|
|
#181 |
|
Pani Mizantrop
|
Dot.: Tanie kosmetyki też są dobre cz II
W Rossmannie, chyba tylko tam jest dostępny, na stronie jest oznaczony jako nowość "od lutego w sklepach".
|
|
#182 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja akurat z Eveline mam dobre doświadczenia..
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Polecicie jakieś pomadki ochronne (mogą być też kolorowe), które dobrze smakują?
Ostatnio ciągle używałam tylko naturalnych kosmetyków i zatęskniło mi się do słodyczy na ustach.
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
[1=03a25f57c1c12b64185d06c 737e7e94991ae1a10_6577a30 8dca3f;50383863]Polecicie jakieś pomadki ochronne (mogą być też kolorowe), które dobrze smakują?
Ostatnio ciągle używałam tylko naturalnych kosmetyków i zatęskniło mi się do słodyczy na ustach. [/QUOTE]Eveline lovers? Smak brzoskwiniowy
|
|
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Kupilam zachwalana przez was w poprzedniej czesci maske kallosa czekoladowa
|
|
#187 |
|
Pani Mizantrop
|
Uważaj z tym codziennym używaniem, bo jak przedobrzysz, to będziesz miała siano na głowie.
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis bananowego kupilam. Oblednie pachnie. Tez chcialam czekoladowego ale maly swoiczek. Chcialabym kallosa z humekrantami jeszcze.
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
, plus duzi wolnrgo czasu Poza tym nie ukrywam, ze maske kupilam ze wzglede na zapach-maski kallosa sa dla mnie mega przecietne, nir nazwalabym ich maskami, tylko odzywkami, jedynie te w 'nie bialych' opakowaniach sa faktycznie maskami... Mam na mysli te: https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/57518_250.jpg
Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km ![]() Edytowane przez khloe Czas edycji: 2015-03-05 o 17:42 |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednym wlosom nic sie nie stanie przy uzywaniu na codzien odzywek lub lekkich masek proteinowych humektantowych lub emolientowych a innym moze zaszkodzic i trzeba zonglowac. |
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Ktora z kallosow zawiera humektanty?
|
|
|
|
|
#193 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Ja mialam je wszystkie i byly suuper
|
|
#195 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Mowie o tych w nie bialych opakowaniach...
Ale w sumie w zyciu mialam juch chyba wszystkie kallosy i zawsze bralam opakowania po 1 litr po prostu sie bardziej oplacalo
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie stacjonarnie litrowe kosztuja 10zl i mysle jeszcze na wersja omega silk albo keratin
![]() Ewentualnie cherry blueberry albo hairbotox
|
|
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny potrzebuję megadelikatnego dezodorantu albo antyperspirantu, najchętniej w kremie jeśli się znajdzie, który:
- nie będzie wysuszał skóry, fajnie jakby był kremowy i wręcz nawilżał - nie będzie zostawiał śladów na czarnych ubraniach, może wymagać chwili na wchłonięcie, ale bez przesady, nie pół godziny ![]() - będzie pachniał bardzo bardzo delikatnie albo najlepiej wcale - powinien łagodzić podrażnienia NIE MUSI mieć świetnych właściwości jeśli chodzi o hamowanie pocenia... wiem, że to się kupy nie trzyma ale tu akurat nie potrzebuję nie wiadomo czego. Mogłabym nie używać niczego w ogóle, ale wtedy podrażnienia i przesusz mnie męczą, a jak próbowałam to łagodzić balsamami a nawet kremem do twarzy to wtedy się zaczynam pocić.Lata świetlne temu miałam jakieś coś w kremie właśnie z Avonu, potem z Isany, teraz nie widzę nic z tego dostępnego, a w apteczne nie chcę na razie inwestować, może znajdzie się coś taniej niż 49pln... ![]() ps. coś czytam o garnier neo, ale jakby jeszcze jakieś propozycje były to super. Edytowane przez 201701121500 Czas edycji: 2015-03-06 o 09:16 |
|
|
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
A próbowałaś Ałunu?
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
Mnie neo podrażnił, a miałam ten "sensitive". Po goleniu czy depilacji nie mogłam używać, a jego kuzyna w sztywcie fioletowego mogłam dosłownie 5 minut po pozbyciu się włosów, i nic a nic nie szczypało
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Polećcie jakąś porządną paletkę do konturowania w przyzwoitej cenie...
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem jak z jakością, ale może rozejrzyj się w asortymencie firmy make up revolution
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Promocja do jutra jest na urodapolska.eu na bi es perfumy damskie. Kupisz jedne to drugie dostaniesz gratis. Tylko musza byc teh samej pojemnosci
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KLIK Jak za 3 złote to super . W kremie z delikatnym zapachem. Nie wysusza, nie brudzi mi ubrań. Można go znaleźć przy miniaturkach.
|
|
|
#205 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekoladowa na pewno też super, kiedyś też kupię. Ja używam jakiś czas zachwalanej pomadki Alttery, wcześniej nie używałam. Jestem zadowolona. 5/5 gwiazdek jej nie dałam, bo mam wrażenie, że mogłaby działać nieco dłużej i intensywniej jeszcze, ale i tak działa dosyć długo, koi, zmiękcza, nawilża całkiem dobrze 4/5 gwiazdek bym dała, czyli dobrą ocenę Użyłam z 2 razy do rzęs, ale to mało, by ocenić, poużywam więcej, bo podobno jest tutaj dobra tym bardziej, na pewno wiadomo - dzięki zawartości oleju rycynowego w składzie z tego co wiem ![]() Z innych polecam też krem do rąk Kamill. Wiem, że od dawna znany, ale dopiero od niedawna go stosowałam pierwszy raz. W takiej małej tubce za 3 zł z hakiem, bo potrzebowałam szybko kremu, akurat pomyślałam, że wezmę taki mały, potestuję i jak się spodoba to kupię duże opakowanie, zwyczajne. No i podoba mi się. Fajnie nawilża, na dosyć długo, zostawia ochronną, ale niedenerwującą moim zdaniem warstwę. Mam wersję intensywnie nawilżającą w tubce. Nie odpowiada mi jedynie zapach, bo nie przepadam za zapachami trawiastymi, ale trudno, może być skoro dobrze działa. Jemu też bym dała 4/5 gwiazdek, porządny, dobry Kupię duże opakowanie, skoro mi służy.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-03-07 o 19:55 |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Poszukuję paletki cieni, planuję zakup głównie dlatego, że niedługo idę na wesele kuzynki i chcę sobie wyczarować jakiś makijaż, więc nie poszukuję niczego drogiego - tym bardziej, że jestem początkująca w tym temacie. Słyszałam o paletkach MakeUp Revolution i Make Up Academy (obie w granicach 20 zł). Opinie w Internecie są skrajne przy obu firmach i sama nie wiem, czy opłaca się kupować. Miałyście może paletki z obu firm i możecie porównać, która firma jest lepsza i czy warto kupować? A może znacie jakieś tanie i fajne pojedyncze cienie, które są warte uwagi? I jeszcze jedno pytanie - możecie mi podpowiedzieć, jakie kolory są odpowiednie do wypełnienia czarnych brwi (jestem szatynką, brązowe oczy), by wyglądały naturalnie? Myślałam nad kredką Catrice, ale nie jestem pewna, czy te odcienie, które mają w ofercie nadają się do moich brwi, bo w tym temacie jestem zielona
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam podkładu jakiegoś niedrogiego, który spr. się raczej na każdej cerze (w sensie kolorystycznym). Dopiero zaczynam się malować i kompletnie nie znam się na tym i nie chcę wydać kroci na coś, co się okaże nie dla mnie.
|
|
|
#209 | |
|
...
|
Cytat:
Dla mnie np. jest to Revlon czy Bourjois, jak patrzę na ceny np. Estee Lauder .
|
|
|
|
#210 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale obawiam się, że jak ktoś rozpoczyna przygodę z makijażem, to interesują go podkłady poniżej 50 zł, bo jak kupi bubel, to nie będzie szkoda się pozbyć. A z takich podkładów, zależy, czy szukasz kryjącgo/matującego. Ja polecam dream matte mouse - jeden z moich ulubionych i pharmaceris fluid intensyywnie kryjący, z tym, że krycie zależy od nakładanej ilości i techniki nakładania. Ten drugi to mój absoltny ulubieniec. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

ja akurat z Eveline mam dobre doświadczenia..
Ostatnio ciągle używałam tylko naturalnych kosmetyków i zatęskniło mi się do słodyczy na ustach.