![]() |
#1651 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
No faktycznie, Gosia, nieźle się obkupiłaś
![]() ![]() Bardzo ładnie Ci w tej fryzurce ![]() Mam przeogromną ochotę wejść do wanny, ale nie mogę bo muszę iść po moje młodsze dziecko do sąsiadów ![]() ![]() Uklika, bardzo mi przypasowało to serum ![]() Dobra, lecę po młodą. Dziś nowe odcinki Rodzinki pl. Zamierzam je spędzić na orbitreku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zadomowienie
|
Juka dla mnie najwazniejsze, zeby serum z wit. C nie podraznialo. CSS tez stosowalam i bardzo lubilam. Teraz uzywam Timeless i jak narazie mi sie podoba. Juz prawie tydzien i mnie nie podraznilo, wiec miejmy nadzieje, juz nie podrazni. Nawet gdyby mialo byc ono nieco slabsze, to dla mnie wazniejsze, zeby wspolgralo z retinolem. Zreszta gdzies wyczytalam, ze serum z wit. C ma miec 10% lub wyzej, zeby dzialalo. Mysle, ze jak tak dalej pojdzie, moge sie zaprzyjaznic na dluzej z tym serum i chyba jeszcze zz tym Matrixyl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zadomowienie
|
Uklika, zdarzało mi się na noc nałożyć tonik złuszczający, na to Timeless, a no to krem Chantarelle z błękitnym retinolem. Cera rano - super.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zadomowienie
|
Jaki tonik zluszczajacy masz Juka? Mam przebarwienie na twarzy, jesli Timless go rozjasni, to mu pomnik postawie
![]() ![]() Ja z retinolem sesderme mecze, znudziala mi sie juz, a skonczyc sie nie chce. Potem bedzie czas na retinole Pauli i nastepnie chcialabym sie przerzucic na retinoid, musze go jednak najpierw zdobyc. Beata ciastka upieczone, dobre, zdrowe ![]() Wybralysmy sie z kolezanka dzis na silownie po pracy i zamknieta ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-06 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zadomowienie
|
ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...szczajacy.html
Johaśka, byliście w tej Łodzi ? Pisz kochana, co i jak. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-03-06 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() I super, że takie zainteresowanie! ![]() Cytat:
![]() Buty muszę mieć wygodne do ogarniania moich szogunów na placach zabaw itp ![]() Cytat:
![]() Rodzinka.pl! Kiedyś lubiłam na to popatrzeć. Ale już nie pamiętam na którym odcinku skończyłam. Musiałabym sobie spojrzeć, fajne to, do pośmiania się ![]()
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
byliśmy
![]() rezonans zrobiony, płytkę mąż dostał i opis miał być 3-6dni na maila... wracam do domu i kolo 20 już opis był.... nie ma zmian, wszystko ok ![]() do tego zaliczony decathlon i zakupiony motylek do ćwiczeń ![]() ![]() a odkąd spadło kilka kg to niestety się takie hm.... galaretowate zrobiły.... ![]() no a teraz relaksik, drineczek i... rodzinka.pl ![]()
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Mamy sobotę
![]() Ja w pracy, do godz 15. Potem szybka reaktywacja i ... mam imprezę kobiecą. Fajnie, lubię jak same idziemy poszaleć na parkiecie. Ciężki tydzień miałam, więc z utęsknieniem czekam na wieczornego drinka. Ja już chodzę z gołymi stopami w tenisówkach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
helo
![]() No tak, mamy sobotę ![]() ![]() Anyżkowa- wow... już bose nogi. Dla mnie jeszcze za zimno. Na dodatek wszyscy w koło chorzy, kichają, kaszlą. A kysz zarazki i wirusy ![]() No i rano ciągle na minusie u mnie, a w dzień ostatnio pada i pada... Muszę się wybrać na zakupy, bo pustki w lodówce...hmmm nie mam jakoś dzisiaj ochoty ![]() Johaśka- super wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Gang Iren
|
Ja w sumie póxno zawsze wyskakuję ze skarpetek. Zimno mi w odnóża.
Dzień dobry ![]()
#1661 |
Konto usunięte
|
Anyż,
właśnie wczoraj sobie rozmyślałam, która pierwsza zainauguruje sezon gołych stóp. ![]() U mnie nie ma szans, chociaż pogoda ![]() W mieście za to zaobserwowałam już dzisiaj mnóstwo przechodzonych i wczorajszych facetów ![]() ![]() W biedronie widziałam szafę bell, maznęłam sobie jakieś dwa błyszczyki czy lakiery do ust...Nie mogę tego zmyć ![]() ![]() Miłego likendu, ja planuję go spędzić w towarzystwie państwa Underwood, czyli 3 sezonu Hause of cards ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Gang Iren
|
Ja mam w domu osmarkusy dwa, ale zaraz wybywamy do parku, bo pogoda śliczna
![]()
#1663 |
Zakorzenienie
|
Uklka mam serum z Pauli i pełno kremów,więc muszę powykańczać zapasy..Ale kusisz
![]() Beti tez dziś zamierzam spędzic wieczór w towarzystwie Hause of cards ![]() Dziewczyny mnie namawiały na wyjazd z okazji dnia kobiet,do knajpy na pokaz gołych tyłków męskich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia fajne łaszki.Tez się ciesze jak cos fajnego kupię -za psie pieniądze.Ostatnio w galerii bokserkę turkusowa za 9 zeta wyrwałam.. ![]() Piękna pogoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Gang Iren
|
Miszka dzięki
![]()
#1665 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() U nas pochmurnie. Być może na chwilę wyszło słoneczko, ale nie zauważyłam, bo łeb mi pęka ![]() Johaśka, super, że nerwy się skończyły ![]() Miszka, powiadasz, że jak gołe obce tyłki nie interesują, to znak, że starość przyszła ? ![]() ![]() Ciekawy ten detox nocny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Juka-detox ma barwę błotka i ładnie pachnie.Narazie pierwsza noc,więc opis działania będzie póżniej..
Polecam Wam szampon.Dzis kupiłam drugi- Seboradin FitoCell .Świetny.Jest tez maska z tej serii i serum. Aś cieszę się,że wszystko dobrze.Pozdrów choruszka od naszej babskiej ekipy.Dojechaliście bez problemu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zadomowienie
|
Joasia relaksik sie nalezal po takich stresach, ale teraz juz mozesz odreagowac
![]() Aniolka upieklam https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,3735,aniolek, zobaczymy jak wystygnie. Miszka patrzylam kiedys na cala kuracje seria fito cell, jedyne co mnie zniechecilo , to to, ze ampulki trzeba wieczorem nakladac, a rano zmywac, ale skoro mowisz, ze szampon taki dobry to moze wezme szampon i maske, a ampulki moze w wakacje wyprobuje. Juka a ten znasz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...gdalowym.html? Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-07 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choruszek pozdrowiony ![]() no chyba się skończyły ![]() bo już mi psycha zaczynała szwankować ![]() Cytat:
ale już mi lepiej... całe szczęście bo o 3 jadę na lotnisko po tatę.... ![]() w ogóle zachęcona opiniami kupiłam krem na noc z kwasem migdałowym ziaja liście manuka... jeszcze nie używałam ale zacznę lada moment...ciekawa jestem, czy faktycznie jest taki fajny jak go opisują ![]() ![]()
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
Uklika, ten tonik znam tylko z kwc, zwróciłam uwagę na jego świetne recenzje. Nawet się przymierzałam do zakupu, ale wpadł mi w ręce Skinetic, a ponieważ ten jest bardzo wydajny, do kolejnego długa droga.
Ten może być fajny http://www.sklep.bio-med.pl/biologiq...lej-150ml.html, ale jego cena - ![]() ![]() Na ten mam też ochotę http://www.topestetic.pl/sesderma/se...ieniami-200-ml. To jest jeden z kilku rodzajów tych toników. Miszka, mają też do skóry zaczerwienionej i łuszczącej się. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-03-07 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Aśka rozkopana Łódż -fakt.I brzydka.Jedynie ul.Piotrkowska warta uwagi.
Z kremu z kwasem migdalowym-polecam Dottore hydratore.Bardzo fajny ![]() Uklika szampon jest wart uwagi ![]() ![]() Na kolacje chłopakom zaserwowałam dzis kaszę bulgur pomieszaną z mięsem mielonym i warzywami na patelnię.Zawinełam to w mega nalesnik(z dodatkiem kurkumy i carry) pieczony bez tłuszczu na patelni grilowej.Polałam sosem czosnkowym.Nie miałam jogurtu naturalnego- i sos musiałam zrobic ze smietaną.Zajadali się a mnie było miło,że smakuje ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Juka za tonik nie dałabym 199zł .Pauli niebieki jest moim faworytem,a i tak serce boli-jak płacę http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...lex-118-ml/118 Teraz mam ten http://www.paulaschoice.pl/pl/p/Skin...ner-177-ml/114 Tego Oceanic w końcu nie kupłam,ale jak spotkam to wezmę napewno.Cena niska,chwala efekty.. ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Na makeup chwalą ten mój.Ocena 4.1. http://www.makeupalley.com/product/s...-Choice/Toners |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1672 |
Zadomowienie
|
Miszka, niebieski Pauli - to mój niekwestionowany faworyt
![]() ![]() ![]() Szkoda, że tak daleko mieszkasz, wpadłabym na kolację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Kolacja Miszki smakowita, ciasto Ukliki też
![]() Johaska, dobrze, ze badanie nic nie wykazało, ale skąds dolegliwości tz się wzięły. Znając mężczyzn - nawet, jak nic nie znajda, to się będzie doszukiwał ![]() ![]() ![]() ![]() A jak 1% retinol Pauli? Chyba tylko Ilana o nim pisałą...? |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Kama najgorsze jest to, że w badaniu przez neurologa jak zamknie oczy i wyciąga ręce to go lekko "zwiewa" na prawą stronę.... za cholerkę nie wiem co jest grane, lekarz tez nie wie.... stad własnie rezonans, ktory nie wykazał nieprawidłowości.... i chwała mu za to... ale dlaczego mi chłopem gibie?
ja tak po cichu jeszcze stawiam na błędnik no ale ja nie lekarz ![]()
#1675 |
Zakorzenienie
|
ja tez pomyślałam o błędniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
ano wlasnie... 18.03 małżon ma wizytę u lekarza, tak myślę żeby mu delikatnie podpowiedzieć i przebadać błędnik....
#1677 |
Zadomowienie
|
Też o błędniku pomyślałam.
Johaśka, zapytaj wprost, tak będzie najprościej ![]() Kama, Retinol Pauli bardzo w porządku. Już go skończyłam. Na koniec rozłożyłam opakowanie na czynniki pierwsze i było tam jeszcze retinolu na 2-3 użycia. Nie wiem jednak, czy na jesień kupię, bo pewnie będą nowości, a poza tym zamierzam zacząć od CSS, a potem to już pewnie mocniejszego będzie mi się chciało, a z tych najsilniejszych to tylko Glymed 5 % znam. Ten zestaw na przebarwienia dermaquest jest bardzo fajny. Za krótko używam aby oczekiwać działania wybielającego, ale póki co podoba mi się, że skóra rano jest zwarta i gładka. ![]() Po raz pierwszy chyba nie mogę się doczekać kolejnych urodzin, bo mam nadzieję, że mój mąż zaszaleje i kupi mi to wymarzone serum dermaquest. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Zadomowienie
|
Kama retinol Pauli 1% uzylam kilka razy, zaprzestalam na razie, bo stwierdzilam, ze musze sesderme wykonczyc, jako, ze ona byla zaczeta wczesniej. Juz jestem na koncowce sesdermy, wiec niedlugo przechodze na retinol Pauli pelna para
![]() Aniolek bardzo dobry, tylko cukru mniej dalam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na kolację
![]() Juka Ty zamiast łypac okiem na toniki,pomyśl o podkładzie.Nowym,pieknym-i takim co Miszkę na kolana rzuci.. Dawno nie klęczałam hi hi.. Baby glow próbowałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zadomowienie
|
Miszka, myślę bezustannie
![]() Baby glow nie próbowałam, nie miałam okazji ![]() ![]() Na razie mam jeszcze Kanebo Velvet. Jak się skończy, a nic nie wymyślimy, to pewnie Lingerie kupię. Ten jest interesujący http://www.sklep.bio-med.pl/dermaque...-1w-30-ml.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.