|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
?On nie jest na pewno na całe łóżeczko |
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po długiej przerwie
Nie jestem w stanie nadrobić tylu stron, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku ![]() W sobotę zamówiliśmy dla Małego fotelik recaro privia także czekamy na jego dostarczenie, a wy jakie foteliki kupujecie? |
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wooow!! |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-03-09 o 10:11 |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam maxi cosi a dla drugiego rwf axkid wiec jak ten podrosbie to kupimy taki sam
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Marei dzwigac to jeszcze jakos daje rade ale serce powoli niewyrabia
Kurde Szuu smutne wiadomosci az sie boje tu wchodzic ostatnio.
|
|
|
|
#2018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki model? Cytat:
|
||
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę ze ciężko znaleźć lepszy fotelik... Niestety cena trochę zniechęca ale dla mnie to był jeden z ważniejszych zakupów.
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla nas fotelik jest chyba najważniejszym zakupem. My jeździmy bardzo dużo, Mała wiele czasu spędzi w samochodzie więc dobry fotelik jest u nas najważniejszy
|
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
To akurat dobrze ze nie jest na cale, bo nie chcialabym na cale, ale to łóżeczko na zdjeciu jakies wielkie mi akurat sie wydaje. A mozna ten ochraniacz zginac w roznych miejscach czy on juz jest pozginany i tak go trzeba wlozyc do lozeczka? Sorry za takie głupie pytania, ale tak mnie jakos naszlo jak ogladam te ochraniacze
![]() My fotelik mamy kiddy, kupiony od pana od ośmiu gwiazdek, bardzo polecal
Edytowane przez Selis Czas edycji: 2015-03-09 o 10:17 |
|
|
|
#2022 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do kurtki wiosennej to ja kupiłam płaszczyk taki jakby z pianki dresowej, kupiłam sobie L bo mam wrażenie, że codziennie wstaję z większym brzucholem - zreszta wszyscy mi to w pracy mówią
|
|
|
#2023 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Szuu,straszna wiadomość. Tragedia dla tej dziwwczyny ![]() Pszczoua fajnie Ci się trafiło ![]() Ja na szczęście w jedną wiosenna kurtkę się jeszcze mieszczę....ale skóry ani ukochanego softshella już raczej nie załóżę. Ja za kupon z allegro kliknę koszulę i szlafrok. I zrobiłam małe zamówienie u r_p77,pieluszki tetrowe i flanelowe,ręcznik z kapturkiem i parę pierdółek. A jutro na krzywą z rana
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokarzę go mojemu Mężowi, zdecydowanie na bezpieczeństwie i komforcie dziecka nie ma co oszczędzać. Teraz mamy samochód bez możliwości montażu bazy więc szukaliśmy fotelików względnie najlepszych pod pasy... |
|
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
My też kupujemy maxi cosi - chyba najbardziej popularny
![]() Muszę z rodzicami pogadać, czy dadzą na wozidło tak jak kiedyś wspominali Pora niedługo zamówić coś
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szuuu straszne.. nawet nie wiem co mam napisać. Nie wyobrażam sobie tego ![]() Cos ja tak samo.. W ogóle staram się jak najmniej czytać internety odnośnie ciąży bo źle na mnie wpływają takie informacje ![]() Dotarła do mnie medela-w końcu!! Już się bałam, że trafiłam na jakiegoś oszusta ![]() Muszę tylko baterie kupić i zobaczę czy wydaje odgłosy jak ten szuuu ![]() I w końcu wyszłam z domu ! Co prawda tylko podjechałam samochodem do Lidla ale jak cudownie wyjść, tak ciepło jest, cudownie Aż chce się żyć.
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz... Ja mam bazę pod maxi cosi ale poczytalam trochę i nie zawsze isofix jest lepszy od pasów. Dużo zależy od fotelika.
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? No ten cabrio, taki ten 'standardowy' ![]() Cytat:
Kurde.. wiesz cooo, nie przyglądałam się tak temu ochraniaczowi ![]() Nie wiem, czy daje rade się go zginać tak gdzie się chce?! on chyba 'na zgięciach' jest tak przeszyty.. |
||
|
|
|
#2029 |
|
Konto usunięte
|
Ja czekam na moje literki
Już 2 tyg. minęły od zamówienia, a niby mieli tyle na wysyłkę ![]() I na poczcie czeka na mnie bodziak z DB, ale nie chce mi się iść (mam po drugiej stronie ulicy, ale leń wygrywa) ![]() I głowa mnie boli, co za okropna noc, przez to wszystko miałam okropne koszmary... |
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Masija i wujka google to nawet nie pytam o nic co z ciaza zwiazane bo pozniej schizuje za bardzo :/
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę wiedzieć, nie chcę słuchać, nie chcę stresu dodatkowego. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Kupiłam na OLX laktator za 80 zł. Jutro go odbieram
|
|
#2032 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dopiero chciałam sie pochwalic jak mi dobrze idzie pisanie i cytowanie na tel i prawie mi wszystko zjadlo i zaczynalam od początku
|
||
|
|
|
#2033 |
|
Konto usunięte
|
Fartuch jak będziesz to się odezwij bo mam nowe wiadomości o znieczuleniu w wojewódzkim i to z pierwszej ręki, od położnych (na targach były)
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj zrobiłam muffinki sernikowe z podróbą oreo z Lidla, zrobiłam się na bóstwo (czyt. nie wyglądałam jak słonica ale jak słoniątko
), myślę-wróci tż, miły wieczór na poprawę jego humoru, jakaś niespodzianka dla niego. no. i skończyło się na (prawie kłótni), poważnych rozmowach, itp. Nie ma to jak romantic Ech, za dużo ostatnio mamy problemów, za mało czasu dla siebie a to wszystko tak siedzi z tyłu głowy..
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wrócę do domu to go pomacam, posprawdzam i pomierze
|
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze się wstrzymam...---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Bo takie coś nawartstwia się i potem są wybuchy, wiem po sobie, Tz już też pilnuje żebym jak on to nazywa "nie zamykała się w sobie" bo u mnie to kończy się wielkim dramatem...Mama zadzwoniła do mnie że zaczęła mi szyć zasłonki i ochraniacze na przewijak |
||
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, musicie jakoś to ogarnąć bo łatwiej na razie nie będzie a w naszych głowach się dzieje dużo.Ja wczoraj strasznie się poryczałam i smutno mi było
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż wraca ok 18, jemy, dosłownie posiedzimy chwilkę razem i on musi siadać do komp. robić projekty. I tak praktycznie dzień w dzień. Na weekendach go nie ma. Ja naprawdę to wszystko rozumiem i to już nawet nie o to chodzi ale obecnie nawarstwiło nam się tyle.. nie chcę mówić problemów ale sytuacji które dają w kość. Tż chodzi zdenerwowany, przygnębiony, ja się martwię razem z nim i o niego. Już powiedzieliśmy sobie, że jak będzie chociaż 1 dzień wolny to musimy gdzieś wyjechać, nawet na parę godzin żeby odetchnąć. Boję się, że to wszystko przedłuży się jak już będę po porodzie i wyted będzie jeszcze gorzej chociaż tż bardzo się stara..
|
|
#2039 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi apka też pokazuje że 27 tydz to 3 trymestr, a w necie piszą, że 28 tydz dopiero... Sama nie wiem jak liczyć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2040 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jakieś koleżanki tam u siebie masz? Żeby gdzieś wyjść z nimi, jakąś kawę czy kino czy coś?![]() Princesika gratuluję laktatora! Dopiero doczytałam, że kupilaś!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

ale nowej nie zamierzam kupować, jakos się przemecze w tym co mam, ale chyba od srody znowu ma byc chlodniej 
?

W biedronce na ostatnich sztukach wyczailam monitor oddechu przeceniony z 399 na 80 zł 
[/RIGHT]

Mam nadzieję, że dziś na obchodzie coś się dowiem na ten temat. 

Jeszcze się wstrzymam...
Kochana, musicie jakoś to ogarnąć bo łatwiej na razie nie będzie a w naszych głowach się dzieje dużo.
Mam nadzieję, że nie będę musiała użyć tego