Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-10, 12:37   #3721
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Mam ten Vyssa Skont bałam się trochę pianki, ale się nie odkształca, nie zwija, a pokrycie można zdejmować i prać.

U mnie się nie przydała, to znaczy nie przydał się pierwszy poziom, bo LifeNest wystawał wtedy poza łóżeczko. Korzystałam z drugiego i trzeciego poziomu. Gdyby nie LifeNest, to z samej góry na pewno bym korzystała
Jełsi chodzi o Ikeę, to wszystkie są ok - może poza tym najtańszym, bo ono też najmniej stabilne. Zależy na czym Ci zależy - ja chciałam opuszczany bok, co mocno zawęziło pole manewru. Musisz zdecydować, czy chcesz wyjmowane szczebelki, czy szufladę, czy opuszczany bok, czy po prostu łóżeczko i wtedy szukać
Ach ja już sama nie wiem czego chce;d Najgorsze jest to, że jest dosyć mały wybór no i ceny też mnie niektóre powalają. No nie oszukujmy się, ale nie dam za łóżeczko 500 euro. Ach chyba czeka nas wyjazd do Dublina, bo tam chociaż troszkę sklepów jest, nie to co u nas w pipidówie. No albo znaleźć używane łóżeczko w dobrym stanie i dokupić materacyk.
A czy możecie polecić jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży? chciałabym troszkę się poruszać, ale nie za bardzo wiem co jest bezpieczne. Na basen niestety nie pójdę bo u nas niezbyt czysta woda..
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:59   #3722
mms_22
Zakorzenienie

Kasperka do K marsz !

a tak poza tym to muszę Wam się pochwalić, że ruchy mojego "Ktosia" są coraz bardziej i częściej wyczuwalne i widoczne Np wczoraj późnym wieczorem leżałam na łóżku i nagle patrzę, a mój brzuch z prawej strony był "wybulwiony", a z lewej prawie płaski i tak przez kilkanaście minut aż w szoku byłam i męża zawołałam potem jakoś zapatrzyłam się w tv i jak zerknęłam za chwile na brzuch, to już był równomiernie "rozłożony" a no i jak Dzidzia stuka mi tam, to wyraźnie widać to uderzenie

Cudowne, cudowne, cudowne uczucie

a i byłam dzisiaj w lumpku kupiłam ze 3 bluzeczki takie na czerwiec/lipiec i 2 parzy szortów w rozm 36 na sierpień/wrzesień lub następne lato - taka dodatkowa motywacja, żeby wrócić do swojej wagi i widziałam cudaśny t-shirt rozm 80 dla dzieciaczka z cudownym tygrysem (kolorowym, więc można by go założyć i chłopcu i dziewczynce) za 1zł,w ogóle nie zniszczony i....... nie wziełam go
No tak sobie ubzdurałam, że po pierwsze zakupy polecę po jutrzejszej wizycie i odwiesiłam go teraz trochę żałuję, ale trudno

Igorek

Edytowane przez mms_22
Czas edycji: 2015-03-10 o 13:01
mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:04   #3723
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Taka piękna pogoda, a mi smutno

Wy tu o wózkach, a ja chyba do porodu nie kupują, bo mam gondolę i chcę kupić samą spacerówkę, która mi się nie przyda na razie. Za to mam problem, bo musze kupić fotelik i nie wiem do którego stelażu wózka dopasować czy do gondoli czy do spacerówki No i mam chęć na tego x landera, ale nie wiem czy xa czy x -move.
Nie smutaj się

Ale masz gondolę na stelażu? To spróbuj do niej dokupić siedzisko spacerówki. Albo kup taki stelaż ze spacerówką, do którego wepniesz swoją gondolę
I wtedy nie masz problemu fotelika

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Ach ja już sama nie wiem czego chce;d Najgorsze jest to, że jest dosyć mały wybór no i ceny też mnie niektóre powalają. No nie oszukujmy się, ale nie dam za łóżeczko 500 euro. Ach chyba czeka nas wyjazd do Dublina, bo tam chociaż troszkę sklepów jest, nie to co u nas w pipidówie. No albo znaleźć używane łóżeczko w dobrym stanie i dokupić materacyk.
A czy możecie polecić jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży? chciałabym troszkę się poruszać, ale nie za bardzo wiem co jest bezpieczne. Na basen niestety nie pójdę bo u nas niezbyt czysta woda..
Powiem tak, im mniej bajerów, tym mniejsza szansa, że coś się zepsuje
Ja chciałam opuszczany bok, bo mam łóżeczko przy łóżku ustawione bok w bok i przy opuszczonym boku sięgam ręką i mam dziecia Niestety nie ma łóżeczek z opuszczanym bokiem i szufladą, więc dokupiłam sobie pojemnik. Teraz w sumie się cieszę, że nie mam wyjmowanych szczebelków, bo mam jako taką kontrolę nad tym co Żuk po obudzeniu robi - mam pewność, że nie zrobi mi bałagany w sypialni, zanim po niego przyjdę.
Sporo moich znajomych natomiast chwali sobie wyciągane szczebelki, bo Maluch może sam wejść/wyjść z łóżeczka jak się wyśpi. No i nie trzeba dźwigać

Dla mnie bardzo ważne jest z czego jest łóżeczko, czy jest stabilne (oglądałam takie, które całe się telepały i z cieniutkich deseczek były), no i czy ma plastikowe ochraniacze na szczyty boków - Żuk namiętnie je gryzie i gdyby nie ochraniacze, to by pewnie pożarł.

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:23   #3724
majka242007
Zakorzenienie

ale gaduły z was

ja już mam dość, obiad zrobiłam, wysprzatałam całe mieszkanie, pranie wstawione....
zastanawiam się czy małej okna nie umyć bo jest masakra... Nie wiem po co tymi paluszkami biega po oknach... ale może jutro za okna się wezmę...

Super torcik zjadla bym taki
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:35   #3725
beatrix28
Zadomowienie

witajcie,ja korzystam z pogody,takze jest mnie niewiele
jess gratuluje mieszkanka
sugar masz juz niezla wyprawke,widzialam na fb
dd1dd dopeiro dzis otworzylam kasztanki,ale bobas chyba nie lubi,jakis ostatnio wybredny(a) sie zrobil..gotuje zupe brokułową a na drugie pierogi z miesem, ja oczywiscie sama zupa, pierozki dla synka i TZ,mialam kupic ta poledwiczke wieprzową i zrobic tj roxana, ale zapomnialam zahaczyc o miesny..jutro zrobie..
vea7 dzieki za odp
mravka piekny torcik
majka ja tez mam andzieje troche dzis jeszcze porobie..podlogi musze pomyc ..i jak na razie tylko zamiatam..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:37   #3726
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
dd1dd dopeiro dzis otworzylam kasztanki,ale bobas chyba nie lubi,jakis ostatnio wybredny(a) sie zrobil..gotuje zupe brokułową a na drugie pierogi z miesem, ja oczywiscie sama zupa, pierozki dla synka i TZ,mialam kupic ta poledwiczke wieprzową i zrobic tj roxana, ale zapomnialam zahaczyc o miesny..jutro zrobie..
vea7 dzieki za odp
mravka piekny torcik
majka ja tez mam andzieje troche dzis jeszcze porobie..podlogi musze pomyc ..i jak na razie tylko zamiatam..
A proszę bardzo
Pomogę jak mogę

WYMIENIĘ

Stary 2015-03-10, 14:08   #3727
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Dziewczyny padam... Jak ja nienawidzę (ostatnio) chodzenia po sklepach ! Ale wszystko jest, problem mieliśmy z ładunkiem do samochodu (zdjecie ponizej - a jeszcze do tego musiał TŻ władować 3 kartony ).
Prawdopodobnie zamiast soboty jutro strartujemy, TŻ chyba wolne dostanie wiec in szybciej tym lepiej - Uf !
Lece wziasc prysznic i zamykamy na mini urodziny babci (obiadek i kawka w restauracji) a wieczorem zaczynam porządkowanie juniora pokoju - przegląd zabawek itd ...
Nie pisac mi tu za duzo !

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:25   #3728
pikaso
Zadomowienie

No to Roxana niezłe zakupy.
Ja po wizycie. Dziecko zdrowe, nawet ciut większe jak na 16 tydz. Serduszko pięknie biło.
Płeć doktorek powie mi dopiero na połówkowym 14kwietnia.
Powoli zaczynam czuć ruchy, coraz bardziej regularnie. Wcześniej były to takie pojedyncze puknięcia raz na jakiś czas.
Obiadek zjedzony - krupnik z wczoraj.
Teraz idę dalej ogarniać kwiaty z kurzu i salon.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:38   #3729
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Dziecko zdrowe, nawet ciut większe jak na 16 tydz. Serduszko pięknie biło.
Powoli zaczynam czuć ruchy, coraz bardziej regularnie. Wcześniej były to takie pojedyncze puknięcia raz na jakiś czas.
super, że wszystko w porządku!

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:47   #3730
majka242007
Zakorzenienie

Roxana ło jeny cos ty tam tyle nakupowala

pikaso to super dobrze że wszystko ok
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:51   #3731
Mravka
Zadomowienie

bylam się przewietrzyć i poszukać butów na wiosne. Jak zwykle nic nie znalazłam . Swoją drogą po wejściu do drugiego sklepu już mi się całkiem odechciało.
Pogoda jest cudna, naprawde w słońcu to chyba w samej bluzie można chodzić. Niemniej niejedno napotkane dzis dziecko miało zimową kurtke i grubą czape (a mama w bluzie...)
Cytat:
Cześć laski

Taka piękna pogoda, a mi smutno

Teraz będziesz odsypiała te nieprzespane noce
Ja zasypiam w minutę Przychodzi godzina 20-21 i lulu .

Kciuki oczywiście

Widzę, że nie tylko ja nie do końca zachwycam się reserved, a raczej materiałami, bo wzory mają super

A torcik przepiękny, uwielbiam ciasta

Wy tu o wózkach, a ja chyba do porodu nie kupują, bo mam gondolę i chcę kupić samą spacerówkę, która mi się nie przyda na razie. Za to mam problem, bo musze kupić fotelik i nie wiem do którego stelażu wózka dopasować czy do gondoli czy do spacerówki No i mam chęć na tego x landera, ale nie wiem czy xa czy x -move.
ech Fiona nie zazdroszcze tej rozłąki z mężem. Zobaczysz, odbijecie sobie. Teraz będzie coraz częściej ładna pogoda,więc jakoś te dni będą inaczej mijały.

Co do sprawdzonych firm to ja lubie kappahla,nexta mają naprawdę wg mnie dobre jakościowo rzeczy. Kurtkowe/kombinezowe rzeczy świetne ma Reima. Są wygodne i super się sprawdzają, a i sprzedać potem można za bardzo przyzwoitą cene

Ja dziś w h&m kupiłam dwa t-shirty za 10zł każdy dla Pierworodnego
Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość

Wzruszyłam się normalnie ! Słodko

Mieszkanie 2 pokojowe, ale bardzo rozstawne, kuchnia z jadalnią i łazienka. Nie jestem jakoś strasznie zachwycona, ale chciałam to mieć za sobą już i się zdecydowaliśmy. Jedyny minus to 3 piętro, ale schody fajne, że nie czuć, że się wchodzi tak wysoko
Miejsce na łóżeczko maluszka przy naszym będzie, więc to było czynnikiem, który mnie przekonał
Pralka otwierana od przodu, o taką mi chodziło, a w większości mieszkań, które oglądaliśmy była otwierana od góry, a taka to masakra jak dla mnie Mieliśmy taką teraz i już dziękuję. (mieszkanie w pełni umeblowane i właściciele nie zgadzają się na wyniesienie mebli, dlatego wszystko musi zostać, więc pralka była dla mnie bardzo ważna.

Ja zaraz wychodzę i jedziemy po... ehh
kciuki za załatwienie sprawy

Co do mieszkania to dobrze,że udało się znalezc spełniajace oczekiwania. A apropo 3 piętra, masz mozliwosc może zostawienia stelaża gdzieś na parterze? żeby tego nie targać na górę za każdym razem?

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Mamy możliwość rozmów na gg, ale co z tego
Najgorzej jak przychodzi wiosna ludzie rodzinami na spacerkach przed domem coś robią, a ja będę sama. Myślałam, ze na moje 30 urodziny w maju pojedziemy sobie na weekend nad morze, a tu du.pa spędzę ten dzień pewnie w domu z synkiem eh...

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Kasperka do K marsz !

a tak poza tym to muszę Wam się pochwalić, że ruchy mojego "Ktosia" są coraz bardziej i częściej wyczuwalne i widoczne Np wczoraj późnym wieczorem leżałam na łóżku i nagle patrzę, a mój brzuch z prawej strony był "wybulwiony", a z lewej prawie płaski i tak przez kilkanaście minut aż w szoku byłam i męża zawołałam potem jakoś zapatrzyłam się w tv i jak zerknęłam za chwile na brzuch, to już był równomiernie "rozłożony" a no i jak Dzidzia stuka mi tam, to wyraźnie widać to uderzenie

Cudowne, cudowne, cudowne uczucie

a i byłam dzisiaj w lumpku kupiłam ze 3 bluzeczki takie na czerwiec/lipiec i 2 parzy szortów w rozm 36 na sierpień/wrzesień lub następne lato - taka dodatkowa motywacja, żeby wrócić do swojej wagi i widziałam cudaśny t-shirt rozm 80 dla dzieciaczka z cudownym tygrysem (kolorowym, więc można by go założyć i chłopcu i dziewczynce) za 1zł,w ogóle nie zniszczony i....... nie wziełam go
No tak sobie ubzdurałam, że po pierwsze zakupy polecę po jutrzejszej wizycie i odwiesiłam go teraz trochę żałuję, ale trudno
no właśnie to cuuuudowne uczucie. Jesteś szczuplaczek to też będzie ładnie widać
Pamiętam,że kiedyś czekając u gina widziałam kobietę w zaawansowanej ciąży,której tak brzuch falował,że czekałam tylko aż dziecko przebije się rączką hehe

no no ambitne zakupy
Cytat:
Świetnie wiadomosci gratuluje!
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-10, 15:25   #3732
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Super wieści

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Dziewczyny padam... Jak ja nienawidzę (ostatnio) chodzenia po sklepach ! Ale wszystko jest, problem mieliśmy z ładunkiem do samochodu (zdjecie ponizej - a jeszcze do tego musiał TŻ władować 3 kartony ).
Prawdopodobnie zamiast soboty jutro strartujemy, TŻ chyba wolne dostanie wiec in szybciej tym lepiej - Uf !
Lece wziasc prysznic i zamykamy na mini urodziny babci (obiadek i kawka w restauracji) a wieczorem zaczynam porządkowanie juniora pokoju - przegląd zabawek itd ...
Nie pisac mi tu za duzo !
Ha, na bogato
Zazdroszczę, bo kocham zakupy

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
bylam się przewietrzyć i poszukać butów na wiosne. Jak zwykle nic nie znalazłam . Swoją drogą po wejściu do drugiego sklepu już mi się całkiem odechciało.
Pogoda jest cudna, naprawde w słońcu to chyba w samej bluzie można chodzić. Niemniej niejedno napotkane dzis dziecko miało zimową kurtke i grubą czape (a mama w bluzie...)
Zima przecież jest, to musi być zimno... i czapa też musi być... i puchówka
BTW. piękny tort

WYMIENIĘ

Stary 2015-03-10, 15:30   #3733
Nicole`_
Zakorzenienie

Kupujecie coś facetom na Dzień Mężczyzny? Ja robię jego ulubiony obiad, kupię ulubione winko i chyba styka, co?
Stary 2015-03-10, 15:32   #3734
dd1dd
Zakorzenienie

Ach dziewczynki przesiedziałam 2 godzinki na jakiejś Górze Parkowej było tak cieplutko bez kurtek siedzielismy objadłam się oscypków z żurawiną czas wracać do domu
tesciowa zostawiona
Stary 2015-03-10, 15:58   #3735
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Cieszę się, że z maluszkiem.wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Też muszę jakieś kupić bo w szafie same szpilki mam i aż jedna para płaska. Trzeba coś stabilniejszego sobie sprawić
W przedszkolu młodego dzisiaj wszystkie dzieci były w kartkach zimowych, tylko on miał lżejszą kurtkę i adidasy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-10, 16:09   #3736
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość

Też muszę jakieś kupić bo w szafie same szpilki mam i aż jedna para płaska. Trzeba coś stabilniejszego sobie sprawić
W przedszkolu młodego dzisiaj wszystkie dzieci były w kartkach zimowych, tylko on miał lżejszą kurtkę i adidasy.

no własnie ja myślałam o jakiś półbutach. Jednych do spodni,drugich do spodnicy/sukienki. Nie lubię zakupów butowych i tak się zabieram do tego jak pies do jeża

Co do przedszkola to w sumie muszę dziś zwrócić uwage. Ja też puściłam dziś w lżejszej kurtce+bluza dresowa pod spod i buty wiosenne. Szczerze mówiąc wole jeśli nawet trochę chłodniej Mu będzie niż jak ma się zgrzać. Tym bardziej ,że szaleją na placu zabaw,który jest w słońcu. Jeśli ja chodzę w lekkim płaszczu to czemu w sumie miałabym pakować dzieciaka w puchówke
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Ach dziewczynki przesiedziałam 2 godzinki na jakiejś Górze Parkowej było tak cieplutko bez kurtek siedzielismy objadłam się oscypków z żurawiną czas wracać do domu
tesciowa zostawiona
zostawiona? coś chyba mi umknęło...gdzie Ją wywiozłaś
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Kupujecie coś facetom na Dzień Mężczyzny? Ja robię jego ulubiony obiad, kupię ulubione winko i chyba styka, co?
szczerze to gdyby nie Ty to nawet bym nie wiedziała,że to dziś

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Super wieści

Ha, na bogato
Zazdroszczę, bo kocham zakupy

Zima przecież jest, to musi być zimno... i czapa też musi być... i puchówka
BTW. piękny tort
dziękuje
no tak zima jest (+15) kombinezony w ruch
zaraz ide po Małego Urwisa,obiecalam Mu ,że dzisiaj przyniosę biegówke(dostał dzwonek do niej w prezencie) niech się nacieszy
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 16:13   #3737
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
No coty 500 e za wózek nie dam a co dopiero za łóżeczko ja widziałam za 80 e łóżka do tego materac kolo 40 EU. Potem pościel i gra .. a takie łóżka są do 4 5 latek bo można je jako junior bett zrobić .. takie ma mój synek i jesteśmy. Zadowoleni

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
vea7 dzieki za odp
mravka piekny torcik
No co miesiąc coś kupuje i się U zbieralo. Pomału do przodu przyjdzie mi kasa z urzędu bo kupie łóżeczko wózek na końcu
Stary 2015-03-10, 16:21   #3738
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję udanej wizyty

Roksana zakupy konkretne Wrzuć do K zdjęcia efektu końcowego

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 17:15   #3739
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Roksana zakupy konkretne Wrzuć do K zdjęcia efektu końcowego
KONIECZNIE

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Gdzie się podziewa magdowe?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-10, 17:27   #3740
Acka
Rozeznanie

witam dziewczęta Jestem tak przejedzona.Zjadłam tone krupniku i frytki -do tego z 6 ogórków kiszonychPękam..
W pierwszym trymestrze miałam parcie na słodkie a teraz słone
A z gorszych wieści to taka że była wczoraj u mnie siostra i jak sie pochlałam dostrzegła u mnie zaczątki rozstępów- w tyle nad dołkami pośladkowymiMyślałam ze się wystrzegę tego ale coz..teraz smaruję się częściej ale czy to cos da??
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 17:29   #3741
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
KONIECZNIE

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Gdzie się podziewa magdowe?

Jestem
Podczytuje Was. Zostałam dzisiaj w domu z moją ami bo wczoraj zadzwonili z przedszkola że ma gorączkę i siedzimy dzisiaj w domku jutro pewnie też zostaniemy chociaż czuje się już ok.

A u mnie jakoś humoru brak mam nadzieje że po wizycie w czwartek powróci Ostatnio dużo problemów mi się nawarstwiło.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 17:33   #3742
kasperka
Zakorzenienie

roxana_lu widzę, że zakupy baaaardzo udane

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
witam dziewczęta Jestem tak przejedzona.Zjadłam tone krupniku i frytki -do tego z 6 ogórków kiszonychPękam..
W pierwszym trymestrze miałam parcie na słodkie a teraz słone
A z gorszych wieści to taka że była wczoraj u mnie siostra i jak sie pochlałam dostrzegła u mnie zaczątki rozstępów- w tyle nad dołkami pośladkowymiMyślałam ze się wystrzegę tego ale coz..teraz smaruję się częściej ale czy to cos da??

Ja też się dzisiaj tak strasznie najadłam ( już podczas gotowania )
i aż mi niedobrze
Teraz leżę z wywalonym brzuszkiem
i czekam aż mąż wróci... Chciałam iść pod prysznic, ale nie potrafię się ruszyć ratunkuuuuuuuu
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 17:35   #3743
Acka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
tesciowa zostawiona
No tak dziś piękna pogoda jutro ma byc juz pogorszenie niestety:/Ale w koncu dopiero marzec

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

i aż mi niedobrze
i czekam aż mąż wróci... Chciałam iść pod prysznic, ale nie potrafię się ruszyć ratunkuuuuuuuu
No ja się powoli zaczynam bac efektu koncowego czyli okolicy sierpnia mogę wyglądać dziwnie:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-10, 17:36   #3744
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
No tak dziś piękna pogoda jutro ma byc juz pogorszenie niestety:/Ale w koncu dopiero marzec

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

No ja się powoli zaczynam bac efektu koncowego czyli okolicy sierpnia mogę wyglądać dziwnie:P
A to ile już przytyłaś ?
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 17:41   #3745
Acka
Rozeznanie

Cytat:
A to ile już przytyłaś ?
Ważyłam 56,7 na początku grudnia a teraz ważę 61,5.Najbardziej idzie w uda i tylek a reszta bez zmian
Stary 2015-03-10, 17:44   #3746
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:

i aż mi niedobrze
Mnie Też dziś niedobrze było strasznie położyłam się na godzinkę i mi przeszło .
Stary 2015-03-10, 17:55   #3747
moniska139
Zadomowienie

Która zgadnie co dzisiaj na kolację, oddaję swoją część

moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 17:59   #3748
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Jestem
Podczytuje Was. Zostałam dzisiaj w domu z moją ami bo wczoraj zadzwonili z przedszkola że ma gorączkę i siedzimy dzisiaj w domku jutro pewnie też zostaniemy chociaż czuje się już ok.

A u mnie jakoś humoru brak mam nadzieje że po wizycie w czwartek powróci Ostatnio dużo problemów mi się nawarstwiło.
A jak się czujesz?
Stary 2015-03-10, 17:59   #3749
magdowe
Zadomowienie

Cytat:

pizza!

Na priv podam mój adres
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 17:59   #3750
Acka
Rozeznanie

Cytat:

pizza?:P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości