Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-11, 10:45   #3631
Santilia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

właśnie Jagodowa, dobre pytanie;P

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:45   #3632
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
Ja to nazywam odpowietrzanie bożeny 😊

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja czasem po seksach mam takie odpowietrzanie
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:45   #3633
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Weron, co prawda ja nie Santi, ale szybko podsumuję:
o pępku tylko tyle, żeby nie zakrywać, nie moczyć i przecierać gazikiem/patyczkiem z octaniseptem (ale bez nazwy)
O zmianie pieluszki tyle, że zawsze myjemy od brzuszka w kierunku plecków, żeby nie przenosić bakterii w okolice cewki; żeby wyjąć pieluszkę: 4 palce na brzuszek i przednią stronę uda, kciukiem obejmujemy udo i tak unosimy dziecko na jednym boczku, potem to samo na drugim i wysuwamy pieluszkę. Tak samo wsuwamy świeżą. Dziewczyna zalecała natłuszczanie pachwin i pupy. Pieluszka zapięta nie za ciasno - mają się zmieścić dwa palce.
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:51   #3634
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
o pępku tylko tyle, żeby nie zakrywać, nie moczyć i przecierać gazikiem/patyczkiem z octaniseptem (ale bez nazwy)
O zmianie pieluszki tyle, że zawsze myjemy od brzuszka w kierunku plecków, żeby nie przenosić bakterii w okolice cewki; żeby wyjąć pieluszkę: 4 palce na brzuszek i przednią stronę uda, kciukiem obejmujemy udo i tak unosimy dziecko na jednym boczku, potem to samo na drugim i wysuwamy pieluszkę. Tak samo wsuwamy świeżą. Dziewczyna zalecała natłuszczanie pachwin i pupy. Pieluszka zapięta nie za ciasno - mają się zmieścić dwa palce.
Boże żebym ja temu dziecku krzywdy nie zrobiła przy przebieraniu. Takie to delikatne właśnie, żebym za bbardzo np nie wygiela czegoś czy coś
Stary 2015-03-11, 10:54   #3635
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Boże żebym ja temu dziecku krzywdy nie zrobiła przy przebieraniu. Takie to delikatne właśnie, żebym za bbardzo np nie wygiela czegoś czy coś
podobno serce matki nie pozwala dziecku zrobić krzywdy ja na to liczę
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:56   #3636
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość

nastawiłam pierwszą pralkę. Na razie 56-62. jeszcze chyba ze 2 wyjdą + prześcieradła, ręczniczki, kocyki. skąd wy aż 9 pralek macie?
Mi wyjdzie 8, ale: prałam ciuszki w rozmiarach 52 (kilka sztuk się trafiło) - 68, wszystkie pieluchy (27szt łącznie), otulacze, kocyki, ręczniki, rożek, ochraniacz, prześcieradła, moje koszule do karmienia. Więc trochę tego było. Poza tym, mam za dużo ciuszków

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
No wlasnie po co uniewaznienie malzenstwa jakby sie nie dalo pozniej nic zrobic.
Weron a dlugo trwalo uniewaznianie siostry?tz chcial sie starac ale co z tego wyjdzie...
Moja koleżanka niedawno przeprowadzała - trochę ponad 3 lata trwało w sądzie kościelnym.

Cytat:
Bez przesady, wcale toto takie delikatne nie jest Giętkie i małe, to się od byle czego nie połamie.
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:59   #3637
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Hej, melduje sie ze szpitala, wczoraj mialam wszystkie badania, usg i ktg i ponoc wszystko ok. Tetno idealne, wymiary w normie ale brzuszek troche mniejszy, gin mowi ze jak mialam długie cykle to ciaza jest ciut mlodsza i to od tego..poza tym skoro ja bylam malutka to corka tez bedzie i taka jej uroda ze bedzie chudzielcem w kazdym razie dostalam jakies leki na poprawienie przeplywow, maly lobuz zrobi mase i spadamy mam nadzieje ze w piatek nas wypuszcza takze trzymajcie kciuki
Bardzo dobre wieści. są nadal.
Stary 2015-03-11, 11:00   #3638
scotasia
Wtajemniczenie

Hej
Lily ja poniedziałkowego odcinka m jak miłość specjalnie nie oglądałam, żeby się nie dołować....

Też mam problem z chrzestnymi. Mam jedną siostrę, która co prawda nie ma rozwodu, ale nie jest z mężem... I nie wiem sama, co zrobić. Niby matka chrzestna ma być przykładem dla dziecka... Pod względem duchowym, tak jak pisze Myko, nie powinnam jej brać pod uwagę. Ale nie chcę żadnej bratowej na chrzestną
Martuss za wizytę
Pati świetne wiadomości Kciuki za szybkie wyjście ze szpitala
Ruskaa ja wyjście w razie gorszej pogody kupiłam właśnie takiego ciut grubszego pajacyka z kapturkiem. A pod spód, hmm jakieś bodziaki i cieniutki pajacyk może
Myko gratki za 31 tydzień, chętnie wezmę te 3 co chcesz oddać
Ola ale pech... ciężarnej mogli darować
Baset a próbowałaś tą laktulozę?? U mnie na zaparcia trochę pomaga
Capriola świetne wieścikciuki za wyjście

Weron ale Twoja siostra ma unieważnienie ślubu kościelnego?? I nie przysługują jej sakramenty?? Dziwne Mój znajomy też ma taki "rozwód kościelny" i on może brać drugi raz ślub, tylko ta "winna" strona nie.

Mimi
spokojnie, myślę, że to nie wody Mi zaczęły się sączyć wody właśnie przy sikaniu I to wyglądało tak, że usiadłam na wc i jeszcze nie zaczęłam sikać, a tu coś leci Se myślę, co jest?? Próbowałam zacisnąć mięśnie, żeby nie leciało, ale się nie dało

Jagodowa pępek zwykle odpada w ciągu 1-2tyg, ja w tym czasie zakładałam pajacyki albo kaftanik i śpiochy. Spodenki bym odpuściła, niech powietrze sobie swobodnie dochodzi

Dalej mnie gardło boli

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:02   #3639
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Mi wyjdzie 8, ale: prałam ciuszki w rozmiarach 52 (kilka sztuk się trafiło) - 68, wszystkie pieluchy (27szt łącznie), otulacze, kocyki, ręczniki, rożek, ochraniacz, prześcieradła, moje koszule do karmienia. Więc trochę tego było. Poza tym, mam za dużo ciuszków

Moja koleżanka niedawno przeprowadzała - trochę ponad 3 lata trwało w sądzie kościelnym.

Bez przesady, wcale toto takie delikatne nie jest Giętkie i małe, to się od byle czego nie połamie.
aaa no w sumie licząc tetry, które już poprałam to też trochę tego będzie.
zapomniałam jeszcze o rożku, otulaczu, moich koszulach które już są ogarnięte, i pewnie jedna pralka to będą czapeczki i skarpetki

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:04   #3640
201606011622
Konto usunięte

A ja oglądalam tamten odcinek i wylam a tz się patrzył jak na idiotke. Ale cicho siedział, taki zamulony. Znając jego pewnie myślał jak by się zachowal na jego miejscu.
Stary 2015-03-11, 11:04   #3641
kefii
Wtajemniczenie

Hej
Coś nadrobiłam ale cięzko sie wbić.
Nie bujcie sie krzywdy dziecku nie zrobicie. Raz c zy dwa zrobicie nieporadnie cos ale za chwile nabierzecie wprawy.
Własnie pisze liste co musze dokupić i szukam otulacza. Motherhood ma bardzo fajne a czy jakies inne ktoś cos znalazł i może polecić?

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:04   #3642
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
aaa no w sumie licząc tetry, które już poprałam to też trochę tego będzie.
zapomniałam jeszcze o rożku, otulaczu, moich koszulach które już są ogarnięte, i pewnie jedna pralka to będą czapeczki i skarpetki
A rożek też prasujecie?

Moja dzidzia chyba bardziej kocha tatusia niz mamusie :-D

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:06   #3643
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
było ale w sumie czy coś nowego powiedzieli?
kikut dezynfekować (octenisept był użyty), przy zmianie pieluchy przemywanie wacikiem z wodą i smarowanie fałdek/zagięć kremem..
Cytat:
Eeee, to czyli nic ciekawego mnie nie ominęło

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:07   #3644
201606011622
Konto usunięte

Myszonka a co z Twoim tv? :p
Stary 2015-03-11, 11:09   #3645
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
podobno serce matki nie pozwala dziecku zrobić krzywdy ja na to liczę
Też tak słyszałam i też na to liczę

Cytat:
Myszonka a co z Twoim tv? :p
Nie mamy i nie oglądamy tv z wyboru

Stary 2015-03-11, 11:10   #3646
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Też tak słyszałam i też na to liczę

Nie mamy i nie oglądamy tv z wyboru
Ja bardzo mało tv ogladam tyle co wiadomosci i dwa seriale jeśli pamiętam że leca :p
Stary 2015-03-11, 11:11   #3647
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hej
Lily ja poniedziałkowego odcinka m jak miłość specjalnie nie oglądałam, żeby się nie dołować....

Też mam problem z chrzestnymi. Mam jedną siostrę, która co prawda nie ma rozwodu, ale nie jest z mężem... I nie wiem sama, co zrobić. Niby matka chrzestna ma być przykładem dla dziecka... Pod względem duchowym, tak jak pisze Myko, nie powinnam jej brać pod uwagę. Ale nie chcę żadnej bratowej na chrzestną
Martuss za wizytę
Pati świetne wiadomości Kciuki za szybkie wyjście ze szpitala
Ruskaa ja wyjście w razie gorszej pogody kupiłam właśnie takiego ciut grubszego pajacyka z kapturkiem. A pod spód, hmm jakieś bodziaki i cieniutki pajacyk może
Myko gratki za 31 tydzień, chętnie wezmę te 3 co chcesz oddać
Ola ale pech... ciężarnej mogli darować
Baset a próbowałaś tą laktulozę?? U mnie na zaparcia trochę pomaga
Capriola świetne wieścikciuki za wyjście

Weron ale Twoja siostra ma unieważnienie ślubu kościelnego?? I nie przysługują jej sakramenty?? Dziwne Mój znajomy też ma taki "rozwód kościelny" i on może brać drugi raz ślub, tylko ta "winna" strona nie.

Mimi
spokojnie, myślę, że to nie wody Mi zaczęły się sączyć wody właśnie przy sikaniu I to wyglądało tak, że usiadłam na wc i jeszcze nie zaczęłam sikać, a tu coś leci Se myślę, co jest?? Próbowałam zacisnąć mięśnie, żeby nie leciało, ale się nie dało

Jagodowa pępek zwykle odpada w ciągu 1-2tyg, ja w tym czasie zakładałam pajacyki albo kaftanik i śpiochy. Spodenki bym odpuściła, niech powietrze sobie swobodnie dochodzi

Dalej mnie gardło boli
Dzięki, czyli dobrze pokombinowałam Musze kupić śpiochy i kaftaniki na początek, a potem polecimy ze spodenkami - a spodenki tak bardzo mi się podobają u niemowlaków

Też mamy problem z chrzestną - tzn. chrzestnym będzie mój brat (już jest z tego powodu baaardzo dumny! ) a na chrzestną pojęcia nie mam... tż nie ma siostry, nie wiem kogo poprosimy. ale jest jeszcze dużo czasu, myślę że ktoś do głowy jeszcze przyjdzie

Cytat:

Dokładnie, to przecież mały człowieczek. Ja też się bardzo boję, ale tż zawsze mi mówi (a to trochę wkurzające) że przecież będę matką, będę miała instynkt i swojemu dziecku nie zrobię krzywdy, że wszystko będę wiedziała. Poza tym nie tak łatwo dziecku coś połamać - przecież przy takim maleństwie wszystko robi się delikatnie i trochę intuicyjnie. Myślę że będzie dobrze, nie my pierwsze będziemy miały pierwszy raz z noworodkami do czynienia
Stary 2015-03-11, 11:14   #3648
201606011622
Konto usunięte

Albo że zagniote w łóżku jak z nami bd spać, ale moja mama twierdzi że nie ma opcji, żebym zagniotla, że instynkt zadziała
, ciekawe czy tz też bd potrafil delikatniej spać?
Stary 2015-03-11, 11:17   #3649
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Ja nadal w syfie remontowym, bez kuchni

Przeleciałam Was na szybko

Wczoraj zamówiłam kocyk tkany chabrowy oraz torbę na wózek z Color Stories
http://colorstories.pl/produkt/kocyk...zika-chabrowy/
http://colorstories.pl/produkt/torba...ino-bag-mieta/

Moja przyjaciółka uszyje mi ochraniacz na kosz wiklinowy, bo te wszystkie falbaniaste cuda mnie nie przekonują

Ola, u mnie problem z imieniem nadal Tak długo już to rozkminiamy, że nic nas nie przekonuje do końca Możliwe, że jednak będzie Tymoteusz, ale to nic pewnego - a ja już chcę się określić, bo chcę córę przyzwyczajać do braciszka o konkretnym imieniu

Hania, czy coś wiadomo z łożyskiem?

Dziewczyny, spokojnie z tym przewijaniem Każda da radę, pierwszy czy drugi raz będzie nieco niezdarny, ale na pewno nie zrobicie dziecku krzywdy
Polecam taką metodę - dla noworodka też jest super, tutaj akurat jest starsze dziecko:
https://www.youtube.com/watch?v=blTbNPn0pV0

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:19   #3650
weron1
Rozeznanie

Cytat:
o dzięki za opis

Dziewczyny- przepraszam- pomyliło mi się/ źle się wyraziłam. Moja siostra ma tylko rozwód cywilny- unieważnienia małżeństwa nie ma. Chciała się o to starać- chociażby ze wzgledu na te sakramenty, ale jakos odpuściła- za długo to wszystko by trwało...Tym bardziej, że mąż nie chciał dać zwykłego rozwodu cywilnego. PRZEPRASZAM ZA MÓJ BUDYŃ Ja może już nie będę się udzielała dzisiaj, bo jeszcze coś głupiego walnę

W nagrodę jak tż przyjedzie częstuję wszystkich lodami
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:20   #3651
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Co do chrzestnych, też mam problem.
Z moim bratem...bo jeśli nie weźmie ślubu, nie będę mogła go wziąć ...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:23   #3652
201606011622
Konto usunięte

Ja samą bd musiała bierzmowanie zrobic, żeby ochrzcic... Bo pewnie się przywali że nie mam
Stary 2015-03-11, 11:26   #3653
Sylvie_91
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Hej, melduje sie ze szpitala, wczoraj mialam wszystkie badania, usg i ktg i ponoc wszystko ok. Tetno idealne, wymiary w normie ale brzuszek troche mniejszy, gin mowi ze jak mialam długie cykle to ciaza jest ciut mlodsza i to od tego..poza tym skoro ja bylam malutka to corka tez bedzie i taka jej uroda ze bedzie chudzielcem w kazdym razie dostalam jakies leki na poprawienie przeplywow, maly lobuz zrobi mase i spadamy mam nadzieje ze w piatek nas wypuszcza takze trzymajcie kciuki

Baset, chyba Ty pytałaś a propo zaparć, to mi gin mówił, że można sobie na czczo jabłko pokrojone w cienkie plasterki usmażyć na oliwie i zjeść albo standardowo Laktuloza.

Mam dziś dzień lenia, zrobię obiad i idę do wyra Jeszcze jakoś pogoda się pogorszyła

Edytowane przez Sylvie_91
Czas edycji: 2015-03-11 o 11:28
Sylvie_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:27   #3654
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:

Dzieki
Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
A rożek też prasujecie?

Moja dzidzia chyba bardziej kocha tatusia niz mamusie :-D
Prasowalam
Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
o dzięki za opis

Dziewczyny- przepraszam- pomyliło mi się/ źle się wyraziłam. Moja siostra ma tylko rozwód cywilny- unieważnienia małżeństwa nie ma. Chciała się o to starać- chociażby ze wzgledu na te sakramenty, ale jakos odpuściła- za długo to wszystko by trwało...Tym bardziej, że mąż nie chciał dać zwykłego rozwodu cywilnego. PRZEPRASZAM ZA MÓJ BUDYŃ Ja może już nie będę się udzielała dzisiaj, bo jeszcze coś głupiego walnę :

W nagrodę jak tż przyjedzie częstuję wszystkich lodami
No wlasnie cos mi nie.pasowalo.

Wlasnie tz mogl byc chrzestnym .ale z tego co wiem do.komunii nie moze przystapic. A teraz nie wiem jak ja bo mieszkamy razem przed slubem inie woem czy ksiadz da mi rozgrzeszenie i czy moge przyjac komunie

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:29   #3655
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bardzo mało tv ogladam tyle co wiadomosci i dwa seriale jeśli pamiętam że leca :p
My "oglądamy" tylko jak jesteśmy u moich rodziców, bo oni często mają tv włączony i siłą rzeczy na coś się spojrzy

Cytat:
Albo że zagniote w łóżku jak z nami bd spać, ale moja mama twierdzi że nie ma opcji, żebym zagniotla, że instynkt zadziała
, ciekawe czy tz też bd potrafil delikatniej spać?
Ja właśnie ze względu na to chcę od razu dziecko kłaść do łóżeczka, w sumie bardziej obawiam się Tż, bo on ma niekontrolowane ruchy w nocy

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Ja nadal w syfie remontowym, bez kuchni

Przeleciałam Was na szybko

Wczoraj zamówiłam kocyk tkany chabrowy oraz torbę na wózek z Color Stories
http://colorstories.pl/produkt/kocyk...zika-chabrowy/
http://colorstories.pl/produkt/torba...ino-bag-mieta/

Moja przyjaciółka uszyje mi ochraniacz na kosz wiklinowy, bo te wszystkie falbaniaste cuda mnie nie przekonują

Ola, u mnie problem z imieniem nadal Tak długo już to rozkminiamy, że nic nas nie przekonuje do końca Możliwe, że jednak będzie Tymoteusz, ale to nic pewnego - a ja już chcę się określić, bo chcę córę przyzwyczajać do braciszka o konkretnym imieniu

Hania, czy coś wiadomo z łożyskiem?

Dziewczyny, spokojnie z tym przewijaniem Każda da radę, pierwszy czy drugi raz będzie nieco niezdarny, ale na pewno nie zrobicie dziecku krzywdy
Polecam taką metodę - dla noworodka też jest super, tutaj akurat jest starsze dziecko:
https://www.youtube.com/watch?v=blTbNPn0pV0
Jaki śliczny kocyk

Stary 2015-03-11, 11:30   #3656
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dobry dzień...

Idę zrobić śniadanie synusiowi, ale coś mnie podwozie boli tez mam wrażenie, ze wyląduje w szpitalu w poniedziałek po wizycie
Stary 2015-03-11, 11:32   #3657
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Wracając do tematu ubrania na wyjście ze szpitala.Chciałabym założyć to co na zdjęciach no i wiadomo jakaś czapeczka kocyk. I co jeszcze bo to będzie za cienko chyba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0104.jpg (40,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0105.jpg (39,0 KB, 25 załadowań)

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546

Edytowane przez SzaraaMyszka
Czas edycji: 2015-03-11 o 11:34
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:44   #3658
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Dobry dzień...

Idę zrobić śniadanie synusiowi, ale coś mnie podwozie boli tez mam wrażenie, ze wyląduje w szpitalu w poniedziałek po wizycie
My to.mamy przeczucia ja dziekuje;/

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:44   #3659
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
Wracając do tematu ubrania na wyjście ze szpitala.Chciałabym założyć to co na zdjęciach no i wiadomo jakaś czapeczka kocyk. I co jeszcze bo to będzie za cienko chyba
Tylko że teraz nie wiesz, jaka będzie pogoda. W maju bywa mega gorąco
Ja bym ewentualnie przygotowała do tego zestawu dodatkową bluzę z kapturem, można jej potem nie wkładać.

Właśnie przyszedł mi ten kocyk - wczoraj zamawiałam Jest ekstra! I ślicznie zapakowany

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:45   #3660
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
My "oglądamy" tylko jak jesteśmy u moich rodziców, bo oni często mają tv włączony i siłą rzeczy na coś się spojrzy

Ja właśnie ze względu na to chcę od razu dziecko kłaść do łóżeczka, w sumie bardziej obawiam się Tż, bo on ma niekontrolowane ruchy w nocy

Jaki śliczny kocyk
Ja też planuje Ale wiem że moment załamania się na pewno zdarzy i wezmę kiedyś syna do nas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości