|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos wymienial karte na nano sim w nju? Ile czekaliście ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
mam puszkę białej fasoli.
ktoś ma jakąś propozycje na fajna sałatke?
#754 |
Zakorzenienie
|
Kolejne głupie pytanie mam, do dziewczyn, które piorą skarpetki swoich facetów
![]() Nie wiem, czy mój mąż poci się krochmalem czy co ![]() ![]() Taki jego "urok", czy jednak nie jestem taką perfekcyjną panią domu? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby 30 zł to nie jest dużo ale skoro mam je wydać bez sensu to już lepiej nie wydawać,wiadomo. Mam jeden głos na tak i drugi na nie,hmm... anettka wywal te białka,przecież niedługo będą miały miesiąc-w życiu bym nawet nie pomyślała żeby je zjeść po takim leżakowaniu ![]()
![]() |
#756 |
Konto usunięte
|
U mnie na klatce wisi kartka taka informująca, żeby mieszkańcy reagowali jak się coś dzieje, są nr kontaktowe, piszą właśnie, że można powiedzieć, że zgłoszenie jest anonimowe i wtedy nie podajesz danych. Policjantów obowiązuje tajemnica zawodowa, więc nawet jak poznają twoje dane, to nie mogą ich ujawnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
nie lubię wyrzucac jedzenia i jakoś tak myślałam, że może da się jednak je uratować;-) ale trudno pozegnalam je w klozecie Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
szeryfcio
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
mOLDerator
|
Fasolka z puszki, ser żółty w kostkę, sos czosnkowy, pycha, Szybko, łatwo i dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Konto usunięte
|
Ile będę czekała na odbiór zamówienia w salonie Empiku? Książki były dostępne do wysyłki w ciągu 24h, myślę, że są na stanie. Płaciłam kartą prezentową + dopłata z mBanku. Na wtorek będą czy raczej nie?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
mOLDerator
|
Cytat:
P.S. W Rossmannie masz teraz w promocji kapsułki Ariela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Wyrzuć, ja trzymam maks. 2 dni.
#764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miło, że pamiętasz. Kapsułki przywiozłam z wyjazdu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
szeryfcio
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- U nas w bloku się mandaty sypią na imprezowiczów w środku tygodnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To chyba ja mam stalowe dziąsła, bo tak jak wszystko mnie boli, szczepienia, badania etc tak znieczulenia (tradycyjnego) nie czułam a panicznie się bałam. Odczucie było jakbym sobie nadusiła paznokciem dziąsło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Konto usunięte
|
To słabiutko. Gdyby nie karta podarunkowa na 5 dyszek, którą do nich miałam - w życiu bym tam nie kupiła (a na kawę chyba nie można wydać).
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Konto usunięte
|
Ja też raczej nie, bo nie widzę różnicy i nie czuję zapachu.
Cytat:
Tylko wizyta u kosmetyczki, jeśli masz na myśli prosaki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie moge znalezc w watku a pamietam ze odpowiedzialyscie mi, wiec uprzejmie prosze raz jeszcze o pomoc:
Na cellulit i ujedrnienie sa jakies fajne balsamy z Rosmanna, polecalyscie ze Wam naprawde dzialaja - czy mozecie mi prosze podac nazwy? ![]() Nie pamietam czy chodzilo o kofeine w skladzie? Dodam ze cwicze regularnie na silowni wiec to nie tak ze chce sie tylko smarowac i liczyc na cud ale potrzebuje wspomagacza do nog i pupy - - - - - - - - Parenascie stron temu ktos pytal o allegro inpost sposob dostawy: - bo to jest duzo tansze i napewno wszystko dziala ok? W sensie ze otrzymuje sie przesylke? Jest opcja sledzenia? - przesylki dochodza i jest awizo do odebrania przesylki na poczcie? Bo zastanawiam sie gdzie jest haczyk a dzis musze zaplacic za towar i nie wiem jaka metode wysylki wybrac 8 zl polecony priorytet 3 zl cos polecony allegro inpost Hmm
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2015-03-08 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Friese, zażyczyłam sobie dostawę z Allegro za pośrednictwem firmy InPost. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Przesyłki nie śledziłam, ale dostałam SMS-em zawiadomienie, że już jest w paczkomacie. Zamawiając, musisz znać adres paczkomatu, gdzie chcesz otrzymać przesyłkę.
Teraz już, jeśli będzie przy rodzaju dostawy ta opcja, tylko z niej będę korzystać. |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak daję płyn do płukania, to ręczniki są miękkie, ale to oznacza, że mniej chłonne. Wolę szorstki ręcznik, który dobrze zbiera wodę. Nawet jak pierzesz ręczniki mieszkając sama, to Ci się nie zbierze tyle? Ja piorę razem ze szmatkami. Nawet jakbym sama mieszkała, to Ja mam dwa ręczniki + jeden dla gości do rąk + 1 pod nogi, jak wychodzę spod prysznica. Do tego szmatka z kuchni ze zlewu, zmywak, 2 ręczniki do naczyń i już masz pół pralki - pranie krótkie /pół bębna i już ![]() A jak nie, to wypierz razem, wyjmij ręczniki i ustaw płukanie tylko dla pościeli. Cytat:
Cytat:
Fakt, sprzątania po wszystkim jest sporo, ale efekt świetny i za śmieszną kasę ![]() Już dawno bym wyrzuciła. Nie trzymam dłużej niż 2 dni. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym w dowodzie jest nazwisko panieńskie, zgadza się pesel. Dużo osób tak jeździ. miały kolizję, wszystko bez problemów, ubezpieczenie wypłacone. Art. 135: "1. Policjant: 1) zatrzyma prawo jazdy za pokwitowaniem w razie: a) uzasadnionego podejrzenia, że kierujący znajduje się w stanie nietrzeźwości lub w stanie po użyciu alkoholu albo środka działającego podobnie do alkoholu, b) stwierdzenia zniszczenia prawa jazdy w stopniu powodującym jego nieczytelność, c) podejrzenia podrobienia lub przerobienia prawa jazdy, d) gdy upłynął termin ważności prawa jazdy, e) gdy wobec kierującego pojazdem wydane zostało postanowienie lub decyzja o zatrzymaniu prawa jazdy, f) gdy wobec kierującego pojazdem orzeczono zakaz prowadzenia pojazdów lub wydano decyzję o cofnięciu prawa jazdy, g) przekroczenia przez kierującego pojazdem liczby 24 punktów za naruszenie przepisów ruchu drogowego, h) przekroczenia przez kierującego pojazdem, w okresie 1 roku od dnia wydania po raz pierwszy prawa jazdy, liczby 20 punktów za naruszenie przepisów ruchu drogowego; Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2015-03-09 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5057504 2]Z każdym można się dogadać.Policjanci to tez ludzie. Nie boję się policji, w ostatecznym wypadku powołam się znajomości że jeszcze będą przepraszać i eskortować do domu jak na filmie
![]() ![]() Poza tym w dowodzie jest nazwisko panieńskie, zgadza się pesel. Dużo osób tak jeździ. miały kolizję, wszystko bez problemów, ubezpieczenie wypłacone.[/QUOTE] Dzięki Ci boże za funkcję ignora na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie polecam ![]()
![]() |
#778 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny ale to bez znaczenia czy wezmę: ** Allegro Paczkomaty InPost ** Allegro Polecone InPost -------- > to i tak wsadzą to do paczkomatu ?? Bo jak przeglądam tą stronę http://paczkomaty.pl/AllegroInPost_Kupuje i tu http://pomoc.allegro.pl/artykul/3717...allegro-inpost to napisali IN POST POLECONE:
mooonik a smsy dostajesz? w ten sposób tylko można śledzić, tak?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2015-03-09 o 09:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Konto usunięte
|
to sobie ignoruj. Phi.
![]() Świat jest taki jaki jest, a nie taki jak ty go widzisz. Mam znajomych w policji i wiem jak z policjantami gadać, kiedy chcą naciągnąć, wlepić bezpodstawnie mandat. Nie zamierzam sraczkować z tak błahego powodu jak nazwisko panieńskie w prawku. |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Po doświadczeniach z Pocztą Polską, nic mnie nie dziwi
![]() Przez InPost do wybranego przez Ciebie paczkomatu Cytat:
https://www.paczkomaty.pl/pl/znajdz-paczke A w Nowym Targu jest jeden paczkomat : NTA066 , ul,. Królowej Jadwigi 17. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.