Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-09, 19:49   #3121
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie nadrobie wybaczcie

Bylam dzis na usg, gin powiedzial ze wszystko niby ok ale mloda jest za malutka (1,5 kg....) i srednie przeplywy (cokolwiek to znaczy) i dal kazal jutro do szpitala isc(( potem mnie uspokajal ze mam sie nie martwic bo pewnie wszystko ok ale maja mnie poobserwowac i porobic jakies badania latwo sie mowi, oczywiście poczytalam troche do tego nigdy nie bylam w szpitalu i jestem przerazona(((
będzie dobrze! lepiej dmuchać na zimne i nawet poleżeć parę dni niech przebadają, sprawdzą a ty będziesz spokojniejsza

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Crumble wiem co czujesz... Ja też modlę się żebym nie musiała leżeć w szpitalu... Nie dałabym rady psychicznie..

W piatek byłam na pobraniu, zrobili mi morfologie, mocz, przeciwciała znów i wziełam toxo. Mam też pięknego wielkiego siniaka...

Zrobiłam sobie wolne od neta na weekend bo miedzy mną a TŻ trochę się dziwnie działo od jakiegoś czasu ale najpierw sprzeczaliśmy się, potem bardziej, potem lekki foch , aż wczoraj piękny bukiet dostałam, 4 czekolady milka oreo i upojny wieczór A dzisiaj dziubamy sobie od rana :d hahaha

Dziecko się wygina, wypina, nie mogę doczekać się do czwartku i USG

A w ogóle to zdałam wszystkie egzaminy i na razie jestem na czysto. Jeszcze muszę zrobić dwa projekty do końca marca, skończyć mgr. Powoli widzę koniec mojego kształcenia
za egzaminy

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Crumble weź tam się ogarnij i ma być dobrze, bo mamy jakoś razem rodzic a nie wychylasz się przed szereg :P
a tak poważnie to poczekaj jeszcze chwilkę,może akurat jak się ogarną Ci lekarze to wypuszczą Cię do domu i będzie wszystko ok a alarm okaże się nad wyrost..trzymam kciuki !

Dziewczyny w sobotę zaliczyłam wypad do ikei i jeszcze z 3 jak nie 4 salony meblowe w poszukiwaniu łóżka..i wieczorem padłam ..nadrobię Was pewnie popołudniu a teraz proszę o zdanie..wpadło mi w oko takie łóżko z Voxa - nie ukrywam,że nie jest to spełnienie moich marzeń, bo to spełnienie by mnie kosztowało 6 tys jakbym chciała to co mi się naprawdę podoba,ale bez przesady..

Chciałam zapytać czy któraś z Was (a z tego co pamiętam to któraś pisała o Voxie) ma meble z tej firmy i czy jest zadowolona?

Ja chyba zdecyduję się na takie łóżko, nie ukrywam,że cena i czas oczekiwania,czyli 2 tyg mnie przekonują..bo inne,które może by były lepsze to 6-10 tyg,czyli już daleko daleko po porodzie..

http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...-volant-by-vox

z beżowym wezgłowiem, jeszcze wyczaiłam,że tych boków nie musiałabym zakładać,czyli mogę zdecydować jak będzie ładniej..

Co sądzicie?obleci?na żywo lepiej i tak wygląda moim zdaniem niż na zdjęciach..

A i jeszcze pytanie o materace - czy któraś z firmy Dunlupillo albo z Janpola ma może-wysokoelastyczny czy termoelastyczny?

Bo nie wiem czy 1400 za materac to dużo czy warto zainwestować w troszkę lepszy?

Doradźcie proszę,bo wczoraj cały dzień czekałam na wizaż i kicha a dziś mam zamówić to łóżko, bo chcę mieć z głowy i już najwyższa pora..

Odnośnie dnia kobiet to mój już w sobotę chciał mi kupić kwiatki w galerii krakowskiej to go siłą z kwiaciarni wyciągałam,żeby nie przepłacał..no i wczoraj też mu mówię daj spokój nic mi nie trzeba, kupiłam sobie storczyka w ikei i mi wystarczy, ale taki sfochowany chodził,że w końcu mówię jedź i dostałam bukiet z żółto czerwonych tulipanów i czerownych goździków..i już był dumny z siebie heheh
Ej! nie oduczaj faceta robić ci prezentów Kwiaty to nie majątek, raz na jakiś czas jak kupi to nic mu się nie stanie Jak weźmie do serca i przestanie kupować, to będziesz narzekać

A ja się dziś wkurzyłam Widzieliśmy się dziś z tą ciotką, od której mamy dostać łóżeczko i pytamy czy ma w tym tygodniu czas że chcielibyśmy po nie przyjechać. To powiedziała że nie i że jakoś nam je podrzucą jak będą mieli chwile, przecież mamy jeszcze dwa miesiące... Ludzie a mnie to łóżeczko trzyma z kupnem pościeli, rożka bo chcę od jednego sprzedawcy, nie wiem w jakim stanie materac, rozmiarów nie znam. Nie pomalujemy komody bo nie pamiętamy koloru łóżeczka Tż w przyszłym tygodniu do Austrii jedzie i będzie tam do świąt, a to jego ciotka z którą ja nie mam kontaktu, więc najprawdopodobniej łóżeczko dostaniemy po świętach SZLAK MNIE TRAFIA!

aaaa i jeszcze babcia Tż ... Kobiety od strony rodziny Tż, uczą swoich mężów wygody, podają im pod nos jedzenie,faceci są od pracy a one od wszystkiego innego. Sprzątający czy gotujący facet to coś niespotykanego. Na szczęście mój Tż taki nie jest i ugotuje i posprząta nic nie jest mu obce. Dziś po prostu po kawie odniósł wszystkie szklanki do zlewu i umył, na co babcia żeby się tak nie dawał bo co będzie potem z aluzją w moim kierunku. Dodam że sam te szklanki pomył, nic mu nie mówiłam Tak jakby był pantoflem wszech-czasów
No i standardowo żebym się teraz dużo ruszała bo później będzie kiepsko, że dawniej kobiety zapier****ły przez całą ciąże a teraz takie delikatne.
Zaczynam przestawać lubić tam jeździć

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2015-03-09 o 19:51
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 19:50   #3122
201606011622
Konto usunięte

A ja jutro, o 8:40, przełożyli mi z 12:20.
Wgl to.. Przytylam już ponad 10 kg. Zaczynałam z 52,8 a teraz 63,5
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 19:51   #3123
Nadzieja87
Zakorzenienie

Musze pochwalić TŻ, wrócił z pracy, zmęczony jak zawsze i jeszcze zrobił dobry obiad, bo jak zobaczył sierote w rozsypce to się zlitował ❤ kochany
Stary 2015-03-09, 19:58   #3124
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny, nie nadrobie wybaczcie

Bylam dzis na usg, gin powiedzial ze wszystko niby ok ale mloda jest za malutka (1,5 kg....) i srednie przeplywy (cokolwiek to znaczy) i dal kazal jutro do szpitala isc(( potem mnie uspokajal ze mam sie nie martwic bo pewnie wszystko ok ale maja mnie poobserwowac i porobic jakies badania latwo sie mowi, oczywiście poczytalam troche do tego nigdy nie bylam w szpitalu i jestem przerazona(((
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
Stary 2015-03-09, 19:58   #3125
TienShan
Zakorzenienie

Loluska ale mnie wkurza takie coś, że facet to ma siedzieć a kobieta nad nim skakać
co do tego łóżeczka to trochę kijowo

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 19:59   #3126
Nadzieja87
Zakorzenienie

Widać ostatnia prosta i się zaczynamy sypać
Stary 2015-03-09, 20:01   #3127
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Loluska ale mnie wkurza takie coś, że facet to ma siedzieć a kobieta nad nim skakać
co do tego łóżeczka to trochę kijowo
To samo chciałam napisać

Nadzieja ja mam wrażenie, że się na kawałki rozpadam.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:02   #3128
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
będzie dobrze! lepiej dmuchać na zimne i nawet poleżeć parę dni niech przebadają, sprawdzą a ty będziesz spokojniejsza

za egzaminy

Ej! nie oduczaj faceta robić ci prezentów Kwiaty to nie majątek, raz na jakiś czas jak kupi to nic mu się nie stanie Jak weźmie do serca i przestanie kupować, to będziesz narzekać

A ja się dziś wkurzyłam Widzieliśmy się dziś z tą ciotką, od której mamy dostać łóżeczko i pytamy czy ma w tym tygodniu czas że chcielibyśmy po nie przyjechać. To powiedziała że nie i że jakoś nam je podrzucą jak będą mieli chwile, przecież mamy jeszcze dwa miesiące... Ludzie a mnie to łóżeczko trzyma z kupnem pościeli, rożka bo chcę od jednego sprzedawcy, nie wiem w jakim stanie materac, rozmiarów nie znam. Nie pomalujemy komody bo nie pamiętamy koloru łóżeczka Tż w przyszłym tygodniu do Austrii jedzie i będzie tam do świąt, a to jego ciotka z którą ja nie mam kontaktu, więc najprawdopodobniej łóżeczko dostaniemy po świętach SZLAK MNIE TRAFIA!

aaaa i jeszcze babcia Tż ... Kobiety od strony rodziny Tż, uczą swoich mężów wygody, podają im pod nos jedzenie,faceci są od pracy a one od wszystkiego innego. Sprzątający czy gotujący facet to coś niespotykanego. Na szczęście mój Tż taki nie jest i ugotuje i posprząta nic nie jest mu obce. Dziś po prostu po kawie odniósł wszystkie szklanki do zlewu i umył, na co babcia żeby się tak nie dawał bo co będzie potem z aluzją w moim kierunku. Dodam że sam te szklanki pomył, nic mu nie mówiłam Tak jakby był pantoflem wszech-czasów
No i standardowo żebym się teraz dużo ruszała bo później będzie kiepsko, że dawniej kobiety zapier****ły przez całą ciąże a teraz takie delikatne.
sorry ale roz..ierdala mnie podejście babci czasy się zmieniły jakby nie zauważyła
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:02   #3129
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:

Nie dziwię się, że się wkurzasz na jedno i drugie... Co do łóżeczka zobaczcie sobie czy się wam ostatecznie nie opłaca kupić. Zależy jakie chcecie, zwykłe drewniane już za około 100zł da się znaleźć... Bo może ciocia z tych, co myślą, że i jak w szpitalu z urodzonym leżysz to jest czas przywieźć, bo ile to łóżeczko poskładać, chwila przecież

Takiego podziału na rolę nienawidzę... Dobrze, że Twój Tż normalny jest.

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz i nabrałaś masy książkowo Dorzucisz pewnie jeszcze z maks 4 kg a po porodzie stracisz 10:P Resztę, krótko potem.

Miesiąc po urodzeniu nie będzie widać, że rodziłaś

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Musze pochwalić TŻ, wrócił z pracy, zmęczony jak zawsze i jeszcze zrobił dobry obiad, bo jak zobaczył sierote w rozsypce to się zlitował ❤ kochany
Kochany Tż
Stary 2015-03-09, 20:02   #3130
moniisia90
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja na wizytę idę we wtorek za tydzień
a ja zawsze jestem ciekawa ile mała waży, jak tam moja szyjka itp... i czuję się spokojniejsza...

ale dzisiaj córcia jest mało aktywna... rusza się, ale tak ospale, że prawie jej nie czuje... rano tylko wariowała, mam nadzieję, że wieczorem też da mamie w kość...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:06   #3131
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Hi 5
Też przytyłam 10 kg.
Tyle, że ja startowałam z 57 kg

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:06   #3132
dorka607
Wtajemniczenie

Któraś z Was <chyba SzaraMyszka> pytała o ból kręgosłupa rano i ja odp że boli ale tragedii nie ma i co???? godzinę później chciałam się zdrzemnąć bo po 6 wstałam to nawet 30 min nie dałam rady wyleżeć bo tak mnie napierdzielał...no tragedia jakaś leżałam i wyłam z bólu lekko ulżyło dopiero na piłce ale tam to nie usnę kurna i jak żyć???
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:14   #3133
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
a ja zawsze jestem ciekawa ile mała waży, jak tam moja szyjka itp... i czuję się spokojniejsza...
i to całkiem normalne obawiam się o siebie

Stary 2015-03-09, 20:22   #3134
asiuk
Zakorzenienie

Hej!

Crumble, Hania, Pati, trzymam za Was kciuki!

Odnośnie Katarka - przy Ewie miałam Fridę i byłam zadowolona, choć czasem nie było łatwo odciągnąć większą wydzielinę. Miałam też gruszkę, ale to zupełne nieporozumienie wg mnie Katarek poleciła mi świetna lekarka, dziwiła się, że nie używam. Teraz chcę spróbować

Odnośnie oliwki - ja miałam tylko do smarowania główki, jako zapobieganie ciemieniusze. Ktoś mi tak polecił, już nie pamiętam, czy na SR czy w gazecie przeczytałam. Teraz też będę tak używać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:22   #3135
karol_ak
Raczkowanie

majaa86 materac mam chyba ten demeter, ale głowy nie dam, nie pamiętam już dokładnie

Cytat:
Dzieki dziewczyny
A któraś z Was miala problemy z przeplywami? Wiecie o co w tym chodzi? Bo gin nic mi nie powiedzial
capriola będzie dobrze, poobserwują cię
a lepiej się przyglądnąć jak te przepływy faktycznie, bo w przyszłości może to prowadzić do niewydolności łożyska, trzeba poobserwować w czasie jak dziecko rośnie itd
a swoją drogą który masz tydzień że 1,5 kg niby za mało ? ja byłam ostatnio 30 tydzień i mały 1580g uznałam że dobrze

Cytat:

loluska nie daj się !!!! jak ja tego nienawidze chłopa trzeba sobie wychować zwłaszcza jak ma takie przykłady z domu
wiem co mówię
karol_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:24   #3136
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
To samo chciałam napisać

Nadzieja ja mam wrażenie, że się na kawałki rozpadam.
ja tez... ten ostatni tydzień to po prostu...
Stary 2015-03-09, 20:24   #3137
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karol_ak Pokaż wiadomość
majaa86 materac mam chyba ten demeter, ale głowy nie dam, nie pamiętam już dokładnie

capriola będzie dobrze, poobserwują cię
a lepiej się przyglądnąć jak te przepływy faktycznie, bo w przyszłości może to prowadzić do niewydolności łożyska, trzeba poobserwować w czasie jak dziecko rośnie itd
a swoją drogą który masz tydzień że 1,5 kg niby za mało ? ja byłam ostatnio 30 tydzień i mały 1580g uznałam że dobrze

loluska nie daj się !!!! jak ja tego nienawidze ala:chłopa trzeba sobie wychować zwłaszcza jak ma takie przykłady z domu
wiem co mówię
U mnie 32 tydzien i 1530 g
Stary 2015-03-09, 20:26   #3138
kasienka1985
Zakorzenienie

internet mi szwankuje caly dzien
do tego robilam jeszcze pranie i prasowalam ciuszki- jeszcze jedna pralka mi została a w komodzie miejsca juz brak

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Tylko chodzę taka poirytowana... Wnerwia mnie to makabrycznie wręcz, ale zaciskam zęby bo nie chcę być heterą co się każdej pierdoły czepia. A jednocześnie jakoś to źle na mnie wpływa, że mnie takie rzeczy nie rozczulają, nie ruszają.

Ehh... to się wygadałam.
Straszna z Ciebie maruda i nerwus Truskawa ... a myslalam ze ja jestem marudna
Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Kasienka - zamówiłaś ten materac? Daj znać jak dojdzie czy fajny, bo w przyszłym tygodniu może zamówię.
kochana nie zamówiłam, bo na razie nie mam pieniędzy
przede mną kolejne rachunki, ja nadal nie mam dochodu a tatus kasy na wyprawde mi nie dal, bo nie ma

w kazdym razie dam znac jakby co
Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
A tutaj jeszcze do poczytania o mowie matczynej:

http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl...wa-z-dzieckiem

http://tatapad.pl/dziecko/im-infanty...aworza-dzieci/

To całe ciumkanie (tzn. wyższy ton głosu, przeciąganie samogłosek - a nie infantylne "cieś piciu?") jest dobre i odpowiednie dla małych dzieci, które dzięki temu szybciej nawiązują kontakt z rodzicem.
Widocznie to ja jedyna jestem jakaś dziwna bo jak dla mnie odzywanie sie do takiego maluszka wlasnie jak do dorosłego jest idiotyczne
Nie mowie tu o niewiadomo jakim ciumkaniu, czy mega zdrabnianiu jak dziecko ma rok czy dwa (bo to tez uwazam za nieodpowiednie), ale guganie do takiego maluszka ktory wyłapuje wlasnie takie sylaby jest jak najbardziej normalne.
Dziewczyny nie rodzicie od razu profesorów, wyluzujcie trochę
Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
A możesz mi napisać jaki masz ten materac z Janpola? wkleić linka? albo napisać jaki masz stopień twardości..mnie kusi ten dwustronny,ale 2000 kosztuje i sama nie wiem..zamówiłam same łóżko..teraz zostałam z dylematem materaca:/
Ja mam Venusa z Janpola, nie jest lateksowy tylko kieszeniowy, ale wg mnie jest bardzo fajny, mam go w twardosci H3- no i cena jest przyzwoita.

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:29   #3139
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Oglądał ktoś "Uwagę"? tam pracuję..

kurczę a mi jakiś ból wszedł tzn co jakiś czas czuję jakby mi ktoś wbijał szpilkę w okolicę pachwiny
Stary 2015-03-09, 20:31   #3140
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Oglądał ktoś "Uwagę"? tam pracuję..

kurczę a mi jakiś ból wszedł tzn co jakiś czas czuję jakby mi ktoś wbijał szpilkę w okolicę pachwiny
To znaczy gdzie! Nie oglądałam.
Stary 2015-03-09, 20:32   #3141
Nadzieja87
Zakorzenienie

EJ DZIEWCZYNY PROSZE MI NIE ODBIERAĆ ZASZCZYTNEGO MIANA MARUDY

kurde jedna reka pisze i mi sie capslock włączył sorrka...
Stary 2015-03-09, 20:33   #3142
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Widocznie to ja jedyna jestem jakaś dziwna bo jak dla mnie odzywanie sie do takiego maluszka wlasnie jak do dorosłego jest idiotyczne
Nie mowie tu o niewiadomo jakim ciumkaniu, czy mega zdrabnianiu jak dziecko ma rok czy dwa (bo to tez uwazam za nieodpowiednie), ale guganie do takiego maluszka ktory wyłapuje wlasnie takie sylaby jest jak najbardziej normalne.
Dziewczyny nie rodzicie od razu profesorów, wyluzujcie trochę
Ale co innego pogugać do dziecka w taki sposób, że ono do Ciebie coś tam powie "gaaaa guuu" i Ty mu tak odpowiesz w ten sam sposób, to nawet dobre jest właśnie ale co innego "oć djo babći" "a tejaś źjemy śobie kaśkę"

Stary 2015-03-09, 20:33   #3143
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Straszna z Ciebie maruda i nerwus Truskawa ... a myslalam ze ja jestem marudna
Musiałam to z siebie wyrzucić

Ja to jestem jak wulkan Lawa długo drzemie pod powierzchnią, ale jak wybuchnie to jest wielka erupcja

Aczkolwiek zrobiło mi się o wiele lżej na duszy

A potem se poszłam na balkonie posiedzieć i słońce połapać to mi nawet chyba trochę witaminy D przybyło:P
Stary 2015-03-09, 20:33   #3144
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
To znaczy gdzie! Nie oglądałam.
a pokazywali Świętochłowice dzielnica Lipiny (akurat tam gdzie pracuję) taka masakra ogólnie i tam 5 smarkaczy skopało faceta bo im uwagę zwrócił, że się źle zachowują no i zmarł
Stary 2015-03-09, 20:37   #3145
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Ale co innego pogugać do dziecka w taki sposób, że ono do Ciebie coś tam powie "gaaaa guuu" i Ty mu tak odpowiesz w ten sam sposób, to nawet dobre jest właśnie ale co innego "oć djo babći" "a tejaś źjemy śobie kaśkę"

True

Moja teściowa mówiąc o dzieciach, ciuszkach przybiera inny ton, inną wymowę (właśnie taką świszcząco - sepleniącą) i używa nieistniejących słów.

Jak w niedzielę rzuciła zdaniem :" Nioooo niedługo ten malusi pyrteczek, knefeleczuć będzie robił guś guś do babći a my mu taś taś. "

I to wszystko z takim właśnie "sepleniącym" zmiękczeniem...

To myślałam, że też w nią rzucę... ciastem, albo sałatką bo to miałam pod ręką.

Edytowane przez truskawkaxx
Czas edycji: 2015-03-09 o 20:41
truskawkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:38   #3146
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
skojarzyło mi sie z Sidem z epoki lodowcowej "mlecyk- ostatni w tym sezonie"
Stary 2015-03-09, 20:38   #3147
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
a pokazywali Świętochłowice dzielnica Lipiny (akurat tam gdzie pracuję) taka masakra ogólnie i tam 5 smarkaczy skopało faceta bo im uwagę zwrócił, że się źle zachowują no i zmarł
A, no to wiem. Znam Świony strach się bać i wyjść wieczorem :-S
Stary 2015-03-09, 20:40   #3148
kasienka1985
Zakorzenienie

Blackie- fakt, maruda nr 1 to Ty i panikara
Cytat:
A takiego gadania do dziecka to nie słyszałam
nawet nie umiem tego przeczytać normalnie co napisalas hahahahahah
Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
A potem se poszłam na balkonie posiedzieć i słońce połapać to mi nawet chyba trochę witaminy D przybyło:P
ja musze wytargać z piwnicy krzesła na balkon i tez bede siedziec na slonku, dziś łapałam promyczki na kanapie w salonie

hahahahahahahhahaha
sikam z Twojej tesciowej Truskawa
nie wiedziałam ze tacy ludzie powaznie istnieją

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2015-03-09 o 20:42
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:45   #3149
scotasia
Wtajemniczenie

Capriola wszystko będzie dobrze, posprawdzają i Was puszczą

Tien prośbę mam - możesz napisać jeszcze raz jakich firm chusty są dobre?? Wiem, że nie dawno pisałaś, ale nie znajdę teraz tego

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:45   #3150
Nadzieja87
Zakorzenienie

Kasiu kochana.... po prostu duzo juz przeszłam w ciąży chyba to nie dziwne, ze sie bardzo martwię...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości