|
|
#2911 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Nie wiem czemu katarek to zło, tak mówiła położna na sr, ja tylko powtarzam
I mówiła że katarek to dziwny wynalazek i ciekawa jest czy osoba która go wymyśliła to go używała na sobie i jak się z tym czuła że ona zupełnie tego nie widzi, jak odkurzacz z niemowlakiem mają dobrze działać (może przy starszym dziecku ok, ale przy takim maleństwie to ona zupełnie nie poleca takich nowości). No generalnie była do niego baaaaaardzo sceptycznie nastawiona.Crumble a może jest szansa że Cię jednak wypuszczą, jak porobią te podstawowe badania, skoro z Michasiem wszystko ok? Pogadaj z lekarzem, leżeć równie dobrze możesz w domu.
Tymek Edytowane przez jagodowa07 Czas edycji: 2015-03-09 o 09:55 |
|
|
|
#2912 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zadomowienie
|
a dlaczego? Cytat:
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od TZ dostałam Rafaello. o.O
I w ogóle był milutki jak cholera... Po obiedzie poszliśmy na lody, potem mnie mdliło... :/
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Crumble - wpadłaś mi akurat w oko ! Trzymaj się kobieto, nie daj się tam
Wszystko będzie dobrze, musisz być dobrej myśli, że Cię jeszcze puszczą do domu no i dzidziuś będzie niedługo z Tobą![]() Całą resztę przepraszam, że się nie odnoszę, ale będę dopiero dziś nadrabiać a mam co bo od piątku nie miałam czasu do was zajrzeć ![]() Ale powiem wam, że po weekendzie odżyłam ! Miałam trochę roboty, ale dwa dni spotkań z rodziną! Jak mi brakowało tego kontaktu z ludźmi ! Nawet tego, żeby się ładnie ubrać, zrobić makijaż Znowu poczułam się seksownym człowiekiem;D Mężowi też się chyba podobało bo ciągle chodził i mnie głaskał Niekoniecznie tylko po brzuszku Ogólnie: tego mi było trzeba ![]() Wrzuciłam wam fociszcza do klubu ![]() A od dziś robię pranie i powolutku prasuję i pakuję wszystko. Tak sobie dziennie daję 1,5 h na takie prace bo nie mogę się przesilać, ale na tyle mi lekarz pozwolił ![]() Licze, że do końca tygodnia sprawę ogarnę ![]() P.s Wszamałam na śniadanie 3 kromeczki z bułki paryskiej z masłem osełkowym i miodem i zapiłam to kakałem Pychaaa !!
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2918 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odbiło mu...
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2921 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2922 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Crumble
|
|||
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Tien moglabys podeslac linka do tych koszul?
|
|
#2924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie cackają się, wygląda to tak, że biedna matka musi trzymać dziecko, oni wkładają rurkę do noska i odciagają glutki jakąś taką sprężarką U nas dzień kobiet jak każdy inny dzień.. Tradycyjnie dostałam kwiatki kilka dni wcześniej Myślę powoli o spakowaniu torby, zamówiłam już ostatnie drobiazgi, dziś wypiorę koszule, szlafrok i do końca tyg może się spakuję ![]() Dziewczyny ale Crumble pisała o rozwiązaniu ciąży w kwietniu, a nie w marcu
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-03-09 o 10:11 |
|
|
|
|
#2925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wczoraj oglądaliśmy moje stare zdjęcia, bo jeszcze troche wygrzebałam u mamy i miedzy nimi były też jakieś zdjęcia z dedykacją od moich byłych i tż przy okazji zobaczył jak wyglądali. W sumie chciałam je wyrzucić, ale jakoś nie mam serca niszczyć cudzego wizerunku, więc zostawiłam, ale nie dlatego, że do nich wzdycham. Poza tym to fajna pamiątka dla naszych dzieci- ja bym chciała kiedys zobaczyć z jakimi dziadami szlajała się moja mama. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Jedyne zdjęcia które likwidowałam to tych byłych z którymi rozstałam się bardzo burzliwie i w ogóle nie wspominam związków z nimi za dobrze
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
Crumble weź tam się ogarnij i ma być dobrze, bo mamy jakoś razem rodzic a nie wychylasz się przed szereg :P
a tak poważnie to poczekaj jeszcze chwilkę,może akurat jak się ogarną Ci lekarze to wypuszczą Cię do domu i będzie wszystko ok a alarm okaże się nad wyrost..trzymam kciuki ! Dziewczyny w sobotę zaliczyłam wypad do ikei i jeszcze z 3 jak nie 4 salony meblowe w poszukiwaniu łóżka..i wieczorem padłam ..nadrobię Was pewnie popołudniu a teraz proszę o zdanie..wpadło mi w oko takie łóżko z Voxa - nie ukrywam,że nie jest to spełnienie moich marzeń, bo to spełnienie by mnie kosztowało 6 tys jakbym chciała to co mi się naprawdę podoba,ale bez przesady.. Chciałam zapytać czy któraś z Was (a z tego co pamiętam to któraś pisała o Voxie) ma meble z tej firmy i czy jest zadowolona? Ja chyba zdecyduję się na takie łóżko, nie ukrywam,że cena i czas oczekiwania,czyli 2 tyg mnie przekonują..bo inne,które może by były lepsze to 6-10 tyg,czyli już daleko daleko po porodzie.. http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...-volant-by-vox z beżowym wezgłowiem, jeszcze wyczaiłam,że tych boków nie musiałabym zakładać,czyli mogę zdecydować jak będzie ładniej.. Co sądzicie?obleci?na żywo lepiej i tak wygląda moim zdaniem niż na zdjęciach.. A i jeszcze pytanie o materace - czy któraś z firmy Dunlupillo albo z Janpola ma może-wysokoelastyczny czy termoelastyczny? Bo nie wiem czy 1400 za materac to dużo czy warto zainwestować w troszkę lepszy? Doradźcie proszę,bo wczoraj cały dzień czekałam na wizaż i kicha a dziś mam zamówić to łóżko, bo chcę mieć z głowy i już najwyższa pora.. Odnośnie dnia kobiet to mój już w sobotę chciał mi kupić kwiatki w galerii krakowskiej to go siłą z kwiaciarni wyciągałam,żeby nie przepłacał..no i wczoraj też mu mówię daj spokój nic mi nie trzeba, kupiłam sobie storczyka w ikei i mi wystarczy, ale taki sfochowany chodził,że w końcu mówię jedź i dostałam bukiet z żółto czerwonych tulipanów i czerownych goździków..i już był dumny z siebie heheh
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też w weekend poprałam koszule i kupiłam i wyprałam szlafrok i mówię tż'towi, że jak wyschną to mogę się pakować
![]() i prasowałam wczoraj pieluszki ![]() od męża dostałam bukiet róż chciałam jechać na stary rynek na kawę ale czuję się taka ciężka że w sumie wystarczył mi spacer ![]() co do katarka to mi się nie chciało wyciągać odkurzacza i nie wyobrażam sobie w nocy np odpalać odkurzacz żeby dziecku odciągnąć smarki :P kupiłam fridę, dużo mam chwali
|
#2930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pogadaj z nim. I tak o tym nie zapomnisz, nie wynalazłaś tego specjalnie, a będzie Cię to gryzło.
|
|
#2932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do kwiatów od tż- super Dobrze, że dałaś się chłopakowi wykazać jak tak bardzo chciał
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co laski - cały weekend sprzeczałam się z tż o kolor wózka... no mo model mamy już wybrany i zostaje ten na pewno, ale nie możemy dojść do konsensusu co do koloru
ja chcę turkus albo róż a on się uparł na błękitny, bo tatuś taki wybrał i koniec... nie wiem czy nie stanie na neutralnym beżu
|
#2934 |
|
Konto usunięte
|
No korci mnie żeby mu pow, zwłaszcza że jakbym ja tak zrobiła to chyba by mnie zjadł.. No i Masz rację, bd mnie to gryzlo ale nie wiem czy jest sens się kłócić, co mi to da
|
|
|
|
#2935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2936 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ma bycie mamą chyba większość z nas nie są do końca gotowe, ale myślę, że po pierwszym przytuleniu dziecka wszystko się zmieni ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2937 |
|
Konto usunięte
|
Trochę się boję awantury, zaraz zwali na mnie ze go sprawdzam, a przecież to przypadkiem... Nie wiem czy chcę się bardziej denerwować
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaa pierdziu, jak mnie kumpela wku.....ła...
![]() ![]() Ola Ja bym dusiła w sobie, ale w końcu bym wybuchnęła tak, że masakra. Apropo byłych, wczoraj siedziałam na fb z TŻ i jak zobaczyliśmy zdjęcie wstawione przez mojego byłego to nam szczęki opadły... Akurat mój były jest naszym "wspólnym" znajomym.
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Kurrr.... nie wiem dlaczego, ale przez całą niedzielę nie mogłam się zalogować ani nic napisać..... Myślałam, że jest ogólny problem, ale chyba nie :/
|
|
|
|
#2940 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

że ona zupełnie tego nie widzi, jak odkurzacz z niemowlakiem mają dobrze działać (może przy starszym dziecku ok, ale przy takim maleństwie to ona zupełnie nie poleca takich nowości). No generalnie była do niego baaaaaardzo sceptycznie nastawiona.

obyś dała radę i z dzieciaczkiem było wszystko ok
ehh.. Z Michasiem wszystko w podządku na szczęście, ale do mnie coraz bardziej dociera, że nie jestem psychicznie gotowa na bycie mamą:O chciałam się spokojnie w domu przygotować, sesję ciążową zrobić i lipa. Nawet torby nie mam spakowanej. Ja wiem, że dziecko ważne, ale w tym momencie wolałabym aby ludzie się bardziej interesowali mną. Bo Michaś nie ogarnia, że jest w szpitalu. A dla niego też lepiej żebym ja była szczęśliwa, a nie jestem. Nie jestem.
ehhh...
Znowu poczułam się seksownym człowiekiem;D Mężowi też się chyba podobało bo ciągle chodził i mnie głaskał Niekoniecznie tylko po brzuszku 

Nie cackają się, wygląda to tak, że biedna matka musi trzymać dziecko, oni wkładają rurkę do noska i odciagają glutki jakąś taką sprężarką