Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-07, 13:52   #4801
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Czytam o tych Waszych przebojach z butami i wiecie, że ja nigdy butów nie reklamowałam rozwaliłam tylko jedne buty w swoim życiu- szpilki z Simple za ponad 400 zł ale, że miałam wtedy 17-18 lat to nie ogarnelam reklamacji mam chyba szczęście do butów, a kupuje raczej w sieciowkach nie nastawionych typowo na obuwie (głównie Zara, md)

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 14:00   #4802
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

no to pięknie poszło Ci z wagą a ile przytyłaś w ciąży ogólnie?
ogólnie przytyłam 13 kg

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

dzisiaj taka ładna pogoda, że my z Radziem już zaliczyliśmy pierwszy wspólny spacer Króciutki, ale zawsze to coś
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 14:02   #4803
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
a jak nie masz czasu lub ochoty zajmować się tym osobiście to przejdź się do Powiatowego Rzecznika Konsumentów i oni już powinni poprowadzić Ci sprawę (chyba, że pracują tam jakieś miernoty). W razie czego skierują Cię do rzeczoznawcy. I nie korzystaj z gwarancji (chyba, że już skorzystałaś to na razie idź tym tokiem) tylko niezgodności towaru z umową. Ja nie kupuję butów w CCC a Lasockiego to już zupełnie omijam szerokim łukiem. Też mi się wyłamał obcas w kozaczkach Lasockiego i przedłużali mi sprawę. Kasę mi oddali dopiero, gdy złożyłam pozew. Myśleli chyba, że im odpuszczę. Taaa, nie ze mną te numery.
Teraz kupuję buty Wojasa i Sala. Nic się nie psuje, a nawet jak się coś zdarzy to szybciutko reperują i już nie ma problemów.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

A ja przed chwilą chwaliłam Wojasa. Nie miałam z nimi żadnych problemów, ale może co region to inny obyczaj

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Jak ja Ci zazdroszczę, jutro już po.
Mnie najpierw dziecko wymęczy, a jak już będę wymęczona to może łaskawie przyjdzie na świat.

Dzisiaj w ramach wykurzania młodego z brzucha posiedziałam godzinę w ogródki i pościnałam część krzewów. Zmachałam się okrutnie. Teraz chwila przerwy, dopiekę mięsko na obiadek i dawaj dalej do pracy
Wlasnie ten Wojas u mnie to porazka . Przepraszam jak kogos obraze, ale zatrudniaja same tępe istoty. Nie rozumieja co sie do nich mowi, reklamacja mi na sklepie lezala 2 tygodnie zanim ja wyslali do centrali bo jak sie tlumaczyli kolezanka im nie przekazala. No zesz ku..a. taki o☠☠☠☠☠☠☠ im zrobilam, ze za 2 dni byla decyzja odrecznie napisana z przeprosinami od dyrektorki ds. Reklamacji. Jakos sie dalo to zalatwic. A ja tez sobie w kasze nie dam dmuchac, pracowalam jakis czas w sklepie z butami Kazar, tam jakos nie bylo takich akcji. Z reszta prezes sam potrafil zrobic najazd na sklep o sprawdzic wszystko.

Dziewczyny co sie boja ze waga nie spadnie sama za duzo. Mi leci z dnia na dzien. A jem normalnie, nawet wieksze porcje niz w ciazy. Brzucha juz prawie nie ma.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 14:07   #4804
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
wizazowe mamusie i ciocie chcialam Wam przedstawic moja corcie Laure. W czwatrek dostalam mala na sale a wczoraj juz wzlusmy. Po chotobie nie ma sladu. Wybaczcie, nue jestem w stanue byc na bierzaco , zaraz sprawdze czy na kogos podzialala pelnia bo u nas w szpitalu to byl jedyny dzien bez porodow

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

mam problem z dodaniem zdjecia:/
ojej wspaniale!!!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 14:11   #4805
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
a jak nie masz czasu lub ochoty zajmować się tym osobiście to przejdź się do Powiatowego Rzecznika Konsumentów i oni już powinni poprowadzić Ci sprawę (chyba, że pracują tam jakieś miernoty). W razie czego skierują Cię do rzeczoznawcy. I nie korzystaj z gwarancji (chyba, że już skorzystałaś to na razie idź tym tokiem) tylko niezgodności towaru z umową. Ja nie kupuję butów w CCC a Lasockiego to już zupełnie omijam szerokim łukiem. Też mi się wyłamał obcas w kozaczkach Lasockiego i przedłużali mi sprawę. Kasę mi oddali dopiero, gdy złożyłam pozew. Myśleli chyba, że im odpuszczę. Taaa, nie ze mną te numery.
Teraz kupuję buty Wojasa i Sala. Nic się nie psuje, a nawet jak się coś zdarzy to szybciutko reperują i już nie ma problemów
dziękuje za podpowiedzi

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
nie moge cos dodac zdjecia,ciagle wskakuje mi blad ;( moze mi maz pomoze pozniej ;/
może za duży format?

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
ogólnie przytyłam 13 kg

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

dzisiaj taka ładna pogoda, że my z Radziem już zaliczyliśmy pierwszy wspólny spacer Króciutki, ale zawsze to coś
oooo spacerek z z dzidziusiem
zjadła mnie zazdrość

a za zrzcenie kg to wielkie brawaaaaaa !!

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2015-03-07 o 14:13
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 14:14   #4806
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
ogólnie przytyłam 13 kg

Ciekawe kiedy my sie wybierzemy na pierwszy spacerek. wczoraj mowilam TZ ze moze dzisiaj zrobie rundke po pietrze w wozku

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-07, 14:40   #4807
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

oooo spacerek z z dzidziusiem
zjadła mnie zazdrość

a za zrzcenie kg to wielkie brawaaaaaa !!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ciekawe kiedy my sie wybierzemy na pierwszy spacerek. wczoraj mowilam TZ ze moze dzisiaj zrobie rundke po pietrze w wozku
jak będzie taka ładna pogoda to chyba już za jakiś tydzień możecie wyjść?

Stary 2015-03-07, 15:24   #4808
DezireOrient
Raczkowanie

Dziś byłam oglądać szpital w Wałbrzychu. Mieli na stronie internetowej napisane ze są otwarte dni w pierwsze soboty miesiąca więc się wybraliśmy ponad 80 km. Na miejscu okazało się że nic nie zobaczymy, bo dwie sale porodowe są zajęte akurat, a jest ogólny zakaz odwiedzin w szpitalu od 24 lutego z powodu tych infekcji grypy. No i tylko położna nas zaprowadziła Przed porodówke,I patrzylismy przez szybę...Ale było dużo par, z 13 na pewno. Bardzo chciałabym tam urodzić, mam nadzieję że zdążę dojechać. Mam termin na 18 I położna powiedziała żeby zgłosić się na 6 dobę po terminie najlepiej to już będą coś działać. Mała znów leniwa, ostatnio ZA BARDZO.

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 15:34   #4809
Michiru
Zakorzenienie

widziałam! widziałam, że kolejne dziewczyny urodziły! gratuluję nowym mamusiom!!!

mam tyle do nadrobienia, ze nie wiem czy i kiedy to zrobię, ale słowo teraz będę na bieżąco poświęciłam się i wydałam ponad 6dych na nowy zasilacz, żeby go mieć od ręki

ja wciąż w 2paku, nie wiem tylko jeszcze ile pociągnę. od jakiegoś czasu strasznie mnie na pęcherz ciśnie, w tym tyg dodatkowo zaczęła mnie boleć i miednica, i i krzyż, i podbrzusze i co tam jeszcze może boleć na tym etapie od tygodnie śpię może z 1h na dobę, bo więcej nie dam rady, za bardzo się wiercę i obracam, tak mnie boli.

jak ja się wynudziłam przez ten czas bez neta. to jest masakra... jak tylko przyssałam się do neta to już zamówiłam pieluszki flanelkowe, stanik do karmienia, koszulę nocną i kolejną koszulę licytuję szkoda, że nie skorzystałam z tego wystawiania darmowego na allegro, bo mam sporo ciuchów i książek do opchnięcia

muszę ograniczyć ruch i spacery. mam przeciążenie stawu kolanowego, a lekarz mógł mi tylko jakąś maść uzarin przepisać, nic mocniejszego, przeciwbólowego ani tego typu. ale jeśli mi w przyszłym tyg nie przejdzie to mam się zgłosić na jakiś zastrzyk.
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 15:35   #4810
Tamika24
Przyczajenie

Cytat:
Jagodka wita wizazowe ciocie
Jaka śliczna dziewczynka gratulacje
Ja się jutro wybiorę na zakupy żeby się odstresować i nie myśleć ciągle o tym żeby już się zaczeło. Zakupy ubraniowe to chyba jedyne co mi pomoże na chwilę zapomnieć
Tamika24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 15:41   #4811
crystal25
Zakorzenienie

witajcie

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
ogólnie przytyłam 13 kg

U nas tez dzis ladnie akorat na spacer z malenstwem
zazdroszcze mam nadzieje ze ja tez zrzuce szybko te swoje kg

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
przeslodka
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 15:42   #4812
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:

piękna Jagódka
Stary 2015-03-07, 15:44   #4813
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Mam być na ip przed 8 rano, także pobudka o 6 lekkie śniadanko i wyjazd, powoli zaczynam się stresować bo wiem co mnie czeka
3mam kciuki za was

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
wizazowe mamusie i ciocie chcialam Wam przedstawic moja corcie Laure. W czwatrek dostalam mala na sale a wczoraj juz wzlusmy. Po chotobie nie ma sladu. Wybaczcie, nue jestem w stanue byc na bierzaco , zaraz sprawdze czy na kogos podzialala pelnia bo u nas w szpitalu to byl jedyny dzien bez porodow

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

mam problem z dodaniem zdjecia:/
zdiecia niestety nie widac, ale super ze juz jestescie razem na marcowki pelnia nie zadzialala
Stary 2015-03-07, 15:45   #4814
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję

jak będzie taka ładna pogoda to chyba już za jakiś tydzień możecie wyjść?
No wlasnie tak planuje, runde po podworku zrobic zobaczymy co z tego wyjdzie

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-07, 15:52   #4815
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Crystal kochana tak jsk dziewczyny radza- oklady z krochmalu powinny pomoc.
Ja wlasnie zrobilam wczoraj i nacieram pupcie
Nikoli w 'rowku', bo ma czerwona z krostkami. I widac poprawe

mi niestety nic nie pomoglo, za to wyszly nowe, jak moj TZ sie obudzi, bo zrobil sobie drzemke.....to pojedziemy do kliniki, i tam niech cos radza, a jak przepisza kolejny krem to niech sie cmokna nawet mama moja znalazla zeby nacierac surowym ziemniakiem 3 razy w nocy wstalam sie kremowac, a ze zuzylam wszystkie kremy, zostal mi jedynie do skory atopowej,wrazliwej z biodermy, i niby taki dobry, drogi, i nie pomogl
Stary 2015-03-07, 15:52   #4816
Magnifica
Zakorzenienie

Żeby tylko dziewczyny ładna pogoda była na te spacerki Bo u nas szaro buro i deszczowo...
Stary 2015-03-07, 15:54   #4817
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej mamusie jadę do szkoly
Chetnie bym poszla do szkoly milej nauki!
Stary 2015-03-07, 15:59   #4818
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
witajcie

U nas tez dzis ladnie akorat na spacer z malenstwem
zazdroszcze mam nadzieje ze ja tez zrzuce szybko te swoje kg
jasne, że szybko zrzucisz ja jestem 12 dni po porodzie, a sama widzisz ile już zrzuciłam zresztą ze szpitala wyszłam 8 kg lżejsza a teraz dieta przy kp i efekt z dnia na dzień tylko troszkę brzuszek mam jeszcze opuchnięty

Cytat:
No wlasnie tak planuje, runde po podworku zrobic zobaczymy co z tego wyjdzie
mi położna powiedziała, że jak jest słonecznie, nie wieje i nie leje i nie ma minusowej temperatury to spacery są wskazane ja dziś poszłam tylko na 10 minut, ale położna mówiła, że nawet 15-20 minut do przychodni nie zaszkodzi małemu

Stary 2015-03-07, 16:03   #4819
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
jasne, że szybko zrzucisz ja jestem 12 dni po porodzie, a sama widzisz ile już zrzuciłam zresztą ze szpitala wyszłam 8 kg lżejsza a teraz dieta przy kp i efekt z dnia na dzień tylko troszkę brzuszek mam jeszcze opuchnięty

mi położna powiedziała, że jak jest słonecznie, nie wieje i nie leje i nie ma minusowej temperatury to spacery są wskazane ja dziś poszłam tylko na 10 minut, ale położna mówiła, że nawet 15-20 minut do przychodni nie zaszkodzi małemu

ladnie ci waga zeszla mam nadzieje, bo ja to zawsze mam pecha, hehe, i wyjdzie na to ze zejdzie ze mnie 5 kg i to wszystko
i na spacerki teraz codziennie przy ladnej pogodzie? i z dnia na dzien bedziesz zwiekszac ten czas?
Stary 2015-03-07, 16:09   #4820
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

U nas to dopiero 4 dni, dlatego czekam na piekne slonce pod koniec przyszlego tygodnia bo jak narazie pogoda jest okropna, leci jakies nie wiadomo co z nieba, ani to deszcz ani to snieg...

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-07, 16:12   #4821
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
widziałam! widziałam, że kolejne dziewczyny urodziły! gratuluję nowym mamusiom!!!

mam tyle do nadrobienia, ze nie wiem czy i kiedy to zrobię, ale słowo teraz będę na bieżąco poświęciłam się i wydałam ponad 6dych na nowy zasilacz, żeby go mieć od ręki

ja wciąż w 2paku, nie wiem tylko jeszcze ile pociągnę. od jakiegoś czasu strasznie mnie na pęcherz ciśnie, w tym tyg dodatkowo zaczęła mnie boleć i miednica, i i krzyż, i podbrzusze i co tam jeszcze może boleć na tym etapie od tygodnie śpię może z 1h na dobę, bo więcej nie dam rady, za bardzo się wiercę i obracam, tak mnie boli.

jak ja się wynudziłam przez ten czas bez neta. to jest masakra... jak tylko przyssałam się do neta to już zamówiłam pieluszki flanelkowe, stanik do karmienia, koszulę nocną i kolejną koszulę licytuję szkoda, że nie skorzystałam z tego wystawiania darmowego na allegro, bo mam sporo ciuchów i książek do opchnięcia

muszę ograniczyć ruch i spacery. mam przeciążenie stawu kolanowego, a lekarz mógł mi tylko jakąś maść uzarin przepisać, nic mocniejszego, przeciwbólowego ani tego typu. ale jeśli mi w przyszłym tyg nie przejdzie to mam się zgłosić na jakiś zastrzyk.
Dalej jest akcja z darmowym wystawianiem, ale trzeba spełnić pewne kryteria teraz nie mam dostępu do kompa, żeby znaleźć ten regulamin

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 16:17   #4822
Alunia79
Wtajemniczenie

dezireOrhent poród w tym szpitalu to bajka Opieka mega! Ja akurat trafiłam na położną miód. Szybka akcja, pomoc i maleńka z nami
Niestety renomę szpitala psują pielęgniary od dzieci (nie wszystkie,te fajne można zliczyć na palcach jednej ręki) i część położnych. Czyli oddział położniczy. Ja niestety trafiłam na ten czas gdy zamknęli I to jest niefajne dla kobiety u której szaleją hormony.. Zdążyć na pewno zdążysz.

Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom
Poczytałam kilka opisów,popłakałam ze wzruszenia...

Pozdrawiam was.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 16:23   #4823
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
ladnie ci waga zeszla mam nadzieje, bo ja to zawsze mam pecha, hehe, i wyjdzie na to ze zejdzie ze mnie 5 kg i to wszystko
i na spacerki teraz codziennie przy ladnej pogodzie? i z dnia na dzien bedziesz zwiekszac ten czas?
Tobie też zejdzie Tylko cierpliwości po porodzie
jeśli pogoda dopiszę to tak codzienne spacery i każdego dnia 5 minut będę małemu dokładać a dzisiaj to był zachwycony pierwszym spacerkiem chyba wózek mu spasował

Cytat:
U nas to dopiero 4 dni, dlatego czekam na piekne slonce pod koniec przyszlego tygodnia bo jak narazie pogoda jest okropna, leci jakies nie wiadomo co z nieba, ani to deszcz ani to snieg...
to przesyłam Ci z Krakowa piękne słońce, abyś szybciutko doczekała się pierwszego spacerku

Stary 2015-03-07, 16:33   #4824
papalinka83
Zakorzenienie

Piękna pogoda dziewczyny dzisiaj także super, że maluszki juz na dwór wychodzą.

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Mamuska29 chcę mi się do szkoly chodzić i to bardzo. Mam rewelacyjną p odyplomowke, a odkąd Ola się urodziła siedzę w domu. Także fajnie coś zrobić dla własnego rozwoju i zawsze pretekst, żeby z domu wyjsc

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 16:34   #4825
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie przytyłam 13 kg

O my tez na pierwszym spacerku dzis. W sumie na godzinke az..ale Bartus byl tak opatulony ze na pewno zimno mu nie bylo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 16:38   #4826
EdithS
Zadomowienie

Super, że udało Wam się tak ładnie już zrzucić te kg

Crystal25 jedź do kliniki, bo się biedna zamęczysz

Wysłałam tż po batony, bo mnie normalnie nosi na samą myśl, zażyczyłam sobie 3 różne i mnie wyśmiał, że przesadzam z ilościami...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 16:43   #4827
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O my tez na pierwszym spacerku dzis. W sumie na godzinke az..ale Bartus byl tak opatulony ze na pewno zimno mu nie bylo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
super a werandowałaś go wcześniej? czy po prostu od razu na spacer? Bo ja nie werandowałam go dlatego poszliśmy tylko na 10 minut

Cytat:

Wysłałam tż po batony, bo mnie normalnie nosi na samą myśl, zażyczyłam sobie 3 różne i mnie wyśmiał, że przesadzam z ilościami...
ooo rany jak ja bym sobie zjadła coś słodkiego

Stary 2015-03-07, 17:00   #4828
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Tobie też zejdzie Tylko cierpliwości po porodzie
jeśli pogoda dopiszę to tak codzienne spacery i każdego dnia 5 minut będę małemu dokładać a dzisiaj to był zachwycony pierwszym spacerkiem chyba wózek mu spasował

to przesyłam Ci z Krakowa piękne słońce, abyś szybciutko doczekała się pierwszego spacerku
We wtorek ma byc 13 stopni i slonecznie to moze na chwilke sie uda wyjsc

Cytat:

Przeciez to nie hurtowe ilosci tylko 3 male batoniki w listopadzie robilam tort z kremem milky way, potrzebny mi byl karton batonikow milky way, cos kolo 24 sztuk, zanim zaczelam robic krem zezarlam polowe a zaraz potem wykryli cukrzyce

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-07, 17:07   #4829
meganka18
Rozeznanie

Witam Was kochane ....
Ja dzisiaj mam kiepski dzien ... Czyje sie jak wieloryb - zaczyna mi buzia puchnąć- nogi - rece na wadze juz 19 kg na plusie ;(

Mamuśka - super ze za jutro juz bedziesz po ;* trzymam kciuki
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 17:11   #4830
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane ....
Ja dzisiaj mam kiepski dzien ... Czyje sie jak wieloryb - zaczyna mi buzia puchnąć- nogi - rece na wadze juz 19 kg na plusie ;(

Mamuśka - super ze za jutro juz bedziesz po ;* trzymam kciuki
Moje nogi w ciazy wygladaly tragicznie. Posiedzenie na kibelku konczylo sie takim opuchnieciem ze kostek mnie bylo mi widac, a jak mialam skarpetki, to lydki od sciagaczy wygladaly jak ten ludzik z reklamu opon michellin. A w sumie nastepnego dnia po porodzie nie moglam sie nadziwic, ze mam tak szczuple nogi wygladaly jak sprzed ciazy, az troche anorektycznie hehehe. Teraz juz tulko troszke puchna, ale musze sporo pochodzic.

03.03.2015 - Jagódka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości