co czytam to kazdy radzi innych rzeczy unikac. Ide dość bo za 2 godz pobudka i karmienie
Piękna bransoletka, dla męża
Zuzulek miodzio

Jak znajdę chwilkę to też wrzucę fotkę mojej Werci.

A od męża za poród dostałam obrączkę, jakiś czas temu zgubiłam swoją i mąż zrobił mi identyczną - Kochany nawet do kościoła poszedł i ją poświęcił,
Stary 2015-03-07, 11:15   #4770
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

Mielismy straaszna noc. Na zmiane wstawalismy z TZ, mloda usnela dopiero po 6.00. Cala noc i ranek przeryczalam... teraz lezy jak aniol
my taką mieliśmy z czwartku na piątek! straszny koszmar a wczoraj znowu cały dzień był marudny ale za to dzisiejsza noc i teraz dzień już jest spokojny i ładnie śpi chyba pełnia tak na nich wpływa

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość

A ja mam z kolei pytanie do mamuś po cc: czy dostałyście zastrzyki do robienia w brzuch? bo ja dostałam i mam sama sobie je robić w domu - troszkę mnie to przeraża.
nic nie dostałam tylko te zastrzyki robili mi w szpitalu
a co do robienia ich w domu to się nie bój ja w ciąży dzień w dzień przez ponad 20 tygodni je robiłam i najgorszy był pierwszy, a potem to już kwestia przyzwyczajenia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości