|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
|
|
|
|
#3752 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Tobie się wcale nie dziwię że masz dość. |
|
|
|
|
#3754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale nie dziwie ci się że masz juz dość..ps. czekam na priorytecik od ciebie Podzielimy się z Magdowe
|
|
|
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo nie przytyłaś . Odchudzać się będziesz po porodzie ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będę walczyła żeby więcej się nie pojawiło
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Roxana widzę, że remont w pełni. Ja chyba bym teraz nie dała rady, zbyt szybko się denerwuje. Ale też mnie to czeka jakoś w czerwcu Już się boję.
|
||
|
|
|
#3760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Jestem...
P a d a m !! Normalnie zasypiam na stojąco, caly dzien na nogach - to nie dla mnie. TŻ pojechał do teściów po jakies sprzęty do malowania itd, stwierdził ze do piątku bedzie wszystko skończone - błagam o to bo jeszcze sie nie zaczęło a ja juz mam dosc... Swoja droga pozamawialam dzisiaj kilka perełek dekoracyjnych do juniora pokoju, jestem okropnie ciekawa efektu końcowego... TŻ twierdzi, ze pokój bedzie za bardzo dziecięcy... A on po prostu bedzie ponadczasowy. Tez sie troche boje bo wiecie jak to jest - nie zawsze to co w głowie fajne wyglada to i na żywo.... Zobaczymy jak sie juz z tym uporam to wstawię fotkę do klubu ![]() Ide sie kapać... Pozniej sobie jakas herbatke zrobie i bede leżeć P.S. Ja mam po pierwszej ciazy tyle rozstępów, ze teraz albo sie nie pojawiają (bo nie maja gdzie) albo nie widze nowych :P co zrobic... Dla maleństwa wszystko
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-10 o 19:02 |
|
|
|
#3762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w sumie mam rozstępy na udach i pupie z okresu dorastania. A teraz na piersiach ale w sumie się nie dziwie jak ze skromnego B teraz ledwo w D się mieszczę.. Ach chyba na weekend się wybiorę w końcu po spodnie ciążowe i stanik jakiś porządny. |
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Jess jak tam spotkanie ?
![]() Roxana na pewno będzie pięknie ![]() Coś ostatnio mało dziewczyny piszą, ale to dobrze nie ma tyle nadrabiania ![]() Co do rozstępów, to mam ich troszkę po pierwszej ciąży, a zwłaszcza na cyckach. Tam to jestem niczym zebra, więc nowe nie maja gdzie się pojawić hehe.
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-03-10 o 19:29 |
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
roxy nie przemeczaj sie zanadto
moniska moja watroba nie wytrzymalaby takich ilosci pizzy.. mirabelka 90 ja odlozylam czesc stanikow,moze jutro uda mi sie cos upolowac,zostawie malego z babcia i skocze na mini zakupy.spodni ciazowych mam jzu 3 pary i 2 pary leginsow ale normalnych .. dzis nas odwiedzila prababcia i w koncu dowiedziala sie o prawnuczku w obliczu jej codziennych trosk to spora dawka optymistych wiesci ![]() jutro chyba poczynie swoj peirwszy bobasowy zakup: materac do lozeczka.. ![]() mysle ze jednak turystyczne pojdzie do dziadkow a u nas bedzie drewniane..po mnie )
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-03-10 o 19:52 |
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozstępów na razie nie zauważyłam... pewnie mi się pojawią, bo mam kilka (małych i slabo widocznych) na pupie właśnie też z okresu dojrzewania... na brzuchu i piersiach na razie nie mam, ale nie łudzę się, ze ich nie będzie
oj tam... jak się pokażą, to trudno
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego samego zdania jestem Choc wiem, ze to cholerstwo nie jest latwo przezwyciezyc Moja kolezanka juz duuuzo zainwestowala pieniedzy w rozne zabiegi typu Fraxel i inne cuda i nic nie pomoglo... Dzidzius najwazniejszy i tego sie trzymam
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że ja całe życie biała to rozstępy tak się nie rzucają w oczy. Mam ich sporo na brzuchu, piersiach i trochę na udach ale jakoś szczególnie mi ani mojemy tżtowi nie przeszkadzają.
Bardziej mnie drażni cellulit, którego nie mogę się pozbyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3768 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że Jej się nie przejadło ![]() Ja przyznam,że nie pogardziłabym...ale jadam ją zdecydowanie rzadziej Dziś na kolacje sałatka grecka, uuu yeaaah! Cytat:
Koniecznie koniecznie wklej zdjęcia jak juz wszystko będzie gotowe . A zdradzisz chociaż jakie kolory bedą?Jutro TZ wyjeżdza na 2 dniową delegacje i zapowiedziałam,że jak wróci to będą czekały kartacze. W sumie to jak o tym pomyślałam to tak mi się już dziś zachciało! ![]() Dziewczęta,czy kupujecie jakiś płaszcz/okrycie wiosenne? Mam problem techniczny,bo do tej pory wszystkie tego typu ubrania miałam bardzo dopasowane i przyznam,że zaczynam mieć problem z dopieciem się;/. Nie wierzę,że do maja bedzie już tylko ciepło,wiec pasowałoby coś mieć do narzucenia. Widziałyście gdzieś jakieś ładne namioty? :brzydal :
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy to prawda
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
ja na razie mieszczę się w płaszczyki, które mam, więc na razie nie kupuję nic z takich rzeczy
ale mam też drugą opcję, bo siostra jest właśnie na diecie, więc może będzie tak, że jak ona schudnie, a ja przytyję, to się pozamieniamy ubraniami ![]() a i dzisiaj mam kolację a'la mężulek, czyli parówki z ketchapem ![]()
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo to widzę,że kolacja na bogato ![]() ![]() Przeglądam tak przepisy na zupy i ...mam ochotę na wszyyystko .Stanie chyba jednak na zupie z soczewicy,bo daaawno nie robiłam.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#3772 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Haha wiedziałam że pizza... 😊 Cytat:
smaruj smaruj a nóż widelec pomoże . U mnie są z 1 ciąży jeszcze i teraz tez widzę parę małych na piersiach .. co do wózków zobacz może na ebay wielu sprzedawców wysyła za granicę może ci się opłaci bardziej Cytat:
mam podobnie niewiele ale coś jest Cytat:
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam już 3! Zjeść czwarty
??? |
|
|
|
#3774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W lżejsze kurtki się mieszczę jeszcze a potem w rozpiętych będę chodzić. Roxana juz nie mogę się doczekać efektów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w sumie mam jakieś już starsze,więc będe musiała sobie coś podobnego zafundować. Chciałabym właśnie coś w czym i po ciąży pochodze i nie będe w tym wyglądała jakbym nadal w niej była
|
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
Ajjj ale dziś było pięknie na dworze prawie caly czas siedziałam na dworze
Widzę że rozmawiałyście o rozstępach ja jak narazie ich nie mam tfu tfu piersi jak narazie cały czas stoją w miejscu ale ja się z tego powodu strasznie cieszę |
|
|
|
#3777 | |
|
Zadomowienie
|
no jasne,a co ma być tak nieparzyście
![]() ![]() Cytat:
Pamiętam jednak,że w pracy miałam chłopaka,który CODZIENNIE(a trwało to chyba z rok)na śniadanie robił sobie takiego "chamskiego" hot-doga. Heja parówa w bułe plus ketchup(warzyw tam nie uświadczył). Naprawdę do tej pory się zastanawiam jak Mu to mogło przez tyle czasu smakować
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, ze jak bedzie skończone to wstawię
![]() Ciekawe jak tam Jess... Kasperka jedz jedz niech Ci to na zdrowie wyjdzie ja teraz wlasnie zjadłam kanapkę z serem i pomidorem malinowym bo obiadu oczywiscie nie pojadlam... Nie dla mnie mięso! Aaaa i co na jutro szykujesz na obiad? Bo ja dzis od babci dostałam w prezencie kilogram eko młodych ślicznych malutkich ziemniaczkow wiec no... Wiadomka
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że mogę liczyć na Twoją pomoc Najwyżej namiot na wiosnę zakupię i będę nosiła jako płaszczyk ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Na jutro nie mam żadnych pomysłów ![]() Jak jutro mi nic innego do głowy nie przyjdzie to widziałam dziś w sklepie piękne kartofelki Mizeria do tego i obiad z głowy, wiadomka |
||
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo, troszkę mnie nie było, nadrabiam powoli
Pojechałam wczoraj na wycieczkę i przez przypadek kupiłam już wózek
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Będę walczyła żeby więcej się nie pojawiło

Pękam..

.
wiec no... Wiadomka