Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-09, 11:33   #301
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
Mariuszowa spokojnie mój też upierał się, że kupi tydzień przed i co na 6 miesięcy kupił wcześniej niż ja kieckę
No ja kieckę już mam Ale mojemu w ogóle się nie śpieszy ;p
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Mariuszowa, nie wstawił Ci się załącznik EDIT: już widać

Mój chce kupić garnitur w czerwcu, na jakieś 3 tygodnie przed ślubem, "bo on schudnie", taaa, tylko że nic w tej kwestii nie robi Choć wiem, że jakby się spiął to by szybciutko z kg zleciał i on wychodzi z tego założenia, że z 2 miesiące przed ślubem sobie zafunduje taki spadek wagi, aha, już to widzę

ja może wkładane buty kupię na poprawiny, bo niektóre trzymają mi się super nogi, a inne niekoniecznie Chociaż mam sporo butów wsuwanych i w nich chodzę na różne imprezy to na własny ślub chcę jednak czuć sie bardziej pewnie
No załącznik już jest, więc powracając do meritum: Czy taki stanik nada się do mojej kiecy?

Ja KAŻDE buty mam z paskiem przy kostce, raz jedne kupiłam w ccc, nie lecą, ale rozmiar to 36, a ja noszę 38, więc lipa max.

A no i ja jeżdżę rowerkiem, prawie codziennie po 40 minut u ćwiczę sobie brzuch. Chciałabym jeszcze biegać, ale jakoś mi nie po drodze. No ale przydałoby się

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 11:38   #302
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
No załącznik już jest, więc powracając do meritum: Czy taki stanik nada się do mojej kiecy?

Ja KAŻDE buty mam z paskiem przy kostce, raz jedne kupiłam w ccc, nie lecą, ale rozmiar to 36, a ja noszę 38, więc lipa max.

A no i ja jeżdżę rowerkiem, prawie codziennie po 40 minut u ćwiczę sobie brzuch. Chciałabym jeszcze biegać, ale jakoś mi nie po drodze. No ale przydałoby się
Mi się wydaje, że będzie Ci to pierwsze łączenie na krzyż widać przez te koronkowe plecy.

To ja chyba aż tak ekstremalnej stopy nie mam Ale jednak na swój ślub chcę z paskiem, bo to dużo pląsów będzie,zresztą, wiecie - na złe to bardzo szybko i łatwo, więc żebym nagle nie goniła buta po sali

No ja jestem na 'diecie', ciemny chleb, jogurty naturalne, nabiał, chude mięso, dużo warzyw i owoców. Posiłkuję się trochę rozpisaną dietą, którą zakupiłam przez internet, ale nie trzymam się jej kurczowo. Niestety nie mam wagi tutaj, więc się zważyć nie mogę, wiem z jaką wagą zaczęłam, teraz jak pojadę do rodziców to się zważę i zobaczę czy coś spadło
Stary 2015-03-09, 11:41   #303
duchaa123
Wtajemniczenie

Lianca historia jak z ksiazki , niestety takie rzeczy zdarzają sie w zyciu. Ale fajnie ze ulozylo sie wszystko na nowo , i bedziesz szczesliwa ze swoim obecnym tz tego wam zycze

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 11:45   #304
SteveS
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ja chciałam się Was poradzić w kwestii doboru biżuterii. Najbliższa mojej sukni (której póki co nie mam na zdjęciu) jest ta suknia: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3637 Generalnie jest na kole, przedłużony gorset przetkany cyrkoniami (ale tak bez przepychu), a do tego dół zupełnie tiulowy, bez żadnych ozdóbek. Welon też tiul, bez lamówki, podwójny. Dodatkowo idzie do tego pas pokryty koronką taką samą jak gorset (pas fioletowy) i bolerko koronkowe. No i uznałam, że zrezygnuję zupełnie z czegoś na szyję, bo będzie za dużo tego, a bransoletka znów boję się, że będzie zahaczać o materiał. W związku z tym stanęło na kolczykach. I tutaj myślę o czymś takim: http://i426.photobucket.com/albums/p...ine/k105/1.jpg

Zależy mi, aby były same kamyczki, bez pójścia za bardzo w złoto białe czy żółte, a to dobrze spełnia tę rolę. Jak uważacie - będzie okej jako główna biżuteria, bez naszyjnika i bransoletki?
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 11:50   #305
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

My w ten weekend jedziemy w moje strony po raz ostatni przed ślubem, wiec musimy dograć WSZYSTKO!
Czuję się jak Misia na emigracji, ktora jak przyjeżdża to hurtem, suknia, kościół, wszystko załatwia

A wczoraj wygrałam konkurs na pierdołę weekendu....
Wizażystka prosiła, żebym jej inspirację do fryzury przesłała...t przesłałam, 3 razy, zarypałam facebooka tymi samymi fryzurami
A wieczorem hit!
Stwierdziłam - a zamówię te new balancy, może skoro granatowych nie ma to inne mi się spodobają.... Ale patrzę - są granatowe... Rozmiar... jest!
Zamawiam!
Olśniło mnie, że mam cosmo ze zniżkami, no to obczajam... Patrzę, jessssssss 21% zniżki.
No to biorę, opłacę od razu. Przejerzałam jeszcze buty, vansy, conversy. Miałam się skusić na conversy jeszcze, ale myślę, nieeeee, mimo zniżki nie skuszę się.

No i klikam, przerzuca mnie to płatności online, to płacę. Przychodzi sms. Wpisuję kod, płatność zaakceptowana.

Luz, happy, cieszę mordkę, bo mam i kolor co chciałam i cenę ze zniżką... otwieram maila, a tam potwierdzenie, że właśnie zamówiłam i opłaciłam new balance ii....jakieś dziwne vansy :|
No spoko, zapłaciłam 450 zł i nawet nie popatrzyłam w tym smsie jak kwota Mogłaby tam być kwota 4000 zł i też bym nie zauważyła

Dzisiaj od rana odkręcałam...

Ale już czekam na butki!!!!
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 11:53   #306
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się wydaje, że będzie Ci to pierwsze łączenie na krzyż widać przez te koronkowe plecy.

To ja chyba aż tak ekstremalnej stopy nie mam Ale jednak na swój ślub chcę z paskiem, bo to dużo pląsów będzie,zresztą, wiecie - na złe to bardzo szybko i łatwo, więc żebym nagle nie goniła buta po sali

No ja jestem na 'diecie', ciemny chleb, jogurty naturalne, nabiał, chude mięso, dużo warzyw i owoców. Posiłkuję się trochę rozpisaną dietą, którą zakupiłam przez internet, ale nie trzymam się jej kurczowo. Niestety nie mam wagi tutaj, więc się zważyć nie mogę, wiem z jaką wagą zaczęłam, teraz jak pojadę do rodziców to się zważę i zobaczę czy coś spadło
A bo jak zwykle nie sprecyzowałam
O dół mi chodzi, bo górę pewnie będę miała przyszytą bez żadnych ramiączek
Niestety buty i cycki, to mój najgorszy problem. Buty tylko z paskami, staniki niestety w większości drogie...

Ja się boję na wagę wejść, bo niby ćwiczę, mniej jem, ale coś czuję, że bez efektów.

Stary 2015-03-09, 11:59   #307
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety buty i cycki, to mój najgorszy problem. Buty tylko z paskami, staniki niestety w większości drogie...

Ja się boję na wagę wejść, bo niby ćwiczę, mniej jem, ale coś czuję, że bez efektów.
No to chyba może być, chociaż nie wolałabyś kupić bardotki do pocięcia, w sensie, że Ci miski tylko wszyją?

Sq, Ty kupowałaś te spodnie po 39 zł w Mango? Mogłabyś jeszcze raz linka podesłać ? Bo gdzieś posiałam
Stary 2015-03-09, 13:50   #308
201711281030
Konto usunięte

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50577814]My w ten weekend jedziemy w moje strony po raz ostatni przed ślubem, wiec musimy dograć WSZYSTKO!
Czuję się jak Misia na emigracji, ktora jak przyjeżdża to hurtem, suknia, kościół, wszystko załatwia

Wizażystka prosiła, żebym jej inspirację do fryzury przesłała...t przesłałam, 3 razy, zarypałam facebooka tymi samymi fryzurami
A wieczorem hit!
Stwierdziłam - a zamówię te new balancy, może skoro granatowych nie ma to inne mi się spodobają.... Ale patrzę - są granatowe... Rozmiar... jest!
Zamawiam!
Olśniło mnie, że mam cosmo ze zniżkami, no to obczajam... Patrzę, jessssssss 21% zniżki.
No to biorę, opłacę od razu. Przejerzałam jeszcze buty, vansy, conversy. Miałam się skusić na conversy jeszcze, ale myślę, nieeeee, mimo zniżki nie skuszę się.

No i klikam, przerzuca mnie to płatności online, to płacę. Przychodzi sms. Wpisuję kod, płatność zaakceptowana.

Luz, happy, cieszę mordkę, bo mam i kolor co chciałam i cenę ze zniżką... otwieram maila, a tam potwierdzenie, że właśnie zamówiłam i opłaciłam new balance ii....jakieś dziwne vansy :|
No spoko, zapłaciłam 450 zł i nawet nie popatrzyłam w tym smsie jak kwota Mogłaby tam być kwota 4000 zł i też bym nie zauważyła

Ale już czekam na butki!!!! [/QUOTE]
A nie możesz do nich napisać, że rezygnujesz z tych vansów?

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja chciałam się Was poradzić w kwestii doboru biżuterii. Najbliższa mojej sukni (której póki co nie mam na zdjęciu) jest ta suknia: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3637 Generalnie jest na kole, przedłużony gorset przetkany cyrkoniami (ale tak bez przepychu), a do tego dół zupełnie tiulowy, bez żadnych ozdóbek. Welon też tiul, bez lamówki, podwójny. Dodatkowo idzie do tego pas pokryty koronką taką samą jak gorset (pas fioletowy) i bolerko koronkowe. No i uznałam, że zrezygnuję zupełnie z czegoś na szyję, bo będzie za dużo tego, a bransoletka znów boję się, że będzie zahaczać o materiał. W związku z tym stanęło na kolczykach. I tutaj myślę o czymś takim: http://i426.photobucket.com/albums/p...ine/k105/1.jpg

Zależy mi, aby były same kamyczki, bez pójścia za bardzo w złoto białe czy żółte, a to dobrze spełnia tę rolę. Jak uważacie - będzie okej jako główna biżuteria, bez naszyjnika i bransoletki?
Bardzo ładne te kolczyki i wydaje mi się, że powinno pasować

Cytat:

Ten tył będzie ok Ja bym musiała też się zacząć oglądać za bielizną
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 14:00   #309
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się widzą takie kolczyki, same jak najbardziej . Jeśli Twoja sukienka jest zbliżona do tej ze zdjęcia, to sama nawet przypatrz się, jaką biżuterię ma modelka . Wg mnie tylko kolczyki i też wiszące jasne .
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50577814]My w ten weekend jedziemy w moje strony po raz ostatni przed ślubem, wiec musimy dograć WSZYSTKO!

A wieczorem hit!
Zamawiam!

Ale już czekam na butki!!!! [/QUOTE]
Oh kurde... i jak udało się odkręcić?

Ale problemy z tym forum! i jeszcze ciągle h przeciągają z awarią...
Stary 2015-03-09, 14:12   #310
kruella_de_mon
Zakorzenienie

no.. ale to rpawie jak awaria facebooka, ile ja rzeczy zdazylam zrobic pocwiczyc, ugotowac obiad..
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 14:16   #311
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
no.. ale to rpawie jak awaria facebooka, ile ja rzeczy zdazylam zrobic pocwiczyc, ugotowac obiad..
a ja tutaj potrzebowałabym Waszej pomocy i ciagle forum nie działa i sama sie męczę :P

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 14:29   #312
magda_mjt
Zakorzenienie

Ja to samo! w końcu sprzątanie ogarnęłam, pranie, projekt menu, numerów stołów ....

Kimitri odpisałam Ci - jak coś to pisz
Stary 2015-03-09, 14:34   #313
SteveS
Zakorzenienie

Dzięki Wam dziewczyny, upewniłyście mnie w wyborze

Już mam zamówione rzeczy na upominki dla gości i do zrobienia pudełka na koperty - będę tworzyć w weekend ze świadkową.
Stary 2015-03-09, 14:35   #314
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ja to samo! w końcu sprzątanie ogarnęłam, pranie, projekt menu, numerów stołów ....

Kimitri odpisałam Ci - jak coś to pisz
ja staram sie ogarnąć te zaproszenia (straaaasznie dużo roboy z tym formularzem ;p)

Magda dzięki jeszcze jakbyś mogła sprawdzic te moje wypociny to by było super (niby jestem tego prawie pewna skoro szablon mi przesłałaś ale ciapa ze mnie czasami ;p)

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 14:46   #315
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Bry Jakoś wizaż nie chciał mnie wpuścić do was

W weekend rozdaliśmy pierwsze zaproszenia, nie chce mi się na samą myśl ile jeszcze trzeba objechać...

Wczoraj z okazji dnia kobiet coś mnie przyćmiło i zamówiłam sobie melisski, staram się wmówić sobie, że niby na ślub ale czuję, że kokardy będą zahaczać o suknię... tyle jeszcze na ślub trzeba a ja buty kupuję

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 14:47   #316
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Wam dziewczyny, upewniłyście mnie w wyborze

Już mam zamówione rzeczy na upominki dla gości i do zrobienia pudełka na koperty - będę tworzyć w weekend ze świadkową.
O, a jakie upominki?
Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
ja staram sie ogarnąć te zaproszenia (straaaasznie dużo roboy z tym formularzem ;p)

Magda dzięki jeszcze jakbyś mogła sprawdzic te moje wypociny to by było super (niby jestem tego prawie pewna skoro szablon mi przesłałaś ale ciapa ze mnie czasami ;p)
ogólnie jest bardzo ok wg mnie , napisałam Ci minimalne poprawki, ale i bez nich jest ok
Stary 2015-03-09, 14:51   #317
sloneczna457
Raczkowanie

Ja wpadam z pytaniem do trójmiejskich PM: orientujecie się gdzie solidnie i niedrogo zrobią nam obrączki z naszego złota? Będę wdzięczna za podpowiedzi
Stary 2015-03-09, 14:57   #318
SteveS
Zakorzenienie

Miało być coś innego, ale będzie klasycznie - ładne pudełeczka z cukierkami w białym lukrze. Kupiłabym migdały, ale większość mojej rodziny jest na nie uczulona
Stary 2015-03-09, 14:59   #319
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Miało być coś innego, ale będzie klasycznie - ładne pudełeczka z cukierkami w białym lukrze. Kupiłabym migdały, ale większość mojej rodziny jest na nie uczulona
Ok, klasyka . Moja Siostra miała po 5 migdałów i na karteczce były z jednej strony podziękowania za przyjście, a z drugiej "5 migdałów symbolizuje... " i tu wypisane, jakieś tam wiecie miłość, bogactwo, itd.
Stary 2015-03-09, 15:01   #320
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
A nie możesz do nich napisać, że rezygnujesz z tych vansów?[COLOR="Silver"]
Cytat:

Oh kurde... i jak udało się odkręcić?
No odkręciłam... Ale moje ogarnięcie w tym wypadku....

Wpadłam w szał zakupów i generalnie kupuję i kupuję i kupuję....
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 15:01   #321
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczna457 Pokaż wiadomość
Ja wpadam z pytaniem do trójmiejskich PM: orientujecie się gdzie solidnie i niedrogo zrobią nam obrączki z naszego złota? Będę wdzięczna za podpowiedzi
widzę na stronie ak, że mają salon w gdańsku - my u nich robiliśmy z własnego złota
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 15:02   #322
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, klasyka . Moja Siostra miała po 5 migdałów i na karteczce były z jednej strony podziękowania za przyjście, a z drugiej "5 migdałów symbolizuje... " i tu wypisane, jakieś tam wiecie miłość, bogactwo, itd.
My będziemy mieć po prostu podziękowanie z krótkim wierszykiem

A teraz walczę z obiema matkami o to, czy mają być okrągłe stoły. Im bliżej wesela (a to już tylko 7 tygodni), tym bardziej obie matki marudzą, że stoły klasyczne, nie okrągłe. Ja się uparłam, TŻ mnie wspiera - i się nie dajemy. W ogóle wszystko zostawiono do organizacji nam (czytajcie: mi), co z jednej strony jest fajne, bo mogę stworzyc wszystko według swojego zamysłu, a drugiej strony irytuje mnie, że kiedy pytam o zdanie przed zakupem czegoś, to wszyscy mówią, że jak chcemy - a kiedy juz kupię, bo budzą się z krytyką. Tak było w sprawie kolorowych butów, pasa do sukienki, składania życzeń w lokalu, braku kamerzysty itd...
Stary 2015-03-09, 15:07   #323
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to chyba może być, chociaż nie wolałabyś kupić bardotki do pocięcia, w sensie, że Ci miski tylko wszyją?

Sq, Ty kupowałaś te spodnie po 39 zł w Mango? Mogłabyś jeszcze raz linka podesłać ? Bo gdzieś posiałam
Najwyżej tego mi potną, taniej i tak z moją miską nie znajdę. Jak będzie byle jaki, to odeślę. Poza tym nie wiem czy samo wszycie utrzymałoby mi cycki
Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Ten tył będzie ok Ja bym musiała też się zacząć oglądać za bielizną
No u mnie to jeden z głównych problemów, bo najpierw zakochałam się w kiecce, a potem myślałam racjonalnie.

Ale szaleje ten wizaż

Stary 2015-03-09, 15:10   #324
magda_mjt
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50578368]No odkręciłam... Ale moje ogarnięcie w tym wypadku....

Wpadłam w szał zakupów i generalnie kupuję i kupuję i kupuję.... [/QUOTE]
Ale Ci dobrze Ja ostatnio kolejną turę filmów do Instaxa zamówiłam . I dodatkowe tusze do drukarki, bo przy aktualnym projekcie menu/ zawieszek/ numerów stołów sporo tuszu idzie...
Cytat:
My będziemy mieć po prostu podziękowanie z krótkim wierszykiem

A teraz walczę z obiema matkami o to, czy mają być okrągłe stoły. Im bliżej wesela (a to już tylko 7 tygodni), tym bardziej obie matki marudzą, że stoły klasyczne, nie okrągłe. Ja się uparłam, TŻ mnie wspiera - i się nie dajemy. W ogóle wszystko zostawiono do organizacji nam (czytajcie: mi), co z jednej strony jest fajne, bo mogę stworzyc wszystko według swojego zamysłu, a drugiej strony irytuje mnie, że kiedy pytam o zdanie przed zakupem czegoś, to wszyscy mówią, że jak chcemy - a kiedy juz kupię, bo budzą się z krytyką. Tak było w sprawie kolorowych butów, pasa do sukienki, składania życzeń w lokalu, braku kamerzysty itd...
Normalne... jak trzeba szukać, wymyślać, ogarniać, to chętnych nie ma. Ale jak już się coś załatwi, zorganizuje, wymyśli- nagle tysiąc słów krytyki :/.
Ja np. jestem bardzo podatna na wpływy innych. Walczę z tym i jak mi się coś podoba, a właściwie mi i mojemu M to jest to OK i tak będzie. Ale wystarczy jakaś opinia "ja bym coś tam zmienił" itp., itd., i zaraz mam wątpliwości ....i dalej kombinuję, jak już tu dziewczyny wiedzą . Gdy próbowałam różne rzeczy to masakra ile różnych prób zrobiłam zaproszeń, winietek...

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2015-03-09 o 15:12
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 15:11   #325
ania9o
Zakorzenienie

Śmignęłyśmy z mamą po mieście dzisiaj i weszłam do tej pracowni co mi szyli suknię na komunię, Pani się nudziła więc zaproponowała mi żebym sobie coś przymierzyła. I mierzyłam suknię z muślinowym dołem i już wiem dlaczego tak większość z Was zachwala. Pięknie się prezentuje, dużo dużo lepiej niż tiul
Ale prócz pięknej spódnicy suknia specjalnie się nie prezentowała, gorset kompletnie nie w moim stylu.
I tak popatrzyłam na te suknie i nic mi się jednak nie podoba xD No ja nie wiem co to ze mną będzie. Pójdę w mojej kremowej maxi i będzie gites
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 15:13   #326
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Najwyżej tego mi potną, taniej i tak z moją miską nie znajdę. Jak będzie byle jaki, to odeślę. Poza tym nie wiem czy samo wszycie utrzymałoby mi cycki
Nie wiem jaki masz cyc, ale moja znajoma z całkiem konkretnym biustem miała wszywane same miseczki i była zadowolona Mówiła, że fiszbiny stanika i dobrze dopasowana sukienka zrobiły swoje i nic jej nie wyłaziło, nie przeszkadzało.

Ja też mam problem ze stanikiem, bo nie chcę drogiego (skoro i tak do pocięcia), a musi być bardotka, usztywniana i odpinane ramiączka
Stary 2015-03-09, 15:13   #327
sloneczna457
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
widzę na stronie ak, że mają salon w gdańsku - my u nich robiliśmy z własnego złota
dziękuję na pewno zajrzę
Stary 2015-03-09, 15:14   #328
Vivienne
... choć nie Westwood

Ja dziś ostatni dzień na L4, pojechaliśmy z TZem odebrać aparat z naprawy, zostawić drugi, na zakupy żywieniowe, do Pepco, do Rossmanna...

Właśnie będę podliczać ile wydaliśmy . Od tego miesiąca prowadzę plik w excelu i jak na dłoni widać ile i na co idzie. Aż się boję 31 marca

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 15:17   #329
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja dziś ostatni dzień na L4, pojechaliśmy z TZem odebrać aparat z naprawy, zostawić drugi, na zakupy żywieniowe, do Pepco, do Rossmanna...

Właśnie będę podliczać ile wydaliśmy . Od tego miesiąca prowadzę plik w excelu i jak na dłoni widać ile i na co idzie. Aż się boję 31 marca
jest coś ciekawego w pepco?
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 15:18   #330
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem jaki masz cyc, ale moja znajoma z całkiem konkretnym biustem miała wszywane same miseczki i była zadowolona Mówiła, że fiszbiny stanika i dobrze dopasowana sukienka zrobiły swoje i nic jej nie wyłaziło, nie przeszkadzało.

Ja też mam problem ze stanikiem, bo nie chcę drogiego (skoro i tak do pocięcia), a musi być bardotka, usztywniana i odpinane ramiączka
28GG, ostatnio nawet H.
Zobaczymy co powiedzą mi w czerwcu. Jak stanik okaże się byle jaki, to zamówię nową bardotkę.
Ale dobrze czytać takie rzeczy, dziękuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości