Październikowe mamy 2015 część I - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-09, 22:01   #2791
Pasztetnik
Zadomowienie

Dot.: Październikowe mamy 2015 część I

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
A w ogole jak teraz bylam prywatnie u tego nowego gina to mi dal leki ze znizka. Myslalam ze nie moze i tak samo kolezance ten sam dr dal skierowanie na prenatalne na nfz. Chyba ma podpisana umowe z nfz hmmm...nie wiem juz jak to jest
W sensie ze refundowane? Pewnie ma umowe z NFZ, moj tez ma i tak samo recepty wypisuje ze zniżka
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 22:23   #2792
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze! Kiedy ml wracasz do UK?

Nie zacytowało mi innych postów :/

Ja miałam antybiotyk w ciąży jak mi wyszły bakterie. Zazwyczaj amoksycylinę piszą.

Amelie idź na czczo jak masz glukozę bo zafałszuje wyniki
Wracam 20, lekarz mnie straszył ze latanie jest be
Kurcze jeszcze korki nam siadły w domu i 2 h zajęło namierzenie problemu, dobrze że mała była gotowa do spania i wykąpana juz; )
Ciężko mi leżeć i ogólnie odpoczywać bo zaraz czuje się winna ale chwile ja ponosilam i od razu krew; / no masakra poprostu; (
Stary 2015-03-09, 22:23   #2793
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Ja za luteinę dawałam ostatnio coś około 7zł za dwa opakowania. Moja gin, u której też byłam prywatnie, za pierwszym razem również przepisała mi luteinę na ryczałt.
A na glukozę, niestety, trzeba na czczo. Ja też ciężko wytrzymuję rano bez jedzenia, ale nie ze względu na ciążę, a ze względu na to, że nauczyłam mój organizm, że dostaje jedzenie najpóźniej do 20-30 min od wstania. Dlatego, jak najszbyciej się ubrałam, poszłam zrobić badania i od razu kupiłam sobie bułkę słodką w piekarni. Innej opcji nie widzę.
blindness_94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 22:29   #2794
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Ja za luteinę dawałam ostatnio coś około 7zł za dwa opakowania. Moja gin, u której też byłam prywatnie, za pierwszym razem również przepisała mi luteinę na ryczałt.
A na glukozę, niestety, trzeba na czczo. Ja też ciężko wytrzymuję rano bez jedzenia, ale nie ze względu na ciążę, a ze względu na to, że nauczyłam mój organizm, że dostaje jedzenie najpóźniej do 20-30 min od wstania. Dlatego, jak najszbyciej się ubrałam, poszłam zrobić badania i od razu kupiłam sobie bułkę słodką w piekarni. Innej opcji nie widzę.
eh mam to samo z przyzwyczajeniem organizmu.. zaraz po wstaniu z łóżka kierunek kuchnia i najpierw małe śniadanko np płatki z mlekiem a po pół godz albo godzinie kanapeczki czy coś.. a jak nie zjem to zaraz boli mnie głowa, migrena się zaczyna i idzie zwariować
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 06:52   #2795
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
A w ogole jak teraz bylam prywatnie u tego nowego gina to mi dal leki ze znizka. Myslalam ze nie moze i tak samo kolezance ten sam dr dal skierowanie na prenatalne na nfz. Chyba ma podpisana umowe z nfz hmmm...nie wiem juz jak to jest
Ja też jak byłam prywatnie u mojego lekarza to dostałam luteinę na ryczałt, a też byłam pewna, że nie może mi dać

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Ja to mój organizm nauczyłam, że wstawałam jechałam do pracy, w pracy kawka i dopiero koło 9 śniadanie...teraz ciężko mi się przestawić, że od razu muszę jeść!
Stary 2015-03-10, 08:09   #2796
Em_jK
Rozeznanie

Dzień dobry

Ciesze się, że same pomyśne wieści z wizyt przynosicie. Super, że maluszki rosną i niech się jeszcze te wstrętne krwiaka powchlaniaja

U nas dziś piękna pogoda. Biorę się za sprzatanko, a potem na 13 do pracy.

Jutro mam wizytę wiec odrazu proszę o kciuki bo nie wiem czy dziś dam rade jeszcze zajrzeć

Kciuki za wizytujace dziś jeżeli takie są

Miłego dnia

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

O pisalyscie jeszcze o mdlosciach rano mnie też one męczą i zaraz musze lecieć porzuc np skórkę od chleba i przechodzi.

Za to nie mogę jeść surowych owoców po każdym zaraz z córką tez tak było
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 08:37   #2797
Malpka
Zakorzenienie

hej wam!
Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
No właśnie też bym chciała wiedzieć bo mam hurtowe ilości zapisane i trzeba by z 800 zł wydać bez recepty jakby się dało przez rodzinnego lekarza byłoby fajnie
A jak nie no to przeżyje; p
zawsze możesz w aptece poprosić o jedno opakowanie i odpis recepty na następne nie musisz wykupować od razu całej recepty

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość

no nic powaznego sie okazalo z dzidzia wszytko ok
no to super

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość

Ja to mój organizm nauczyłam, że wstawałam jechałam do pracy, w pracy kawka i dopiero koło 9 śniadanie...teraz ciężko mi się przestawić, że od razu muszę jeść!
ja mam podobnie rano pobudka wybieranie się z dzieciarnią a w pracy na dzień dobry śniadanko i herbatka
Teraz musze w domu coś ugryźć chociaż, najczęściej jest to kawałek czekolady

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość

Jutro mam wizytę wiec odrazu proszę o kciuki bo nie wiem czy dziś dam rade jeszcze zajrzeć
-----
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 09:01   #2798
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Ja też jak byłam prywatnie u mojego lekarza to dostałam luteinę na ryczałt, a też byłam pewna, że nie może mi dać

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Ja też zawsze kawa najpierw a potem śniadanie dopiero a teraz od razu śniadanie; /

Musze recepte wykupić od razu bo do uk wracam niedługo, a tam nie kupię, nie ma tragedii; )
Stary 2015-03-10, 09:43   #2799
jo_manh
Rozeznanie

Witam się i ja, dzisiaj lekko spanikowana, bo po przebudzeniu brak bolących piersi i mdłości . Oczywiście zawsze boję się najgorszego ze względu na przeszłość. Teraz czuję troszkę piersi i delikatne mdłości raz na jakiś czas. Oj....jutro o 8.45 wizyta u ginekologa, proszę o ogromne kciuki, bardzo proszę.

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 09:58   #2800
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Witam się i ja, dzisiaj lekko spanikowana, bo po przebudzeniu brak bolących piersi i mdłości . Oczywiście zawsze boję się najgorszego ze względu na przeszłość. Teraz czuję troszkę piersi i delikatne mdłości raz na jakiś czas. Oj....jutro o 8.45 wizyta u ginekologa, proszę o ogromne kciuki, bardzo proszę.
Kciuki trzymam; *
Stary 2015-03-10, 10:12   #2801
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Wracam 20, lekarz mnie straszył ze latanie jest be
Kurcze jeszcze korki nam siadły w domu i 2 h zajęło namierzenie problemu, dobrze że mała była gotowa do spania i wykąpana juz; )
Ciężko mi leżeć i ogólnie odpoczywać bo zaraz czuje się winna ale chwile ja ponosilam i od razu krew; / no masakra poprostu; (
Kuapouszko z krwiakami nie ma żartów. Musisz poleżeć i absolutnie nie WOLNO Ci dźwigać małej. Nie miej wyrzutów do siebie, bo to przeciez nie z lenistwa. Walczysz o maleństwo. Gorsze będziesz miała wyrzuty sumienia jak coś się nie daj BOże stanie, a Ty nie bedziesz miała poczucie, że zrobiłaś wszystko, żeby maleństwo uratować. Korzystaj z tego że jesteś w Polsce i ma Ci kto pomóc z małą. Ja już tak 3 tygodnie poleguje i już łapię takie doły, że szok. Np dzisiaj pogoda taka piękna, słoneczko, cieplutko a ja w domu musze leżec No koszmar, ale wiem, że to maleństwo ma teraz tylko mnie. Jak ja go/jej nie ochronię to nikt tego nie zrobi. Jeszcze dzisiaj wizyta u endo i 50 km w jedną stronę, ale musze jechać, bo przecież w przychodni się nie dostanę. Chyba, że na przyszły rok

Kciuki za jutrzejsze wizyty Dzisiaj chyba nikt nie ma? Czy coś przeoczyłam?
Stary 2015-03-10, 10:13   #2802
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość

kurcze zadzwoniła do mnie pani z przedszkola że moja Julka wymiotuje mój tata ją odebrał do domu. No i czeka mnie przychodnia po pracy:/
Stary 2015-03-10, 10:20   #2803
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Kuapouszko z krwiakami nie ma żartów. Musisz poleżeć i absolutnie nie WOLNO Ci dźwigać małej. Nie miej wyrzutów do siebie, bo to przeciez nie z lenistwa. Walczysz o maleństwo. Gorsze będziesz miała wyrzuty sumienia jak coś się nie daj BOże stanie, a Ty nie bedziesz miała poczucie, że zrobiłaś wszystko, żeby maleństwo uratować. Korzystaj z tego że jesteś w Polsce i ma Ci kto pomóc z małą. Ja już tak 3 tygodnie poleguje i już łapię takie doły, że szok. Np dzisiaj pogoda taka piękna, słoneczko, cieplutko a ja w domu musze leżec No koszmar, ale wiem, że to maleństwo ma teraz tylko mnie. Jak ja go/jej nie ochronię to nikt tego nie zrobi. Jeszcze dzisiaj wizyta u endo i 50 km w jedną stronę, ale musze jechać, bo przecież w przychodni się nie dostanę. Chyba, że na przyszły rok

Kciuki za jutrzejsze wizyty Dzisiaj chyba nikt nie ma? Czy coś przeoczyłam?
Wiesz niby wiem ale to trudne, w każdym razie staram się coraz bardziej oszczędzać; )
Stary 2015-03-10, 10:28   #2804
Em_jK
Rozeznanie

Malpka,

Zdrówka dla córeczki 😘

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Jo-manh,

Kciuki za wizytę 👍
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 10:28   #2805
su$ka
Zakorzenienie

hej dziewczyny
ja tylko się melduję, żebyście o mnie nie zapomniały
niestety wpadłam też zakomunikować, że przez najbliższe 2-3 tygodnie będę pojawiać się bardzo sporadycznie, ale będę na pewno Was podczytywać
mam mega zapieprz w pracy i poza nią też mnóstwo rzeczy zwaliło mi się na głowę, takie wiosenne przyspieszenie :p

a w ogóle wczoraj byłam na pobraniu krwi na te wszystkie pierwsze badania (mam tego całą litanię, cytomegalia, toksoplazmoza, glukoza, tsh, wr, hiv, też macie na hiv, aż się zdziwiłam ? itd.) i oczywiście musiałam być na czczo. Babka się zdziwiła, że tyle badań, naszykowała 3 fiolki. Przy pierwszej było ok, przy drugiej zaczęła pukać w tą fiolkę żeby krew schodziła i już zaczęłam mieć ciemno przed oczami, a przy trzeciej zemdlałam :P Masakra, w życiu coś takiego mi się nie zdarzyło! Później przez pół godziny dochodziłam do siebie...

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 10:36   #2806
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
Napisane przez su$ka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja tylko się melduję, żebyście o mnie nie zapomniały
niestety wpadłam też zakomunikować, że przez najbliższe 2-3 tygodnie będę pojawiać się bardzo sporadycznie, ale będę na pewno Was podczytywać
mam mega zapieprz w pracy i poza nią też mnóstwo rzeczy zwaliło mi się na głowę, takie wiosenne przyspieszenie :p

a w ogóle wczoraj byłam na pobraniu krwi na te wszystkie pierwsze badania (mam tego całą litanię, cytomegalia, toksoplazmoza, glukoza, tsh, wr, hiv, też macie na hiv, aż się zdziwiłam ? itd.) i oczywiście musiałam być na czczo. Babka się zdziwiła, że tyle badań, naszykowała 3 fiolki. Przy pierwszej było ok, przy drugiej zaczęła pukać w tą fiolkę żeby krew schodziła i już zaczęłam mieć ciemno przed oczami, a przy trzeciej zemdlałam :P Masakra, w życiu coś takiego mi się nie zdarzyło! Później przez pół godziny dochodziłam do siebie...
Ja miałam już te wszystkie badania robione przed inseminacją więc teraz nie musze robić zostało mi zrobić badanie na kiłe... cokolwiek to jest

Male a po co idziesz do endo? masz chorą tarczycę?no rzeczywiście pogoda śliczna aż żal w domu siedzieć więc codziennie spacerujemy...

Malpka zdrówka dla Julki tyle chorób teraz wszędzie panuje, że szok...

jo_manh pamietasz? ja też niedawno panikowałam mdłości minęły, piersi prawie przestały boleć.. bolałay tylko wtedy jak je zdusiłam porządnie ale byłam u gina i wszytsko było ok... stres wcale nie pomaga więc postaraj się uspokoić... oczywiście trzymam kciuki
natalitka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 10:40   #2807
Malpka
Zakorzenienie

dzięki wam za życzenia zdrowia, mam nadzieje że to żadna jelitówka

Cytat:
Napisane przez su$ka Pokaż wiadomość
. Babka się zdziwiła, że tyle badań, naszykowała 3 fiolki. Przy pierwszej było ok, przy drugiej zaczęła pukać w tą fiolkę żeby krew schodziła i już zaczęłam mieć ciemno przed oczami, a przy trzeciej zemdlałam :P Masakra, w życiu coś takiego mi się nie zdarzyło! Później przez pół godziny dochodziłam do siebie...
ojeju
Stary 2015-03-10, 11:06   #2808
mala29lll
Zakorzenienie

Natalitka ja prawie nie mam tarczycy więc muszę jechać. Zresztą trzeba obserwować ten strzęp tarczycy który mi został
A Ty przed IVF też miałaś pobieraną krew tak duuuużo na raz? Tam było 8 dużych fiolek. Trwało to wieki. Gdybym tyle razy nie miała pobieranej krwi w ciągu ostatniego roku to by kiepsko ze mną było. Jeszcze w 2013 roku przed operacją jak szłam na pobieranie krwi i zobaczyłam laboratorium to już byłam cała mokra, blada i było mi słabo. Za każdym razem musiałam iść z kimś bo lądowałam na kozetce i musiał mnie ktoś odholować do domu
Jak liczyłam w październiku wyniki badań to przez rok miałam pobierane ponad 50 razy krew. A od pazdziernika jeszcze miałam uuuuuuuuuuu dużo razy. Strasznie mnie już boli pobieranie, bo mi się zrosty porobiły na żyłach

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Malpka może coś zjadła ta Twoja Julcia co jej zaszkodziło? Choć i jelitówka panuje. Mam nadzieję, że tylko jej coś zaszkodziło

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Malpka albo Julka się solidaryzuje z mamą
Stary 2015-03-10, 11:21   #2809
jo_manh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
jo_manh pamietasz? ja też niedawno panikowałam mdłości minęły, piersi prawie przestały boleć.. bolałay tylko wtedy jak je zdusiłam porządnie ale byłam u gina i wszytsko było ok... stres wcale nie pomaga więc postaraj się uspokoić... oczywiście trzymam kciuki
W ktorym tygodniu ciązy tak miałaś? Ja jestem obecnie w 7 tc (6tyg. i 3 dni)

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 11:22   #2810
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

Malpka albo Julka się solidaryzuje z mamą
hehe no ja na szczęście jeszcze ani razu nie wymiotowałam, chociaz raz wisiałam nad kiblem i tak mną rzucało ale tylko śliną plułam za to mdli mnie okropnie a mdłości lagodzi mi najlepiej czekolada

a z Julką kurcze nie wiem wczoraj poszła spać zdrowa, rano wszystko dobrze było żadnych obajwów, no nic musimy poczekac do 16 pójdę z nią do lekarza, chcoaz mowiłam tacie żeby dzwonil jakby jej było gorzej to się najwyżej zwolnimy z pracy.
Jesli to jelitówka to mam nadzieje ze sie wszyscy nie zarazimy raz już Julka zaraziła całą rodzinę jelitówką miała wtedy nie całe 2 latka i wszyscy polegliśmy ;P
Stary 2015-03-10, 11:30   #2811
mala29lll
Zakorzenienie

Malpko no i Julka rzyga za mamę Moze nic jej nie jest. Przyjaciółka teraz na weekend miała pogrom (jest w 14 tc) mąż i córka też a kibel jeden, ale nie rzygali tylko drugą stroną. Po 3 dniach minęło samo. Zauważyłam, że taka łaskawa ta jelitówka w tym roku i sama przechodzi. Przynajmniej w moim rejonie
Stary 2015-03-10, 11:33   #2812
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Malpko no i Julka rzyga za mamę Moze nic jej nie jest. Przyjaciółka teraz na weekend miała pogrom (jest w 14 tc) mąż i córka też a kibel jeden, ale nie rzygali tylko drugą stroną. Po 3 dniach minęło samo. Zauważyłam, że taka łaskawa ta jelitówka w tym roku i sama przechodzi. Przynajmniej w moim rejonie
no to jadę w twój rejon hehe
Stary 2015-03-10, 12:25   #2813
natalitka1988

Nie.. ja najwiecej miałam do 3 fiolek ja tam pobierania krwi się nie boję pomimo tego, że u mnie naprawde jest problem bo w ogóle żył mi nie widać i próbują ze sto razy zanim w końcu coś znajdą Naprawdę ale jakoś nigdy nie miaąłm tak żeby mdleć czy słabo mi...
A co do endo to też sie wybieram bo ja mam Hashimoto...

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

A ja wzięłam się za sprzątanie.. wytarłam kurze w dwóch pokojach, odkurzyłam i umyłam podłogi, wyczyściłam łazienkę i normalnie słabo mi się zrobiło.... chyba musze trochę wolniej wszystko robić.... bp połowe płytek w łazience wyczyściłam płynem do szyb.. więc trochę się namachałam tą ścierą...
Stary 2015-03-10, 12:48   #2814
mala29lll
Zakorzenienie

Natalitka Ty się oszczędzaj teraz a nie szalejesz. Wiesz jakie nas szczęście spotkało, że się nam udało więc nie fisiuj. Rozłóż sobie robotę na więcej dni.

Kuapouszka
a Ty jak masz tę NO SPĘ brac? Ile razy dziennie i czy cały czas czy tylko w razie skurczy-bólu?

Ja pierniczę jak mam lezec jak mi się siku chce co chwilę??
Stary 2015-03-10, 13:11   #2815
natalitka1988

mala staram się oszczędzać ale święta idą a ja jeszcze nic posprzątane a zawsze na święta robię generalne porządki łącznie z odsuwaniem szaf no teraz ktoś inny będzie musiał mi pomóc w sobotę mama i siostra przyjeżdżają umyć mi okna
Wiem, że miałyśmy szczęście, że nam się udało i to za 1 razem... bo to co się dziejęna naszym klinikowym forum to masakra...
A dzwonili do Ciebie z kliniki zapytać jak się czujesz i w ogóle??
Lutkę i estrofem nadal bierzesz? ja luteinę 3 x200g i 1xestrofem.. ale gin mówił, że od następnej wizyty estrofemu nie będę brać i lutkę pomału będziemy zmniejszać...
Stary 2015-03-10, 13:24   #2816
malinowa4
Zakorzenienie

Hej ja dziś rano na pobieraniu krwi. 3 fiolki przygotowała , kluta byłam 3 razy w dwie ręce.. Najpierw żyły mi poznikały a potem krew wgl lecieć nie chciała.. Z lewej ręki to nawet strzykawką się odciągnąć nie dało, ani kropli tak mi się krew "cofnęła" no myślałam że zemdleje Dopiero z prawej ledwo poszlo i strzykawką odciągnęła. Masakra tak mi słabo zaczęło się robić a teraz mnie cale żyły bolą eh to właśnie jest mój lęk przed igłami;/
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:25   #2817
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
mala staram się oszczędzać ale święta idą a ja jeszcze nic posprzątane a zawsze na święta robię generalne porządki łącznie z odsuwaniem szaf no teraz ktoś inny będzie musiał mi pomóc w sobotę mama i siostra przyjeżdżają umyć mi okna
Wiem, że miałyśmy szczęście, że nam się udało i to za 1 razem... bo to co się dziejęna naszym klinikowym forum to masakra...
A dzwonili do Ciebie z kliniki zapytać jak się czujesz i w ogóle??
Lutkę i estrofem nadal bierzesz? ja luteinę 3 x200g i 1xestrofem.. ale gin mówił, że od następnej wizyty estrofemu nie będę brać i lutkę pomału będziemy zmniejszać...
Wiesz jak raz nie posprzątasz dokładnie przed świętami to nic się nie stanie Dzidzia najważniejsza teraz
Nie do mnie nie dzwonili. To co się dzieje na forum kliniki to masakra.
Biore 3 razy dziennie 200 Lutki i 4 dziennie podjezykowe. Estrofen już odstawiłam
Stary 2015-03-10, 13:55   #2818
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Natalitka Ty się oszczędzaj teraz a nie szalejesz. Wiesz jakie nas szczęście spotkało, że się nam udało więc nie fisiuj. Rozłóż sobie robotę na więcej dni.

Kuapouszka
a Ty jak masz tę NO SPĘ brac? Ile razy dziennie i czy cały czas czy tylko w razie skurczy-bólu?

Ja pierniczę jak mam lezec jak mi się siku chce co chwilę??
No spe 2x1 cały czas bo skurcze jakby mam co jakiś czas; /
Stary 2015-03-10, 14:05   #2819
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
No spe 2x1 cały czas bo skurcze jakby mam co jakiś czas; /
Ja tez czasami biore NO SPĘ jak czuję, że coś mi się tam dzieje dlatego pytam, bo mi lekarz nie kazał cały czas brać. A kiedy masz kontrolę?? Masz jeszcze w Polsce wizytę?
Stary 2015-03-10, 14:16   #2820
Talantea
Zakorzenienie

jo_manh
To tak jak ze mną w niedziele rano było. Wystraszylo mnie to okropnie

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości