|
|
#301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!
Cytat:
Ale mojemu w ogóle się nie śpieszy ;pCytat:
Ja KAŻDE buty mam z paskiem przy kostce, raz jedne kupiłam w ccc, nie lecą, ale rozmiar to 36, a ja noszę 38, więc lipa max. A no i ja jeżdżę rowerkiem, prawie codziennie po 40 minut u ćwiczę sobie brzuch. Chciałabym jeszcze biegać, ale jakoś mi nie po drodze. No ale przydałoby się
|
||
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja chyba aż tak ekstremalnej stopy nie mam Ale jednak na swój ślub chcę z paskiem, bo to dużo pląsów będzie,zresztą, wiecie - na złe to bardzo szybko i łatwo, więc żebym nagle nie goniła buta po sali No ja jestem na 'diecie', ciemny chleb, jogurty naturalne, nabiał, chude mięso, dużo warzyw i owoców. Posiłkuję się trochę rozpisaną dietą, którą zakupiłam przez internet, ale nie trzymam się jej kurczowo. Niestety nie mam wagi tutaj, więc się zważyć nie mogę, wiem z jaką wagą zaczęłam, teraz jak pojadę do rodziców to się zważę i zobaczę czy coś spadło
|
|
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
Lianca historia jak z ksiazki , niestety takie rzeczy zdarzają sie w zyciu. Ale fajnie ze ulozylo sie wszystko na nowo , i bedziesz szczesliwa ze swoim obecnym tz tego wam zycze
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja chciałam się Was poradzić w kwestii doboru biżuterii. Najbliższa mojej sukni (której póki co nie mam na zdjęciu) jest ta suknia: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3637 Generalnie jest na kole, przedłużony gorset przetkany cyrkoniami (ale tak bez przepychu), a do tego dół zupełnie tiulowy, bez żadnych ozdóbek. Welon też tiul, bez lamówki, podwójny. Dodatkowo idzie do tego pas pokryty koronką taką samą jak gorset (pas fioletowy) i bolerko koronkowe. No i uznałam, że zrezygnuję zupełnie z czegoś na szyję, bo będzie za dużo tego, a bransoletka znów boję się, że będzie zahaczać o materiał. W związku z tym stanęło na kolczykach. I tutaj myślę o czymś takim: http://i426.photobucket.com/albums/p...ine/k105/1.jpg
Zależy mi, aby były same kamyczki, bez pójścia za bardzo w złoto białe czy żółte, a to dobrze spełnia tę rolę. Jak uważacie - będzie okej jako główna biżuteria, bez naszyjnika i bransoletki? |
|
|
|
#305 |
|
Konto usunięte
|
My w ten weekend jedziemy w moje strony po raz ostatni przed ślubem, wiec musimy dograć WSZYSTKO!
Czuję się jak Misia na emigracji, ktora jak przyjeżdża to hurtem, suknia, kościół, wszystko załatwia ![]() A wczoraj wygrałam konkurs na pierdołę weekendu.... Wizażystka prosiła, żebym jej inspirację do fryzury przesłała...t przesłałam, 3 razy, zarypałam facebooka tymi samymi fryzurami ![]() A wieczorem hit! Stwierdziłam - a zamówię te new balancy, może skoro granatowych nie ma to inne mi się spodobają.... Ale patrzę - są granatowe... Rozmiar... jest! Zamawiam! Olśniło mnie, że mam cosmo ze zniżkami, no to obczajam... Patrzę, jessssssss 21% zniżki. No to biorę, opłacę od razu. Przejerzałam jeszcze buty, vansy, conversy. Miałam się skusić na conversy jeszcze, ale myślę, nieeeee, mimo zniżki nie skuszę się. No i klikam, przerzuca mnie to płatności online, to płacę. Przychodzi sms. Wpisuję kod, płatność zaakceptowana. Luz, happy, cieszę mordkę, bo mam i kolor co chciałam i cenę ze zniżką... otwieram maila, a tam potwierdzenie, że właśnie zamówiłam i opłaciłam new balance ii....jakieś dziwne vansy :| No spoko, zapłaciłam 450 zł i nawet nie popatrzyłam w tym smsie jak kwota Mogłaby tam być kwota 4000 zł i też bym nie zauważyła Dzisiaj od rana odkręcałam... ![]() Ale już czekam na butki!!!! |
|
|
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O dół mi chodzi, bo górę pewnie będę miała przyszytą bez żadnych ramiączek ![]() Niestety buty i cycki, to mój najgorszy problem. Buty tylko z paskami, staniki niestety w większości drogie... Ja się boję na wagę wejść, bo niby ćwiczę, mniej jem, ale coś czuję, że bez efektów. |
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sq, Ty kupowałaś te spodnie po 39 zł w Mango? Mogłabyś jeszcze raz linka podesłać ? Bo gdzieś posiałam
|
|
|
|
|
#308 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50577814]My w ten weekend jedziemy w moje strony po raz ostatni przed ślubem, wiec musimy dograć WSZYSTKO!
Czuję się jak Misia na emigracji, ktora jak przyjeżdża to hurtem, suknia, kościół, wszystko załatwia ![]() A wczoraj wygrałam konkurs na pierdołę weekendu.... Wizażystka prosiła, żebym jej inspirację do fryzury przesłała...t przesłałam, 3 razy, zarypałam facebooka tymi samymi fryzurami ![]() A wieczorem hit! Stwierdziłam - a zamówię te new balancy, może skoro granatowych nie ma to inne mi się spodobają.... Ale patrzę - są granatowe... Rozmiar... jest! Zamawiam! Olśniło mnie, że mam cosmo ze zniżkami, no to obczajam... Patrzę, jessssssss 21% zniżki. No to biorę, opłacę od razu. Przejerzałam jeszcze buty, vansy, conversy. Miałam się skusić na conversy jeszcze, ale myślę, nieeeee, mimo zniżki nie skuszę się. No i klikam, przerzuca mnie to płatności online, to płacę. Przychodzi sms. Wpisuję kod, płatność zaakceptowana. Luz, happy, cieszę mordkę, bo mam i kolor co chciałam i cenę ze zniżką... otwieram maila, a tam potwierdzenie, że właśnie zamówiłam i opłaciłam new balance ii....jakieś dziwne vansy :| No spoko, zapłaciłam 450 zł i nawet nie popatrzyłam w tym smsie jak kwota Mogłaby tam być kwota 4000 zł i też bym nie zauważyła Dzisiaj od rana odkręcałam... ![]() Ale już czekam na butki!!!! A nie możesz do nich napisać, że rezygnujesz z tych vansów? ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Cytat:
Ja bym musiała też się zacząć oglądać za bielizną
|
||
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeśli Twoja sukienka jest zbliżona do tej ze zdjęcia, to sama nawet przypatrz się, jaką biżuterię ma modelka . Wg mnie tylko kolczyki i też wiszące jasne .[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50577814]My w ten weekend jedziemy w moje strony po raz ostatni przed ślubem, wiec musimy dograć WSZYSTKO! Czuję się jak Misia na emigracji, ktora jak przyjeżdża to hurtem, suknia, kościół, wszystko załatwia ![]() A wczoraj wygrałam konkurs na pierdołę weekendu.... Wizażystka prosiła, żebym jej inspirację do fryzury przesłała...t przesłałam, 3 razy, zarypałam facebooka tymi samymi fryzurami ![]() A wieczorem hit! Stwierdziłam - a zamówię te new balancy, może skoro granatowych nie ma to inne mi się spodobają.... Ale patrzę - są granatowe... Rozmiar... jest! Zamawiam! Olśniło mnie, że mam cosmo ze zniżkami, no to obczajam... Patrzę, jessssssss 21% zniżki. No to biorę, opłacę od razu. Przejerzałam jeszcze buty, vansy, conversy. Miałam się skusić na conversy jeszcze, ale myślę, nieeeee, mimo zniżki nie skuszę się. No i klikam, przerzuca mnie to płatności online, to płacę. Przychodzi sms. Wpisuję kod, płatność zaakceptowana. Luz, happy, cieszę mordkę, bo mam i kolor co chciałam i cenę ze zniżką... otwieram maila, a tam potwierdzenie, że właśnie zamówiłam i opłaciłam new balance ii....jakieś dziwne vansy :| No spoko, zapłaciłam 450 zł i nawet nie popatrzyłam w tym smsie jak kwota Mogłaby tam być kwota 4000 zł i też bym nie zauważyła Dzisiaj od rana odkręcałam... ![]() Ale już czekam na butki!!!! Oh kurde... i jak udało się odkręcić? ![]() Ale problemy z tym forum! i jeszcze ciągle h przeciągają z awarią...
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
no.. ale to rpawie jak awaria facebooka, ile ja rzeczy zdazylam zrobic
pocwiczyc, ugotowac obiad..
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sama sie męczę :P
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to samo! w końcu sprzątanie ogarnęłam, pranie, projekt menu, numerów stołów
....Kimitri odpisałam Ci - jak coś to pisz
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam dziewczyny, upewniłyście mnie w wyborze
Już mam zamówione rzeczy na upominki dla gości i do zrobienia pudełka na koperty - będę tworzyć w weekend ze świadkową. |
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda dzięki |
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Jakoś wizaż nie chciał mnie wpuścić do was W weekend rozdaliśmy pierwsze zaproszenia, nie chce mi się na samą myśl ile jeszcze trzeba objechać... Wczoraj z okazji dnia kobiet coś mnie przyćmiło i zamówiłam sobie melisski, staram się wmówić sobie, że niby na ślub ale czuję, że kokardy będą zahaczać o suknię... tyle jeszcze na ślub trzeba a ja buty kupuję
|
|
|
|
#316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie jest bardzo ok wg mnie , napisałam Ci minimalne poprawki, ale i bez nich jest ok
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Ja wpadam z pytaniem do trójmiejskich PM: orientujecie się gdzie solidnie i niedrogo zrobią nam obrączki z naszego złota? Będę wdzięczna za podpowiedzi
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Miało być coś innego, ale będzie klasycznie - ładne pudełeczka z cukierkami w białym lukrze. Kupiłabym migdały, ale większość mojej rodziny jest na nie uczulona
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moja Siostra miała po 5 migdałów i na karteczce były z jednej strony podziękowania za przyjście, a z drugiej "5 migdałów symbolizuje... " i tu wypisane, jakieś tam wiecie miłość, bogactwo, itd.
|
|
|
#320 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz walczę z obiema matkami o to, czy mają być okrągłe stoły. Im bliżej wesela (a to już tylko 7 tygodni), tym bardziej obie matki marudzą, że stoły klasyczne, nie okrągłe. Ja się uparłam, TŻ mnie wspiera - i się nie dajemy. W ogóle wszystko zostawiono do organizacji nam (czytajcie: mi), co z jednej strony jest fajne, bo mogę stworzyc wszystko według swojego zamysłu, a drugiej strony irytuje mnie, że kiedy pytam o zdanie przed zakupem czegoś, to wszyscy mówią, że jak chcemy - a kiedy juz kupię, bo budzą się z krytyką. Tak było w sprawie kolorowych butów, pasa do sukienki, składania życzeń w lokalu, braku kamerzysty itd... |
|
|
|
|
#323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No u mnie to jeden z głównych problemów, bo najpierw zakochałam się w kiecce, a potem myślałam racjonalnie. Ale szaleje ten wizaż
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50578368]No odkręciłam... Ale moje ogarnięcie w tym wypadku....
![]() Wpadłam w szał zakupów i generalnie kupuję i kupuję i kupuję.... [/QUOTE]Ale Ci dobrze . I dodatkowe tusze do drukarki, bo przy aktualnym projekcie menu/ zawieszek/ numerów stołów sporo tuszu idzie...Cytat:
Ja np. jestem bardzo podatna na wpływy innych. Walczę z tym i jak mi się coś podoba, a właściwie mi i mojemu M to jest to OK i tak będzie. Ale wystarczy jakaś opinia "ja bym coś tam zmienił" itp., itd., i zaraz mam wątpliwości ....i dalej kombinuję, jak już tu dziewczyny wiedzą . Gdy próbowałam różne rzeczy to masakra ile różnych prób zrobiłam zaproszeń, winietek...
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2015-03-09 o 15:12 |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Śmignęłyśmy z mamą po mieście dzisiaj i weszłam do tej pracowni co mi szyli suknię na komunię, Pani się nudziła więc zaproponowała mi żebym sobie coś przymierzyła. I mierzyłam suknię z muślinowym dołem
![]() Ale prócz pięknej spódnicy suknia specjalnie się nie prezentowała, gorset kompletnie nie w moim stylu. I tak popatrzyłam na te suknie i nic mi się jednak nie podoba xD No ja nie wiem co to ze mną będzie. Pójdę w mojej kremowej maxi i będzie gites
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam problem ze stanikiem, bo nie chcę drogiego (skoro i tak do pocięcia), a musi być bardotka, usztywniana i odpinane ramiączka
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#328 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja dziś ostatni dzień na L4, pojechaliśmy z TZem odebrać aparat z naprawy, zostawić drugi, na zakupy żywieniowe, do Pepco, do Rossmanna...
Właśnie będę podliczać ile wydaliśmy . Od tego miesiąca prowadzę plik w excelu i jak na dłoni widać ile i na co idzie. Aż się boję 31 marca
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobaczymy co powiedzą mi w czerwcu. Jak stanik okaże się byle jaki, to zamówię nową bardotkę. Ale dobrze czytać takie rzeczy, dziękuję |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Ale mojemu w ogóle się nie śpieszy ;p
EDIT: już widać
Choć wiem, że jakby się spiął to by szybciutko z kg zleciał i on wychodzi z tego założenia, że z 2 miesiące przed ślubem sobie zafunduje taki spadek wagi, aha, już to widzę 

? Bo gdzieś posiałam 

i sama sie męczę :P